Günaydınnn herkese,
Benimde bugün doktor kontrolüm var.
15:30 da.
Çatı muayenesi olacaktım ama sezeryana karar verdim. Doktorum yinede yaparsa burda tecrübemi paylaşırım.
İnş tarihim belli olur ya.
Deniz doğumdan çıktı mı acaba????
Çok merak ediyorum.
Gene gram uyumadım çiş yapmaktan...
herkese merhaba anne olan arkadaşlarımız sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebişlerini büyütsünler, bugün doğum yapacak arkadaşların rabbim yardımcısı olsun kuzucuklarını sağ sağlim kucaklarına alıp büyütsünler inşallah ,rabbim bizlerinde yardımcısı olsun az kaldı ama zaman geçmek bilmiyo sanki yoksa banamı öyle geliyo 3 haftadan az kaldı doğumuma ama bi türlü günler geçmiyo bi taraftan doğmasını istiyorum bi taraftanda daha dursun diyorum kafam karmakarışık benim gibi olan varmı ?
Günaydınnn herkese,
Benimde bugün doktor kontrolüm var.
15:30 da.
Çatı muayenesi olacaktım ama sezeryana karar verdim. Doktorum yinede yaparsa burda tecrübemi paylaşırım.
İnş tarihim belli olur ya.
Deniz doğumdan çıktı mı acaba????
Çok merak ediyorum.
Gene gram uyumadım çiş yapmaktan...
Denisb ve fsuzel ne furumda acaba. Arkadaslar sizleri cok merak ediyorum. Mid kokulu yavruslariniza sag salim kavusmussunuzdur isballah. Lutfen ilk girsatta bize de haber verin.
Kızlar anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)
Canım ben haftaya daha doğrusu bu pazar gününden itibaren 37+ oluyorum dolayısıyla şuan 36.haftamdayım sanıyorum ben kendimi yanlış mı düşünüyorum acaba?? Olduğun haftayı mı girdiğin haftayı mı esas alıyosun onu bilmiyorum:)
Doğuma girebilecek doktorla tanıştım çokta şeker bi kadın ama istemiyorum onu
İnşallah hayırlıysa uslu uslu oturur benimki annesinin karnında daha haftaya
killo mu almıyodu? o yüzden mi alıcaktı bebeği doktor? benimki de 3 haftadır kilo almıyor.bu hafta da almamışsa 1 hafta önce alınacak sanırım.o yüzden sordum canım.neden alıyolar peki bilgin var mı.yani kilo almasa da anna karnında ciğerleri filan gelişir aslında
Evet canim gecen haftaya kadar son uc haftada 30-60-10 gr almıştı. Kilo almiyorsa gelisimi git gide gerileyerek büyük risk olusturuyormus. Heleki 34. Haftasini tamamladiysa herseyi gelismis oluyormuş bebek kilo almak icin son haftalari kullaniyormus. Eğer kilo alamiyorsa da anne karninda tutmanin hic bi manasi yok demisti dr. bende bir de tansiyon olduğu icin gelisemezse , benim krize girme , bebegin eşinin erjen ayrilmasi ve bebegin oksijensiz kalma ihtimali olabiliyormus. Sende de gelişme geriliği devam ediyorsa almaya karar verirlerse doktoruna güven emin ol ki en doğrusu müdahale etmek olacaktır ki zaten artik haftalarimiz doğum plani yapilan miadi dolmuş haftalar. Senin bebis kac kg olmudtu en son canım
Kızlar anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)
[QUOTE="denisb, post: 36597675, member: 554790"anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)[/QUOTE]
Canım maşallah gözün aydın. Allah anali babali büyütsün. Bebeğinin şansı hep acik olsunAyy ne mutlu ya Darısı başımıza...
Evet canim gecen haftaya kadar son uc haftada 30-60-10 gr almıştı. Kilo almiyorsa gelisimi git gide gerileyerek büyük risk olusturuyormus. Heleki 34. Haftasini tamamladiysa herseyi gelismis oluyormuş bebek kilo almak icin son haftalari kullaniyormus. Eğer kilo alamiyorsa da anne karninda tutmanin hic bi manasi yok demisti dr. bende bir de tansiyon olduğu icin gelisemezse , benim krize girme , bebegin eşinin erjen ayrilmasi ve bebegin oksijensiz kalma ihtimali olabiliyormus. Sende de gelişme geriliği devam ediyorsa almaya karar verirlerse doktoruna güven emin ol ki en doğrusu müdahale etmek olacaktır ki zaten artik haftalarimiz doğum plani yapilan miadi dolmuş haftalar. Senin bebis kac kg olmudtu en son canım
ben pazartesi gittim canım 3 kg dedi.10 gün önce 2900dü.ondan 1 hafta önce ise 3 kg çıkmıştı yine.yani epeydir benimki 3 kiloda takıldı kaldı. pzt tekrar gidicez eğer yine kilo almamışsa ayrıntılıya yollucak.beslenme kanalında sorun varsa 3 eylülde doğurturuz seni dedi. Allah korusun bebeklerimizi yaa.bugüne dek hep gelişimi önden giden bebek birden durdu yaa.çok üzülüyorum.haberdar et beni gelişmelerden.sen ne zaman gidiceksin bi daha.ne olucak
Canmmm çok sevindim hayirli olsun bol bol sütün olsun inş.kokla mis mis oğlunu çok duygulandim ben yaaa daha ilk anlarimizi bilirken şimdi bebişin kucağinda çok şükür Rabbimee darisi hepimizin başina
Tebrik ederim. Maşallah boy ve kg ıda çok iyi. Allah ayırmasın. Kokusu ne tatlıdır şimdi.
Bende Perşembe gireceğim. Genel anestezi ile rahat ettin mi acaba?
Kızlar selam, uzuuuun bi aradan sonra giriyorum foruma.
Allahın izniyle dün bebişimiz geldi, dualarınızı eksik etmeyin. Bende doğum yapan arkadaşlarıma mutluluklar dilerim, yapacak olanlara da kolaylıklar diliyorm :)