ullanısaMerhaba anişler takip ediyorum sizi ama yazamıyorum firsat bulup da. Son 5-6 sayfayı okudum hepimizin derdi sicaklar Allah yardimcimiz olsun. İnternetten bebek şekeri yaptiran varmi.tavsiye edebilecegi site falan? Ben ilk etapta hastanede ve ilk zamanlar da eve gelenlere dağıtmak üzere bebek çikolatasi yaptirmayi düşünüyorum sonra mevlit okununca magnet falan düşünüyorum. Yada magnet yerine hediye sabunlar düşünüyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
alıştırmaya bağlı canım ben hiç sallamadan uyuttum hala da odasına yatağına gider kendisi uyur kayınvalidem biraz söylendi sallamadan çocukmu uyurmuş çok şey biliyosun vs. ama hiç dinlemedim çok şükür sallamadan uyudu büyüdü herşey sende bitiyo biz anneler neye alıştırırsak öyle devam ediyo canım
Ben varım canım ama benim normal idrar tahlilinde çıkmadı 24 saatlik toplama istedi dr onda çıktı yeni öğrendim bende şu an için tansiyonum normal sadece büyüğü 13 oluyo bazen küçüğünde sıkıntı yok dr um kandaki protein albümin billirubin seviyelerine baktırdı he bi de böbrek ve karaciğer fonksiyonlarına hamdolsun iyi çıktı onlarda ama şimdi yakın takipteyim bana 2 saatte bir tansiyonunu ölç dedi benimki başlangıç evresinde aanırım şu an 35. Haftadayım kasılmalarım da var benim Allahtan bi sıkıntı çıkmazsa 38. Haftada sezeryan ile alıcak bebeği... Sen kaçıncı haftandasın? Tuzu azalt bol proteinli şeyler tüket dedi bana
Ben kararımı verdım de bakalım sartlar uygun olucak mı :) normal doğum en saglıklısı, imkanın varsa karart gözünü :)
ben 33.haftadayım.geçen gün sağlık ocağında yapılan testlerde idrarda protein eser çıktı ve lökosit çıktı.dansite 1020 çıktı.p.h 6.0 çıktı.kan tahlilimdede wBC 13.7 çıktı.bende bu sonuçlarla hastaneye gittim.doktor tansiyonumu sordu.bir iki kez ölçtürdüğümde 14.7 ve 14.8 çıktı.en sonda 12.7 çıktı.doktor tansiyonunu takip altında tutmam gerektiğini 14.9 olduğunda hemen gitmem gerektiğini söyledi.sanırım bol su içmemizde gerek.ya ben tedirgin olmaya başladım.Allahım sağlıcakla bir alsak kucaklarımıza bebeişelrimizi
ben 33.haftadayım.geçen gün sağlık ocağında yapılan testlerde idrarda protein eser çıktı ve lökosit çıktı.dansite 1020 çıktı.p.h 6.0 çıktı.kan tahlilimdede wBC 13.7 çıktı.bende bu sonuçlarla hastaneye gittim.doktor tansiyonumu sordu.bir iki kez ölçtürdüğümde 14.7 ve 14.8 çıktı.en sonda 12.7 çıktı.doktor tansiyonunu takip altında tutmam gerektiğini 14.9 olduğunda hemen gitmem gerektiğini söyledi.sanırım bol su içmemizde gerek.ya ben tedirgin olmaya başladım.Allahım sağlıcakla bir alsak kucaklarımıza bebeişelrimizi
Gözün aydin canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim bebegine de maasallah cok guzel kilo almis.
Canım bak nasılda farketmiş çok şükür
Kızlar bugün doğum yaptım bebeğim şuanda küvezde duaların bekliyorum
Maşallah cnm,sağlıklı sıhhatli doğacak bebişin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iste sadece bizim istegimiz yeterli olmuyo ki, buyuklere anlatabilmek, kabul ettirebilmek de onemli. Bence asil zor olan cocuktan once buyukleri alistirmak :))
Arkadaşlar selam kontrole gittik çok şükür herşey yolunda bebeğim 2kg olmuş,bugün çalışabilir raporu aldık 33.haftadayım pazartesi iş yerime vericem geç kalmış olmam di mi sgk ya şirket bildiricek sanırım bu sorun olsun istemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ben yaptirali 1 ay oldu gitti gidiyordan kampanyali urundu tanesini 1.40 kurusa yaptirmistim ama dun baktim tanesi 2.50 kurus olmus.Ben 100 tane yaptirdim cok ta guzel geldi hediye olarak seker sepeti kapi susu ve 6 metre kapi tülü yolladilar hepsine 140 tl verdim cok uyguna geldi.
ullanısa
tatlım instagram kullanıosan okyanuskopugutasarim ve pembe_sihir sitelerine bakabilirsin ürünleri çok güzel isteğe göre de tasarımlar yapıolar istersen bi msj atar sorarsn fiyatlarıda diğer sitelere göre uygun ve ürünler kaliteli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?