2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Tabiki canim korkma hic ben daha once yazmistim burda okuduysan ben gunduz sezeryan oldum aksam sirtima yastik koyup oturdugum yerde emzirdim 3.gunu camasir astim

Canım ayaktayken ayaklarını çarpraz yap eğer yapabılıyorsan henüz var doguma demekmıs. Koca karı :) tecrübesi heheh

Ayyy sorma bende sankı hapşırsam çıkıcak gıbı hıssedıyorum bugun evın karşısındaki çamaşırcıya gidip çamaşır aldım ama çıktığıma bın pişman oldum yürüyemedim kasıklarımdakı baskıdan dolayı

zaman geçtikçe daha da zorlaşıyomuş
son zamanlar sıcakla birlikte iyice sıkıntılı olmaya başladı
hamileliğin başında hiç kusmayan ben geçen gün kusma ve ishal sonucu gözümü hastanede kolumda serumla açtım
hala da mide yanmalarım devam ediyo bide minik minik alerjiler çıktı
anne olmak ayrı apayrı bişeymiş
hani bizi de doğuranlar var ya işte onlarda iyi kii varlar

doğum kanalına girmiştir canım ama korkma hemen doğmuyor öyle, benim cadı 7. ayda girmişti, 3 ay oturup kalkamadım, paytak paytak yürüdüm ama 41. haftada geri çıktı, sezeryan oldum.

bebeğinin hareketleri değişdini söleyen hamişler vardı nasıl düzelme oldumu sizde
benimkiakşamları çok hareketli olurdu balık gibiydi,şimdi yarıyarıya azaldı sanki.
napsam yarın dr. gitsemmi acaba

bebeğinin hareketleri değişdini söleyen hamişler vardı nasıl düzelme oldumu sizde
benimkiakşamları çok hareketli olurdu balık gibiydi,şimdi yarıyarıya azaldı sanki.
napsam yarın dr. gitsemmi acaba

bence normal canım 32 den sonra bebekler dönermiş o yüzden hareketleri azalırmış
mesela benimki 1-2 haftadır dönmüş tekmelemiyor ama sanki ayağıyla dışarı doğru geriyor karnımı
bildiğin yamuk yumuk oluyoruz.

Canım, benim 35. haftadan sonra hareketleri azaldı. Arada bir öyle olur. Şimdi daha az ama daha sert hissediyorum. Zaten doğumuma 5 gün kaldı. Hareket ediyorsa sıkıntı yok, hiç etmiyorsa git tabi doktora...
Bu arada site yöneticileri kendilerince bir şeyler yapmışlar ama çok itici olmuş bence.

buarada ben hurma yemeğe başladım
medine hurması aldım. acve dedikleri çok pahalı kg su 100 tl ondan almadım.
şekerimde var zaten günde 2 tane yiyorum napayım.

benimkide sürekli itiyoo beni ,karnım sertlleşiyo....
hayırlısıyla bi kucagımıza alsak,bişey olcak die ödüm kopuyo

yok canım net harektleri varda,azalma oldu biraz
bişey mi oluyo die korkuyorum,acaba bi sıkıntı mı var
rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Bende sezeryana karar verdim gibi.
Öyle bişi yaşamaktansa planlı sezeryan olmak en iyisi.

Kızlar yazdm mi daha önce blmiirum doktor kasilman olursa 29 ağustos dedi kasilmam olmassa 2 eylül . elektriksiz göğüs pompası tavsiyesi bekliorun . göğüs kremi hematan önerdi hemşire ama o yara olunca suruluomus önceden önlem için surulmuomus e ne anladım o isten . hem de emzirmeden önce silincekmisss ooo çok is bende lansolin aldım

asikatilt: 36538748 .!.:
Bende sezeryana karar verdim gibi.
Öyle bişi yaşamaktansa planlı sezeryan olmak en iyisi.
Kesinlikle katiliorum canım bende korkudan tansiyonm cikicak sezeryana dönecek çektiğim sanciyla kalicam . enerjisi boşa harcicam planlı ve nezamn olacağını biliyorum içim rahat korku sıfır

Canım E="gamze21, post: 36538766, member: 54412"]genel mi epidural mı düşnüyosun....
benim ilk bebiş sezeryandı genel
şimdi epidural mı yapsam die düşünüyorum[/QUOTE]
Canim ben epidural düşünüyorum ilk o doğuş ve ilk aglayis anının zevkini heyecanını tatmak istiorum sende bnm gbi dusunuosan kesinlikle epidural

Bende o konuda cok sabsliyim etrafında seseryan olan çok fazla ve çok güzel yorumlar alıyorum hatta kesik yerini açtırıp bakıyorum valla ne yalan solim . normal doğumda çok dinledm . ama sezeryan olup ta rahat rahat cocugmla ilgilenmek istiorm . normal doğum la kendine eziyet edip yormak istemiyorum çünkü yapımı biliyorum . brnm kuzenm çok eziyet çekti bide 42 dikiş yedi o kadar yoruldu aci çektiki o çocuk benim değil emzirmicem onu goturun onu burdan DİE bas bas bagrdi hastanede kotu bi manzaraydi

arkadaşım idrarda hemoglobin pozitif mi çıkmıştı sende ilk defa böyle bişey oluyor kum falan...nerden kum döküyorsun demişlerdi sana pazartesi kontrolüm var ama merak ettim şimdi
Bobrekten demişlerdi kan ve epitel çıktı tahlilde canım

Ben de iyi düşünüyorum ama yasa var kapıdan geri donduremezler bizi bi şekilde girersek de doğurur çıkarız inş

Normal doğum için kaslara yariyormus canım ondan. Ben de zorlanıyorum biraz ama 3 haftadır alistirdim kendimi
arkadaşlar bebek bakimi ile ilgili kitap alan okumaya başlayan varsa hangi kitabi aldiniz acaba
İki süper kitap onerebilirim tracy hogg unki ve harvey karp in Mahallenin en mutlu bebeği. Gerçekten oğlum mahallenin en mutlu huzurlu bebeği olarak büyüdü ben çok rahat ettim çalışmaya başlayana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…