Kızlar anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)
Kızlar selam, uzuuuun bi aradan sonra giriyorum foruma.
Allahın izniyle dün bebişimiz geldi, dualarınızı eksik etmeyin. Bende doğum yapan arkadaşlarıma mutluluklar dilerim, yapacak olanlara da kolaylıklar diliyorm :)
Kızlar doktora gittim.
Sezeryana karar verdiğim için doktorum üstelemedi.
Günümüzzzz 1 eylül pazartesi....
O kadar heyecanlıyım ki.
Nasıl geçecek günler nasıl
Az kaldı bebeğime, kızıma, içinden bir parçama kavuşuyorum....
Çok heyecanlıyım.
Korkuyorum da biraz.
Kızlar anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)
Kızlar doktora gittim.
O kadar heyecanlıyım ki.
Çok heyecanlıyım
Korkuyorum da biraz.
Kizlarrrrrrr doğum zamanım belli oldu 1 eylül aksam 6 . bugün 37 bitti 1 haftada önce 2750 idi 1 hafta sonra 3800 olmuş . nasıl bu kadar kilo aldı hic blmiorum bakalım hayrslisi .
Kizlarrrrrrr doğum zamanım belli oldu 1 eylül aksam 6 . bugün 37 bitti 1 haftada önce 2750 idi 1 hafta sonra 3800 olmuş . nasıl bu kadar kilo aldı hic blmiorum bakalım hayrslisi .
Canım; aslında geçen haftaya kadar hep normal demiştim. Sonra korkmaya başladım. Sonra beni gören bir sürü insan saçma sapan kötü hikayeler annattı. İyice uzaklaştım.tamamen benim talihsizliğim oldu.
Kızlar doktora gittim.
O kadar heyecanlıyım ki.
Çok heyecanlıyım.
Korkuyorum da biraz.
Ufff benim de belli olsa keske cok az kalmis gule gule kurtulun insallah kizlar bisi sorcam sezeryan olcaksiniz galiba siz mi istediniz dr mu uygun gordu
Ufff benim de belli olsa keske cok az kalmis gule gule kurtulun insallah kizlar bisi sorcam sezeryan olcaksiniz galiba siz mi istediniz dr mu uygun gordu
[QUOTsia2014, post: 36603434, member: 610498"]Arkadaşım;
Bende 1 eylül sabahı doğuma gireceğim.
Ne yedin bu 1 haftada söylede bende yiyim [/QUOTE]
İnan canm hic bilmiorum nadil aldi okdadr kilo ama sole bi degisiklik ysptim 1 hafta hep yedim yattim yedim yattim gun icinde 3 kere uyudum fazla dinlendigim icin olablir canm
Kızlar doktora gittim.
O kadar heyecanlıyım ki.
Çok heyecanlıyım.
Korkuyorum da biraz.
Hayrlisi olsun canm bence pisman olmucksin.. Bu arada doktorumla spinal karar verdik sebebini burdan aciklicak ve digerlerinide yani epidural ve genel anesteziyide. Ayni gundeiz ama sen sabah ben aksam ustu :)) bakalim hayrlisi ertesi gun cikariz gazimiz ciktignda