Selam kızlar,
Allah nasip ederse epidural doğum yapmak istiyorum ama herkes benim yerime karar veriyor. Doğumun nasıl olacak diye sorsalar hemen etrafımdan birileri normal normal deyip atlıyor. Psikolojik olarak hazır mıyım düşünmüyorlar. Neyse ben başka bişi soracaktım : Doğuma kaç gün kala ağda yapmak lazım. Daha doğrusu belli bir zamanı var mı
Tatlım her bebek sarılıklı doğuyo her türlü sarılık geçircek sen fazla süt vericeksinki daha hafif atlatmasına yardımcı olucan okdar . Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah ta sütümüz olsun çabuk insin tek düşüncem süt başka bişi düşğnmüorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anaaaaa... hic bilmiorum ki kacti.. normal sinirlarda pldugunu biliyorum sadece... harbiden kullansam iimis ama ne biliim, cok da ii taninmis bi doktor ama.. aklima takildi suan... @_@
Gerçekten her bebek sarılık mı doğuyo???!!!!!
gelir canım merak etme benim sezeryandan sonra 3.gün gelmişti endişelenme
Ama tatlım 3 gün geç değilmi yaw bebek 3gün aç mı kalcak
Selam kızlar,
Allah nasip ederse epidural doğum yapmak istiyorum ama herkes benim yerime karar veriyor. Doğumun nasıl olacak diye sorsalar hemen etrafımdan birileri normal normal deyip atlıyor. Psikolojik olarak hazır mıyım düşünmüyorlar. Neyse ben başka bişi soracaktım : Doğuma kaç gün kala ağda yapmak lazım. Daha doğrusu belli bir zamanı var mı
Ama tatlım 3 gün geç değilmi yaw bebek 3gün aç mı kalcak
Bizim akraba genell anestezide yapti, ben basinda kalmistim sana onu anlatayim: oglen saatlerinde sezeryana aldilar, 40 dk sonra faan bebekle birlikte odaya getirdiler, ilk geldiginde yari uyur gibiydi, biz de ellemedik, uyidu, 1 saat sonra falan uyandirdik, tamamen kendindeydi, bebegi emzirdi, sutu geldi, ama bebek pek tutamiyodu az icti, sonra annesi geri uyudu, biz biraz daha emzirsin diye arada uyandirmak istedik ama o hic kalkmak istemedi, hep uyudu, gece dinc bi sekilde uyandi, nu sefer guzelce emzirdi, biraz yuruyus yapti, o sirada dikis yerinde agrisi oldu biraz, agri kesici yaptilar, sabaha kadar arada uyudu, arada emzirdi, ertesi gun taburcu ettiler zaten.
Sut gelme zamani koside kisiye cok degisiyo, normal dogum yaptigi halde 2 gun sonra sutu gelen de olabiliyo.
Aslinda normalde genel anestezide sut gec gelebiliyo cogunlukla ama onun hemen geldi iste :)
Kullandiklari agri kesiciler, anesteziklerde ya sute gecmeyen ya da bebege zarrli olmayan ilaclar.
Ama srn bence bu konuda doktorundan detayli bilgi al derim
Hadi ya ama sarılıkta olacak oooofff ne zor anne olmak düşüne düşün bakalım inşallah gerek kalmaz beklemeiz inşallahmerak etme canım bebekler 3-4 günlük rezervle doğuyolarmış sorun olmuyo bi araştır yada doktoruna danış yanlış bilgi vermek istemem ama çok şükür oğluma bişey olmadı
Hadi ya ama sarılıkta olacak oooofff ne zor anne olmak düşüne düşün bakalım inşallah gerek kalmaz beklemeiz inşallah
Kizlar ben gormcemden ornwk verym 29haftlik dogdu bebegi sezeryan oldu dogmdn cikar cikmaz sutu hemen geldi sorun yasamadi bu kadr takilip kendinizi uzmeyn skntida stresn gelmesine engel olyr sutunuz cok geleckms gibi dusunun
ben kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum iki gündür
dün sinirden ağladım resmen ya
enerjim kalmadı resmen
sizde de böyle şeyler oluyor mu?
bide aşırı sıcaklarda buna katkı sağlıyor sinirleri yıpratıyor
hiç bir yere sığmıyorum sanki, uykular yarım ondan sanırım.
Sarilik olmasinlar diye sari tulbent orteriz o zaman biz de bebegin ustune..
hihihi
bir sorum daha var bu izin konusunda kafanızı şişirdim,
istersem ağustosun sonunda rapor alıp izne çıkabilirim di mi 8 eylülü beklemem gerekmez
Aynen bende ilk dogumda genel anestezi ile yaptim anlattigin gibiydi sabah erken aldilar beni doguma ogleden sonra bir guzel emzirdim iki saatte bir saat aksam 6 gibi yuruttuler beni sabaha kadar da iki saatte bir emzirdim
Canm isteğe bağlı sanırsam genel anestezi
Merhaba..bir kaç haftadır forumu takip ediyorum ve bana çok iyi geliyor ama ilk defa yazıyorum.36 hafta 6 günlük hamileyim bugün ilk defa nst ye girdim sancım çıkmadı bebek de iyi 3104 gr oğlum olcak inş.doğum iznime de geçen hafta ayrıldım ama bugün bile hala işyerinden arıyolar.brn bi kamu kurumunda avukat olarak çalışıyorum işlerim çok yoğundu ve işimde aşırı titiz ve çalışkan olduğumdan kendimi çok yoruyordum bu yüzden biraz erken doğum iznine ayrıldım 36.haftada.birlikte çalıştığım meslektaşlarım ise çok duyarsız ve tembeldiler bırakın bana yardımcı olmayı hamileliğimin ilk 3 ayında beni çok üzdüler hala bugün bile işle ilgili şeyleri ve onları kafaya takıyorum.insanlar bu hassas dönemimizde bize karşı daha itinalı olmaşı diye düşünüyorum allahtan eşim ailem ve dostlarım bana hep destek oluyor yoksa insanlar çok acımasız ve bencil.biraz uzun oldu kusura bakmayın hem kendimi tanıtmak istedim hem de sanki paylsşımca sıkıntım hafifleyecek gibi geldi😊allah hepimize kolaylıklar versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?