Tabiki canim korkma hic ben daha once yazmistim burda okuduysan ben gunduz sezeryan oldum aksam sirtima yastik koyup oturdugum yerde emzirdim 3.gunu camasir astimDün yeni doğum yapmış arkadaşıma gözün aydına gittim normal doğum diye gitti bebek kanala girmediği için sezeryan yapmışlar aklım olsa hiç sancı çekmeden seseryan olurdum sadece ilk gun biraz zorlandım hemen kalktım ayağa diyo benı okadar rahatlattıkı sezeryan düşünen biri olarak böyle şeyler duymak bırazda olsa insanı rahatlatıyo
Canım ayaktayken ayaklarını çarpraz yap eğer yapabılıyorsan henüz var doguma demekmıs. Koca karı :) tecrübesi hehehAyaga kalkmaya korkuyorum sanki alttan cikiverecek gibi hissediyorum ve altta hareket ettikce canim aciyor ilki donmedi hic doguramadim bu kanalami yerlesti ne doguracak gibiyim sanki dogurmam dimi kizlar yarina kadar boyle devam ederse dr a mi gitsem anam bacaklarim kapanmiyor
çok teşekkürler, pazartesine randevu aldım cnm, inşallah bende memmun kalırım..
Inşallah. Sonucu yazarsın...
Canim ben evde zor dayaniyorum allah çalışan annelere kolaylik versin çok zor...
Sagol canim dur bir deneyeyim:)Canım ayaktayken ayaklarını çarpraz yap eğer yapabılıyorsan henüz var doguma demekmıs. Koca karı :) tecrübesi heheh
Ayyy sorma bende sankı hapşırsam çıkıcak gıbı hıssedıyorum bugun evın karşısındaki çamaşırcıya gidip çamaşır aldım ama çıktığıma bın pişman oldum yürüyemedim kasıklarımdakı baskıdan dolayıAyaga kalkmaya korkuyorum sanki alttan cikiverecek gibi hissediyorum ve altta hareket ettikce canim aciyor ilki donmedi hic doguramadim bu kanalami yerlesti ne doguracak gibiyim sanki dogurmam dimi kizlar yarina kadar boyle devam ederse dr a mi gitsem anam bacaklarim kapanmiyor
doğum kanalına girmiştir canım ama korkma hemen doğmuyor öyle, benim cadı 7. ayda girmişti, 3 ay oturup kalkamadım, paytak paytak yürüdüm ama 41. haftada geri çıktı, sezeryan oldum.Ayaga kalkmaya korkuyorum sanki alttan cikiverecek gibi hissediyorum ve altta hareket ettikce canim aciyor ilki donmedi hic doguramadim bu kanalami yerlesti ne doguracak gibiyim sanki dogurmam dimi kizlar yarina kadar boyle devam ederse dr a mi gitsem anam bacaklarim kapanmiyor
bebeğinin hareketleri değişdini söleyen hamişler vardı nasıl düzelme oldumu sizde
benimkiakşamları çok hareketli olurdu balık gibiydi,şimdi yarıyarıya azaldı sanki.
napsam yarın dr. gitsemmi acaba
bence normal canım 32 den sonra bebekler dönermiş o yüzden hareketleri azalırmış
mesela benimki 1-2 haftadır dönmüş tekmelemiyor ama sanki ayağıyla dışarı doğru geriyor karnımı
bildiğin yamuk yumuk oluyoruz.
Canım, benim 35. haftadan sonra hareketleri azaldı. Arada bir öyle olur. Şimdi daha az ama daha sert hissediyorum. Zaten doğumuma 5 gün kaldı. Hareket ediyorsa sıkıntı yok, hiç etmiyorsa git tabi doktora...
Bu arada site yöneticileri kendilerince bir şeyler yapmışlar ama çok itici olmuş bence.
Bende sezeryana karar verdim gibi.Dün yeni doğum yapmış arkadaşıma gözün aydına gittim normal doğum diye gitti bebek kanala girmediği için sezeryan yapmışlar aklım olsa hiç sancı çekmeden seseryan olurdum sadece ilk gun biraz zorlandım hemen kalktım ayağa diyo benı okadar rahatlattıkı sezeryan düşünen biri olarak böyle şeyler duymak bırazda olsa insanı rahatlatıyo
Bende sezeryana karar verdim gibi.
Öyle bişi yaşamaktansa planlı sezeryan olmak en iyisi.
Kesinlikle katiliorum canım bende korkudan tansiyonm cikicak sezeryana dönecek çektiğim sanciyla kalicam . enerjisi boşa harcicam planlı ve nezamn olacağını biliyorum içim rahat korku sıfırasikatilt: 36538748 .!.:Bende sezeryana karar verdim gibi.
Öyle bişi yaşamaktansa planlı sezeryan olmak en iyisi.
Bende o konuda cok sabsliyim etrafında seseryan olan çok fazla ve çok güzel yorumlar alıyorum hatta kesik yerini açtırıp bakıyorum valla ne yalan solim . normal doğumda çok dinledm . ama sezeryan olup ta rahat rahat cocugmla ilgilenmek istiorm . normal doğum la kendine eziyet edip yormak istemiyorum çünkü yapımı biliyorum . brnm kuzenm çok eziyet çekti bide 42 dikiş yedi o kadar yoruldu aci çektiki o çocuk benim değil emzirmicem onu goturun onu burdan DİE bas bas bagrdi hastanede kotu bi manzaraydiesraaaaçok sansliy post: 36537032 .!.:Dün yeni doğum yapmış arkadaşıma gözün aydına gittim normal doğum diye gitti bebek kanala girmediği için sezeryan yapmışlar aklım olsa hiç sancı çekmeden seseryan olurdum sadece ilk gun biraz zorlandım hemen kalktım ayağa diyo benı okadar rahatlattıkı sezeryan düşünen biri olarak böyle şeyler duymak bırazda olsa insanı rahatlatıyo
Bobrekten demişlerdi kan ve epitel çıktı tahlilde canımarkadaşım idrarda hemoglobin pozitif mi çıkmıştı sende ilk defa böyle bişey oluyor kum falan...nerden kum döküyorsun demişlerdi sana pazartesi kontrolüm var ama merak ettim şimdi
Ben de iyi düşünüyorum ama yasa var kapıdan geri donduremezler bizi bi şekilde girersek de doğurur çıkarız inşabooo o ne yaaa neresi boş olursa oraya koyarız, olmadı almayız... ben de normal düşünüyorum da o oda işlerini falan konuşmadım daha ama aklımın bi köşesinde duruyodu hep ya odalar dolu olursa falan diye... ama kolay kolay kimseyi orrtada bırakmazlar heraldeee....yani şey... ben öyle düşünüyorum... yok yok bişey olmaz.. biz iyi düşüneliiimmm...
Normal doğum için kaslara yariyormus canım ondan. Ben de zorlanıyorum biraz ama 3 haftadır alistirdim kendimiklozeti neden yasakladı ki?? ben bir süredir klozet kullanıyorum. sebebi afedersizin ama temizliğimi yaparken oldukça zorlanıyorum artık göbekten dolayı.. klozette daha rahatım.. neyse açıklaması neyse merak etttim vaktin olursa yaz olur mu?
İki süper kitap onerebilirim tracy hogg unki ve harvey karp in Mahallenin en mutlu bebeği. Gerçekten oğlum mahallenin en mutlu huzurlu bebeği olarak büyüdü ben çok rahat ettim çalışmaya başlayana kadararkadaşlar bebek bakimi ile ilgili kitap alan okumaya başlayan varsa hangi kitabi aldiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?