2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Selam kızlar nasılsınız bebekleri olanlara hayırlı olsun uzun süredir göremedim int yoktu bugün doktordaydım 29 una gün verdi olmuş bu alalım dedi sağlıcakla kavuşuruz inşllh hepimiz
İnsallah cnm iyiyiz cok sükür sen nasılsın kacıncı haftandasın senin istegin mi sezeryan

Daha belli değil canımda acil bi durum olduğundan mecburen etken alacaklar sen nasılsın?

Biz iyiyiz fena diiliz. Bugün nst de sancım bir kere 55 i buldu bir daha öyle yükselmedi ama birşey yoktur umarım diye düşünüyorum. Birde haftaya doktorum izinde tam hamileliğin sonlarında 15 gün kontrolüm yok saçmalık oldu biraz ona kafam takılıyo.
Sen benden biraz daha da öndeydin cuma günü alınırsada hayırıyla uğuruyla gelsin oğlun inşallah.
Kilo artık bu kilolara geldikten sonra annenin rahatı dışında hiçbir önem taşımıyo için rahat rahat ol tatlım sezeryanını

Kızlar bu göğüs çatlakları çok ciddi sorun. Bunun için ne yapmalıyız??? Şimdiden önlem alan arkadaşlar var mı?
Bır karbonatlı su duydum, birde e vütamını kapsülleri?????

Benim doktorumda 1-7 Eylül yok. Bende çok stres yaptım bu durumu. Benımtahmını doğumda 8-15 Eylül . Ama erken olursa napıcam bılmıyorum canım sıkkın

Bana kimse tavsiye etmedi ama bunu okumuştum bende canım
Bende yürüyüş yapmamda bir sakınca var mı diye soracaktım unuttum bugün yoktur heralde dimi yürüyüş yüzme bunlar son zamanlara kadar tavsiye edilen şeyler erken doğuma sebep olacak şeyler değildir heralde..

Canım benim gözlemlediğim en iyiyim diyen kayınvalide gelin bile bu dönemde hafifte olsa bir gerginlik yaşıyorlar.
Bu olayın doğal bi getirisi heralde. Hepimiz bu tarz şeylerle canımız sıkılırsa bunun gelip geçici bir süre olduğunu ordaki yardımcı herkesin geçici bizim kalıcı olduğumuzu hatırlamaya çalışalım :) hayırlı uğurlu olsun güzel bebişin :)

Yok canim keske yuruyebilsem bende sen yapabiloyosan devam et cooook faydasini gorecegine eminim :)

bebeğim 2900 doğdu ciğerleri tam gelişmediği için 1 hafta kaldı küvezde şuanda evdeyiz sadece sarılığımız var onu atlatmaya çalışıyoruz ama geçmyo
geçer inşallah hemen 34 te ciğer gelişiyor diyorlar aslında ama bende risk yüzünden 34 te iğne oldum ciğer geliştirici şimdi doğsa mesela o işe yarayacak mı merak ediyorum aslında.....ya ben 35 hafta içerisindeyim bebiş hafta sonu olsa olsa 2300 - 2400 olur seninki baya iyi doğmış 2900 çok iyi bir kilo...nasıl o kiloya geldi maşallah güçlüdür şimdi o hemen atlatır inşallah...

Kizlar dogum haberlerini görünce bende de heycan basladi :) umarim hakmiz da hayirlisi olur normal dogum istiyorum ama bakalim durum neyi göstercek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…