2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Benim Bebiş aşağı indi gece kızlar. Bakalım kaç gün duracak orada çatı kemiğinin açıldığını ve belimin çok agridigini diyebilirim. Dün iki ayrı köye gittik minibüsle yol da sebep oldu sanki daha motora bindirip bağa gotureceklerdi de edebimle evde oturdum

Bende sezeryana karar verdim gibi.
Öyle bişi yaşamaktansa planlı sezeryan olmak en iyisi.
Arkadaslar bende bu tansiyondan korkup yine sezeryana dondum ve doktorumu da ikna ettim, arti nabzim da yuksek bu aralar doktorum da sen nasil isterse oyle olsun dedi hayirlisi bakalim

Dur bakalim canimbuhun ben de esimi ikna etmeye calisicam. Cunku hakikaten olmuyor boyle icim icimi yiyor bir saniye aklimdan cikmiyor her an bebegim hareket ediuormu diye panik halinde zaman gecirmeye calisiyorum zor oluyor yani.

Benim idrarda koyulasma yok canim karnin ustunde agrida yok yani hani bazen oluyor oda cok egilip kalkarsam zorlarsam gulerken falan okuyor ama dedigim gibi cok nadir. Bas agrim da yok ama deli gibi kalp carpintim oluyor ve beyminim icinde atiyor kalbim sanki

jangcim ne fdiyorsuuun yaklaştı deseneee..

Kesinlikle katiliorum canım bende korkudan tansiyonm cikicak sezeryana dönecek çektiğim sanciyla kalicam . enerjisi boşa harcicam planlı ve nezamn olacağını biliyorum içim rahat korku sıfır

cnm benim doktorum sezeryan bile olsan bir süre sancı çekmen lazım demişti bebeğin ciğerlerinin gelişimi için.

gunaydın kızlar yeni haftaya başladık Allahın izniyle...
hepımıze hayırlı haftalar olsun inşaalah....
kızlar ben ayın 29kadar çalışabılır raporu ile çalışacagım.
bu soru cok soruldu ama bu süre zarfında aile hekımınden rapor alabılırmıyım?

Günaydın kızlar,
benim kız dün bizi korkuttu, 4-5 saat hiç hareket etmedi. havuza gitmiştik, sonra eve geldik tık yok. akşam panik olup hastaneye gittik. nst'ye bağladılar, her şey normal. sonra hemşire doktorunuza haber vereceğim dedi, kadın gecenin 10'unda kalktı geldi (şaşırdık). ultrasonla baktı, kız gayet hareketli. tabi hastaneye gidince bende hissetmeye başlamıştım hareketlerini. akşam akşam bizi baya korkuttu ama neyse ki iyiymiş. bu arada crtesi rutin kontrolümüz vardı, 2440 gr olmuş :) hızla büyümeye devam. 15 gün sonra tekrar gideceğiz, sonrasında haftalık kontroller başlayacakmış. hayırlısı bakalım.
herkese iyi haftalar dilerim..

günaydın canım,
iki günden fazla rapor alamazsın..ben geçen hafta öyle yaptım :)

Canım E="gamze21, post: 36538766, member: 54412"]genel mi epidural mı düşnüyosun....
benim ilk bebiş sezeryandı genel
şimdi epidural mı yapsam die düşünüyorum
Canim ben epidural düşünüyorum ilk o doğuş ve ilk aglayis anının zevkini heyecanını tatmak istiorum sende bnm gbi dusunuosan kesinlikle epidural[/QUOTE]
Kizlar size bisey doyleyecegim ama bilgi nekadar dogru kesinligini bilmiyorum gecen bir internet programinda farmakoloji prof. Soyledi epidural de bebekte yenidogan depresyonu oluyormus anestezinin icindeki bir madde adi soyledi ondan dolayi bir arastirsaniza isterseniz bende ilk defa duydum boyle biseyi ama arastirma firsatim olmadi

Canim ben 29 temmuzda aldim calisabilir raporu 1 eylulde de dogum iznine ayriracak dr um 37 haftalik oluyorum ama artik ise gelmekte zorlaniyorum bu haftada calisacagim onumuzdeki hafta aile hekiminden 1 hafta rapor alacagim oyle oluyor

doğum kanalına girmiştir canım ama korkma hemen doğmuyor öyle, benim cadı 7. ayda girmişti, 3 ay oturup kalkamadım, paytak paytak yürüdüm ama 41. haftada geri çıktı, sezeryan oldum.
Benim oglan hic dogum kanalina girmedi 40 .haftada sezeryan olmustum ben boyle biseyi daha once yasamadigim icin tuhaf geldi hatta esime bu normalmi dogacak nolacak dedim aksam penguen gibi yuruyorum ve hareket ettigi zaman islaklik oluyor

Bende sezeryana karar verdim gibi.
Öyle bişi yaşamaktansa planlı sezeryan olmak en iyisi.

Gerçekten miiiii?? denizcim bakalım benimde bu hafta kontrolüm var bakalım ne dicek doktor korkuyorum biraz
Bide en fenası birkaç arkadaşımın başına geldiği gibi benim doktorda haftaya tatilde. 1 senedir herşeyimi o biliyor artık umarım tanımadığım birine denk gelip doğurmaya ka. Bakalım bu kireçlenme falan riskim artmış mı benimde arkadaşım..

bebeğinin hareketleri değişdini söleyen hamişler vardı nasıl düzelme oldumu sizde
benimkiakşamları çok hareketli olurdu balık gibiydi,şimdi yarıyarıya azaldı sanki.
napsam yarın dr. gitsemmi acaba
tatlım bnm bebişte çok hareketliydi cuma cumartesi hareketleri baya azldı bnde çok korktum doktra gitsemmi die çok düşündüm hareket var ama eskisi kadar sık ve kuvvetli değildi sonra cumartesi akşm eski haline döndü rahatladm biraz bekle bakalm bide snrm kafaya takınca daha az hareket ediolar herşeyi hissediolar bence. benm öle oldu düşünmemeye çalıştım sonra bi baktım eskisi gibi

Günaydın kızlar,
Herkese iyi haftalar...

Allah izin verirse perşembe günü bebeğime kavuşacağım ama iki gündür çok fena bel ağrısı çekiyorum. Çişim var sanıyorum gidiyorum birşey yok. Sanki vajinamın içinde sıvılar dolmuş gibi bir his hissediyorum. Bunlar doğumun yaklaştığına dair belirtilermiş galiba ama sezeryan olacağım için normal doğumdan çekiniyorum çünkü her koşulda miyom ve kistler alınacağı için kesileceğim ve bebek zaten kafası yukardaydı belki de döndü mü acaba bu kadar ağrı oluyor.

Dün bir kocakarı efsanesi öğrendim

Ayağa kalkıp 4 parmağı kasıklara koyunca serçe parmak havada kalıyorsa doğum çok yakın demekmiş

Ödemleri azalıp kilo veren var mı acaba_?

alabilirsin ama o günler doğum sonrana aktarılmaz ben öle biliorum bende haftaya 2 gün alıcam bakalm ozamn resmen görcem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…