diymi yaaaa! gerçekten de 9ayı geçirdik ama 1 haftanın hesabını yapıyoruz şimdi. O son 1 hafta bir türlü geçmek bilmiyor1 haftacık yüzde yüz sıkar
Yalnız ne acaip bir sene geçti nerdeyse 1 haftacık sonra doğumlardan bahsediyoruz.
Doğumdan sonra nasıl olucak acaba. Yeni annelerimiz gibi buraların pek yüzüne bakamicakmıyız
Kızlar yazdm mi daha önce blmiirum doktor kasilman olursa 29 ağustos dedi kasilmam olmassa 2 eylül . elektriksiz göğüs pompası tavsiyesi bekliorun . göğüs kremi hematan önerdi hemşire ama o yara olunca suruluomus önceden önlem için surulmuomus e ne anladım o isten . hem de emzirmeden önce silincekmisss ooo çok is bende lansolin aldım
Bana arkadaşlar şiddetle desitin(mavi olanını) pişik önleyici kremini tavsiye ettiler. Sonrasında pişik olursa yeşili de varkızlar pişik kremi olarak bepanthol alayım dıyorum kullananlar yada bılgısı olanlar....
ara sırada zeytınyagı sürmeyi düşünuyorum.
sizce?
Bencede uyuyordur ama bilmiyorum ben 3 kere girdim nst ye 2 si hemsire yapti olmadi dogumhanede ebe yapti sonrada kagidi doktora goturdum bizim burda boyle hemsire nst yi cekiyor doktora goturuyoruz sizin doktor mu yapiyorCanım herşeyi hissedemeyebiliriz bence ama belkide bebiş uykuda girdin nst ye. O yüzden böyle oldu.
Bencede acele bir karar vermeden başka bir hastane ve doktor daha görsün.
Birde niye ebe hanım, doktor değil??
canım ağız bezi ni biraz daha fazla al çünkü emmeye çalışırken ağzından çok akıtıyor yada kusuyor bide alt açma bezlerinden almalısınmerhaba kızlar :))) Hastane çantası !!!
sonunda hastane çantamı hazırladım kendim için ;
2 lohusa gecelik
1 lohusa pijama takımı
1 sabahlık
taçlarım :))
terlik
4 külot
2 emzirme sütyeni
2 atlet
gögüs kremi
göğüs pedi
2 çorap
1 küçük boy havlu
bakım malzemeleri (sampuan diş macunu fırçası sabun vs)
fotograf makinesi
büyük boy orkid , bunları aldım.
BEBEĞİM İÇİN ;
hastane çıkışı 5 li
hastane çıkışı 10 lu
çıkış için 1 tulum takım
1 penye battaniye
1 tülbent
2 ağız bezi
3 çorap
emzik, kutusu
biberon
pişik kremi
yeni doğan ıslak mendil koydum. sanırım aşağı yukarı herkes hazırladı bişeyler aklıma gelmeyen unuttuğum yada yetmeyecek bişeyler varsa yazar mısınız ilk doğum emin oloamıyorum??
bebeğe bebek bezi koycam aklımda o :))
birde kullan at külotlar varmış daha önce kullanan varsa marka önerebilir mi yada siz ne koydunuz acaba ??
Şimdiden teşekkurler :))
Yukleyemedim canim ya off telas yaptim zatencanim nst kağıdın yanindaysa fotosunu ceksrne bir bakabilir miyim
Bende yiyorum zaten hamileligim boyunca 21 kilo almistim canim daha mi vermeyim 2 si gitti kaldi 19 bakalim hayirlisinasıl kilo veriyorsunuz yaaa bende versem ne güzel olur:))) ama son aylarda ayda 1.5 2 kilo alınmalı diyor ya ben ona güvenip yiyiyorum sanırım:))
birinci kitabı okuyorum ikinciyide sipariş verdim sen güzel deyince ama bebiş olmadan böyle okumak hava da kalıyor biraz anlatsana neler işine yaradı nelere dikkat ettin tecrübelerini paylaşımısın biraz yani şimdiden teşekkür ederim...Bobrekten demişlerdi kan ve epitel çıktı tahlilde canım
Ben de iyi düşünüyorum ama yasa var kapıdan geri donduremezler bizi bi şekilde girersek de doğurur çıkarız inş
Normal doğum için kaslara yariyormus canım ondan. Ben de zorlanıyorum biraz ama 3 haftadır alistirdim kendimi
İki süper kitap onerebilirim tracy hogg unki ve harvey karp in Mahallenin en mutlu bebeği. Gerçekten oğlum mahallenin en mutlu huzurlu bebeği olarak büyüdü ben çok rahat ettim çalışmaya başlayana kadar
Masallah kizimiza bizimkide 3150 kilo haftada 37+5arkadaslar meraba bebışlerınız kıloları nasıl gıdıyor ve kacıncı haftadasınız
sanırım benım kızım bıraz tosun olacak
36. haftadayız 2970 geldı
cok mu acaba
Benimde geçen Perşembe aynısı çıktı canım 2 saat hic kımıldamadı nstde kalp atislari sabit çıktı doktor ultrason yaptı sonra 45 dakika daha girdim nstye ve kızım uyandi hersey normale döndü doktorda eve gönderdi.bence seninki de uyuyo olabilir cünkü artık daha uzun uyuyor bebekler önceden 30 dakika uyurken simdi 2 saati geçebiliyor bence baska doktora git kesinlikle oradakiler sezeryan yapmaya cok meraklılar.Doktorumda sezeryan dedi ama benim aklima hic yatmiyor bakalim baska doktora gorunwyim diyorum
Kizlar burada ankarda guvenilir bir laba gittim idrar tahlili yapildi protein atilimi gozukmuuor cok sukur. Ve orada 2 kez tansiyonum olculdu ikisinde de 12-8 cikti cok mutlu oldum vebrahatladim.
Simdi sakin sakin beklicem kismetse kizim da annesini uzmi ek dogum gununu beklicek:)
Merhaba kizlar yeni doktor kontrolunden geldim bilmiyorum benim durumunda olan varmi nst ye girdim ve yarim saatte bir kere oynadi ve kalp atis seviyesi hep ayniymis bilmiyorum ebe hanima sordum ne anlama geliyor dedim cok yorgun bir bebek dedi benimde herhangi bir sanci acilma olmadigi icon hemen sezeryana alacagiz dedi bu kalp atislariyla suni sanciya bile dayanamaz dedi ben anlamadim normalde bi anne anlamazmi bir terslik olsa yada hareketlerinde ben bilirdim ben gayet iyiyim ve haftami doldurmak istiyorum simdi evdeyim ve esimin eve gelmesini bekliyorum bir karar verecegiz ya baska doktora daha yada sezeryana ne yapmaliyim bilmiyorum
hahahah çıkaramıcam galiba. ben idrar tahlilini elime alıp sadece proteine baktım negatifi görünce rahatlayıp geri kalanını incelemedim. tahlili yaptırdıgım lab dogrudan doktpruma da yolluyor sonucları meger idrarım bulanık ve lökosit varmıs şimdide doktorum idrar kültürü istedi iyi mi :)
9 ayı idrar yolları enfeksiyonu olmadan geçir son hafta böyle bir riskle karşılaş. Allahjım sen sen cok buyuksun bunda da vardır bir hayıur. neye niyet neye kısmet:)
Selam arkadaslaarr!! Ben sizi cok ozledim yaa.. bugun benim kizlarda bir huysuzluk var daha yeni kahvalti yapiyorum.. gece uyku yok gunduzleri ara ara uyuyorum.. ama sanki butun gece uyumus gibi enerjik oluyorum .. yuce rabbim dayanma gucu veriyor sanirim.. denisb canim masallah size iyisiniz.. bak oğluş uzmedi annesini uslu uslu duruyor orda
diymi yaaaa! gerçekten de 9ayı geçirdik ama 1 haftanın hesabını yapıyoruz şimdi. O son 1 hafta bir türlü geçmek bilmiyor
allah iyilik versin:)))
arkadaslar meraba bebışlerınız kıloları nasıl gıdıyor ve kacıncı haftadasınız
sanırım benım kızım bıraz tosun olacak
36. haftadayız 2970 geldı
cok mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?