2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
meraba arkadaslar
uzun zamandır gıremıodum
yenı dogumlarlar olmuş
cok gecmıs olsun dıorum
darısı basımıza........

Kızlar bugün doğum yaptım bebeğim şuanda küvezde duaların bekliyorum
Canım öncelikle hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Neden erken doğum oldu. Sen nasılsın? Inşallah tez zamanda bebeğini alirsin kucağına. Haftası çok iyi cok fazla tutmazlar kuvezde. Allah yardimciniz olsun canım dualarimiz seninle..

Canım görüşmeyeli dr.a gittin mi? Beslenme kürü işe yaradı mı bu arada ben dr. Değiştirdim. Bu yazismamizdan 1 hafta sonra eski dr.a gittigimde onca çabaya rağmen sadece 30 gr almisti bebegim hem de iki kontrol arasi yani on günde. sonra iste dr degistirdim tam bi hafta sonrasiydi. Bebis 850 gr alır mi bi haftada bilmiyorum. Sanmıyorum da heralde önceki dr.un Ölçümü yanlıştı. Yani ben şimdilik net bisey diyemiyorum. Gece süt içmeye devam ediyorum. Bakalim perşembe günü tekrar kontrolum var. Ne kadar fark edecek merak ediyorum..

kızlar idrarda lökosit ve protein çıkan varmı.bende protein kaçağı varmış.tansiyonumu takip altına alacakmışım.gebelik zehirlenmesi oluyormuş.bu konuda bilgisi olan varmı??:18:

Bende varim benim 32.haftada normal kontrolde tansiyonum 14/9 cikti ve yukselmeye devam etti ayni gun idrarda protein +1 cikti 4gun hastanede yattim 24 saatlik idrar toplama yaptim tansiyonumu ilacla kontrol altinda tutuyorum surekli tansiyon takibi yapiyorum tuzsuz yiyorum 3gunde bir doktora gidiyorum her gidisimde idrar ve kan tahlili yaptiriyorum nst ye giriyorum önceki gün idrarda protein +2cikti ilerlemeye devam ediyor simdi 35.haftaya girmek uzereyim bi dahaki hafta yatiririz ilerleyn gunlerdede duruma göre bebegi aliriz dedi doktor.insallah cok minik olmaz bebeğim dayanabildigim kadar dayanicam.
Sende dikkatli ol cok sinsi bir hastalik bu birden başlıyor anneyi ve bebegi cok etkiliyor tuzsuz ye biliyorum cok zor ama bebegin icin yemelisin bol su ic tansiyonunu devamli takip et gecmis olsun

Canım çok geçmiş olsun 24 saatlik toplamada kaç mg protein kaçağı çıktı? Benim 390 mg mış sınır 300 müş şimdilik tansiyonumda problem yok ama ilerleyen günlerde ne olur bilmiyorum:18:

Bende bayadır gîrmiyordum ki bizim minikte eylülü beklemicek dr 22 ağustosa gün verdi bakalım artık hayırlı doğumlar olsun hepimize

Kızlar benim durumum ii Bebeğimi daha göremedim aksama görülen inşallah sabah yatakta suyumuz geldi hemen doğuma almak zorunda kaldılar sancı m ve açılma varmış .bebeğim sadece nefes almak için cabaliyormus 2900 kg 52 cm fotoları gördüm sadece. kıpkırmızı dudak li tombul bi oğlum var allahım vakti gelince sizleride nasip etsin

Canım çok geçmiş olsun 24 saatlik toplamada kaç mg protein kaçağı çıktı? Benim 390 mg mış sınır 300 müş şimdilik tansiyonumda problem yok ama ilerleyen günlerde ne olur bilmiyorum:18:

Sagol canim benim 24 saatlik idrar sonucu normal cikmisti ama normal idrar testinde cikiyor hatta doktor bakti temiz preeklemsi degilsin dedi bende anlamadim simdide +2 oldu.sen yinede takip et tansiyonu ve tuzu tamamen kes sislik varmi benim ogrenmeden onceki gunlerde ellerim sisiyodu sabahlari yumruk yapamiyodum bide burnum buyumeye basladi ayaklarim zaten sisti son gunde gozlerim sismeye basladi senin nasil sislik varmi

Ne enteresan ya benimde normal idrar tahlilinde çıkmıyor... Ayaklarım çok şişti ellerimde ve yüzümde de var biraz ölçüyorum tansiyonumu şu an için iyi... Benim iki kere yapıldı toplama testi ilki normaldi ikincisinde çıktı...

Iste doktorlar bosuna demiyolar demekki sinsi bi hastalik diye benim simdi ayaklarim sis sadece ellerim ve yüzüm normale döndü Allah beterinden korusun bebislerimizi hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalimda baska bisey istemem

Cikolata miiiii @_@ " anne aslinda cikolata kilo yapmiyomus" desen nelr olur acaba ??? : D teyze kaldiramaz bu kadarini

Iste doktorlar bosuna demiyolar demekki sinsi bi hastalik diye benim simdi ayaklarim sis sadece ellerim ve yüzüm normale döndü Allah beterinden korusun bebislerimizi hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalimda baska bisey istemem

Aynen canım daha beter durumda olanlarda var yine hamdolsun diyelim inş sağlıkla alıcaz bebişleri kucağımıza o zaman hepsini unutacağız nasılsa

Kızlar bugün doğum yaptım bebeğim şuanda küvezde duaların bekliyorum

Ayy hadi hayirlivugurlu olsun bebisin. Normalde dogum tarihi ne zamandi? Kuvezde diye uzulme sakin. Onemli olan onun ve senin sagligin. Bebegin icin mutlu olmaya calis. Insallah saglikla kucagina da alirsin. Bircok bebek kuvezde aciyor gozlerini. Yanliz degilsin

Canim benim bende 29+4 ken hastaneye gittigim de karın cevresi 1 hafta geriydi bi de suyu sinirdaydi her hafta baktirdigimda sinirda cikiyordu dktr bu su buna yeter diyordu ama daha iki gun onceye kadar hayatim degisti ayni gun bir dktr yeter derken baska bir dktr sinirin altinda dedi ve bir gun sonra baska hastahanede ise suyumun bittigini soylediler ve bugun sezaryan oldum kizlar lutfen dikjat edin ben suyumun gittiginden bile fark etmedim oyle suyum gelmedi idrar ile atiyormusum

canım benim unutmamışsın demek :) o günden sonra daha gitmedim doktora pazartesi günü gideceğim bakalım farklı bir doktora. ölçümler çok güvenilir olmuyor o yüzden çok takmadım bu konuyu elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye de çalıştım. bakalım göreceğiz ne hale gelmiş minnoş. süt her gün içmeye devam aynen :)

Nekadar da bir doktor kontrolüne gidiyordun, nasıl anlamadılar? Allahtan sende bebeğinde iyisiniz değil mi şimdi? Benımki gunese cıkma vucudun su atar dedi. Ben denize bile girmedim dogru duzgun.

Nekadar da bir doktor kontrolüne gidiyordun, nasıl anlamadılar? Allahtan sende bebeğinde iyisiniz değil mi şimdi? Benımki gunese cıkma vucudun su atar dedi. Ben denize bile girmedim dogru duzgun.

Canim kendi dktrum bir ay sonraya verdi randevu o arada ben baska ile gectim orda hafta bir gittim ne durumda diye bu arada bebegin suyu azaldokca karin cevrsi gelismedi 32+5 gunluktum ama karin cevresi 30 + 3 te kaldi bas ve ayakta bir hafta onde bunun icin beni riskli gebelikler bolumune gonderdi o gun yola cikamazdik bende yozgattaki tip Fakültesine gittim bide ondan duydum sonra kayseriye gittim tip Fakültesi ne orda dao bolum bakmadi 5 ay sonra ya gun veriyor kavga ettik çıktık sonra ozele gittik o dedi bitmiş dun igne vuruldum bugunde sezaryan oldum cok şükür şimdilik iyi kizim 1900 gram 49 cm dogdu maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…