2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar kitap okuyor musunuz??
Cocuk gelişimi, eğitimi, bakımı, annelık üzerıne?

canım

Bebeğinizin Beyin Eğitimi
Orjinal isim: Brain Training for Babies
Brigid Lowe, Fergus Lowe

gerçekten çok yararlı bir kitap. hamilelikten itibaren bebeğimizin beyin gelişimi ve eğitimi için neler yapabileceğimizi anlatıyor. okudum ve çok memnun kaldım. kesinlikle tavsiye ederim.

Teşekkür ederim. Bende
Bunu tavsiye ederim.

Deniiiiiiiiiz ben doktora gittim ve sana ihtiyacım var umarım biran önce online olursun çünkü moralim bozuldu biraz
Hani sende bebeğin eşinde kireçlenme vardı ya o bendede başlamış anladığım kadarıyla. 34.haftadayım bebiş 2700 çıktı ama kireçlenmeden sonra kilo alamayanları falan okudum çok moralim bozuldu bizim bebişlerimiz gelişemicek mi? Erken doğum mu yapıcaz nolucak? Benim doktorum kan akışın suyun gelişimi şimdilik normal sorun yok ama 40.haftaya kadar beklemeyebilir bir ihtimal dedi şimdi doğurucak gibi hissetmeye başladım kendimi sen ne araştırdın bu konuyla ilgili doktorun ne dedi? Birde beinimki 2 hafta sonraya randevu verdi yine bunun bizim haftalarımızda daha sık kontrol edilmesi gerekmez mi acaba??

aynen canım google playden ındırdım programa gırdım kadınlar kulubu hakıında kadınlar kulubu gırıs vb seyler var kadınlar kulubu gırıse dokunuyorum bos sayfa acılıyor onumde yazacak hıcbıryer yok ıste sorun burda zaetn sanırım

Kızlar kitap okuyor musunuz??
Cocuk gelişimi, eğitimi, bakımı, annelık üzerıne?

Ben tracy hogg okudum ve DVD sini izledim ama arkadaşlarım boşuna kendini yorma hiçbirşey kitaplardan okuduğun gibi olmuyor diyorlar. Çocuk gelişimi psikolojisi gibi şeyler okumak nasıl uyuturum nasıl doyururumu okumaktan daha mantıklı gibi görünüyor onu okuyacak psikolojimde yok şuan malesef:) doğduktan sonra büyürken inşallah..

Tatlım mailine şuşu sana mesaj yazmış diye geliyor olması lazım orda gönderdikleri linke tıklarsan seni direk isim şifreye yönlendiriyo.
Sonrasında yorumlara pc de verdiğin gibi cvp yazabiliyorsun. Ben bu şekilde yapıyordum.

RAPIDO

cnm gecmıs olsun panık yapma ama benım syerındekı arkadasımda da kıreclenem var dedı doktor ama normal zamanda dogurdu 39. haftada hemde 3200 falan dogudu suanda gayet saglıklı

yınede boyle bır derdı olan daha yardımcı olur sana ama uzulme arkadasım bence

kızlar bısey sorucam akafama cok takıldı benım

bızım kızın oda takımı geldı karyolasına yatagını koyduktan sonra 25 cm yukseklıgınde korkuluk kalıyor bana cok alcak geldı bıraz hareketlenınce duser gıbı sızın karyolalar nasıl bana bır fıkır verın kızlar

canım demir ile aynı anda alırsan etkileşime giriyor. süt ve süt ürünlerini demir aldıktan 2 saat sonra ya da önce alırsan problem olmuyor. bizim bebişlerin kilosu geriydi. o yüzden yüklendik süte.

Evet evet dogru soyluyosun. Daha sonra okudum zaten doktor yonlendirmis sizi. Bilincli bi sekilde yapmissiniz da, okuyup da aman benegim kilo alsin diye fazla sut icenler olursa dikkat etmesi lazim demir olayina.

Acaba kaçıncı haftada başladı bu durum. 36 dan sonra normal karşılanıyo anladığım kadarıylada 34 erken oldu biraz işte.
Beslenebilsinde 2 hafta erken doğuriim önemli diil ama yeterli bilgiye sahip olamamak endişelendiriyo beni hemen böyle durumlarda.
Çok tşkr ederim canım

Canım;
Sakin ol hemen moral bozma.
Ne yazıkki benimde araştırmalarım çok iç açıcı değil ( yani 40 haftayı göremeyiz anlamında..,
Şöyleki plasenta kireçlene kireçlene işlevini yitiriyor hem bebek beslenemiyor ama son zamanlarda bekledikleri bişeymiş.
Çevremde birkaç kişi buldum bu sorunu yaşayan genelde 37. Haftalarda sezeryan olmuşlar.
Şöyle düşün 34. Haftandasın ve bebeğin kilosu gerçekten çok iyi.
Bana 32. Haftamda bu teşhis kondu. 3 hafta oldu. Yarın doktora gideceğim en son 2 kiloydu bebeğim beslendi mi çok merak ediyorum.
Senin bence endişelenmene gerek yok her şekilde 3 kiloyu görür ve üstünede çıkarsın.
Birde doktorum dedi ki önemli olan bu kireçlenmenin yavaş ilermesi dedi.
Bazı bünyelerde çok yavaş ilerliyormuş.
Bizimkide böyledir belki.
Yarın benim durumum nasıl çıkacak bakalım.
Bende endişeliyim???
Bana da teşhis koyduktan 3 hafta sonraya vermişti randevumu.
Yarından itibaren herhafta gidecekmişim ama bunun kireçlenmeyle alakası yok.
Rutin olarak bu şekilde devam ediyormuş kontrolleri benim doktorumun.

Sanada günaydın canım....

Ayyy bu iğrençliği bende yaşıyorum 1 haftadır yoktur bi sebebi yaa bi de buna yormayalım kafayı

neyse ki yalnız değilmişim :) biz kocamla yatakları ayırdığımız için rahatım ama görecek diye de aklım çıkıyor. yastık bildiğin sırılsıklam oluyor valla.
sıcaklardandır diye düşünüyorum, bi sebebi olduğunu sanmıyorum.

Canım benim karyolam kademeli biraz büyüyünce bir kademe aşağıya alacağım.
Sonrada en alta indireceğim.
3 kademeli benimki.

Canım benim karyolam kademeli biraz büyüyünce bir kademe aşağıya alacağım.
Sonrada en alta indireceğim.
3 kademeli benimki.

benımkı kademelı degıl ıste altı cekmecelı su an cok cok uzgunum hıc aklıma gelmedı herseyını ıncık cıncık ettım ama bu derınlık meselesını hıcbır yerde okumadım satndarttır sandım ama degılmıs bosa aldım karyolayı desenıze

alcak dımı 25 cm duser cocuk ordan ya

hahahahaaaa valla sebebini bilmiom ama guldurdun beni

Bu konu beni de çok endişelendiriyor, doktoruma soracağım ama sezeryan olursam genel olurum diye düşünüyorum.

Sanada günaydın canım....

Ayyy bu iğrençliği bende yaşıyorum 1 haftadır yoktur bi sebebi yaa bi de buna yormayalım kafayı

Evet haklısın
Her gün bişi çıkıyor zaten kafayı yedim

Ay kendimi hayal bile edemiyorum

Canım o kadar küçük olmasına imkan yok bence.
Markasını modelini yazsana bi araştırayım.
Birde resim koy.

Muhakkak birşeyi vardır onun.

Canım telaşlanmana gerek yok ki. 40 haftayı dolduran bebekler daha sağlıklı oluyor daha normal oluyor diye birşey yok. Bende 37. haftada sezeryan olacağım ama hiç telaşlanmıyorum aksine seviniyorumbir an önce kurtulacağım diye.
Bebeğin de baya gelişmiş benimki 2563 kg.
Stres ve gerginlikle boşu boşuna kendini harap etme bence.
Ayrıca 40 hafta olunca 3 kgyi geçecek diye birşey de yok. bebekler 2500-4000 kg arası normal kabul ediliyor. Elzem bir durum olsa zaten her hafta çağırıyor. Ben her hafta gidiyorum buna rağmen sıfır stres

Canım o kadar küçük olmasına imkan yok bence.
Markasını modelini yazsana bi araştırayım.
Birde resim koy.

Muhakkak birşeyi vardır onun.

telden gırmeyı becersem yolluyacam resmını canım markası yok burada ozel yaptrıdım ben
ıcıne yatagınıda ozel yaptırdım yatagı geldı koyduk besıgın ıcıne ınan 25 cm yukseklık kaldıesımle bız sok olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…