2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ullanısa

tatlım instagram kullanıosan okyanuskopugutasarim ve pembe_sihir sitelerine bakabilirsin ürünleri çok güzel isteğe göre de tasarımlar yapıolar istersen bi msj atar sorarsn fiyatlarıda diğer sitelere göre uygun ve ürünler kaliteli..

Iste sadece bizim istegimiz yeterli olmuyo ki, buyuklere anlatabilmek, kabul ettirebilmek de onemli. Bence asil zor olan cocuktan once buyukleri alistirmak :))

ben 33.haftadayım.geçen gün sağlık ocağında yapılan testlerde idrarda protein eser çıktı ve lökosit çıktı.dansite 1020 çıktı.p.h 6.0 çıktı.kan tahlilimdede wBC 13.7 çıktı.bende bu sonuçlarla hastaneye gittim.doktor tansiyonumu sordu.bir iki kez ölçtürdüğümde 14.7 ve 14.8 çıktı.en sonda 12.7 çıktı.doktor tansiyonunu takip altında tutmam gerektiğini 14.9 olduğunda hemen gitmem gerektiğini söyledi.sanırım bol su içmemizde gerek.ya ben tedirgin olmaya başladım.Allahım sağlıcakla bir alsak kucaklarımıza bebeişelrimizi

Ben kararımı verdım de bakalım sartlar uygun olucak mı :) normal doğum en saglıklısı, imkanın varsa karart gözünü :)

O kararan göz yok bende ama son dakkada ne olur bilmem allah bilir rabbm hayrlısını nasip etsin ne diyelim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lökosit idrar yolu enfeksiyonu olabilir bununla alakalı değil önemli olan protein kaçağı ama bence 24 saatlik toplama yaptır ki derecesi belirlensin pek şakaya gelecek bi durum değil çünkü loş ortamda dinlenmeye bak dedi dr um bana ellerde ayaklarda ya da yüzünde şişlikler var mı? Diğer tetkikleri de yaptır bence neden tansiyonunun yükselmesini bekliyor ki?

Herhangi bi belirti var miydi sende?? Diger arkadas sadece ellerimde hafif sisme oluyo diyodu.

Gözün aydin canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim bebegine de maasallah cok guzel kilo almis.

Öle gözüküo canm 1kilo daha aldırmaya çalışıcam nasip olursa . 3800 vea 4 kilo gayet ideal hani bakımı toparlaması daha kolay olur dedim okdar çatladm kilo aldm deysin demi ;-)

Kızlar bugün doğum yaptım bebeğim şuanda küvezde duaların bekliyorum

Abow hangi ara yaptın canm allah yardımcın olsun haberdar et. İnşallah en kısa zamnda bebeğin çıkar küvezden . Anne sütü verebiliosan hemen toplar canım m.etme moralini yüksek tut

Iste sadece bizim istegimiz yeterli olmuyo ki, buyuklere anlatabilmek, kabul ettirebilmek de onemli. Bence asil zor olan cocuktan once buyukleri alistirmak :))

haklısın :) önce kayınvalideleri alıştırmak lazım annem karışmaz sağolsun sorarsam öyle cevaplar biz nasıl büyüttüysek sizlerde deneye yanıla öğreneceksiniz yavrum der ama kayıvalidem herşeyin içinde olmaya şunu yap bunu yap demeye bayılır eşim 1400gr zamanında doğmuş bebek zayıf diye 1aylıkken çikolatayla beslemiş tabi alerji olmuş gerisini sen düşün böyle bi düşünceye sahip birinin tecrübelerine açıkçası itibar edesim gelmiyo

Ay canım benim ya süpriz oldu valla Allah analı babalı büyütsün inş. sen iyimisin ne zaman çıkacak küvözden neden erken oldu kaç kg bilgilendir bizi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah canım çalışabilir raporunu aldığın hastanede bildirimde bulunuyor diye biliyorum

Canım hayırlı olsun neden erken doğum oldu peki? Kaç kilo doğdu bebeğin bizi de haberdar et olur mu... Kısa sürede toparlar inş haftan gayet iyi dualarım seninle...

Gecmis olsun Allah analı babalı büyütsün canım tez vakitte saglıkla alırsın insallah kucağına. Suyun mu geldi öyle diyodun bi kac gün önce.

evet canım biraz inceledim genelde paketler böyle ama benim kapı süsüm var zaten tül de almak istemiyorum sadece şekeri yaptırcam.
artık bir yer bulurum kafama göre
bide ben bebiş doğduktan sonra sipariş vereyim diyorum
adını ve doğum tarihini de ekleteyim diye

ya instagramda görüyorum hep ama oraya da güvenilir demiyorlar
bu dediklerinin internet sitesi varmı aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…