2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

sagsaglim kavus insallah bebegine.. Bir sorun bir sikinti olmadan alirsin insallah kucagina.
Sancilarin devam ediyor mu. nasil bir his cok mu fenaa????

Amin kızlar sağolun hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebişlere...

Canım valla oturuyordum bişeyim de yoktu aslında gün içinde kasılmalarım hep oluyodu ama sancı ilk defa oldu önce adet olacakmışım gibi karnım ağrımaya başladı arkasından belime vurdu ama normal bi bel ağrısı gibi değil hani adet olursun da belin içten içe ağrır ya sancılı bi şekilde öyleydi işte... Şu an kasılmalar devam ama sancım yok dr 5 dk da bire düşerse gel onun haricinde hastanede çekmektense evde çek sancıyı derim dedi önemli olan bebek hareketlerini takip etmen dedi...bi de hep merak ediyoruz ya doğum kasılmaları nasıl diye karnın özellikle üst bölgesi tahta gibi oluyor bastırdığınızda derinin yumuşaklığı bile olmuyor ve hep bi tarafta toplanma olur diyoruz ya işte o toplanma baya büyük alana yayılıyor...

Evet canim kasinti icin yattigim zaman yapildi ciger gelistirici iğne .. birinin kilosu dogdugunda 2200 ama sisler inince 1900 falan düştü aglayarak dogduklari icin solunumda sıkıntı olmamis oyle dedi dr.. kuvezde yatmalarinin sebebi sivi takviyesi almalari bu sekilde gonderirsek hizli kilo kaybi olur gelisimlerinde sorun olur dedi.. ama cok sukur benim kizlar savaşçı cikti 2 gün once biraktilar sivi takviyesini simdi ben besliyorum sanirim yarin veya sali gunu kavusucaz kizlarimla hemsire ablalari egitim veriyor babasiyla bana .. dogum kilolarini gectiler çünkü canim ins.. normal dogurursun sonra oglusu alip saglikla donersiniz eve.. sezeryan iyi ama dikisler biraz zorluyor.. canim iyi haberlerinizi bekliyorum.. dualarim seninle.. rabbim bir avazda kurtarsin

Anladım canım maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel bi haber çok sevindim... Benimde bu hafta olur heralde doğum sabah sancım yoktu şimdi belime vuruyor gerçi haftamız kötü değil 35+0 iyi diye düşünüyorum bakalım inş normal olur ama yinede hayırlısı tabi... Kızlar eve gelsin dikiş acılarını bile unutturacaklar sana :) hem kavuşmak istiyorum bebeğime hem de diyorum dursun durduğu kadar bakalım yaşayıp göreceğiz

Ben suan Lansinoh
kullanmaya çalışıyorum ya sütü az yada güzel çekmiyor anlamadım

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun sana da inşallah sıkıntı olmaz benim bebişimde erken geldi birkaçgün küvezde kalıcak zor bi durum ama sabır sabır

Hayirlisi tabi cnm sen sakin olmaya bak.. kuvezi de sıkıntı yapma en azindan toplar kendini... bana en guzel artisi kendi kendilerine uyuma aliskanliklari var artik.. doyurup birakiyolar hemen uyuyolar.. umarim boyle devam ettirebilirim... tabi ins. Gerek kalmaz kalirsada uzme sakin kendini olurmuu.. yeterki meleklerimiz iyi olsun

çok geçmiş olsun sana da inşallah sıkıntı olmaz benim bebişimde erken geldi birkaçgün küvezde kalıcak zor bi durum ama sabır sabır

Sağol canım...Tam olarak kaç hafta kaç gündü seninki benim şu an 35+0 inş küveze girmez diye dua ediyorum nedir bu bebeklerin acelesi:) küvezde mi hala senin bebiş solunumdan dolayı mı kilodan dolayı mı girdi? Benim iki arkadaşımda 35 de doğurdular hiç girmedi bebekler küveze neye göre giriyor anlamıyorum :18:

Doğru diyosun canım aslında sağlıkları yerinde olsun da varsın bi kaç zaman ayrı kalalım artık çok ufak değiller daha çabuk toparlarlar... Ne güzel maşallah yedir doyur uyusunlar bende yıprandım artık devamlı doğum korkusu psikolojim bozuldu dün dr artık engellemeyeceğiz diyince de garip bi rahatlık çöktü sanırım Allah hazırlıyo beni :)

Selam kızlar doğum yapanlara ve yapacak olanlara şimdiden Allah kolaylık versin tez zamanda kucağınıza alıp evinize gitmeyi nasip etsin sağlıkla bi nefeste gelsinler işallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm bi kaç kişiden aventin iyi olmadığını duydum pek sağmıyormuş.
medela iyi diyorlar. bende henüz almadım

cnm moral bozma sakın.
günü saati geldiğinde doğacak bebişlerimiz tabi ne zaman olur allah bilir. önemli olan sağlıklı olmaları.
artık riskli dönemleri geçtik
allah yardımcın olsun cnm

Canim herseyin hayirlisi elbette yeterki en sonunda saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi bugun yada 3 hafta sonra farketmez bizlerle olsunlar yeter:)

Sende moralini yuksek tut her durumda cok saglikli bir bebisimix olacak sen noralini yuksek tuttukcada onun dogum tarihi ileri atilmis olacak hersey senin elinde

cnm bi kaç kişiden aventin iyi olmadığını duydum pek sağmıyormuş.
medela iyi diyorlar. bende henüz almadım
Ben avent aldim kardesimin edi madela kullandi memnundu ama acitiyomus

Avent kullanan arkadaslarim cok methettiler masaj yapar gibi cekiyot hic caniniz acimiyor diyerek gorucez bakalim

Selam kızlar bizi merak edenler olmuş. Şimdilik durumumuz stabil bebeğin kilo almasını bekliyoruz tabi çok yavaş ilerleyen bir süreç doktorlar 2 ayı bulur en az diyorlar sağlık sorunu olmasında kilo almasını beklerim tabiki inş bu süreci atlatıcak kızım inanıyorum. Birde süt sağmak gerçekten yorucu bir iş, süt sağ, biberonu ve diğer parçaları yıka, sterilize et kurumasını bekle ve sütün aAlmaması için bunu 2 -3saatte tekrarlamamı söylediler çok zorlanıyorum. Ben pompa olarak lansinoh aldım ama hastanede medelanın profesyonel pompaları vardı süt odasında sanırım o daha iyi ama lansinoh ile sorun yaşamadım. Bizden haberler böyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm gercekten cok merak etmistik ama cok şükür yolundaymis her sey cok sevindim.senin güçlü kizin üstesinden gelecek annesi.ara ara gir merakta birakmabizi.ağustos annelerinde bi arkadasda 29.haftada yapmıştı dogum bu hafta kuvezden cikiomus bebisi darısı sana canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…