Canim benim hep aklimizdasin. Saglikla yavruna kavusmus olmana cok sevindim. Allah anali babali buyutsun saglikla huzurla buyusun minigimiz:)Kızlar selam, uzuuuun bi aradan sonra giriyorum foruma.
Allahın izniyle dün bebişimiz geldi, dualarınızı eksik etmeyin. Bende doğum yapan arkadaşlarıma mutluluklar dilerim, yapacak olanlara da kolaylıklar diliyorm :)
canım sen hngı hstnye gdyrsun...offf ne kötu oldu drlarımızın ızınde olması(((
maşallah canım allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah bizlerede dua etKızlar anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)
Kızlar anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)
ben pazartesi gittim canım 3 kg dedi.10 gün önce 2900dü.ondan 1 hafta önce ise 3 kg çıkmıştı yine.yani epeydir benimki 3 kiloda takıldı kaldı. pzt tekrar gidicez eğer yine kilo almamışsa ayrıntılıya yollucak.beslenme kanalında sorun varsa 3 eylülde doğurturuz seni dedi. Allah korusun bebeklerimizi yaa.bugüne dek hep gelişimi önden giden bebek birden durdu yaa.çok üzülüyorum.haberdar et beni gelişmelerden.sen ne zaman gidiceksin bi daha.ne olucak
Kızlar anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)
Ah canim nerelerdesin sen merak ettik seni hayirli olsun bebeğin saglikla anali babali buyusun insallahKızlar selam, uzuuuun bi aradan sonra giriyorum foruma.
Allahın izniyle dün bebişimiz geldi, dualarınızı eksik etmeyin. Bende doğum yapan arkadaşlarıma mutluluklar dilerim, yapacak olanlara da kolaylıklar diliyorm :)
Canmm nerelerdesin sen bi gittin dogum yapip geldin masallah .darisi bizlere canm bebisine de sizlere de uzun saglikli omurler versin Allahim hayirli olsun.dogum nasil oldu hikayeni yazarsin bos bi an bulursanKızlar selam, uzuuuun bi aradan sonra giriyorum foruma.
Canim gozun aydinnn darisi bizlere masallah kuzucuguna da sana daKızlar anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)
maasallah canım cok guzel kilosu boyu.gozunuzaydin bizim icin de kokla kuzucuguKızlar anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)
ben de oyleyim valla takmiuom yaaakızlar su sıralar sureklı aburcubur cekıyor canım.....
saglıklı beslnmeyı bıraktım
vıcdanen rahatsızımmm
tebrikler allah anali babali buyutsun normal mi dogim yaptin ..Kızlar selam, uzuuuun bi aradan sonra giriyorum foruma.
kiloya takilma xanim hem 3 kilo oldukca iyi ortalama bi kilo..dogduktan sonra beslersin sen onu tosun gibi olur.acilman yoksa asagida olmasinda sakinca yok...benim yengemin oyleydi 32 haftada doguracak gozuyle bakiliyordu 41 de dogurdu ona da yapisal demisti drDoktordaydık bugün, 34+6 olduk .ama dr bi ölçtüğünden 2313 cıktı bı dıger ölçümde 2415. Niye böyle değişik cıktı kı,aynı cıhaz sonucta.haftasını doldursa bıle anca 3 kg.yu bulur dıyor doktorküçük biraz sankı.üzüldüm...
bir de bebeğim aşağıda. bı hafta sonra bu kadar aşağıda olmasını beklerdım dedi. alttan muayene ettı. huni gibi bir açıklık yok eğer oyle olsaydı erken dogum rıskı olabılırdı ama kapalı tamamen dedı. yine de korktumYapınızdan kaynaklanıyor demek kı aşağıda olması diyor.
Böyle olan var mı, minumum hareket dedı doktorumuz...
şuan kendım 62 kıloyum. 53le hamıle kaldım. kendım de almadım bebege de aldıramadım demek kikiloya takilma xanim hem 3 kilo oldukca iyi ortalama bi kilo..dogduktan sonra beslersin sen onu tosun gibi olur.acilman yoksa asagida olmasinda sakinca yok...benim yengemin oyleydi 32 haftada doguracak gozuyle bakiliyordu 41 de dogurdu ona da yapisal demisti dr
bnm de o tarihlerdeydi sanırım, net olarak hatırlayamadım şimdi. valla inşallah dediğinin tersi olur :) nasip artık hayırlısı ikimiz için de :)Everest bakalım hangimizin olucak sahiden :)
Senin son adet tarihin ne zamandı? Benimki 8 Aralık ama biraz erken oldu benimki gibi hissediyorum. Bilgisayarın verdiği tarih 14 Eylül ondan erken doğuracağıma emin gibiyim ama bu inşallah haftaya diildir:) gamlı baykuş gibi yüzde 80 i 38 de doğurur dedin yaŞimdi kesin bu kadar konuştuk ya ben doğururum haftaya sen 40 ı tamamlarsın
valla o 37 + olma, haftaya girme, çıkma işinden ben de pek anlamıyorum :) inşallah dediğin gibi kendi doktoruna denk glir ama maazallah aksi olursa da hiç moral bozma, o gün senin en güzel günün olsun, hayırlısı buymuş deCanım ben haftaya daha doğrusu bu pazar gününden itibaren 37+ oluyorum dolayısıyla şuan 36.haftamdayım sanıyorum ben kendimi yanlış mı düşünüyorum acaba?? Olduğun haftayı mı girdiğin haftayı mı esas alıyosun onu bilmiyorum:)
Doğuma girebilecek doktorla tanıştım çokta şeker bi kadın ama istemiyorum onu
İnşallah hayırlıysa uslu uslu oturur benimki annesinin karnında daha haftaya
ayyy maşallah ..... çok tatlı bi duygu olsa gerek, toparlannca anlat bize, merak ediyoruz..Kızlar anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)
Canim benimkinin basi cok uzun zamandir asagida hatta disaridan bakinca bile belli oluyor Ben de doktoruma erken degil mi dedim degil ilk bebeklerde erken Donme gorulebilir dedi. Bence endise etmeDoktordaydık bugün, 34+6 olduk .ama dr bi ölçtüğünden 2313 cıktı bı dıger ölçümde 2415. Niye böyle değişik cıktı kı,aynı cıhaz sonucta.haftasını doldursa bıle anca 3 kg.yu bulur dıyor doktorküçük biraz sankı.üzüldüm...
bir de bebeğim aşağıda. bı hafta sonra bu kadar aşağıda olmasını beklerdım dedi. alttan muayene ettı. huni gibi bir açıklık yok eğer oyle olsaydı erken dogum rıskı olabılırdı ama kapalı tamamen dedı. yine de korktumYapınızdan kaynaklanıyor demek kı aşağıda olması diyor.
Böyle olan var mı, minumum hareket dedı doktorumuz...
Evet canım ben de guzel gelisen bebegin birden boyle sorunla karsilasmasina cok uzuluyorum. Carsamba gitcem. 100 gr bile almissa 1 hafta daha dokunmayacagiz ama almamissa perşembe ya da cuma doğum olacak. 10 eylule kadar bu şekilde her hafta karar alinacak. ben perinatologa gitmistim. Beslenmesinde kan akisinda suyunda plasentada hiç bir sorun yok ama nedense beslenip kilo alamıyor işte. Anladigim kadarıyla sende tansiyon ya da protein kaçağı gibi bir problem yok. Umarım kilo almıştır annesi. Sen de haberdar et canım.[/QUOTE]QUOTE="oy2906, post: 36598159, member: 455730"]ben pazartesi gittim canım 3 kg dedi.10 gün önce 2900dü.ondan 1 hafta önce ise 3 kg çıkmıştı yine.yani epeydir benimki 3 kiloda takıldı kaldı. pzt tekrar gidicez eğer yine kilo almamışsa ayrıntılıya yollucak.beslenme kanalında sorun varsa 3 eylülde doğurturuz seni dedi. Allah korusun bebeklerimizi yaa.bugüne dek hep gelişimi önden giden bebek birden durdu yaa.çok üzülüyorum.haberdar et beni gelişmelerden.sen ne zaman gidiceksin bi daha.ne olucak
Cnmmm tebrik ederim darisi basimizaKızlar anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)
amin teşekkür ederim canım, bu felaket tellallığı değil, aksine örnekleri duydukça mantıklı karar vermeye başlıyor insan. inşallah hepimiz sorunsuzca doğururuz yavrularımızı =)Felaket tellalı gibi olmak istemedim ama işte dediğim gibi insan böyle bi örneği bilince kayıtsız kalamıyor... Gün belirlendi demek ne güzel sende sağlıkla kavuşursun inş bebeğine canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?