Kızlar 1haftadır ınanırmısınz oturarak uyuyorum aslaaaa yatamıorum kemklerim batıo birbirine yatınca ağrısı sancı gibi çok kötü oluorm doğurmama hemen hemen 20gün var muhtemel 3 kilo daha alırım napıcam bilmiorum gece olsun istemiorum gceler zindan oluor bana .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen bende senin gibiyim cnm geceler zindan valla ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum koca gece oturuyorum sıcak basıyor heryerim ağrıyor oy oy az kaldı ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kızlar bizi merak edenler olmuş. Şimdilik durumumuz stabil bebeğin kilo almasını bekliyoruz tabi çok yavaş ilerleyen bir süreç doktorlar 2 ayı bulur en az diyorlar sağlık sorunu olmasında kilo almasını beklerim tabiki inş bu süreci atlatıcak kızım inanıyorum. Birde süt sağmak gerçekten yorucu bir iş, süt sağ, biberonu ve diğer parçaları yıka, sterilize et kurumasını bekle ve sütün aAlmaması için bunu 2 -3saatte tekrarlamamı söylediler çok zorlanıyorum. Ben pompa olarak lansinoh aldım ama hastanede medelanın profesyonel pompaları vardı süt odasında sanırım o daha iyi ama lansinoh ile sorun yaşamadım. Bizden haberler böyle
Allahima cok sukur en iyi zamani gece geciriyorum yatarken sorun yasamiyorum bir de havalar bu kadar sicak olmasa deliksiz uyucam herhaldr
Aynen bende senin gibiyim cnm geceler zindan valla ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum koca gece oturuyorum sıcak basıyor heryerim ağrıyor oy oy az kaldı ama
Ooh ne güzel cnm ben sabah hün aydınlanana kdr uyuyamıyırum tam eşim işe giderken dalıyorum bütün gece sırtım ağrıyor ateş basıyor dönüp dönüp dürüyorum yok sabaha kadar tv karşısında oturuyorum
evet canım biraz inceledim genelde paketler böyle ama benim kapı süsüm var zaten tül de almak istemiyorum sadece şekeri yaptırcam.
artık bir yer bulurum kafama göre
bide ben bebiş doğduktan sonra sipariş vereyim diyorum
adını ve doğum tarihini de ekleteyim diye
ya instagramda görüyorum hep ama oraya da güvenilir demiyorlar
bu dediklerinin internet sitesi varmı aceba
Allahima cok sukur en iyi zamani gece geciriyorum yatarken sorun yasamiyorum bir de havalar bu kadar sicak olmasa deliksiz uyucam herhaldr
Canim herseyin hayirlisi elbette yeterki en sonunda saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi bugun yada 3 hafta sonra farketmez bizlerle olsunlar yeter:)
Sende moralini yuksek tut her durumda cok saglikli bir bebisimix olacak sen noralini yuksek tuttukcada onun dogum tarihi ileri atilmis olacak hersey senin elinde
cnm moral bozma sakın.
günü saati geldiğinde doğacak bebişlerimiz tabi ne zaman olur allah bilir. önemli olan sağlıklı olmaları.
artık riskli dönemleri geçtik
allah yardımcın olsun cnm
Ohhh maşşallah dielim nazar değmesin şimdi öne baskımız var belde bu sefer dayanmıo hele benm bebek 3 kilo oldu bile daha 1 ayım var
Sağol canım...Tam olarak kaç hafta kaç gündü seninki benim şu an 35+0 inş küveze girmez diye dua ediyorum nedir bu bebeklerin acelesi:) küvezde mi hala senin bebiş solunumdan dolayı mı kilodan dolayı mı girdi? Benim iki arkadaşımda 35 de doğurdular hiç girmedi bebekler küveze neye göre giriyor anlamıyorum :18:
35+1 günlüktü solunum sıkıntısı varmış küvezde gördüğümdede göğüs kafesi düzensiz soluyordu dr um erkek bebekler biraz daha zorlanıyorlarmış erken doğunca kız bebekler daha kolay toparlıyolar mış
Kızlar sizce göğüs pompası şart mı yani en azından bana lüx ama illa lazımsa tabiki mecbur alıncak . Size sorim dedim
Selam kızlar doğum yapanlara ve yapacak olanlara şimdiden Allah kolaylık versin tez zamanda kucağınıza alıp evinize gitmeyi nasip etsin sağlıkla bi nefeste gelsinler işallah :)
iki gündür başım çok ağrıyo
sinirden ağladım geçmek bilmiyor
Valla ven oturamiyorum hic one cok agirlik yapiyo nefesin kesiliyo ama saga dola donuk rahat oluyor
Benim yavrus kac kilo bilmiyor doktorum iltrasonla bakmiyor artik
Valla ven oturamiyorum hic one cok agirlik yapiyo nefesin kesiliyo ama saga dola donuk rahat oluyor
Benim yavrus kac kilo bilmiyor doktorum iltrasonla bakmiyor artik
Hep öyle diyorlar erkek bebekler için benimde erkek sat a göre mi 35+1 di canım senin yoksa usg ye göre mi doğum tarihlerimiz bir gün aralıklı seninle bugün 35+1 değil misin? Çabuk toplar bence ciğer geliştirici iğne yapılmış mıydı sana?
aa ewet 35+0 da doğum yaptım iğne yapılmadı çünkü kalp atışları hızlanmış birde hiç suyum kalmamıştı zaten doğum sırasında kordonu boynundan çıkarmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?