2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım normalse denk getirebilirmiyiz bilmiyorum ama sezeryan olursam 3-4 gün önceden yaptıracağım. Belkide 2 gün. Ruh durumuma bağlı

İnşallah sütümüz çabuk iner de bunları, bu konuşmaları hepten unuturuz

Anaaaaa... hic bilmiorum ki kacti.. normal sinirlarda pldugunu biliyorum sadece... harbiden kullansam iimis ama ne biliim, cok da ii taninmis bi doktor ama.. aklima takildi suan... @_@

Kağıdın yok mu canm sağlık ocağında mı doktorda mı yaptırıon

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar bende doktordan geldim şükür sıkıntı yok ama bu usg kağıdında yazan değerlerde 34+3 ,33+6 ,32+3 yazıyo hangisini esas alıcaz aklım karıştı anlıyan arkadaşlar bi yorum yaparsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Gerçekten her bebek sarılık mı doğuyo???!!!!!

Dğduğunda Sarılık lı olmuodu bi kaç güne havayı soluduğu zmn hemen ortaya çıkıo canm çünkü sarılık plesantayla bebek ayrıldığı an sarılık sayılır havada ki mikropl a yeni tanışıo mecbur geçirio bol bol anne sütü yeterli hemen topluo

Ama tatlım 3 gün geç değilmi yaw bebek 3gün aç mı kalcak

Ewet sormadan yorum yapıolar sanane normal olur olmaz . Benm doktorum kmseye söyleme doğurcak olan sensin sen bilirsin dio. Çekecek olan sensin kmse değil dio . Ama sen ne istersen ben onu yaparım dio . Hamileliğin hassassiyetini anlamıolar onlr paldır küldür doğurmuş geçmş gtmş konuşup duruolar . Ağda için doum zamanın ne zamn canım ?

Ama tatlım 3 gün geç değilmi yaw bebek 3gün aç mı kalcak

merak etme canım bebekler 3-4 günlük rezervle doğuyolarmış sorun olmuyo bi araştır yada doktoruna danış yanlış bilgi vermek istemem ama çok şükür oğluma bişey olmadı

Aynen bende ilk dogumda genel anestezi ile yaptim anlattigin gibiydi sabah erken aldilar beni doguma ogleden sonra bir guzel emzirdim iki saatte bir saat aksam 6 gibi yuruttuler beni sabaha kadar da iki saatte bir emzirdim

Son düzenleme:
merak etme canım bebekler 3-4 günlük rezervle doğuyolarmış sorun olmuyo bi araştır yada doktoruna danış yanlış bilgi vermek istemem ama çok şükür oğluma bişey olmadı
Hadi ya ama sarılıkta olacak oooofff ne zor anne olmak düşüne düşün bakalım inşallah gerek kalmaz beklemeiz inşallah

Hadi ya ama sarılıkta olacak oooofff ne zor anne olmak düşüne düşün bakalım inşallah gerek kalmaz beklemeiz inşallah

endişelenme canım rabbim büyük zaten anlımıza yazıldıysa ne yaparsan yap olur, ama dua edicez rabbime emanetler endişelendikce stres kaygın artar oda bebişede sütede zarar erkenden kafana takıp bunları düşünme rabbim sağlıkla sıhhatle zamanında kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim bizleri evlatlarımıza evlatlarımızıda bizlere bağışlasın inşalllah

Aaaa oda değişik miş ayyy inşallah bakalım rabbm utandrmasın

Tatlım kanına baktırıosun demi kana şekere tsh a her ay 1 defa bakılıo

Merhaba..bir kaç haftadır forumu takip ediyorum ve bana çok iyi geliyor ama ilk defa yazıyorum.36 hafta 6 günlük hamileyim bugün ilk defa nst ye girdim sancım çıkmadı bebek de iyi 3104 gr oğlum olcak inş.doğum iznime de geçen hafta ayrıldım ama bugün bile hala işyerinden arıyolar.brn bi kamu kurumunda avukat olarak çalışıyorum işlerim çok yoğundu ve işimde aşırı titiz ve çalışkan olduğumdan kendimi çok yoruyordum bu yüzden biraz erken doğum iznine ayrıldım 36.haftada.birlikte çalıştığım meslektaşlarım ise çok duyarsız ve tembeldiler bırakın bana yardımcı olmayı hamileliğimin ilk 3 ayında beni çok üzdüler hala bugün bile işle ilgili şeyleri ve onları kafaya takıyorum.insanlar bu hassas dönemimizde bize karşı daha itinalı olmaşı diye düşünüyorum allahtan eşim ailem ve dostlarım bana hep destek oluyor yoksa insanlar çok acımasız ve bencil.biraz uzun oldu kusura bakmayın hem kendimi tanıtmak istedim hem de sanki paylsşımca sıkıntım hafifleyecek gibi geldi😊allah hepimize kolaylıklar versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bir sorum daha var bu izin konusunda kafanızı şişirdim,
istersem ağustosun sonunda rapor alıp izne çıkabilirim di mi 8 eylülü beklemem gerekmez

Ama canim 37+6 cok gec 38 oluyor 1 haftan gidiyor ozaman ben normalde 32 haftalikken izni mi aktardik normalde 29 agustosta idi ama bayram oldugu icin dr um 31 agustosta aktardi 1 eylulde de dogum izinine ayiracagim seni dedi senin sat kac benimki 17 aralik 2013.

Aynen bende ilk dogumda genel anestezi ile yaptim anlattigin gibiydi sabah erken aldilar beni doguma ogleden sonra bir guzel emzirdim iki saatte bir saat aksam 6 gibi yuruttuler beni sabaha kadar da iki saatte bir emzirdim

Çok güzel rbbm yardımcı olmuş çok ğüzel geçmş

Canm isteğe bağlı sanırsam genel anestezi

Evet canim benin dr um genellikle epidural veya spinal yapiyor uz diyor senide oyle yapalim diyor ilk bebektede kandiramadi beni bu defa gel yapalim uyanik olursun gorursun falan dedi ama ben belimi elletmek istemiyorum genel istiyorum dedim tamam sen kendini nasil iyi hissedersen oyle yaparim diyovbenim dr um 32 yillik tecrubeli bir hekim genel anestezi de bile bebegi okadar cabuk aliyorki benim oglan hic anestezi almamisti bogaxinda hic balgami falan olmamisti.

hosgeldın

cok az kalmıs sayılır hayırlı saglıklı kucagına almayı nasıp etsın
her yerde bu olumsuz tıplerle karsılasıyoruz maalesef sallamamayı bencılo olmayı ogrenmek lazım sanırım
ızne ayrıldıgın ıyı olmus streslı ortam sana ve bebegıne ıyı gelmez

bebegın kız mı erkek mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…