2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar selam, uzuuuun bi aradan sonra giriyorum foruma.
Allahın izniyle dün bebişimiz geldi, dualarınızı eksik etmeyin. Bende doğum yapan arkadaşlarıma mutluluklar dilerim, yapacak olanlara da kolaylıklar diliyorm :)
Canim benim hep aklimizdasin. Saglikla yavruna kavusmus olmana cok sevindim. Allah anali babali buyutsun saglikla huzurla buyusun minigimiz:)

Tekrar tebrikler canim

Kızlar anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)
maşallah canım allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah bizlerede dua et

Kızlar anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)

Canımmm çok tebrik ederim erken olmasına rağmen aslan parçası doğurmuşsun 40 haftada gelse tam kaç olucaktı acaba :):):) Allah oğlunu size sizi oğlunuza bağışlasın

O ölçümlere çok güvenmeyin arkadaşlar. Bir dost tavsiyesi :)
Tansiyon problemi başka ve önemli bir konu tabi..

Maşallah size :) sağlıkla sıhhatle büyüsün paşa..heyecanlandım valla, aramızda sadece 1 hafta var :)

Allahın izniyle dün bebişimiz geldi, dualarınızı eksik etmeyin. Bende doğum yapan arkadaşlarıma mutluluklar dilerim, yapacak olanlara da kolaylıklar diliyorm :)
Ah canim nerelerdesin sen merak ettik seni hayirli olsun bebeğin saglikla anali babali buyusun insallah

Canmm nerelerdesin sen bi gittin dogum yapip geldin masallah .darisi bizlere canm bebisine de sizlere de uzun saglikli omurler versin Allahim hayirli olsun.dogum nasil oldu hikayeni yazarsin bos bi an bulursan

Doktordaydık bugün, 34+6 olduk .ama dr bi ölçtüğünden 2313 cıktı bı dıger ölçümde 2415. Niye böyle değişik cıktı kı,aynı cıhaz sonucta.haftasını doldursa bıle anca 3 kg.yu bulur dıyor doktorküçük biraz sankı.üzüldüm...
bir de bebeğim aşağıda. bı hafta sonra bu kadar aşağıda olmasını beklerdım dedi. alttan muayene ettı. huni gibi bir açıklık yok eğer oyle olsaydı erken dogum rıskı olabılırdı ama kapalı tamamen dedı. yine de korktum Yapınızdan kaynaklanıyor demek kı aşağıda olması diyor.
Böyle olan var mı, minumum hareket dedı doktorumuz...

maasallah canım cok guzel kilosu boyu.gozunuzaydin bizim icin de kokla kuzucugu
kızlar su sıralar sureklı aburcubur cekıyor canım.....
saglıklı beslnmeyı bıraktım
vıcdanen rahatsızımmm
ben de oyleyim valla takmiuom yaaa

tebrikler allah anali babali buyutsun normal mi dogim yaptin ..

kiloya takilma xanim hem 3 kilo oldukca iyi ortalama bi kilo..dogduktan sonra beslersin sen onu tosun gibi olur.acilman yoksa asagida olmasinda sakinca yok...benim yengemin oyleydi 32 haftada doguracak gozuyle bakiliyordu 41 de dogurdu ona da yapisal demisti dr

şuan kendım 62 kıloyum. 53le hamıle kaldım. kendım de almadım bebege de aldıramadım demek ki oysa dıkkatlı beslendım, ama bünyemden sanırım. kardeşim de 2650 gr doğurmuştu..
açılmam yok cok sukur, ınsan tedırgın oluyor ne bıleyım. 3,5 cm rahım agzına olan uzaklıgı bebegın kafasının. çıktı çıkacak sanki..
inş. bişey olmaz dediğin gibi,sagol canım

bnm de o tarihlerdeydi sanırım, net olarak hatırlayamadım şimdi. valla inşallah dediğinin tersi olur :) nasip artık hayırlısı ikimiz için de :)

valla o 37 + olma, haftaya girme, çıkma işinden ben de pek anlamıyorum :) inşallah dediğin gibi kendi doktoruna denk glir ama maazallah aksi olursa da hiç moral bozma, o gün senin en güzel günün olsun, hayırlısı buymuş de zaten şeker bi kadınmış.

QUOTE="oy2906, post: 36598159, member: 455730"]ben pazartesi gittim canım 3 kg dedi.10 gün önce 2900dü.ondan 1 hafta önce ise 3 kg çıkmıştı yine.yani epeydir benimki 3 kiloda takıldı kaldı. pzt tekrar gidicez eğer yine kilo almamışsa ayrıntılıya yollucak.beslenme kanalında sorun varsa 3 eylülde doğurturuz seni dedi. Allah korusun bebeklerimizi yaa.bugüne dek hep gelişimi önden giden bebek birden durdu yaa.çok üzülüyorum.haberdar et beni gelişmelerden.sen ne zaman gidiceksin bi daha.ne olucak[/QUOTE]
Evet canım ben de guzel gelisen bebegin birden boyle sorunla karsilasmasina cok uzuluyorum. Carsamba gitcem. 100 gr bile almissa 1 hafta daha dokunmayacagiz ama almamissa perşembe ya da cuma doğum olacak. 10 eylule kadar bu şekilde her hafta karar alinacak. ben perinatologa gitmistim. Beslenmesinde kan akisinda suyunda plasentada hiç bir sorun yok ama nedense beslenip kilo alamıyor işte. Anladigim kadarıyla sende tansiyon ya da protein kaçağı gibi bir problem yok. Umarım kilo almıştır annesi. Sen de haberdar et canım.

Canim benimkinin basi cok uzun zamandir asagida hatta disaridan bakinca bile belli oluyor Ben de doktoruma erken degil mi dedim degil ilk bebeklerde erken Donme gorulebilir dedi. Bence endise etme

Evet canım ben de guzel gelisen bebegin birden boyle sorunla karsilasmasina cok uzuluyorum. Carsamba gitcem. 100 gr bile almissa 1 hafta daha dokunmayacagiz ama almamissa perşembe ya da cuma doğum olacak. 10 eylule kadar bu şekilde her hafta karar alinacak. ben perinatologa gitmistim. Beslenmesinde kan akisinda suyunda plasentada hiç bir sorun yok ama nedense beslenip kilo alamıyor işte. Anladigim kadarıyla sende tansiyon ya da protein kaçağı gibi bir problem yok. Umarım kilo almıştır annesi. Sen de haberdar et canım.[/QUOTE]
ben de tansiyon protein kaçağı fian yok canım.benimki durduk yere oldu birden haber veririm canım

Felaket tellalı gibi olmak istemedim ama işte dediğim gibi insan böyle bi örneği bilince kayıtsız kalamıyor... Gün belirlendi demek ne güzel sende sağlıkla kavuşursun inş bebeğine canım...
amin teşekkür ederim canım, bu felaket tellallığı değil, aksine örnekleri duydukça mantıklı karar vermeye başlıyor insan. inşallah hepimiz sorunsuzca doğururuz yavrularımızı =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…