2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım benım ya, gercekten cok gecmıs olsun. Cok daha kötüsü olabılırdi. Allah saglık versın sana da kızına da. Benımde her ultrasonda suyun cok ıyı cıkıyor. Gunde 3-4 litre su hiç içmedim. Ama vajınal akıntımı idrar kacırma mı, ara ara çamasırım ıslanıyor. Dun ultrason vardı. Herseyı haftası ile uyumlu dedi. Suda iyi dedi ama aklımı kurcalayıp duruyor bu konu işte. Sende sızıntı yada, anı bı agrı falan oldu mu? Bana dikkat et boyle olursa sunu yap gibi bir önerin olur mı?

:)) ben son gittiğimde 2.5 kilo almıştım. Acaba yediklerim sadece bana mı kilo yaptı yoksa gerçekten bebeğe de yaradı mı diye merak ediyorum. Sende de birden bire bebek gelişiminde fark olduysa doğru yoldayız diye teyid edecektim :))) Inşallah ikiniz de çok iyisinizdir. Haberdar et mutlaka

Gözünaydın arkadaşımm allah analı babalı büyütsün. Kayseride kim yaptı doğumunu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hahaha canim benim saglikli olsunlar kemikleri saglam canlari sagolsunda kilonun ne geregi var ama cok guldum allah ta seni guldursun tabi catladigina degsin:)))))

Çok geçmiş olsun cnm,bol bol dinlenmene bak

Sagol cnm yatyrm sadece ama piskolojm cok etkilendi sanki yasama hevesm elimden alndi sadece oglumu dusunyrm hep dua edyrm nidilat kullnyrm oda gebelikte kullanlmamasi grekyrms kafam karman corman

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah ogluna canim ikinize de gecmis olsun kucaginda rve cikacagin gunlerde cok yakin olsun insallah

Sen kac haftaliktin canim???

Maşallah canım çalışabilir raporunu aldığın hastanede bildirimde bulunuyor diye biliyorum

Bana da hastaneden işyeriniz bildiricek dediler anlamadım pek pazartesi ik ya sormam lazım

Canım maşallah bebeğine. Boyu kilosu çok iyi. Allah uzun sağlıklı ömürler versin.

geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin herşeyde vardır bi hayır

geçmiş olsun inşallah sağlıklı sıhhatli büyütürsün bebeğini bizlerede dua edin canım

kızlar selam,

göğüs pompası alanınız var mı? lansinoh ve aventin elektriklileri arasında kararsız kalmışken başka başka markaların da iyi olduğunu okuyorum şu an. daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama tecrübeli anneler ve araştıranlar fikirleriniz nelerdir ?

Dünden sonra bugünde hastanedeydim bi anda karnım ve belim ağrımaya başladı ilk defa böyle oldu nst ye girdim sancılar uçuşta tabi bende bekliyorum serum falan verirler belki tekrar nidilat verirler diye ama nerdeee hafta 35 olunca durdurmuyorlarmış artık... açılma varmı diye muayene ettiler yokmuş şu an için ama her an doğurabilirmişim artık sancıları durdurmayacağız dedi doktorum hemşireye sordum ona kalırsa bi kaç güne doğururmuşum sonra ebe geldi muayeneye bi an doğurucam sandım :18: artık işi dalgaya vurdum hastane için süsler ve kurabiyeler haftaya gelecek diyorum bari onları bekle ağlanacak halime gülüyorum şu an herşeyin hayırlısı sanırım sıradaki doğum haberi benden gelecek kızlar....nöbetçi doktor vardı o da tanıyo artık beni ona kalırsa ciğer gelişimi nerdeyse 36-37 gibi gözüküyor dedi kilosu da 2600 falan sanırım korkma dedi bakalım hayatım diziye döndü resmen her bölüm bir heyecan bir adrenalin :18::18:

Canım sakin ol nidilat için de endişelenme benim kuzenim 7. Ayında başladı nidilata artık son haftalar 2 saatte bir alıyordu bebeği sağlıklı doğdu şimdi 2 yaşında...ben 4-5 gün kullandım gerçekten yaramıştı kasılmaları kesmişti dün bıraktırdı dr bugün hastanede buldum yine kendimi... Dinlenebildiğin kadar dinlen ben dinlenerek bu haftalara kadar geldim şimdi benimde her an doğum olabilirmiş artık sancıları kesmeyeceğiz dedi dr bugün yarın bile olabilir yani...

Doğum yapan sevgılı arkadaslar tebrık ederım.... Hepsinizi rabbım saglıcakla eve gelmenızı nasıp etsın.amın

Kızlar sıcaktan bunaldım oturduğum yerde ter boşaltıyorum .hayatımda bukadar terlemedım. Nefret ettım yaz mevsımınden....

Simdi okudm canm cok gecms olsn.vallahi bende dun hemsirelere ayni seyi soyledm on ay once hayatm tam bir diziye dondu amlyt serumlr ilclr btn hamilelgm bynca aksilik smdi bu neyseki esm cok guclu biri doktr sancn var dedgnde ben ykldm o hemn teselli etti beni saknlstrdi btn gece uyumdi uc haftaya ihtycmz var insllh dedgn gibi olur cnm allhm sanada yardm etsn insallh hersey yoluna girer en kisa zamnda

Hakkina hayirlisi canim saglikli sihatli olunda ikinizde artik allah ne zaman nasip ederse o zaman dogar zaten haftasi ve kilosu da iyi maasallah hic germe kendini canim.

Hahaha canim benim saglikli olsunlar kemikleri saglam canlari sagolsunda kilonun ne geregi var ama cok guldum allah ta seni guldursun tabi catladigina degsin:)))))

Ama öle napim :-D B-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…