2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Sağol canım nasip kısmet işte herşey başımıza bir sürü şey geliyor evet üzülüyoruz ama demek ki böylesi hayırlıymış diyorum... Allah bozmasın canım benimde eşim sağolsun çok destekçi onun moraliyle geldim bu zamana kadar nidilat iyi gelecek bak göreceksin bariz bi şekilde azaltıyor kasılmaları bi de bol bol su tüket soluna yat uzan...Keşke 40 haftayı görelim ne kadar kalsalar onlar için hayırlı ama napalım bunda da var bi hayır... Allah hepimizin yardımcısı olsun dr 32 ye girdiğimizde bana korkma artık bu saatten sonra bişey olmaz doğsa da yaşar sadece küvez gerekir demişti önemli olan sağlıklı olmaları o yüzden sende gerilme hiç kendini kastıkça daha kötü oluyor çünkü....

Hakkina hayirlisi canim saglikli sihatli olunda ikinizde artik allah ne zaman nasip ederse o zaman dogar zaten haftasi ve kilosu da iyi maasallah hic germe kendini canim.

Evet artık kendimi üzmeme kararı aldım vardır Allah'ın bir bildiği önceden daha çok korkuyordum artık yavaş yavaş hazırlıyorum kendimi kaderin önüne geçilmiyor geriye dönüp baktığımda geçirdiğim riskli 8 haftayı düşününce bu haftalara kadar gelmem bile mutlu ediyor beni ama doğum sancısı fenaymış ya bugün anladım tabi ki benim çektiğim 10 da 1 i bile değil belki ama nst de sancılar 80 lerdeydi

Korkma canım dogum sancısı bu mu ne dıye anlamadan dogurursun ,sadece agrin sidetlendiginde derin nefes alıp vermeyi unutma cok ise yarıyo. Zaten dayanilmayacak bi agri degil sadece sonlarda biraz sidetli onada sabredeceksin sonu güzel olacak.Bebegin dogdugunda hepsini unutacaksın yeniden doğacaksınız beraber.kendinlede gurur duyacaksın .allah bi avazda doğurmayı nasip eder insallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım geçmiş olsun durmuyor he senin yaramaz.. Maşallah kilosu ıyı ama umarım kuveze gerek kalmaz.. Normal dogummu olucak şimdi senın:44:

Amin canım yeter ki sağlıkla doğsun benimde sağlığım olsun ki bebeğime bakabileyim Allah inş güzel yazılar yazar hepimiz için umarım küveze girmek zorunda kalmaz oğlum...

Canim cok gecmis olsun eylul gelmedi ama bebisler durmuyor:) insallqh cok kolay bi dogum olur ve kuveze gerek kalmadan bebeginizi alirsiniz kucaginiza..guzrl haberlerinizi bekliyoruz..ben geceleri hic uyuyamiyorum sana da dua edicem..

Uzulme tabi canim kismetten öte gitmiyor allah bir avazda kurtarir insallah bebisini alirsin kucagina sagliginiz yerinde olsun yeterki.

B'nde çok kötüyüm cnm. Bir ateş basıyor yanıyorum ter boşaltıyorum hayatımda böyle ter döktüğümü hatırlamıyorum

Son düzenleme:
Amin canım yeter ki sağlıkla doğsun benimde sağlığım olsun ki bebeğime bakabileyim Allah inş güzel yazılar yazar hepimiz için umarım küveze girmek zorunda kalmaz oğlum...

Âmin cnm hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alıp. Büyütmeyi sanada cümlemizede nasip etsin Allah

Canım kaç haftalıktı?

Canim cok gecmis olsun eylul gelmedi ama bebisler durmuyor:) insallqh cok kolay bi dogum olur ve kuveze gerek kalmadan bebeginizi alirsiniz kucaginiza..guzrl haberlerinizi bekliyoruz..ben geceleri hic uyuyamiyorum sana da dua edicem..

Uzulme tabi canim kismetten öte gitmiyor allah bir avazda kurtarir insallah bebisini alirsin kucagina sagliginiz yerinde olsun yeterki.

Âmin cnm hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alıp. Büyütmeyi sanada cümlemizede nasip etsin Allah

Sağolun kızlar Allah hiç birimizi üzmesin bebişlerimizi korusun erken doğurma fikrine bu kadar alışacağımı düşünmemiştim hiç içten içe bi korku var tabi ama sanki birisi sakinleştirici yapmış gibiyim bakalım durabildiği kadar dursun bir gün bir gündür....

Gözünaydın cnm Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü olsun inş

Canım geçmiş olsun durmuyor he senin yaramaz.. Maşallah kilosu ıyı ama umarım kuveze gerek kalmaz.. Normal dogummu olucak şimdi senın:44:

Aslında şu an normal doğum pozisyonundaymış ama geriye dönük okudun mu bilmiyorum idrarda protein çıktı biraz bende şişlikler falan oldu dr genelde bu durumda sezeryan olursun dedi ama bu akşam ki nöbetçi dr protein miktarı öyle riskli seviyelerde değil dedi normal doğurursun sen diyo en azından dene baktın yapamıyorsun sezeryan zaten cepte dedi şu an için açılma yok ama her an doğurabilirsin artık sona geldik dedi... İnş küveze gerek kalmaz ona dua ediyorum senin prensesler nasıl? Bu arada bişey sorucam senin kızlardan birisinin kilosu gayet güzeldi o neden girdi küveze solunum ile mi ilgili? Bi de ciğer geliştirici yapılmış mıydı sana?

Kızlar bugün doğum yaptım bebeğim şuanda küvezde duaların bekliyorum
Canımmm çokkk sevindim evet erken ama kilosu boyu çok iyi bebeğinin.
Sen iyisin bebiş iyi dahs ne olsun
Allah analı babalı büyütsün.

Eh iii sayılır biraz daha. Değilmi 3 kg felan doğarmış

Eee 3 kilo iyi canım.
Maşallh ona.
Zaten fırt diye büyüyorlar.
Bende bu ara iyi beslenemiyorum.
Ymk yapacak halim olmuyor.
Napıcam bilmiyorum...

Canım herseyin hayırlısı.
Hersey yolundaysa bir sıkıntı yok bence...
Sen iyi ol bebiş iyi olsun yeter.
Süslerde yetişse iyiydi ama napalım.

Herkese günaydın.

Çokkkk sıcak gene uyku yok.
Lenfoma nerdesin?
Didem ada nasılsın?
Diğer (topikte ilk)doğum yapan anneler hepiniz iyi misniz?

öncelikle herkese günaydın umarım güzel bi gün güzel bi hafta olur hepimiz için.Canım geçmiş olsun rabbim evlatlarımızı bize bizide evlatlarımıza bağışlasın bebişini sağ sağlim sağlıklı sıhhatli hayırlı zamanda kucağına alırsın, analı babalı büyütürsün inşallah

Cikolata miiiii @_@ " anne aslinda cikolata kilo yapmiyomus" desen nelr olur acaba ??? : D teyze kaldiramaz bu kadarini

sanırım yıkılır ama yinede karışmaktan kendini alamaz hala daha ikinci çocuğum olacak kısmetse inşallah kızım şunu yap bunu yap demekten kendini alamıyo ,biraz şekerim çıktı bana her gidişimde tatlı yememi söyler çocuğu besler iyi olur kızım der şekerim var yiyemem derim olsun olsun sen ye bişey olmaz çocuğu besliyecen der

sagsaglim kavus insallah bebegine.. Bir sorun bir sikinti olmadan alirsin insallah kucagina.
Sancilarin devam ediyor mu. nasil bir his cok mu fenaa????

Size bir sey soracagim.. simdi sabah ac karna tartildigim kilo ile aksam tartildigim kilo arasinda 2-2.5 kilo fark ediyor. Bu benim vucudum cok mu su tutuyor anlamina geliyor.. bana fark cok geldi. normal bir durum mu? Bi de benim kilom sabah tartildigim kilo oluyor degil mii

Son düzenleme:

canım ben de o günden sonra aynen 3 kilo aldım :) ben mi aldım bebek mi aldı yarın öğrenicem canım hemen yazarım gelişmeleri. :) senin iyi olmana çok sevindim. kucaklarımıza bekleyeceğiz tontişleri sonunda. haftalarımız da ilerledi baya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…