2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
günaydın arkadaşlar bende dün kontrole gittim cuma günü kısmetse bebişimi kucağıma alcam zaman geçmiyo artık endişeler ,kaygılar,korkular vs. böyle tarif edemediğim bisürü duygu var içimde uyuyamıyorum artık banada dua edin neolur bende dua edicem herkese

sezeryan olucaksın sanırım di mi..ben de cuma günü doğum yapıcam.bugün günüm doldu ama oğlum gelmiyor.normali denicez..allah hepimizin yardımcısı olsun..o kadar korkuyorum ki ben de..hamilelikten çok yoruldum,sıkıldım,çok ağırım artık ama doğum beni öyle korkutuyo ki şu anki sıkıntılarıma razıyım.bi de oğlum sağlıklı olucak mı,başarabilicek miyim doğumu offf yaa..sen de dua et bize

Başarırsın canım herkes yapabilir ilk kızımı bende suni sancıyla doğurdum Allah yardım eder sonra kendinle gurur duyacaksın.yeniden doğmuş gibi olacaksın insallah.epidural de deneyebilirsin ben öyle yapmıştım .

duygulandım okurken

inşallah canım yaa..ne güzl yazmışsın.inşallah dediğin gibi olur :)

Ne güzel anlatmışsın :) Allah analı babalı büyütmeni nasip etsin. Darısı biz bekleyenlerin başına diyorum, öpüyorum canım.

evet canım sezeryan olucak benim ikinci doğumum kısmetse ilk doğumda acil sezeryan oldum farkına bile varamadım şimdi ne olacağını biliyorum sezeryandan değilde sağ çıkamamaktan evlatlarımı yalnız bırakmaktan korkuyorum rabbim bizi evlatlarımıza evlatlarımızıda bizlere bağışlasın inşallah hepimiz sağ sağlim bebişlerimizle hastaneden çıkarız onları büyütürüz

Canim ben herseye hazirlikliyim cunku deli bir oglan buyuttum uykusuz kolik huysuz bir oglandi yani varya esime derdim kapinin önüne konulacak tarzdandi böyle 7-8 aylikken bile oturdugu yerde cani sıkılınca aglamaya baslardi ama gezmeyi cok severdi simdi hala öyle gerci simdi 6 yasinda anlatiyorum cok deli bir oglandin boyle boyle yapardin diye anne abartma lutfen diyor

Ayni benim hislerimi anlatmissin canim agzina saglik bende korkuyorum deyince neden nolacak ilk mi ki dogurdun 1 tane bilmiyormusun diyorlar ama dedigin gibi o zaman arkada kimsemiz yoktu simdi 6 yasinda bir oglum ve bir bebegim var bide genel anestezi olacagim uyanamamaktan korkuyorum

Allah hepimize kolaylık versin evlatlarımızla ailemizle nice uzun uzun bi yaşam nasip etsin inşallah canım

inan daha pek çok endişem var ama geçecek inşallah kimseninde moralini bozmak istemiyorum.sendede aynısı oluyomu bilmem zaman durmuş sanki hiç geçmiyomuş gibi geliyo

oh ne güzel yapmişsin bizim doktor fotoğrafçi almiyor içeri benim profosyonel makinam var onunla kendisi çekim yapicak doğum sonrasini biz kendimiz hallederiz zaten aman ne teferruatli iş herşeyi tam olsun istiyorsun ama en önemlisi sağlikla gelsin alalim kucağimiza..

hiç korkma canm dua et bol bol Rabbim evlatlarini sana seni evlatlaeina bağişlasin..bundan 6 sene önce kuzenimi kaybettim trafik kazasinda normak doğumu bekliyodu son kontrolüydü doktor sezeryanla alalim demiş oda iki gün daha beklemek istemiş gündüz vakti alkollü bi sürücünün ters şerite geçip onun olduğu taraftan çarpmasiyla olay yrinde vefat etmiş bebeğide kurtaramadilar daha 28 yaşindaydi..
benimde üzerimde onun baskisi var herkes heran bişi olacakmiş fibi gözüme bakiyor bebiş için çok hazirlik yaptim yapma diyorlar herkeste bi tedirginlik var anlayacağin ama ben rahatim nasip kismet bazi şeylerin biz önüne geçemeyiz Rabbim herşeyin hayirlisini versin

Hayatim ben ekstra inciri kaynatip iciyorum. Bunun disinda gnc den esim bura mayasi hapi almis gunde 10 tane ona basladim.

Birde lactamil iciyorum arti 4 lt su. Bence bunlarla cok alakali diil daha be icir bilmiyorum olmayinca olmuyo normalde sut grlmiyor memeden bebegim cektikce geliyor ama kirk saat de tutsam mrmede hrp bir aranma hali sanki hic doymuyor mecbur mama da veriyorum napim

amin inşallah tabiki herşeyin hayırlısı ama içimi rahatlatmaya çalışıyorum biyandanda herşey çok güzel olacakmış gibi hissediyorum sanırım hamilelik doğum psikolojisi hepsi birbirine karıştı rabbim hepimizi sağ sağlim evlatlarımızla hastaneden çıkmayı nasip etsin inşallah nice güzel anılarla büyütelim rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi evlatlarıza evlatlarımızıda bizlere bağışlasın inşallah

Ya benimde süt sorunum var. Mecbur mama veriyırum. Aç kalıyo çocuğum.
Sağınca 60 cc çıkıyo ams her zaman değil.bende cay fln aldım. Bilmiyorum nolcak.
Resmen bu süt olayı beni doğum depresyonuna soktu.sürekli aglama krizlerine giriyorum.deli muamelesi görmeye başladım. Uykuda yok kızım çok gazlı doktora götüreceğim bugün. Gece hiç uyumadıkx

ALLAH analı babalı sağlıcakla büyütsün yavrunu.benim ki 1030 gramdı 30 mayıs 2014 te kaybettim. akciğerleri gelişmemişti 3 gün yaşadı. çok ünlü bir özel bir hastanede doğum yaptım ve o hastanenin çocuk yoğun bakımı yeterli değilmiş 2 gün sonra araştırma hastanesine sevk ettiler. açıkçası özelde doğum yaptığıma pişmanım. Allah ın takdiri tabiki. bana da doktorum iğneyle karnına su bile bassak olmaz sonuç alamayız demişti. benim bebeğim 30. haftada yaşıyordu ama suyum 3 e düşmüştü. telaş yaptık araştırmaya gitmedik. doktorum bebeğin kalbi durur anlayamazsın demişti. Takdiri ilahi . şimdi tekrar hamilelik için 6 ay bekle dediler, araştırmaya gidiyorum birtakım testler yaptılar bakalım, genetik testte varmış gerek yok dedi doktorumuz , pıhtılaşma ile ilgili testler yapıldı, aspirin kullanacakmışım, folik asite başlattı öyle gidiyoruz bakalım. sanada aspirin , kan sulandırıcı iğne felan verildi mi? test yaptırmış mıydın?

Kizlar su gobegime bakin cok kasiniyo dayanamiyorum artik
Canım benımde çok kasıyor. Hemen krem sürüyorum . Ama çıldırcam neredeyse o nasıl bır tatlı kaşıntı. Istıyorum kı alayım fırçayı ellime kasyayım. Canım dün bırsey kesfettım sanık kaşıntımı durdurdu. Bır dene ıstersen. Karbonatı ılık suda ac. Gobegıne sür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…