2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Selam arkadaslaarr!! Ben sizi cok ozledim yaa .. bugun benim kizlarda bir huysuzluk var daha yeni kahvalti yapiyorum.. gece uyku yok gunduzleri ara ara uyuyorum.. ama sanki butun gece uyumus gibi enerjik oluyorum .. yuce rabbim dayanma gucu veriyor sanirim.. denisb canim masallah size iyisiniz.. bak oğluş uzmedi annesini uslu uslu duruyor orda

Selam kızlar inş herkes iyidir kg veren varmı?1 kg zayiflamisim neden olabilir yarın sabah kontrolüm var bebeğim 2 hafta önce 1700 dü bizi çok üzdü inş kilo almıştır eşim 2500 oldu die acayip umitlendiryor ama 2 haftada çok zor gibi geliyor. Eğer az kilo aldiysa Dr doğuma alacak anne karnında gelisimedigi çin çok korkuyorum dualarınza ihtiyacım var

canım başka bir doktora daha git.
eğer ankaradaysan aydan Biri ye gıt.

doktorun ne dedi cnim? umarim senin ve bebegin icin en hayirlisi ve sagliklisi gerceklesir. alinacak olsa da uzulme sakin. onunnsagligi yerinde olsun da varsin erken gelsin

Bende kilo verdim 2 haftada iki kilo ama oglum iyi 3 kilo olmus hayret ettik bir haftada yarim kilo almis insallah hersey yoluna girer stres yapma yeter canim

canim nst kağıdın yanindaysa fotosunu ceksrne bir bakabilir miyim

evet canım haklısın kendimi paniğe sokmıcam ve sakin olmaya calısıcam. bunca zaman uslu uslu oturan kızım 1 hafta daha sıkar dişini biliyorum ben :)

1 haftacık yüzde yüz sıkar
Yalnız ne acaip bir sene geçti nerdeyse 1 haftacık sonra doğumlardan bahsediyoruz.
Doğumdan sonra nasıl olucak acaba. Yeni annelerimiz gibi buraların pek yüzüne bakamicakmıyız

ahh canim sen bir de 2 kati yoruluyorsun ama deger di mi..
insallah almistir canim .. srn bozma moralini..
Bende kilo verdim 2 haftada iki kilo ama oglum iyi 3 kilo olmus hayret ettik bir haftada yarim kilo almis insallah hersey yoluna girer stres yapma yeter canim
maasallah kuzucuga

bende bugün nst ye girdim bende kahvaltı yapıyorum içerde bebiş oynuyor oynuyor sonra hastaneye gittiğimde uyumaya başlıyor ikidir böyle oldu ve hemşire sert bi şekilde sallayınca biraz uyanıyor hareket ediyor o da azcık normalde güm güm vuran bebek nst de tepki vermiyor ama canım kalp atışlarının inip çıkması gerekiyor sanırım bebek iyiyse belli bir düzeyde inip çıkması lazım tamam hareketlerinden iyi mi değil mi biz anlarız ama kalp atışlarını biz anlayamayız...kalp atış seviyesi önemli doktorlarda ona baklıyor bir daha yaptır başka bir yerde sonra karar verin meyve suyu iç gir ama o sadece hareketlendirir bebeğini kalbi yavaş atıyorsa değişmez riske girmiş olabilir bi başka doktora nst ye gir sonra kendi doktorun riske girdi diyorsa doğrudur bence...hayırlısı olsun hakkınızda inşallah...

Ohh laylaylom çok sevindim!
Evin tadını çıkar şimdi :)

inşallah büyümüştür ortalama 200 alır haftada diye biliyorum benim ki öyle gidiyor hatta bu hafta çok abandım resmen beslenmeye yine aynı:)) en fazla 250 alıyor sanırım merak ettim gidince yaz bakalım...

nasıl kilo veriyorsunuz yaaa bende versem ne güzel olur:))) ama son aylarda ayda 1.5 2 kilo alınmalı diyor ya ben ona güvenip yiyiyorum sanırım:))

Canım herşeyi hissedemeyebiliriz bence ama belkide bebiş uykuda girdin nst ye. O yüzden böyle oldu.
Bencede acele bir karar vermeden başka bir hastane ve doktor daha görsün.
Birde niye ebe hanım, doktor değil??

Ohh laylaylom çok sevindim!
Evin tadını çıkar şimdi :)
hahahah çıkaramıcam galiba. ben idrar tahlilini elime alıp sadece proteine baktım negatifi görünce rahatlayıp geri kalanını incelemedim. tahlili yaptırdıgım lab dogrudan doktpruma da yolluyor sonucları meger idrarım bulanık ve lökosit varmıs şimdide doktorum idrar kültürü istedi iyi mi :)

9 ayı idrar yolları enfeksiyonu olmadan geçir son hafta böyle bir riskle karşılaş. Allahjım sen sen cok buyuksun bunda da vardır bir hayıur. neye niyet neye kısmet:)

arkadaslar meraba bebışlerınız kıloları nasıl gıdıyor ve kacıncı haftadasınız
sanırım benım kızım bıraz tosun olacak
36. haftadayız 2970 geldı
cok mu acaba

Ayni durumlar bende de var canim yiyorum nst ye giriyrum oynama yok bebegi uyariyo hemsire oynuyor sonra yine uyuyor kalp atislari yavas deyil hep ayni seviyede atiyor dedi bir anlam veremedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…