2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canımm iyi şanslar güzel haberlerle gel inşallah

herkese merhaba anne olan arkadaşlarımız sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebişlerini büyütsünler, bugün doğum yapacak arkadaşların rabbim yardımcısı olsun kuzucuklarını sağ sağlim kucaklarına alıp büyütsünler inşallah ,rabbim bizlerinde yardımcısı olsun az kaldı ama zaman geçmek bilmiyo sanki yoksa banamı öyle geliyo 3 haftadan az kaldı doğumuma ama bi türlü günler geçmiyo bi taraftan doğmasını istiyorum bi taraftanda daha dursun diyorum kafam karmakarışık benim gibi olan varmı ?

Hayirli haberlerle gel inşallah dr undan canim ayni bende senin gibi çişten uyuyadim saat 4 te kalktim saat 7.30 da ancak uyudum

Slm kizlar doktrdan geldk simdi 38.haftann icindeyz bebis 3100 gr iki haftaya 4 kiloya yaklasrsa normal olmazmis hayirlisi tabi ntsde sanci cikti olabilir dio gun felanda vermedi

Denisb ve fsuzel ne furumda acaba. Arkadaslar sizleri cok merak ediyorum. Mid kokulu yavruslariniza sag salim kavusmussunuzdur isballah. Lutfen ilk girsatta bize de haber verin.

Tebrikler mutluluklar simdiden:)

Selamlar arkdasalar artik bebeklere kavusamaya az kaldi 37+6dayim bende birazdan doktora gittecegim cati muaynesi olcagim bakalim insallh normal dogum olcaktir suanda cok yorgun halsizim bel agrimda var geceleri yatamiyorum idarada bi ayagim lavoboda artik son haftalar normaldir

canım sen hngı hstnye gdyrsun...offf ne kötu oldu drlarımızın ızınde olması (((

Evet canim gecen haftaya kadar son uc haftada 30-60-10 gr almıştı. Kilo almiyorsa gelisimi git gide gerileyerek büyük risk olusturuyormus. Heleki 34. Haftasini tamamladiysa herseyi gelismis oluyormuş bebek kilo almak icin son haftalari kullaniyormus. Eğer kilo alamiyorsa da anne karninda tutmanin hic bi manasi yok demisti dr. bende bir de tansiyon olduğu icin gelisemezse , benim krize girme , bebegin eşinin erjen ayrilmasi ve bebegin oksijensiz kalma ihtimali olabiliyormus. Sende de gelişme geriliği devam ediyorsa almaya karar verirlerse doktoruna güven emin ol ki en doğrusu müdahale etmek olacaktır ki zaten artik haftalarimiz doğum plani yapilan miadi dolmuş haftalar. Senin bebis kac kg olmudtu en son canım

Kızlar anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)
Canmm cok mutlu oldum hayirli olsun.Allahim uzun omurler versin.darisi biz bekleyenlere insallah

[QUOTE="denisb, post: 36597675, member: 554790"anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)[/QUOTE]

Canım maşallah gözün aydın. Allah anali babali büyütsün. Bebeğinin şansı hep acik olsunAyy ne mutlu ya Darısı başımıza...

ben pazartesi gittim canım 3 kg dedi.10 gün önce 2900dü.ondan 1 hafta önce ise 3 kg çıkmıştı yine.yani epeydir benimki 3 kiloda takıldı kaldı. pzt tekrar gidicez eğer yine kilo almamışsa ayrıntılıya yollucak.beslenme kanalında sorun varsa 3 eylülde doğurturuz seni dedi. Allah korusun bebeklerimizi yaa.bugüne dek hep gelişimi önden giden bebek birden durdu yaa.çok üzülüyorum.haberdar et beni gelişmelerden.sen ne zaman gidiceksin bi daha.ne olucak

Kızlar anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)

Canmmm çok sevindim hayirli olsun bol bol sütün olsun inş.kokla mis mis oğlunu çok duygulandim ben yaaa daha ilk anlarimizi bilirken şimdi bebişin kucağinda çok şükür Rabbimee darisi hepimizin başina

Tebrik ederim. Maşallah boy ve kg ıda çok iyi. Allah ayırmasın. Kokusu ne tatlıdır şimdi.
Bende Perşembe gireceğim. Genel anestezi ile rahat ettin mi acaba?

Ohohmasallah benimtosunumaaaaa nasil da iyi bakmis annesi masallahhh :)

Buhun biraz sikintin olacaktir canim ama yatin hersey cok daha iyi olacak tebrikler bitanem :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…