günaydın arkadaşlar bende dün kontrole gittim cuma günü kısmetse bebişimi kucağıma alcam zaman geçmiyo artık endişeler ,kaygılar,korkular vs. böyle tarif edemediğim bisürü duygu var içimde uyuyamıyorum artık banada dua edin neolur bende dua edicem herkese
sezeryan olucaksın sanırım di mi..ben de cuma günü doğum yapıcam.bugün günüm doldu ama oğlum gelmiyor.normali denicez..allah hepimizin yardımcısı olsun..o kadar korkuyorum ki ben de..hamilelikten çok yoruldum,sıkıldım,çok ağırım artık ama doğum beni öyle korkutuyo ki şu anki sıkıntılarıma razıyım.bi de oğlum sağlıklı olucak mı,başarabilicek miyim doğumu offf yaa..sen de dua et bize
Başarırsın canım herkes yapabilir ilk kızımı bende suni sancıyla doğurdum Allah yardım eder sonra kendinle gurur duyacaksın.yeniden doğmuş gibi olacaksın insallah.epidural de deneyebilirsin ben öyle yapmıştım .sezeryan olucaksın sanırım di mi..ben de cuma günü doğum yapıcam.bugün günüm doldu ama oğlum gelmiyor.normali denicez..allah hepimizin yardımcısı olsun..o kadar korkuyorum ki ben de..hamilelikten çok yoruldum,sıkıldım,çok ağırım artık ama doğum beni öyle korkutuyo ki şu anki sıkıntılarıma razıyım.bi de oğlum sağlıklı olucak mı,başarabilicek miyim doğumu offf yaa..sen de dua et bize
Benim doğum hikayem ;
1 eylül pazartesi sabah 7.30 da evden çıktık.
Annemi aldık hastaneye vardık.
Elimizde 4-5 bavul vardı tarile gider gibiydik
Hastaneye girince böyle değişik bi heyecan bir korku yaşıyorsunuz.
Zaten sezeryan herşeyden önce ameliyat korkusu...
Odamıza çıktık yerleştik.
Süslerimi astık.
Artık hazırdık kızımın gelmesine...
Hemşiremiz geldi damar yolum açıldı, ameliyat prosedürleri anlatıldı.
Soyundum ameliyat önlüğü giydim.
İşte o zaman heyecan daha fazla arttı.
Beni ameliyata aldıklarında sürekli dua ettim epiduralden çok korkuyordum.
Çok rahat şekilde epiduralim takıldı.
Hiç acımadan...
Annem girdi benim doğumuma
Hersey hazırlanınca örtüler fln annemi aldılar içeri.
Seni muayene edicez dediler birde baktım kızım ağlıyor.onu gördüğümde ilk aklıma gelen ne kadar güzel olduğuydu.
Sonra ağlamaya başladım başkada hiç bişe hatırlamıyorum.
Odaya çıkınca tekrar ağladım.
Şimdide uykusuzluktan ağlıyırum
Kızım için herseye değer ...
O bir mucize.
şekerin yoksa yee tadını çıkar :))Bende hiç asermezdim taki son ana kadar. Çok soğuk ve tatlı şeyler istiyor cikolata gibi.
Başarırsın canım herkes yapabilir ilk kızımı bende suni sancıyla doğurdum Allah yardım eder sonra kendinle gurur duyacaksın.yeniden doğmuş gibi olacaksın insallah.epidural de deneyebilirsin ben öyle yapmıştım .
Ne güzel anlatmışsın :) Allah analı babalı büyütmeni nasip etsin. Darısı biz bekleyenlerin başına diyorum, öpüyorum canım.Benim doğum hikayem ;
1 eylül pazartesi sabah 7.30 da evden çıktık.
Annemi aldık hastaneye vardık.
Elimizde 4-5 bavul vardı tarile gider gibiydik
Hastaneye girince böyle değişik bi heyecan bir korku yaşıyorsunuz.
Zaten sezeryan herşeyden önce ameliyat korkusu...
Odamıza çıktık yerleştik.
Süslerimi astık.
Artık hazırdık kızımın gelmesine...
Hemşiremiz geldi damar yolum açıldı, ameliyat prosedürleri anlatıldı.
Soyundum ameliyat önlüğü giydim.
İşte o zaman heyecan daha fazla arttı.
Beni ameliyata aldıklarında sürekli dua ettim epiduralden çok korkuyordum.
Çok rahat şekilde epiduralim takıldı.
Hiç acımadan...
Annem girdi benim doğumuma
Hersey hazırlanınca örtüler fln annemi aldılar içeri.
Seni muayene edicez dediler birde baktım kızım ağlıyor.onu gördüğümde ilk aklıma gelen ne kadar güzel olduğuydu.
Sonra ağlamaya başladım başkada hiç bişe hatırlamıyorum.
Odaya çıkınca tekrar ağladım.
Şimdide uykusuzluktan ağlıyırum
Kızım için herseye değer ...
O bir mucize.
evet canım sezeryan olucak benim ikinci doğumum kısmetse ilk doğumda acil sezeryan oldum farkına bile varamadım şimdi ne olacağını biliyorum sezeryandan değilde sağ çıkamamaktan evlatlarımı yalnız bırakmaktan korkuyorum rabbim bizi evlatlarımıza evlatlarımızıda bizlere bağışlasın inşallah hepimiz sağ sağlim bebişlerimizle hastaneden çıkarız onları büyütürüzsezeryan olucaksın sanırım di mi..ben de cuma günü doğum yapıcam.bugün günüm doldu ama oğlum gelmiyor.normali denicez..allah hepimizin yardımcısı olsun..o kadar korkuyorum ki ben de..hamilelikten çok yoruldum,sıkıldım,çok ağırım artık ama doğum beni öyle korkutuyo ki şu anki sıkıntılarıma razıyım.bi de oğlum sağlıklı olucak mı,başarabilicek miyim doğumu offf yaa..sen de dua et bize
Canim ben herseye hazirlikliyim cunku deli bir oglan buyuttum uykusuz kolik huysuz bir oglandi yani varya esime derdim kapinin önüne konulacak tarzdandi böyle 7-8 aylikken bile oturdugu yerde cani sıkılınca aglamaya baslardi ama gezmeyi cok severdi simdi hala öyle gerci simdi 6 yasinda anlatiyorum cok deli bir oglandin boyle boyle yapardin diye anne abartma lutfen diyorHerkes nasıl ?
Doğum bekleyen arkadaşlar streess yok bolca uyuyun kalitesiz olsada farketmez doğumdan sonra onu bile arıyoruz:)
Doğuran arkadaşlar benim kız tam gece kuşu uyku yok bana ...
Göbek duştukten sonra dha bi huzusuz oldu sanki. Sizde durm ne???
Hamileliklerimix bitio artık.burayı boşlamaylım.
Dopum hikayelerimizi anlatalım sonra bebişlerimizi
Tarihler ykn aynı süreçlerden geçicez çünkü
Ayni benim hislerimi anlatmissin canim agzina saglik bende korkuyorum deyince neden nolacak ilk mi ki dogurdun 1 tane bilmiyormusun diyorlar ama dedigin gibi o zaman arkada kimsemiz yoktu simdi 6 yasinda bir oglum ve bir bebegim var bide genel anestezi olacagim uyanamamaktan korkuyorumevet canım sezeryan olucak benim ikinci doğumum kısmetse ilk doğumda acil sezeryan oldum farkına bile varamadım şimdi ne olacağını biliyorum sezeryandan değilde sağ çıkamamaktan evlatlarımı yalnız bırakmaktan korkuyorum rabbim bizi evlatlarımıza evlatlarımızıda bizlere bağışlasın inşallah hepimiz sağ sağlim bebişlerimizle hastaneden çıkarız onları büyütürüz
Allah hepimize kolaylık versin evlatlarımızla ailemizle nice uzun uzun bi yaşam nasip etsin inşallah canımAyni benim hislerimi anlatmissin canim agzina saglik bende korkuyorum deyince neden nolacak ilk mi ki dogurdun 1 tane bilmiyormusun diyorlar ama dedigin gibi o zaman arkada kimsemiz yoktu simdi 6 yasinda bir oglum ve bir bebegim var bide genel anestezi olacagim uyanamamaktan korkuyorum
inan daha pek çok endişem var ama geçecek inşallah kimseninde moralini bozmak istemiyorum.sendede aynısı oluyomu bilmem zaman durmuş sanki hiç geçmiyomuş gibi geliyoAyni benim hislerimi anlatmissin canim agzina saglik bende korkuyorum deyince neden nolacak ilk mi ki dogurdun 1 tane bilmiyormusun diyorlar ama dedigin gibi o zaman arkada kimsemiz yoktu simdi 6 yasinda bir oglum ve bir bebegim var bide genel anestezi olacagim uyanamamaktan korkuyorum
oh ne güzel yapmişsin bizim doktor fotoğrafçi almiyor içeri benim profosyonel makinam var onunla kendisi çekim yapicak doğum sonrasini biz kendimiz hallederiz zaten aman ne teferruatli iş herşeyi tam olsun istiyorsun ama en önemlisi sağlikla gelsin alalim kucağimiza..Sagol canim dr dan ciktim fotocuya gittim benim dogumuma dogum fotografcisi girecek ya onunla görustuk son detaylari sonra kuaforume gittim o da dogumun ertesi gunu gelip saclarimi tariyacak tekrar fotocu gelecek ya lohusa taci falan almamistim ben onu aldim carsi isi yani allahtan esim yanimdaydi gidemezdim yoksa o goturdu beni ancak aksam yazabildim canim
hiç korkma canm dua et bol bol Rabbim evlatlarini sana seni evlatlaeina bağişlasin..bundan 6 sene önce kuzenimi kaybettim trafik kazasinda normak doğumu bekliyodu son kontrolüydü doktor sezeryanla alalim demiş oda iki gün daha beklemek istemiş gündüz vakti alkollü bi sürücünün ters şerite geçip onun olduğu taraftan çarpmasiyla olay yrinde vefat etmiş bebeğide kurtaramadilar daha 28 yaşindaydi..günaydın arkadaşlar bende dün kontrole gittim cuma günü kısmetse bebişimi kucağıma alcam zaman geçmiyo artık endişeler ,kaygılar,korkular vs. böyle tarif edemediğim bisürü duygu var içimde uyuyamıyorum artık banada dua edin neolur bende dua edicem herkese
Hayatim ben ekstra inciri kaynatip iciyorum. Bunun disinda gnc den esim bura mayasi hapi almis gunde 10 tane ona basladim.Benim 6 gün oldu bebişin ağzında görüyorum bende hiç aktığını görmedim
Humana çayı içiyorum yeniledebilecek birşey olduğunu bilmiyodum:)
Su da çok çok içiyorum bakalım hayırlısı sağol canım :)
amin inşallah tabiki herşeyin hayırlısı ama içimi rahatlatmaya çalışıyorum biyandanda herşey çok güzel olacakmış gibi hissediyorum sanırım hamilelik doğum psikolojisi hepsi birbirine karıştı rabbim hepimizi sağ sağlim evlatlarımızla hastaneden çıkmayı nasip etsin inşallah nice güzel anılarla büyütelim rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi evlatlarıza evlatlarımızıda bizlere bağışlasın inşallahoh ne güzel yapmişsin bizim doktor fotoğrafçi almiyor içeri benim profosyonel makinam var onunla kendisi çekim yapicak doğum sonrasini biz kendimiz hallederiz zaten aman ne teferruatli iş herşeyi tam olsun istiyorsun ama en önemlisi sağlikla gelsin alalim kucağimiza..
hiç korkma canm dua et bol bol Rabbim evlatlarini sana seni evlatlaeina bağişlasin..bundan 6 sene önce kuzenimi kaybettim trafik kazasinda normak doğumu bekliyodu son kontrolüydü doktor sezeryanla alalim demiş oda iki gün daha beklemek istemiş gündüz vakti alkollü bi sürücünün ters şerite geçip onun olduğu taraftan çarpmasiyla olay yrinde vefat etmiş bebeğide kurtaramadilar daha 28 yaşindaydi..
benimde üzerimde onun baskisi var herkes heran bişi olacakmiş fibi gözüme bakiyor bebiş için çok hazirlik yaptim yapma diyorlar herkeste bi tedirginlik var anlayacağin ama ben rahatim nasip kismet bazi şeylerin biz önüne geçemeyiz Rabbim herşeyin hayirlisini versin
Ya benimde süt sorunum var. Mecbur mama veriyırum. Aç kalıyo çocuğum.Hayatim ben ekstra inciri kaynatip iciyorum. Bunun disinda gnc den esim bura mayasi hapi almis gunde 10 tane ona basladim.
Birde lactamil iciyorum arti 4 lt su. Bence bunlarla cok alakali diil daha be icir bilmiyorum olmayinca olmuyo normalde sut grlmiyor memeden bebegim cektikce geliyor ama kirk saat de tutsam mrmede hrp bir aranma hali sanki hic doymuyor mecbur mama da veriyorum napim
ALLAH analı babalı sağlıcakla büyütsün yavrunu.benim ki 1030 gramdı 30 mayıs 2014 te kaybettim. akciğerleri gelişmemişti 3 gün yaşadı. çok ünlü bir özel bir hastanede doğum yaptım ve o hastanenin çocuk yoğun bakımı yeterli değilmiş 2 gün sonra araştırma hastanesine sevk ettiler. açıkçası özelde doğum yaptığıma pişmanım. Allah ın takdiri tabiki. bana da doktorum iğneyle karnına su bile bassak olmaz sonuç alamayız demişti. benim bebeğim 30. haftada yaşıyordu ama suyum 3 e düşmüştü. telaş yaptık araştırmaya gitmedik. doktorum bebeğin kalbi durur anlayamazsın demişti. Takdiri ilahi . şimdi tekrar hamilelik için 6 ay bekle dediler, araştırmaya gidiyorum birtakım testler yaptılar bakalım, genetik testte varmış gerek yok dedi doktorumuz , pıhtılaşma ile ilgili testler yapıldı, aspirin kullanacakmışım, folik asite başlattı öyle gidiyoruz bakalım. sanada aspirin , kan sulandırıcı iğne felan verildi mi? test yaptırmış mıydın?merhaba öncelikle çok çok geçmiş olsun. Allah bir daha acısını göstermesin evladının. benim hikaye biraz uzun. bu benim 2. hamileliğim. ilkinde 22. haftada aynı problemden dolayı ben de bebeğimi kaybettim. suyu bitmişti ve enfeksiyon oluşmuştu. normal doğumla bebeğimi kaybetmiştim. şimdi seni o kadar iyi anlıyorum ki. 2. hamilelik için korkuyorsun endişelisin. çevrendekiler korkma bişey olmaz derler ama seni anlayan aslında çok azdır. ben de aynı korkular ve endişelerle tekrar hamile kaldım hem de hiç beklemeden. sadece 3 ay korunma süresi vermişlerdi biter bitmez tekrar denedim. 35. haftaya kadar sıkıntımız olmamıştı bu kez. sonra suyu tekrar azaldı ve hastaneye yattık. bir hafta da sıvı tedavisi falan uyguladılar ancak başarılı olmadı. 36da alındı artık şükür ki bebeğimin de gelişimi iyi idi bir sıkıntı yaşamadık. denizlide tıp fakültesinde doğum yaptım sormuşssun ya. bu arada küçük diye mi kaybettin bebeğini yoksa başka bir problem mi oluştu? tekrar başın sağolsun. RAbbim yardımcınız olsun...
Canım benımde çok kasıyor. Hemen krem sürüyorum . Ama çıldırcam neredeyse o nasıl bır tatlı kaşıntı. Istıyorum kı alayım fırçayı ellime kasyayım. Canım dün bırsey kesfettım sanık kaşıntımı durdurdu. Bır dene ıstersen. Karbonatı ılık suda ac. Gobegıne sür .Kizlar su gobegime bakin cok kasiniyo dayanamiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?