2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)
ayy maşallah hadi gözünaydın canım Allah analı babalı sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla büyütsün inşallah =)

Kızlar selam, uzuuuun bi aradan sonra giriyorum foruma.
Allahın izniyle dün bebişimiz geldi, dualarınızı eksik etmeyin. Bende doğum yapan arkadaşlarıma mutluluklar dilerim, yapacak olanlara da kolaylıklar diliyorm :)
Tebrik ederim canım Allah analı babalı uzun ömürler nasip etsin bebisine.özlettin kendini.

Kızlar doktora gittim.
Sezeryana karar verdiğim için doktorum üstelemedi.
Günümüzzzz 1 eylül pazartesi....
O kadar heyecanlıyım ki.
Nasıl geçecek günler nasıl
Az kaldı bebeğime, kızıma, içinden bir parçama kavuşuyorum....
Çok heyecanlıyım.
Korkuyorum da biraz.

Kızlar anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)

ayy canım çok sevindimm. allah bağışlasınn..
gözün aydın.
allah analı babalı büyütsün..

hadi hayırlısı canım
az kalmış valla çok heyecanlı
sen neden normalden vazgeçtin canım

Kizlarrrrrrr doğum zamanım belli oldu 1 eylül aksam 6 . bugün 37 bitti 1 haftada önce 2750 idi 1 hafta sonra 3800 olmuş . nasıl bu kadar kilo aldı hic blmiorum bakalım hayrslisi .

off eşim popon ne kadar büyüdü son bir ayda dedi gelde takma şimdi 10 kilo aldım şu anda kızlar 52 den 62 ye çıktım...

Kizlarrrrrrr doğum zamanım belli oldu 1 eylül aksam 6 . bugün 37 bitti 1 haftada önce 2750 idi 1 hafta sonra 3800 olmuş . nasıl bu kadar kilo aldı hic blmiorum bakalım hayrslisi .
Arkadaşım;
Bende 1 eylül sabahı doğuma gireceğim.
Ne yedin bu 1 haftada söylede bende yiyim

hadi hayırlısı canım
hadi hayırlısı canım
Canım; aslında geçen haftaya kadar hep normal demiştim. Sonra korkmaya başladım. Sonra beni gören bir sürü insan saçma sapan kötü hikayeler annattı. İyice uzaklaştım.tamamen benim talihsizliğim oldu.

off eşim popon ne kadar büyüdü son bir ayda dedi gelde takma şimdi 10 kilo aldım şu anda kızlar 52 den 62 ye çıktım...
Canım az kaldı küçülcel popolar merak etme sen.
Takılma boşver.
Napalım hepimiz bi canavar olma yolunda ilerledik zaten.
Elbet düzeleceğiz.

Gözün aydin canim seninde gunun belli olmus hayirlisiyla alirsin insallah bebegini kucagina bu arada çati muayenesindende yırtmissin

Ufff benim de belli olsa keske cok az kalmis gule gule kurtulun insallah kizlar bisi sorcam sezeryan olcaksiniz galiba siz mi istediniz dr mu uygun gordu

Arkadaşım;
Ne yedin bu 1 haftada söylede bende yiyim

Ufff benim de belli olsa keske cok az kalmis gule gule kurtulun insallah kizlar bisi sorcam sezeryan olcaksiniz galiba siz mi istediniz dr mu uygun gordu

[QUOTsia2014, post: 36603434, member: 610498"]Arkadaşım;
Ne yedin bu 1 haftada söylede bende yiyim [/QUOTE]
İnan canm hic bilmiorum nadil aldi okdadr kilo ama sole bi degisiklik ysptim 1 hafta hep yedim yattim yedim yattim gun icinde 3 kere uyudum fazla dinlendigim icin olablir canm

Hayi
Hayrlisi olsun canm bence pisman olmucksin.. Bu arada doktorumla spinal karar verdik sebebini burdan aciklicak ve digerlerinide yani epidural ve genel anesteziyide. Ayni gundeiz ama sen sabah ben aksam ustu :)) bakalim hayrlisi ertesi gun cikariz gazimiz ciktignda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…