Canımmm çokkk sevindim evet erken ama kilosu boyu çok iyi bebeğinin.
Sen iyisin bebiş iyi dahs ne olsun
Allah analı babalı büyütsün.
Eee 3 kilo iyi canım.
Maşallh ona.
Zaten fırt diye büyüyorlar.
Bende bu ara iyi beslenemiyorum.
Ymk yapacak halim olmuyor.
Napıcam bilmiyorum...
Canım herseyin hayırlısı.
Hersey yolundaysa bir sıkıntı yok bence...
Sen iyi ol bebiş iyi olsun yeter.
Süslerde yetişse iyiydi amanapalım.
Herkese günaydın.
Çokkkk sıcak gene uyku yok.
Lenfoma nerdesin?
Didem ada nasılsın?
Diğer (topikte ilk)doğum yapan anneler hepiniz iyi misniz?
öncelikle herkese günaydın umarım güzel bi gün güzel bi hafta olur hepimiz için.Canım geçmiş olsun rabbim evlatlarımızı bize bizide evlatlarımıza bağışlasın bebişini sağ sağlim sağlıklı sıhhatli hayırlı zamanda kucağına alırsın, analı babalı büyütürsün inşallah
sagsaglim kavus insallah bebegine.. Bir sorun bir sikinti olmadan alirsin insallah kucagina.
Sancilarin devam ediyor mu. nasil bir his cok mu fenaa????
Evet canim kasinti icin yattigim zaman yapildi ciger gelistirici iğne .. birinin kilosu dogdugunda 2200 ama sisler inince 1900 falan düştü aglayarak dogduklari icin solunumda sıkıntı olmamis oyle dedi dr.. kuvezde yatmalarinin sebebi sivi takviyesi almalari bu sekilde gonderirsek hizli kilo kaybi olur gelisimlerinde sorun olur dedi.. ama cok sukur benim kizlar savaşçı cikti 2 gün once biraktilar sivi takviyesini simdi ben besliyorum sanirim yarin veya sali gunu kavusucaz kizlarimla hemsire ablalari egitim veriyor babasiyla bana .. dogum kilolarini gectiler çünküAslında şu an normal doğum pozisyonundaymış ama geriye dönük okudun mu bilmiyorum idrarda protein çıktı biraz bende şişlikler falan oldu dr genelde bu durumda sezeryan olursun dedi ama bu akşam ki nöbetçi dr protein miktarı öyle riskli seviyelerde değil dedi normal doğurursun sen diyo en azından dene baktın yapamıyorsun sezeryan zaten cepte dedi şu an için açılma yok ama her an doğurabilirsin artık sona geldik dedi... İnş küveze gerek kalmaz ona dua ediyorum senin prensesler nasıl? Bu arada bişey sorucam senin kızlardan birisinin kilosu gayet güzeldi o neden girdi küveze solunum ile mi ilgili? Bi de ciğer geliştirici yapılmış mıydı sana?
Evet canim kasinti icin yattigim zaman yapildi ciger gelistirici iğne .. birinin kilosu dogdugunda 2200 ama sisler inince 1900 falan düştü aglayarak dogduklari icin solunumda sıkıntı olmamis oyle dedi dr.. kuvezde yatmalarinin sebebi sivi takviyesi almalari bu sekilde gonderirsek hizli kilo kaybi olur gelisimlerinde sorun olur dedi.. ama cok sukur benim kizlar savaşçı cikti 2 gün once biraktilar sivi takviyesini simdi ben besliyorum sanirim yarin veya sali gunu kavusucaz kizlarimla hemsire ablalari egitim veriyor babasiyla bana .. dogum kilolarini gectiler çünkücanim ins.. normal dogurursun sonra oglusu alip saglikla donersiniz eve.. sezeryan iyi ama dikisler biraz zorluyor.. canim iyi haberlerinizi bekliyorum.. dualarim seninle.. rabbim bir avazda kurtarsin
Canım kaç haftalıktı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben suan Lansinohkızlar selam,
göğüs pompası alanınız var mı? lansinoh ve aventin elektriklileri arasında kararsız kalmışken başka başka markaların da iyi olduğunu okuyorum şu an. daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama tecrübeli anneler ve araştıranlar fikirleriniz nelerdir ?
Hayırlı pazarlar olsun herkeze......
Sağol canım nasip kısmet işte herşey başımıza bir sürü şey geliyor evet üzülüyoruz ama demek ki böylesi hayırlıymış diyorum... Allah bozmasın canım benimde eşim sağolsun çok destekçi onun moraliyle geldim bu zamana kadar nidilat iyi gelecek bak göreceksin bariz bi şekilde azaltıyor kasılmaları bi de bol bol su tüket soluna yat uzan...Keşke 40 haftayı görelim ne kadar kalsalar onlar için hayırlı ama napalım bunda da var bi hayır... Allah hepimizin yardımcısı olsun dr 32 ye girdiğimizde bana korkma artık bu saatten sonra bişey olmaz doğsa da yaşar sadece küvez gerekir demişti önemli olan sağlıklı olmaları o yüzden sende gerilme hiç kendini kastıkça daha kötü oluyor çünkü....
Evet artık kendimi üzmeme kararı aldım vardır Allah'ın bir bildiği önceden daha çok korkuyordum artık yavaş yavaş hazırlıyorum kendimi kaderin önüne geçilmiyor geriye dönüp baktığımda geçirdiğim riskli 8 haftayı düşününce bu haftalara kadar gelmem bile mutlu ediyor beni ama doğum sancısı fenaymış ya bugün anladım tabi ki benim çektiğim 10 da 1 i bile değil belki ama nst de sancılar 80 lerdeydi
Anladım canım maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel bi haber çok sevindim... Benimde bu hafta olur heralde doğum sabah sancım yoktu şimdi belime vuruyor gerçi haftamız kötü değil 35+0 iyi diye düşünüyorum bakalım inş normal olur ama yinede hayırlısı tabi... Kızlar eve gelsin dikiş acılarını bile unutturacaklar sana :) hem kavuşmak istiyorum bebeğime hem de diyorum dursun durduğu kadar bakalım yaşayıp göreceğiz
çok geçmiş olsun sana da inşallah sıkıntı olmaz benim bebişimde erken geldi birkaçgün küvezde kalıcak zor bi durum ama sabır sabır
Hayirlisi tabi cnm sen sakin olmaya bak.. kuvezi de sıkıntı yapma en azindan toplar kendini... bana en guzel artisi kendi kendilerine uyuma aliskanliklari var artik.. doyurup birakiyolar hemen uyuyolar.. umarim boyle devam ettirebilirim... tabi ins. Gerek kalmaz kalirsada uzme sakin kendini olurmuu.. yeterki meleklerimiz iyi olsun
Kızlar bugün doğum yaptım bebeğim şuanda küvezde duaların bekliyorum
kızlar selam,
göğüs pompası alanınız var mı? lansinoh ve aventin elektriklileri arasında kararsız kalmışken başka başka markaların da iyi olduğunu okuyorum şu an. daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama tecrübeli anneler ve araştıranlar fikirleriniz nelerdir ?
Dünden sonra bugünde hastanedeydim bi anda karnım ve belim ağrımaya başladı ilk defa böyle oldu nst ye girdim sancılar uçuşta tabi bende bekliyorum serum falan verirler belki tekrar nidilat verirler diye ama nerdeee hafta 35 olunca durdurmuyorlarmış artık... açılma varmı diye muayene ettiler yokmuş şu an için ama her an doğurabilirmişim artık sancıları durdurmayacağız dedi doktorum hemşireye sordum ona kalırsa bi kaç güne doğururmuşum sonra ebe geldi muayeneye bi an doğurucam sandım :18: artık işi dalgaya vurdum hastane için süsler ve kurabiyeler haftaya gelecek diyorum bari onları bekleağlanacak halime gülüyorum şu an herşeyin hayırlısı sanırım sıradaki doğum haberi benden gelecek kızlar....nöbetçi doktor vardı o da tanıyo artık beni ona kalırsa ciğer gelişimi nerdeyse 36-37 gibi gözüküyor dedi kilosu da 2600 falan sanırım korkma dedi bakalım hayatım diziye döndü resmen her bölüm bir heyecan bir adrenalin :18::18:
Sağolun kızlar Allah hiç birimizi üzmesin bebişlerimizi korusun erken doğurma fikrine bu kadar alışacağımı düşünmemiştim hiç içten içe bi korku var tabi ama sanki birisi sakinleştirici yapmış gibiyim bakalım durabildiği kadar dursun bir gün bir gündür....
Ben avent aldim kardesimin edi madela kullandi memnundu ama acitiyomuscnm bi kaç kişiden aventin iyi olmadığını duydum pek sağmıyormuş.
medela iyi diyorlar. bende henüz almadım
Selam kızlar bizi merak edenler olmuş. Şimdilik durumumuz stabil bebeğin kilo almasını bekliyoruz tabi çok yavaş ilerleyen bir süreç doktorlar 2 ayı bulur en az diyorlar sağlık sorunu olmasında kilo almasını beklerim tabiki inş bu süreci atlatıcak kızım inanıyorum. Birde süt sağmak gerçekten yorucu bir iş, süt sağ, biberonu ve diğer parçaları yıka, sterilize et kurumasını bekle ve sütün aAlmaması için bunu 2 -3saatte tekrarlamamı söylediler çok zorlanıyorum. Ben pompa olarak lansinoh aldım ama hastanede medelanın profesyonel pompaları vardı süt odasında sanırım o daha iyi ama lansinoh ile sorun yaşamadım. Bizden haberler böyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?