Kızlar kitap okuyor musunuz??
Cocuk gelişimi, eğitimi, bakımı, annelık üzerıne?
canım
Bebeğinizin Beyin Eğitimi
Orjinal isim: Brain Training for Babies
Brigid Lowe, Fergus Lowe
gerçekten çok yararlı bir kitap. hamilelikten itibaren bebeğimizin beyin gelişimi ve eğitimi için neler yapabileceğimizi anlatıyor. okudum ve çok memnun kaldım. kesinlikle tavsiye ederim.
Günaydınnn kızlar
Herkese öpücükler yolluyorummm.
Yarın doktora gidecem ohhhh
Ya birde iki gecedir uyurken ağzımdan su akıtıyorum salyam akıyo yani.
Önemli bir sebebi olabilir mi acaba.
Daha ne kadar iğrençleşicem.bir salya akıtmadığım kalmıştı
Canim sen kk programini indirdin dimi google playdan? En bastan anlatayim google playdan indirdigim programa giriyorum" tel.de.."kadinlar k.-forum-giris" diye 4-5 tane secenekten GİRİSE tiklayip email ve sifremi giriyorum..sen bu kadarini yap yine konusalim..:)
aynen canım google playden ındırdım programa gırdım kadınlar kulubu hakıında kadınlar kulubu gırıs vb seyler var kadınlar kulubu gırıse dokunuyorum bos sayfa acılıyor onumde yazacak hıcbıryer yok ıste sorun burda zaetn sanırım
canım demir ile aynı anda alırsan etkileşime giriyor. süt ve süt ürünlerini demir aldıktan 2 saat sonra ya da önce alırsan problem olmuyor. bizim bebişlerin kilosu geriydi. o yüzden yüklendik süte.
RAPIDO
cnm gecmıs olsun panık yapma ama benım syerındekı arkadasımda da kıreclenem var dedı doktor ama normal zamanda dogurdu 39. haftada hemde 3200 falan dogudu suanda gayet saglıklı
yınede boyle bır derdı olan daha yardımcı olur sana ama uzulme arkadasım bence
Deniiiiiiiiiz ben doktora gittim ve sana ihtiyacım var umarım biran önce online olursun çünkü moralim bozuldu biraz
Hani sende bebeğin eşinde kireçlenme vardı ya o bendede başlamış anladığım kadarıyla. 34.haftadayım bebiş 2700 çıktı ama kireçlenmeden sonra kilo alamayanları falan okudum çok moralim bozuldubizim bebişlerimiz gelişemicek mi? Erken doğum mu yapıcaz nolucak? Benim doktorum kan akışın suyun gelişimi şimdilik normal sorun yok ama 40.haftaya kadar beklemeyebilir bir ihtimal dedi şimdi doğurucak gibi hissetmeye başladım kendimi sen ne araştırdın bu konuyla ilgili doktorun ne dedi? Birde beinimki 2 hafta sonraya randevu verdi yine bunun bizim haftalarımızda daha sık kontrol edilmesi gerekmez mi acaba??
Sanada günaydın canım....
Ayyy bu iğrençliği bende yaşıyorum 1 haftadır yoktur bi sebebi yaa bi de buna yormayalım kafayı
kızlar bısey sorucam akafama cok takıldı benım
bızım kızın oda takımı geldı karyolasına yatagını koyduktan sonra 25 cm yukseklıgınde korkuluk kalıyor bana cok alcak geldı bıraz hareketlenınce duser gıbı sızın karyolalar nasıl bana bır fıkır verın kızlar
Canım benim karyolam kademeli biraz büyüyünce bir kademe aşağıya alacağım.
Sonrada en alta indireceğim.
3 kademeli benimki.
hahahahaaaa valla sebebini bilmiom ama guldurdun beni
Peki şöyle bişey sorucam size kızlar genel anestezi ile sezeryan olursak kaç saatte uyanıyoruz ameliyattan sonra ve yine süt hemen geliyor mu? Gelse bile içinde bebek için iyi olmayacak maddeler olmuyor mu hemen beslememizde bir sakınca var mı acaba bilen varmı?
Sanada günaydın canım....
Ayyy bu iğrençliği bende yaşıyorum 1 haftadır yoktur bi sebebi yaa bi de buna yormayalım kafayı
ahahahaha ne güldüm sa bah sabah çok yaşa canım benm :)
Oluyo valla napıcan nefes alamıyoruz çünkü tam rahat bir şekilde ağız da açık uyuyunca kimbilir ne güzel gözüküyoruzdur dılardan hahahaha:)))
benımkı kademelı degıl ıste altı cekmecelı su an cok cok uzgunum hıc aklıma gelmedı herseyını ıncık cıncık ettım ama bu derınlık meselesını hıcbır yerde okumadım satndarttır sandım ama degılmıs bosa aldım karyolayı desenıze
alcak dımı 25 cm duser cocuk ordan ya
Deniiiiiiiiiz ben doktora gittim ve sana ihtiyacım var umarım biran önce online olursun çünkü moralim bozuldu biraz
Hani sende bebeğin eşinde kireçlenme vardı ya o bendede başlamış anladığım kadarıyla. 34.haftadayım bebiş 2700 çıktı ama kireçlenmeden sonra kilo alamayanları falan okudum çok moralim bozuldubizim bebişlerimiz gelişemicek mi? Erken doğum mu yapıcaz nolucak? Benim doktorum kan akışın suyun gelişimi şimdilik normal sorun yok ama 40.haftaya kadar beklemeyebilir bir ihtimal dedi şimdi doğurucak gibi hissetmeye başladım kendimi sen ne araştırdın bu konuyla ilgili doktorun ne dedi? Birde beinimki 2 hafta sonraya randevu verdi yine bunun bizim haftalarımızda daha sık kontrol edilmesi gerekmez mi acaba??
Evet canim 3 cü kizim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım o kadar küçük olmasına imkan yok bence.
Markasını modelini yazsana bi araştırayım.
Birde resim koy.
Muhakkak birşeyi vardır onun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?