Simdi okudm canm cok gecms olsn.vallahi bende dun hemsirelere ayni seyi soyledm on ay once hayatm tam bir diziye dondu amlyt serumlr ilclr btn hamilelgm bynca aksilik smdi bu neyseki esm cok guclu biri doktr sancn var dedgnde ben ykldm o hemn teselli etti beni saknlstrdi btn gece uyumdi uc haftaya ihtycmz var insllh dedgn gibi olur cnm allhm sanada yardm etsn insallh hersey yoluna girer en kisa zamnda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hakkina hayirlisi canim saglikli sihatli olunda ikinizde artik allah ne zaman nasip ederse o zaman dogar zaten haftasi ve kilosu da iyi maasallah hic germe kendini canim.
Sağol canım nasip kısmet işte herşey başımıza bir sürü şey geliyor evet üzülüyoruz ama demek ki böylesi hayırlıymış diyorum... Allah bozmasın canım benimde eşim sağolsun çok destekçi onun moraliyle geldim bu zamana kadar nidilat iyi gelecek bak göreceksin bariz bi şekilde azaltıyor kasılmaları bi de bol bol su tüket soluna yat uzan...Keşke 40 haftayı görelim ne kadar kalsalar onlar için hayırlı ama napalım bunda da var bi hayır... Allah hepimizin yardımcısı olsun dr 32 ye girdiğimizde bana korkma artık bu saatten sonra bişey olmaz doğsa da yaşar sadece küvez gerekir demişti önemli olan sağlıklı olmaları o yüzden sende gerilme hiç kendini kastıkça daha kötü oluyor çünkü....
Evet artık kendimi üzmeme kararı aldım vardır Allah'ın bir bildiği önceden daha çok korkuyordum artık yavaş yavaş hazırlıyorum kendimi kaderin önüne geçilmiyor geriye dönüp baktığımda geçirdiğim riskli 8 haftayı düşününce bu haftalara kadar gelmem bile mutlu ediyor beni ama doğum sancısı fenaymış ya bugün anladım tabi ki benim çektiğim 10 da 1 i bile değil belki ama nst de sancılar 80 lerdeydi
Korkma canım dogum sancısı bu mu ne dıye anlamadan dogurursun ,sadece agrin sidetlendiginde derin nefes alıp vermeyi unutma cok ise yarıyo. Zaten dayanilmayacak bi agri degil sadece sonlarda biraz sidetli onada sabredeceksin sonu güzel olacak.Bebegin dogdugunda hepsini unutacaksın yeniden doğacaksınız beraber.kendinlede gurur duyacaksın .allah bi avazda doğurmayı nasip eder insallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dünden sonra bugünde hastanedeydim bi anda karnım ve belim ağrımaya başladı ilk defa böyle oldu nst ye girdim sancılar uçuşta tabi bende bekliyorum serum falan verirler belki tekrar nidilat verirler diye ama nerdeee hafta 35 olunca durdurmuyorlarmış artık... açılma varmı diye muayene ettiler yokmuş şu an için ama her an doğurabilirmişim artık sancıları durdurmayacağız dedi doktorum hemşireye sordum ona kalırsa bi kaç güne doğururmuşum sonra ebe geldi muayeneye bi an doğurucam sandım :18: artık işi dalgaya vurdum hastane için süsler ve kurabiyeler haftaya gelecek diyorum bari onları bekleağlanacak halime gülüyorum şu an herşeyin hayırlısı sanırım sıradaki doğum haberi benden gelecek kızlar....nöbetçi doktor vardı o da tanıyo artık beni ona kalırsa ciğer gelişimi nerdeyse 36-37 gibi gözüküyor dedi kilosu da 2600 falan sanırım korkma dedi bakalım hayatım diziye döndü resmen her bölüm bir heyecan bir adrenalin :18::18:
Canım geçmiş olsun durmuyor he senin yaramaz.. Maşallah kilosu ıyı ama umarım kuveze gerek kalmaz.. Normal dogummu olucak şimdi senın:44:
Sağol canım nasip kısmet işte herşey başımıza bir sürü şey geliyor evet üzülüyoruz ama demek ki böylesi hayırlıymış diyorum... Allah bozmasın canım benimde eşim sağolsun çok destekçi onun moraliyle geldim bu zamana kadar nidilat iyi gelecek bak göreceksin bariz bi şekilde azaltıyor kasılmaları bi de bol bol su tüket soluna yat uzan...Keşke 40 haftayı görelim ne kadar kalsalar onlar için hayırlı ama napalım bunda da var bi hayır... Allah hepimizin yardımcısı olsun dr 32 ye girdiğimizde bana korkma artık bu saatten sonra bişey olmaz doğsa da yaşar sadece küvez gerekir demişti önemli olan sağlıklı olmaları o yüzden sende gerilme hiç kendini kastıkça daha kötü oluyor çünkü....
Evet artık kendimi üzmeme kararı aldım vardır Allah'ın bir bildiği önceden daha çok korkuyordum artık yavaş yavaş hazırlıyorum kendimi kaderin önüne geçilmiyor geriye dönüp baktığımda geçirdiğim riskli 8 haftayı düşününce bu haftalara kadar gelmem bile mutlu ediyor beni ama doğum sancısı fenaymış ya bugün anladım tabi ki benim çektiğim 10 da 1 i bile değil belki ama nst de sancılar 80 lerdeydi
Doğum yapan sevgılı arkadaslar tebrık ederım.... Hepsinizi rabbım saglıcakla eve gelmenızı nasıp etsın.amın
Kızlar sıcaktan bunaldım oturduğum yerde ter boşaltıyorum .hayatımda bukadar terlemedım. Nefret ettım yaz mevsımınden....
Amin canım yeter ki sağlıkla doğsun benimde sağlığım olsun ki bebeğime bakabileyim Allah inş güzel yazılar yazar hepimiz için umarım küveze girmek zorunda kalmaz oğlum...
Kızlar benim durumum ii Bebeğimi daha göremedim aksama görülen inşallah sabah yatakta suyumuz geldi hemen doğuma almak zorunda kaldılar sancı m ve açılma varmış .bebeğim sadece nefes almak için cabaliyormus 2900 kg 52 cm fotoları gördüm sadece. kıpkırmızı dudak li tombul bi oğlum var allahım vakti gelince sizleride nasip etsin
Canim cok gecmis olsun eylul gelmedi ama bebisler durmuyor:) insallqh cok kolay bi dogum olur ve kuveze gerek kalmadan bebeginizi alirsiniz kucaginiza..guzrl haberlerinizi bekliyoruz..ben geceleri hic uyuyamiyorum sana da dua edicem..
Uzulme tabi canim kismetten öte gitmiyor allah bir avazda kurtarir insallah bebisini alirsin kucagina sagliginiz yerinde olsun yeterki.
Âmin cnm hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alıp. Büyütmeyi sanada cümlemizede nasip etsin Allah
Kızlar benim durumum ii Bebeğimi daha göremedim aksama görülen inşallah sabah yatakta suyumuz geldi hemen doğuma almak zorunda kaldılar sancı m ve açılma varmış .bebeğim sadece nefes almak için cabaliyormus 2900 kg 52 cm fotoları gördüm sadece. kıpkırmızı dudak li tombul bi oğlum var allahım vakti gelince sizleride nasip etsin
Canım geçmiş olsun durmuyor he senin yaramaz.. Maşallah kilosu ıyı ama umarım kuveze gerek kalmaz.. Normal dogummu olucak şimdi senın:44:
Canımmm çokkk sevindim evet erken ama kilosu boyu çok iyi bebeğinin.Kızlar bugün doğum yaptım bebeğim şuanda küvezde duaların bekliyorum
Eee 3 kilo iyi canım.Eh iii sayılır biraz daha. Değilmi 3 kg felan doğarmış
Dünden sonra bugünde hastanedeydim bi anda karnım ve belim ağrımaya başladı ilk defa böyle oldu nst ye girdim sancılar uçuşta tabi bende bekliyorum serum falan verirler belki tekrar nidilat verirler diye ama nerdeee hafta 35 olunca durdurmuyorlarmış artık... açılma varmı diye muayene ettiler yokmuş şu an için ama her an doğurabilirmişim artık sancıları durdurmayacağız dedi doktorum hemşireye sordum ona kalırsa bi kaç güne doğururmuşum sonra ebe geldi muayeneye bi an doğurucam sandım :18: artık işi dalgaya vurdum hastane için süsler ve kurabiyeler haftaya gelecek diyorum bari onları bekleağlanacak halime gülüyorum şu an herşeyin hayırlısı sanırım sıradaki doğum haberi benden gelecek kızlar....nöbetçi doktor vardı o da tanıyo artık beni ona kalırsa ciğer gelişimi nerdeyse 36-37 gibi gözüküyor dedi kilosu da 2600 falan sanırım korkma dedi bakalım hayatım diziye döndü resmen her bölüm bir heyecan bir adrenalin :18::18:
Cikolata miiiii @_@ " anne aslinda cikolata kilo yapmiyomus" desen nelr olur acaba ??? : D teyze kaldiramaz bu kadarini
sagsaglim kavus insallah bebegine.. Bir sorun bir sikinti olmadan alirsin insallah kucagina.Dünden sonra bugünde hastanedeydim bi anda karnım ve belim ağrımaya başladı ilk defa böyle oldu nst ye girdim sancılar uçuşta tabi bende bekliyorum serum falan verirler belki tekrar nidilat verirler diye ama nerdeee hafta 35 olunca durdurmuyorlarmış artık... açılma varmı diye muayene ettiler yokmuş şu an için ama her an doğurabilirmişim artık sancıları durdurmayacağız dedi doktorum hemşireye sordum ona kalırsa bi kaç güne doğururmuşum sonra ebe geldi muayeneye bi an doğurucam sandım :18: artık işi dalgaya vurdum hastane için süsler ve kurabiyeler haftaya gelecek diyorum bari onları bekleağlanacak halime gülüyorum şu an herşeyin hayırlısı sanırım sıradaki doğum haberi benden gelecek kızlar....nöbetçi doktor vardı o da tanıyo artık beni ona kalırsa ciğer gelişimi nerdeyse 36-37 gibi gözüküyor dedi kilosu da 2600 falan sanırım korkma dedi bakalım hayatım diziye döndü resmen her bölüm bir heyecan bir adrenalin :18::18:
:)) ben son gittiğimde 2.5 kilo almıştım. Acaba yediklerim sadece bana mı kilo yaptı yoksa gerçekten bebeğe de yaradı mı diye merak ediyorum. Sende de birden bire bebek gelişiminde fark olduysa doğru yoldayız diye teyid edecektim :))) Inşallah ikiniz de çok iyisinizdir. Haberdar et mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?