2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
1 haftacık yüzde yüz sıkar
Yalnız ne acaip bir sene geçti nerdeyse 1 haftacık sonra doğumlardan bahsediyoruz.
Doğumdan sonra nasıl olucak acaba. Yeni annelerimiz gibi buraların pek yüzüne bakamicakmıyız
diymi yaaaa! gerçekten de 9ayı geçirdik ama 1 haftanın hesabını yapıyoruz şimdi. O son 1 hafta bir türlü geçmek bilmiyor

allah iyilik versin:)))

Göğüs pompası avent öneriirm canım, istersen elektrikli de kullanabiliyorsun. Göğüs kremi zaten en iyisi lansonin, 8. aydan sonra kullan demişti dr bana. Bu arada benim doğum da hayırlısıyla cuma günü

kızlar pişik kremi olarak bepanthol alayım dıyorum kullananlar yada bılgısı olanlar....
ara sırada zeytınyagı sürmeyi düşünuyorum.
sizce?
Bana arkadaşlar şiddetle desitin(mavi olanını) pişik önleyici kremini tavsiye ettiler. Sonrasında pişik olursa yeşili de var

Canım herşeyi hissedemeyebiliriz bence ama belkide bebiş uykuda girdin nst ye. O yüzden böyle oldu.
Bencede acele bir karar vermeden başka bir hastane ve doktor daha görsün.
Birde niye ebe hanım, doktor değil??
Bencede uyuyordur ama bilmiyorum ben 3 kere girdim nst ye 2 si hemsire yapti olmadi dogumhanede ebe yapti sonrada kagidi doktora goturdum bizim burda boyle hemsire nst yi cekiyor doktora goturuyoruz sizin doktor mu yapiyor

canım ağız bezi ni biraz daha fazla al çünkü emmeye çalışırken ağzından çok akıtıyor yada kusuyor bide alt açma bezlerinden almalısın

kızlar 3 gündür k.validem bende kalıyor k.pederim şehir dışında..ve ben sinir olmaktayım bu duruma sadece yemek yapıyor başka hiç bir şey yok ben dikişli dikişli süpürge tutuyorum toz alıyorum bulaşıkları yerleştiriyorum ütü yapıyorum eğil kalk sürekli ha bu arada bebeğimle ilgileniyorum ayrıca büyük oğlumlada ; ama k.validem elinde tel.sürekli face de takılıyo şuanda karşımda uyuyo ..ben bulaşık makinasını boşalttıktan sonra çok yoruldum biraz uzanıcam dedim bi baktım içerde büyük koltuğu kapmış uyuyo allahım içimden hep sabır çekiyorum..bir kaç gün sonrada kızının yanına gidecek şehir dışına bana misafir mi gelicekmiş hiç umru değil zaten söyleyip duruyo ''kerata erken geldi bütün planlarımı bozdu ''diyor annem ise bebeğim erken geldi diye temizliklere yardım etti bacağında ağrısı vardı şimdi iyiyce arttı sütüm kaçmasın diye sabır çekiyorum ...

birinci kitabı okuyorum ikinciyide sipariş verdim sen güzel deyince ama bebiş olmadan böyle okumak hava da kalıyor biraz anlatsana neler işine yaradı nelere dikkat ettin tecrübelerini paylaşımısın biraz yani şimdiden teşekkür ederim...

Doktorumda sezeryan dedi ama benim aklima hic yatmiyor bakalim baska doktora gorunwyim diyorum
Benimde geçen Perşembe aynısı çıktı canım 2 saat hic kımıldamadı nstde kalp atislari sabit çıktı doktor ultrason yaptı sonra 45 dakika daha girdim nstye ve kızım uyandi hersey normale döndü doktorda eve gönderdi.bence seninki de uyuyo olabilir cünkü artık daha uzun uyuyor bebekler önceden 30 dakika uyurken simdi 2 saati geçebiliyor bence baska doktora git kesinlikle oradakiler sezeryan yapmaya cok meraklılar.

Kızlar az önce doktordan geldim büyük güne çok az kaldı artık tarihimiz kesinleşti 22 ağustos cuma sabah saat 10:30 Sezeryan olacağım anestezi şekline ise o gün karar vereceğiz dedi dr daha doğrusu bende nabız problemi olduğundan anestezi uzmanı karar verecekmiş bugün sezeryan için olan testler yapıldı çarşamba yine bi göreyim dedi kontrole çağırdı... Hastanede tansiyonumu ölçüyorlar 10-6 en fazla 12-8 anlamış değilim :) çok garip bi heyecan sardı Allahım utandırmasın sağlıkla kurtulalım inş :)

Canım çok sevindim mutlu habere:) aynen sakin sakin bekle canım annesini üzmeyecek inş

Çok enteresan başka bi sebep olmasın canım bugün bende nst ye girdim yarım saatten fazla belki hiç oynamadı oynamadığı için de kalp atışları belli bir seviyede gidiyor zaten hatta hemşireler kek falan verdi oynasın diye yine oynamadı dr um gördü sonucu tekrar girmemi istedi bi yarım saat daha girdim bu sefer oynamaya başladı bi hemşire şey dedi bugün hangi hamile geldiyse hiç birinin bebeği oynamadı sanırım hava değişimi etkiledi dedi farklı bi düzensizlik mi var acaba seninkinde ama bence başka bi hastanede nst ye gir derim kalp atışları kaçlardaydı çok mu zayıftı?

Hahahahahaha ay çok güldüm :)
Bol bol hatta abartarak su iç canım mutlaka

Canım yaa bizde seni özledik ama kızlardan fırsat bulamıyorsun di mi olsun onlar iyi olsun da :) duymak istediğim en güzel şeyi söylüyorsun bizde dün konuşuyorduk acaba doğumdan sonra enerjimiz gelecek mi diye tecrübeli annişler gelecek diyor bakalım biz nasıl olacağız... Bu arada canım bende cuma günü oğluma kavuşacağım inş :)

diymi yaaaa! gerçekten de 9ayı geçirdik ama 1 haftanın hesabını yapıyoruz şimdi. O son 1 hafta bir türlü geçmek bilmiyor

allah iyilik versin:)))

Bende hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin tabi ki ama erken gelsin istemiyorum.
Böyle bi hazır mı hissetmiyorum biraz korkuyorum da kendime mi itiraf etmiyorum bilmiyorum :)
Hazır nasıl hissedilirse
Neyse inşallah herşey iyi gidicek iyi olucak. Bu kadar yaklaştığımıza inanamıyorum galiba..

slm kızlar doğuma çok az kaldı ve sanırımı çoğunuz hastane çantasını hazırlamıştır... bende hazırladım ama eksiklerim var diye düşünüyorum siz bebiş ve kendiniz için neler hazırladınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…