2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

teşekkür ederim hakikaten yararlı bir eğitimmiş ilk bebek olunca hiç bişey bilmiyoruz annelere güveneceğiz artık :))

yok be gülüm ne erken dogumu catır catır vaktinde doguracaksın 38den önce kıpırdamaz senin oglun görürsün.

Bana da tamer hoca suyun anca yeter dedi, 40'ı beklemez bu bebek dedi hiç takmadım. Ben 39'u görücem buna işnanıyorum. 40 görmek istmeiyorum zaten :)))

Kizlar kizimin çamaşirlarini yikamaya başladim bugün
ev şimdiden mis gibi bebişim kokuyor
hiç iş yapicak halim yok hemen yoruluyorum
ama bu koku beni fena gaza getirdi
kizim için bişeyler yapinca
çok mutlu oluyorum çok :)
bide hayirlisiyla sağlikla kucağimiza alabilsek..

Son düzenleme:

Bende saglik sektorunde calisiyrm son haftaya kadr calscktm fakat insanlar beni biktrdi.insanlardan tiksinir duruma geldm hamile oldgnu bildkleri halde hep sorun cikardilar bana gece on ikiye kdr calstgimi bilirm artk isyan edyrdm ise gtmek bir sorun gelmek bir sorun ve 32.haftada ciktm dayanamadm smdi oglumu kucagima alaym sag salm hayrli bir sekilde otrp ders calisip daha iyi bir is bulucm cnku sabrm kalmadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rapidocum allhn izinyle bebisin kilo alr ya bu araalr cok skntilisin hep yazcm sana bir akslk cikti yazamadm yuregini ferah tut canm uzme kendini ve bebegini

Aslında sağlık sektöründe hamilelikte belli bi aydan sonra nöbet yazamıyorlar yasal olarak kanunda bu şekilde.erken ayrılmakla iyi yapmışsınız ben 32-36 hafta arasında çalıştım ama çok yoruldum ve bebeğin de usg ölçümleri geriden geliyordu şimdi ben dinlendikçe uykumu aldıkça özellikle de stresten uzak kaldıkça usg ölçüleri haftasını bile geçiyo yani bu son aylarda stresten uzak olmak çok önemli bizler için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay ben söylediklerine inanıyorum ya.
Mesela bana başkaları iri bebek diyo tamer normal 3 ancak var diyo kesin 3 tür diyorum.
Bir iki hafta erken olabilir dedi tamam kesin erken gelicek diyorum çünkü başlarda söylediği abuk sabuk herşey çıktı.
Kanamam vardı kaç gün sonra biteceğini söyledi o gün şak diye durdu kanama şaka gibi.ilaçsız falan buarada. 10. haftamdı cinsiyet söylesin diye zorladım erkek dedi erkek çıktı. 10. Hafta ya daha neler yani haksız mıyım 10+2 mi neydim. Bunun gibi başka doktorlar ne dediyse tersini söylediği her abuk şey doğru çıktı. Zekai Tahir doktoru olduğu için tecrübeli belki ne biliim. Bide insanı pimpiriklendirme huyu hiç yok bişey geçekten olabilir diye düşünmüyosa bilgilendirmiyo bile. İnşallah semirir oğlum ve 38 den sonra sağlıkla doğar ablası

Aaa gerçekten mi?? Benim duyduğum hikayelerde bebekler hep daha küçük doğmuş terside varmış demek sevindim :):)

Esimin kuzeninrde ayni seyi soylediler ama onunkini cok fena uc yuz demisler cocuk dogdu dort altiyuz elli ve altms cm kadina o halde normal dogm yaptrmslar yani dogru kilo cikack diye bisey yok cnm o kocaman bebegi masallh normal dogrms doktr tabi bizim kuzen mahvolmstu

Ayyy ben yengecm hicte oyle deglmmesm bikti mesela benden adam oturmaya korkyr her yer tek duzen olmali yengecler oyle olmaz ya

Rapidocum allhn izinyle bebisin kilo alr ya bu araalr cok skntilisin hep yazcm sana bir akslk cikti yazamadm yuregini ferah tut canm uzme kendini ve bebegini

Sağol canım benim sona yaklaştıkça heyecan artıyo:)
Ama sen benim sıkıntıma bakma bunlar neki Allah'a şükür ben büyütüyorum bişey yok yoksa böyle şeyler olucak

teşekkür ederim hakikaten yararlı bir eğitimmiş ilk bebek olunca hiç bişey bilmiyoruz annelere güveneceğiz artık :))

Rica ederim aklıma gelenler bunlar. Ama benim gibi bir annen varsa hiç yardımcı olmaz ne sorsam bilmiyorum hatırlamıyorum diyor. Hiç yardımcı olmadı bana yani.

Kizlar ben baktim ama bulamadim siz bilirsiniz ben bebegimin kapi susunu kendim yapiyorum ama burada pek malzeme bulamadim internette varmi boyle siteler ordan alsamda tamamlasam artik

Sağol canım benim sona yaklaştıkça heyecan artıyo:)
Ama sen benim sıkıntıma bakma bunlar neki Allah'a şükür ben büyütüyorum bişey yok yoksa böyle şeyler olucak

Son zamanlar artk hepimiz piskolojk olarak yoruldk en ufack bir aksilikte cok yipratyr bizi bana dktr dogum sancisi dynce yikildm sanki ne oldu adam yanima geldi hemen beni sakinlstryr ama ben dktoru duymyrm allhm kucagmza almayi nasip etsn vallhi hamilelik cok zorms bunu daha iyi anldm kurban olaym anneme uc tane cocuk dogurms ne anne var basnda ne baba ne bir destek babam ve kendisi.hayrlisiylan bugunlerde gecer insallh

Teşekkür ederim. Bir değişiklik olmazsa 25 ağustos. 2 hafta öncesi falan dediler de

Canım kan ilacı şurup kullan 2 tane günde oligofer o daha etkili haptan . Bide kan yapıcı şeyler ye beyaz et kırmızı et siyah üzüm incir . Ek lazım . Bitkinliğin kan eksikliğinden emin ol

Kizlar ben baktim ama bulamadim siz bilirsiniz ben bebegimin kapi susunu kendim yapiyorum ama burada pek malzeme bulamadim internette varmi boyle siteler ordan alsamda tamamlasam artik

Canım bende kendim yaptıö çicekçiden tül aldım halkadını bile kendim yaptım gazete ve bantla . Dışardan tül slikon hazır yazı gazete bant işimi gördü çom gğzel oldu büyükte yaptım . Bakım sepetinide ben yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…