Eczanede Humana bitki Çayı var sütü artırmak için onu söyledim cnm ayrıca bol bol su ve rahat olman lazım. Bebeğim küvezde olduğu için sagip goturuyorum akşamdan beri sagiyorum ama bebeğin emmesi gibi değil tabi tam boşaltamiyorum akıp duruyo maşallah bende korkmustm ya sutum gelmezse diye ama geliyo sadece memelerini masajla ve sıkarak uyar man lazım
telden gırmeyı becersem yolluyacam resmını canım markası yok burada ozel yaptrıdım ben
ıcıne yatagınıda ozel yaptırdım yatagı geldı koyduk besıgın ıcıne ınan 25 cm yukseklık kaldıesımle bız sok olduk
Ooo 1 lt sut muuu??? Ben hayatta icemem o kadar :) gaz yapmio muu?? :) bi de kalsiyumun fazlasi demir eksikligine neden olabiliyor, kalsiyum demiri bagliyor cunku, demir alimina da dikkat et bence kalsiyum yaninda.
Peki şöyle bişey sorucam size kızlar genel anestezi ile sezeryan olursak kaç saatte uyanıyoruz ameliyattan sonra ve yine süt hemen geliyor mu? Gelse bile içinde bebek için iyi olmayacak maddeler olmuyor mu hemen beslememizde bir sakınca var mı acaba bilen varmı?
Kızlar kitap okuyor musunuz??
Cocuk gelişimi, eğitimi, bakımı, annelık üzerıne?
Canm bende içiorum gaz yapmıo ama hamile değilken asla içemiodum gazdan ölüyordum çokta severim ama hamileyken denedm baktım gaz yapmadı değişik :sly: demir zaten herkes stok ilç kullanıodue moltofer oligofer flan . Kullanmak zorundaız zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benımkı kademelı degıl ıste altı cekmecelı su an cok cok uzgunum hıc aklıma gelmedı herseyını ıncık cıncık ettım ama bu derınlık meselesını hıcbır yerde okumadım satndarttır sandım ama degılmıs bosa aldım karyolayı desenıze
alcak dımı 25 cm duser cocuk ordan ya
Bu konu beni de çok endişelendiriyor, doktoruma soracağım ama sezeryan olursam genel olurum diye düşünüyorum.
Evet haklısın
Her gün bişi çıkıyor zaten kafayı yedim
Ay kendimi hayal bile edemiyorum
Vala canm ben pompayla ilğili bi bilğim yok sanırım 1ucunu göğüs ucuna takıp diğer ucundada pompası nı basıosun memeden sütü sağıyo. Ama bebek pompadan daha güzel çekiomş ağzıyla . Ben almıcam ölede bölede çekecek mecbur çağre yok
Ne guzel hamileyken gaz yapmamasi, Allah yardim etmis iste. Ben su icsem gaz yapio.. :) ondan yogurtla ayranla falan karsiloyorum ihtiyacimi. Bi de demir kullanmiyorum ben, doktorum yazmadi, karisik vitamin hapim var onu kullaniyorum sadece, ama doktor kan tahlilinden takip edio seviyeleri, ondan yazmadi herlde...
Peki şöyle bişey sorucam size kızlar genel anestezi ile sezeryan olursak kaç saatte uyanıyoruz ameliyattan sonra ve yine süt hemen geliyor mu? Gelse bile içinde bebek için iyi olmayacak maddeler olmuyor mu hemen beslememizde bir sakınca var mı acaba bilen varmı?
İnsan tedirgin oluyo nasıl emecek, emebilecek mi diye. Bir de sarılık olma durumu var. Eğer bebek aç kalırsa daha çabuk sarılık olurmuş. O yüzden endişeliyim
sezeryan olcak sanırım cnm haftaya tam kesinlecesecek iri bebek 4ü gecer dedi doktorum riske atmam dedi bakaşlımmm:S
Canim ben ilk dogumumu genel anestezi ile yaptim sanirim 2-3 saatte tamamen kendime geldim ve hemen emzirmeye basladim sutun geliyor hicbir sakincasi yok bunuda genel olacagim ben.
Canım;
Sakin ol hemen moral bozma.
Ne yazıkki benimde araştırmalarım çok iç açıcı değil( yani 40 haftayı göremeyiz anlamında..,
Şöyleki plasenta kireçlene kireçlene işlevini yitiriyor hem bebek beslenemiyor ama son zamanlarda bekledikleri bişeymiş.
Çevremde birkaç kişi buldum bu sorunu yaşayan genelde 37. Haftalarda sezeryan olmuşlar.
Şöyle düşün 34. Haftandasın ve bebeğin kilosu gerçekten çok iyi.
Bana 32. Haftamda bu teşhis kondu. 3 hafta oldu. Yarın doktora gideceğim en son 2 kiloydu bebeğim beslendi mi çok merak ediyorum.
Senin bence endişelenmene gerek yok her şekilde 3 kiloyu görür ve üstünede çıkarsın.
Birde doktorum dedi ki önemli olan bu kireçlenmenin yavaş ilermesi dedi.
Bazı bünyelerde çok yavaş ilerliyormuş.
Bizimkide böyledir belki.
Yarın benim durumum nasıl çıkacak bakalım.
Bende endişeliyim???
Bana da teşhis koyduktan 3 hafta sonraya vermişti randevumu.
Yarından itibaren herhafta gidecekmişim ama bunun kireçlenmeyle alakası yok.
Rutin olarak bu şekilde devam ediyormuş kontrolleri benim doktorumun.
Canım telaşlanmana gerek yok ki. 40 haftayı dolduran bebekler daha sağlıklı oluyor daha normal oluyor diye birşey yok. Bende 37. haftada sezeryan olacağım ama hiç telaşlanmıyorum aksine seviniyorumbir an önce kurtulacağım diye.
Bebeğin de baya gelişmiş benimki 2563 kg.
Stres ve gerginlikle boşu boşuna kendini harap etme bence.
Ayrıca 40 hafta olunca 3 kgyi geçecek diye birşey de yok. bebekler 2500-4000 kg arası normal kabul ediliyor. Elzem bir durum olsa zaten her hafta çağırıyor. Ben her hafta gidiyorum buna rağmen sıfır stres
Aaaa olurmu canım kan zaten şimdi lazım değil doğumdan sonra. Bitkin ve halsiz kalmamak için .. çok kan kaybedicez . Hatta bazı doktorlar hamile kalmadan başlatıo ben 8bucuk aydır kullanıorum . Öle çok fark etmedi demekki kullanmasam ne olacak bilmiorum bende kansız değilim ama bebekte kan alışverişi oluo . Senin kanın kaçtu en son de bana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?