Canim kendi dktrum bir ay sonraya verdi randevu o arada ben baska ile gectim orda hafta bir gittim ne durumda diye bu arada bebegin suyu azaldokca karin cevrsi gelismedi 32+5 gunluktum ama karin cevresi 30 + 3 te kaldi bas ve ayakta bir hafta onde bunun icin beni riskli gebelikler bolumune gonderdi o gun yola cikamazdik bende yozgattaki tip Fakültesine gittim bide ondan duydum sonra kayseriye gittim tip Fakültesi ne orda dao bolum bakmadi 5 ay sonra ya gun veriyor kavga ettik çıktık sonra ozele gittik o dedi bitmiş dun igne vuruldum bugunde sezaryan oldum cok şükür şimdilik iyi kizim 1900 gram 49 cm dogdu maşallah
Oooo bravo.. Tebrıklerevet sen doğumdan sonra rahat 80 e dusersın....
canım benim unutmamışsın demek :) o günden sonra daha gitmedim doktora pazartesi günü gideceğim bakalım farklı bir doktora. ölçümler çok güvenilir olmuyor o yüzden çok takmadım bu konuyu elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye de çalıştım. bakalım göreceğiz ne hale gelmiş minnoş. süt her gün içmeye devam aynen :)
Canim kendi dktrum bir ay sonraya verdi randevu o arada ben baska ile gectim orda hafta bir gittim ne durumda diye bu arada bebegin suyu azaldokca karin cevrsi gelismedi 32+5 gunluktum ama karin cevresi 30 + 3 te kaldi bas ve ayakta bir hafta onde bunun icin beni riskli gebelikler bolumune gonderdi o gun yola cikamazdik bende yozgattaki tip Fakültesine gittim bide ondan duydum sonra kayseriye gittim tip Fakültesi ne orda dao bolum bakmadi 5 ay sonra ya gun veriyor kavga ettik çıktık sonra ozele gittik o dedi bitmiş dun igne vuruldum bugunde sezaryan oldum cok şükür şimdilik iyi kizim 1900 gram 49 cm dogdu maşallah
Öle gözüküo canm 1kilo daha aldırmaya çalışıcam nasip olursa . 3800 vea 4 kilo gayet ideal hani bakımı toparlaması daha kolay olur dedimokdar çatladm kilo aldm deysin demi ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok geçmiş olsun cnm,bol bol dinlenmene bak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bugün doğum yaptım bebeğim şuanda küvezde duaların bekliyorum
Kızlar benim durumum ii Bebeğimi daha göremedim aksama görülen inşallah sabah yatakta suyumuz geldi hemen doğuma almak zorunda kaldılar sancı m ve açılma varmış .bebeğim sadece nefes almak için cabaliyormus 2900 kg 52 cm fotoları gördüm sadece. kıpkırmızı dudak li tombul bi oğlum var allahım vakti gelince sizleride nasip etsin
Maşallah canım çalışabilir raporunu aldığın hastanede bildirimde bulunuyor diye biliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar benim durumum ii Bebeğimi daha göremedim aksama görülen inşallah sabah yatakta suyumuz geldi hemen doğuma almak zorunda kaldılar sancı m ve açılma varmış .bebeğim sadece nefes almak için cabaliyormus 2900 kg 52 cm fotoları gördüm sadece. kıpkırmızı dudak li tombul bi oğlum var allahım vakti gelince sizleride nasip etsin
Sagol cnm yatyrm sadece ama piskolojm cok etkilendi sanki yasama hevesm elimden alndi sadece oglumu dusunyrm hep dua edyrm nidilat kullnyrm oda gebelikte kullanlmamasi grekyrms kafam karman corman
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım sakin ol nidilat için de endişelenme benim kuzenim 7. Ayında başladı nidilata artık son haftalar 2 saatte bir alıyordu bebeği sağlıklı doğdu şimdi 2 yaşında...ben 4-5 gün kullandım gerçekten yaramıştı kasılmaları kesmişti dün bıraktırdı dr bugün hastanede buldum yine kendimi... Dinlenebildiğin kadar dinlen ben dinlenerek bu haftalara kadar geldim şimdi benimde her an doğum olabilirmiş artık sancıları kesmeyeceğiz dedi dr bugün yarın bile olabilir yani...
Dünden sonra bugünde hastanedeydim bi anda karnım ve belim ağrımaya başladı ilk defa böyle oldu nst ye girdim sancılar uçuşta tabi bende bekliyorum serum falan verirler belki tekrar nidilat verirler diye ama nerdeee hafta 35 olunca durdurmuyorlarmış artık... açılma varmı diye muayene ettiler yokmuş şu an için ama her an doğurabilirmişim artık sancıları durdurmayacağız dedi doktorum hemşireye sordum ona kalırsa bi kaç güne doğururmuşum sonra ebe geldi muayeneye bi an doğurucam sandım :18: artık işi dalgaya vurdum hastane için süsler ve kurabiyeler haftaya gelecek diyorum bari onları bekleağlanacak halime gülüyorum şu an herşeyin hayırlısı sanırım sıradaki doğum haberi benden gelecek kızlar....nöbetçi doktor vardı o da tanıyo artık beni ona kalırsa ciğer gelişimi nerdeyse 36-37 gibi gözüküyor dedi kilosu da 2600 falan sanırım korkma dedi bakalım hayatım diziye döndü resmen her bölüm bir heyecan bir adrenalin :18::18:
Hahaha canim benim saglikli olsunlar kemikleri saglam canlari sagolsunda kilonun ne geregi var ama cok guldum allah ta seni guldursun tabi catladigina degsin:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?