2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Arkadaslar bende bu tansiyondan korkup yine sezeryana dondum ve doktorumu da ikna ettim, arti nabzim da yuksek bu aralar doktorum da sen nasil isterse oyle olsun dedi hayirlisi bakalim

Canım benim bende senin bi yazdığını bulmaya çalışıyodum sana yazmak için. Doktoruna gittin o zamam anlaşılan inşallah rahat etmişsindir. Eğer çok kafana takılıyorsa bi doktora gitmene bile gerek yok dicektim git düzene falan baksınlar idrara. Benim nabzım 120'lerde sürekli tansiyonumda çok düşük hep doktora söylemedim bile büyütüp doğuma bu kadar az zaman kala iyice panik atak yapıcam kendimi diye korkup susup oturuyorum evde:) normal doğumda sezeryandan içinde çekinceleri olan hastaya zorlanacak şeyler diil bence zaten o yüzden iyi olmuş kararında hayırlı uğurlu olsun bebişim

günaydın anneler..herkes iyidir ve herşey yolundadır umarım.. bugün şükürler olsun ki burada hava serin.. ellerim sabah çok az şişti ve geçenlerde bahsettiğim halsizliğim, keyifsizliğim falan yok oldu. demek ki herşeyin suçlusu sıcaklarmış..

merhaba kızlar :))) Hastane çantası !!!
sonunda hastane çantamı hazırladım kendim için ;
2 lohusa gecelik
1 lohusa pijama takımı
1 sabahlık
taçlarım :))
terlik
4 külot
2 emzirme sütyeni
2 atlet
gögüs kremi
göğüs pedi
2 çorap
1 küçük boy havlu
bakım malzemeleri (sampuan diş macunu fırçası sabun vs)
fotograf makinesi
büyük boy orkid , bunları aldım.
BEBEĞİM İÇİN ;
hastane çıkışı 5 li
hastane çıkışı 10 lu
çıkış için 1 tulum takım
1 penye battaniye
1 tülbent
2 ağız bezi
3 çorap
emzik, kutusu
biberon
pişik kremi
yeni doğan ıslak mendil koydum. sanırım aşağı yukarı herkes hazırladı bişeyler aklıma gelmeyen unuttuğum yada yetmeyecek bişeyler varsa yazar mısınız ilk doğum emin oloamıyorum??
bebeğe bebek bezi koycam aklımda o :))
birde kullan at külotlar varmış daha önce kullanan varsa marka önerebilir mi yada siz ne koydunuz acaba ??
Şimdiden teşekkurler :))

Bu lavanta keselerini hazırladım bebek için 50 tane nasıl odu bilmiyorum :)) ilk defa elime iğne iplik aldım kısmet oğlum a denk geldi :))

Hastane de vermek için bebek kurabiyesi düşündüm hastane eve çok yakım değil çok misafirim olacağını sanmıyorum acaba 50 tane yeter mi ?? siz kac tane yaptırdınız bebek kurabiyesi ??

Eklentiler

• 20140714_134952.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 75

bu kurabiyeleri beğendim iki çeşit daha var 50 tane karışık yapılacak tanesi 2 den anlaştık sizce fiyet iyi mi ?? 50 tane yeter mi bilemedim :?

evet canım haklısın kendimi paniğe sokmıcam ve sakin olmaya calısıcam. bunca zaman uslu uslu oturan kızım 1 hafta daha sıkar dişini biliyorum ben :)

evet havanın serin olmasına çok sevindim dün gece terlemeden uyudum püfür püfür esiyordu :)

ne güzel hazırlamışsın cnm.
ben daha hazırlamadım ve birsürü eksiğim var :/
çok tembelim çok

keseleriniz çok güzel. emek varsa içinde herşeyden güzel ve özeldir. bakıp bakıp mutlu olursunuz şimdi ben gibi :)

ne güzel hazırlamışsın cnm.
ben daha hazırlamadım ve birsürü eksiğim var :/
çok tembelim çok

bende hazırlayamamıştım bir türlü ama geçen cuma kasılmalar yaşadım üstüste, gece hastaneye gidip nts ye girdim cnm sancı çok çıkmadı ama yinede korktum işte :)) sonra iki gece rüyamda doğum erken oluyodu falan derken hızlandım hazırlarsın sende zaten insan emin olamıyo hastaneyle konusmak lazım aslında bir çok şeyi karşılıyorlar :)

Cok guzel olmus canim keselerin emegine saglik kurabiyelerinde hoş gorunuyor ben hastanede 1 gece kalacagim icin ve evime daha cok kisi gelecegi icin hastanede sadece çikolata ikram edecegim bebek magnetlerini bile hast goturmeyecegim cunku benimde esiminde arkadaslarimiz ve cevremiz evimize gelecek onun icin ikramin buyuyu evde olacak

Eki Görüntüle 1220407

bu kurabiyeleri beğendim iki çeşit daha var 50 tane karışık yapılacak tanesi 2 den anlaştık sizce fiyet iyi mi ?? 50 tane yeter mi bilemedim :?

Canım çok şeker kurabiyeler :) bende 50 tane yaptırdım tanesi 3 tl den aslında bana 50 yetmeyecek gibi geliyor ama 70 tane çikolata ve de 60 tane kesenin içinde büyük bademli çikolatalar yaptırdım çeşit fazla oldu nasılsa diye bi daha ilave yaptırmayacağım...

Kizlar burada ankarda guvenilir bir laba gittim idrar tahlili yapildi protein atilimi gozukmuuor cok sukur. Ve orada 2 kez tansiyonum olculdu ikisinde de 12-8 cikti cok mutlu oldum vebrahatladim.

Simdi sakin sakin beklicem kismetse kizim da annesini uzmi ek dogum gununu beklicek:)

Merhaba kizlar yeni doktor kontrolunden geldim bilmiyorum benim durumunda olan varmi nst ye girdim ve yarim saatte bir kere oynadi ve kalp atis seviyesi hep ayniymis bilmiyorum ebe hanima sordum ne anlama geliyor dedim cok yorgun bir bebek dedi benimde herhangi bir sanci acilma olmadigi icon hemen sezeryana alacagiz dedi bu kalp atislariyla suni sanciya bile dayanamaz dedi ben anlamadim normalde bi anne anlamazmi bir terslik olsa yada hareketlerinde ben bilirdim ben gayet iyiyim ve haftami doldurmak istiyorum simdi evdeyim ve esimin eve gelmesini bekliyorum bir karar verecegiz ya baska doktora daha yada sezeryana ne yapmaliyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…