2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar 1haftadır ınanırmısınz oturarak uyuyorum aslaaaa yatamıorum kemklerim batıo birbirine yatınca ağrısı sancı gibi çok kötü oluorm doğurmama hemen hemen 20gün var muhtemel 3 kilo daha alırım napıcam bilmiorum gece olsun istemiorum gceler zindan oluor bana .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen bende senin gibiyim cnm geceler zindan valla ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum koca gece oturuyorum sıcak basıyor heryerim ağrıyor oy oy az kaldı ama

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allahima cok sukur en iyi zamani gece geciriyorum yatarken sorun yasamiyorum bir de havalar bu kadar sicak olmasa deliksiz uyucam herhaldr

Canim hosgeldin. Herseyin yolunda olmasina cok sevindim evet biraz yorucu bir surec tahmin ediyorum ama yeter ki bu surecin sonunda bebeginiz kucaginizda saglikla eve gelin. Neyseki hersey de yolundaymis allah korusun guclu yavrularimizi

Allahima cok sukur en iyi zamani gece geciriyorum yatarken sorun yasamiyorum bir de havalar bu kadar sicak olmasa deliksiz uyucam herhaldr

Ooh ne güzel cnm ben sabah hün aydınlanana kdr uyuyamıyırum tam eşim işe giderken dalıyorum bütün gece sırtım ağrıyor ateş basıyor dönüp dönüp dürüyorum yok sabaha kadar tv karşısında oturuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahhh ahhh az kaldı die avutuyorum zaten kendimi

Aynen canım ahhh aynen durum bu uzan diolar bana eşim falan uzan mı adını artık unuttum uzanmakta neymiş rüya oldu

tatlım ben ordan sipariş vercem daha önce ordan siparş verenler biliorum yinede sen bilirsin ama ben ürünlerini yakındanda gördüm gayet kaliteli..

Ohhh maşşallah dielim nazar değmesin şimdi öne baskımız var belde bu sefer dayanmıo hele benm bebek 3 kilo oldu bile daha 1 ayım var

Kızlar sizce göğüs pompası şart mı yani en azından bana lüx ama illa lazımsa tabiki mecbur alıncak . Size sorim dedim

Evet canım Allah'ın nasip ettiği vakit gelecekler aslında biz boşa yoruyoruz kendimizi zaten diyorum ya garip bi rahatlık çöktü sanırım önceki gidişlerimde durdurmaya çalıştıkları için stres oluyodum ne zaman dr artık durdurmayacağız sancıları dedi o an bi gevşedim resmen:)

cnm moral bozma sakın.
günü saati geldiğinde doğacak bebişlerimiz tabi ne zaman olur allah bilir. önemli olan sağlıklı olmaları.
artık riskli dönemleri geçtik
allah yardımcın olsun cnm

Sağol canım napalım Allah hayırlısını versin hepimiz için alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruz...

Ohhh maşşallah dielim nazar değmesin şimdi öne baskımız var belde bu sefer dayanmıo hele benm bebek 3 kilo oldu bile daha 1 ayım var

Valla ven oturamiyorum hic one cok agirlik yapiyo nefesin kesiliyo ama saga dola donuk rahat oluyor

Benim yavrus kac kilo bilmiyor doktorum iltrasonla bakmiyor artik

35+1 günlüktü solunum sıkıntısı varmış küvezde gördüğümdede göğüs kafesi düzensiz soluyordu dr um erkek bebekler biraz daha zorlanıyorlarmış erken doğunca kız bebekler daha kolay toparlıyolar mış

Hep öyle diyorlar erkek bebekler için benimde erkek sat a göre mi 35+1 di canım senin yoksa usg ye göre mi doğum tarihlerimiz bir gün aralıklı seninle bugün 35+1 değil misin? Çabuk toplar bence ciğer geliştirici iğne yapılmış mıydı sana?

Kızlar sizce göğüs pompası şart mı yani en azından bana lüx ama illa lazımsa tabiki mecbur alıncak . Size sorim dedim

Canım; bebeğin emmez ise ve ya sütün gelmezse o zaman kullanılıyor ilk etapta.
Daha sonra çalışan anneler için lazım. İşteyken bebiş sütsüz kalmasın diye.

Eğer şuan sana lüks ise, alma ilk etapta.
Zaten heryerde satılıyor. Lazım olunca hangi marka alacağına karar ver.
Lazım olursa akrabalarından biri yada eşin gider alır.

Canım inşallahh
Çok saol

iki gündür başım çok ağrıyo
sinirden ağladım geçmek bilmiyor

Nasıl oldun?
Migrenin mi var?
Ilık bir duş alsan iyi gelmez mi?
Gerçi iki gündür çekiyorsun ama tansiyonuna baktın mı?
Belki düştü yada yükseldi ağrı yapıyo ??

Valla ven oturamiyorum hic one cok agirlik yapiyo nefesin kesiliyo ama saga dola donuk rahat oluyor

Olur mu yaa, neden bakmıyormus?
Ben 32. Haftadan beri bi hafta nst bir hafta ultrasona giriyorum. Bence kendıne başka bır doktor daha bul. Bebeğin suyunu, karın, baş cevresını, kalp atısını nasıl ölçüyormus doktorun? İhmal etme bence.

Bakması lazım neden ben son 2sinde ntsye giriorum muayne de oluoeum

aa ewet 35+0 da doğum yaptım iğne yapılmadı çünkü kalp atışları hızlanmış birde hiç suyum kalmamıştı zaten doğum sırasında kordonu boynundan çıkarmışlar

aa ewet 35+0 da doğum yaptım iğne yapılmadı çünkü kalp atışları hızlanmış birde hiç suyum kalmamıştı zaten doğum sırasında kordonu boynundan çıkarmışlar

Tam zamanında doğumun olmuş canım yaa neyse ki sağlıkla kurtuldunuz ya önemli olan o... Bana 28 ya da29. Haftadaydı iğne yapıldı da onun için sordum işe yarıyor mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…