Arkadaslar bende bu tansiyondan korkup yine sezeryana dondum ve doktorumu da ikna ettim, arti nabzim da yuksek bu aralar doktorum da sen nasil isterse oyle olsun dedi hayirlisi bakalim
ohh ohh daha var :d ozaman...Yaptim canim ayaklarim capraz oluyor ohhhhh daha dogurmam ozaman yasasin :) :) :)
yok canım aktarılmıyor bılıyorum...alabilirsin ama o günler doğum sonrana aktarılmaz ben öle biliorum bende haftaya 2 gün alıcam bakalm ozamn resmen görcem:)
evet canım haklısın kendimi paniğe sokmıcam ve sakin olmaya calısıcam. bunca zaman uslu uslu oturan kızım 1 hafta daha sıkar dişini biliyorum ben :)Canım benim bende senin bi yazdığını bulmaya çalışıyodum sana yazmak için. Doktoruna gittin o zamam anlaşılan inşallah rahat etmişsindir. Eğer çok kafana takılıyorsa bi doktora gitmene bile gerek yok dicektim git düzene falan baksınlar idrara. Benim nabzım 120'lerde sürekli tansiyonumda çok düşük hep doktora söylemedim bile büyütüp doğuma bu kadar az zaman kala iyice panik atak yapıcam kendimi diye korkup susup oturuyorum evde:) normal doğumda sezeryandan içinde çekinceleri olan hastaya zorlanacak şeyler diil bence zaten o yüzden iyi olmuş kararında hayırlı uğurlu olsun bebişim
günaydın anneler..herkes iyidir ve herşey yolundadır umarım.. bugün şükürler olsun ki burada hava serin.. ellerim sabah çok az şişti ve geçenlerde bahsettiğim halsizliğim, keyifsizliğim falan yok oldu. demek ki herşeyin suçlusu sıcaklarmış..
merhaba kızlar :))) Hastane çantası !!!
sonunda hastane çantamı hazırladım kendim için ;
2 lohusa gecelik
1 lohusa pijama takımı
1 sabahlık
taçlarım :))
terlik
4 külot
2 emzirme sütyeni
2 atlet
gögüs kremi
göğüs pedi
2 çorap
1 küçük boy havlu
bakım malzemeleri (sampuan diş macunu fırçası sabun vs)
fotograf makinesi
büyük boy orkid , bunları aldım.
BEBEĞİM İÇİN ;
hastane çıkışı 5 li
hastane çıkışı 10 lu
çıkış için 1 tulum takım
1 penye battaniye
1 tülbent
2 ağız bezi
3 çorap
emzik, kutusu
biberon
pişik kremi
yeni doğan ıslak mendil koydum. sanırım aşağı yukarı herkes hazırladı bişeyler aklıma gelmeyen unuttuğum yada yetmeyecek bişeyler varsa yazar mısınız ilk doğum emin oloamıyorum??
bebeğe bebek bezi koycam aklımda o :))
birde kullan at külotlar varmış daha önce kullanan varsa marka önerebilir mi yada siz ne koydunuz acaba ??
Şimdiden teşekkurler :))
ne güzel hazırlamışsın cnm.
ben daha hazırlamadım ve birsürü eksiğim var :/
çok tembelim çok
keseleriniz çok güzel. emek varsa içinde herşeyden güzel ve özeldir. bakıp bakıp mutlu olursunuz şimdi ben gibi :)
benimkide sürekli itiyoo beni ,karnım sertlleşiyo....
hayırlısıyla bi kucagımıza alsak,bişey olcak die ödüm kopuyo
Cok kullanisli bir cantaya benziyor canim ben çok begendim gule gule kullan.Eki Görüntüle 1220469 kızlar bu çantayı aldım kendime ıcı cok kullanıslı bebek çantası için....
Cok guzel olmus canim keselerin emegine saglik kurabiyelerinde hoş gorunuyor ben hastanede 1 gece kalacagim icin ve evime daha cok kisi gelecegi icin hastanede sadece çikolata ikram edecegim bebek magnetlerini bile hast goturmeyecegim cunku benimde esiminde arkadaslarimiz ve cevremiz evimize gelecek onun icin ikramin buyuyu evde olacakEki Görüntüle 1220403 Eki Görüntüle 1220404 Eki Görüntüle 1220405
Bu lavanta keselerini hazırladım bebek için 50 tane nasıl odu bilmiyorum :)) ilk defa elime iğne iplik aldım kısmet oğlum a denk geldi :))
Hastane de vermek için bebek kurabiyesi düşündüm hastane eve çok yakım değil çok misafirim olacağını sanmıyorum acaba 50 tane yeter mi ?? siz kac tane yaptırdınız bebek kurabiyesi ??
Eki Görüntüle 1220407
bu kurabiyeleri beğendim iki çeşit daha var 50 tane karışık yapılacak tanesi 2 den anlaştık sizce fiyet iyi mi ?? 50 tane yeter mi bilemedim :?
Kizlar burada ankarda guvenilir bir laba gittim idrar tahlili yapildi protein atilimi gozukmuuor cok sukur. Ve orada 2 kez tansiyonum olculdu ikisinde de 12-8 cikti cok mutlu oldum vebrahatladim.Canım çok şeker kurabiyeler :) bende 50 tane yaptırdım tanesi 3 tl den aslında bana 50 yetmeyecek gibi geliyor ama 70 tane çikolata ve de 60 tane kesenin içinde büyük bademli çikolatalar yaptırdım çeşit fazla oldu nasılsa diye bi daha ilave yaptırmayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?