2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
inan daha pek çok endişem var ama geçecek inşallah kimseninde moralini bozmak istemiyorum.sendede aynısı oluyomu bilmem zaman durmuş sanki hiç geçmiyomuş gibi geliyo
Aynen oyle hatta dun dr a giderken icimden ne gecti biliyormusun keske hemen alalim dese yatirsa alsa bebegi dedim o kadar yani

Kızlar bugün Dr a gıttım. Bebeğim ıyıce kafayı aşağı ındırmıs.
Nst de hıc sancı çıkmadı . Suan ufukta doğum gözükmüyor . Cuma 40. Haftam bıtıyor.
Bebgım3,5 kg 50cm .
Çok şükür sağlıklı . Rabbım hayırla kucağımıza almayı nasıp etsın. Bır nefeste kurtulalım.. Hayırlı kolay normal doğum yapalım (normal isteyenler için) :) ınsallah .
Benı artık stres bastı. Sancı fılanda olmayınca bu mınık çok mu bekleyecek dıyorum...

Canim normalde hastanenin anestezi uzmani da fotografci da babayida almiyormus ama benim canim doktorum ikna etmis hallettim ben kimseyi ameliyathaneye sokmuyor ama sen cok istiyordun cok hevesliydin senin gönlun olsun dedi sagolsun bu arada kuzenin olayi beni cok etkiledi badin sagolsun kendide melegide nurlar icinde yatsin

Oh ne guzel guzel haberlerle gelmissin masallah hic belli olmaz sancini ne zaman tutacagi canim vakti saati dolunca zaten onu hicbirsey iceride tutamaz allah gonderir melegini

Gözün aydin canm ne güzel haberlerle gelmişsin benimde perşembe kontrolüm ters bişey olacakta sezeryana alalim dicek die çok korkuyorum hayirlisi Rabbimden tek isteğim sağlikla kucağima alip doyasiya koklamak

Saol canm bizde hala etkisinden kurtulamadik bebeğin herşeyi hazirdi şimdi çevremdekiler kiziyor bana çok hazirlik yapma eksik bişeyleri kalsi normal doğumu bekleme die ama dedim ya herşey nasip kismet olacak bişey varsa biz önüne geçemeyiz benimde tüp bebek tedavisiyle oldu belki bi daha olmayacak bütün heycanini yaşamak hazirliklarini yapmak ve normal doğumu bekleyerek doğduğu ani hissetmek istiyorum..hayirlisiii

Selam kizlar aksamdan beri agrim var gece gecti uyudum simid uyandim sanci geldi yine cok keskin belim kirilacak gibi karnimda oyle bi egrilesti ki ama ne su var ne nisan bisey yok

[QUOTE="senay81, post: 36831478, member: 287940]Kızlar kızıma bi türlü icime sinen bi isim bulamadım siz yardımcı olsanıza yoksa isimsiz kalacak kizim dogunca [/QUOTE]

Canm ayni sikinti bizde de var kizimiza zeynep Ismini düşündük ama yanina isim bulamiyoruz eşim eylül istiyor ben beril diyorum anlaşamazsak sadece zeynep kalicak
bu ara hep mina hira mira tarzi isimler moda ama sen ne tarz seversin bilmiyorum biraz daha gelenekselse zehra ismini severim ben

Aaa niye bidaha olmaz diye dusunuyorsun ki benim cevremde kac tane arkadasimin tup bebek yaptirdi hatta ikiz yaptirdilar ondan sonra korunmadilar tabi nasil olsa olmuyor diye yemin ederim hepsi normal yolla hamile ksldi 3.bebeleri dogurdular cunku rahim bir defa bebek goruyor hormonlar tam gaz calisiyor rahim kendini yeniliyor sende istersen bir muddet korun bence bak hemen dogumun akabinde hamile kalabilirsin ben daha boyle sana bir suru ornek sayabilirim

Allah korusun yaa düşünme öyle şeyler..allah yardım edicek hepimize.ameliyet psikolojisi sanırım bazen ben de düşünüyorum ama hassasiyetimizle alakalı..bebeişleri düşünelim o an nası hissedeceğimizi filan bu iyi geliyor..hatta ben gidip dolabını açıyorum giysilerini kokluoyrum umutsuzluğa düştüğümde :)

[QUOTE="senay81, post: 36831478, member: 287940]Kızlar kızıma bi türlü icime sinen bi isim bulamadım siz yardımcı olsanıza yoksa isimsiz kalacak kizim dogunca

Canm ayni sikinti bizde de var kizimiza zeynep Ismini düşündük ama yanina isim bulamiyoruz eşim eylül istiyor ben beril diyorum anlaşamazsak sadece zeynep kalicak
bu ara hep mina hira mira tarzi isimler moda ama sen ne tarz seversin bilmiyorum biraz daha gelenekselse zehra ismini severim ben[/QUOTE]
Benim kızlarımın adı Zeynep naz , Tuana cemre canım bende Zehra koyacaktım vazgeçtim ama öyle illa değişik olsun diye bi istegim yok bilemedim sagol önerin icin.

evet canım ben de ilk kaybımdan sonra üniversite hastanesine gittim ve genetik testlerimi yaptırdım. tam olarak pıhtılaşma çıkmadı ama pıhtılaşmaya eğilimim olduğu ortaya çıktı. bi çok doktora göründüm iğne falan kullanmana gerek yok o kadarlık değil senin durumun dediler. kendi doktorum ise çok temkinliydi ne olur ne olmaz diye hem aspirine hem de en düşük düzeyden kan sulandırıcı iğneye başlattı. hibor 5000 0.2 lik iğneden her gün vuruldum.. folik asiti de ilk bebeğimi kaybettikten hemen sonra kullanmaya başladım. korunuyorduk ama olur da kazara hamile kalırsam falan diye 3 ay boyunca hep kullandım. 3 ay sonra da hamile kaldım. sen daha iyi bilrisin tabi ama bence araştırma hastanesinde devam et bundan sonra. çünkü gerçekten ilgileniyorlar.. ve imkanları bir çok hastaneye göre daha iyi.

Arkadaşlar dün kontrolum vardı neyse sezeryan içşn gün belirlendi ve iki gün üstüste ciğer geliştirice iğne verdi sizede vermişmiydi iğneden

Arkadaşlar dün kontrolum vardı neyse sezeryan içşn gün belirlendi ve iki gün üstüste ciğer geliştirice iğne verdi sizede vermişmiydi iğneden

İgneyi neden verdiki ? Artik sona yaklastik. Bana doktorum oyle birsey demedi. Bu arada dogum ne zamn ?

[QUOTE="senay81, post: 36831478, member: 287940]Kızlar kızıma bi türlü icime sinen bi isim bulamadım siz yardımcı olsanıza yoksa isimsiz kalacak kizim dogunca

bu ara hep mina hira mira tarzi isimler moda ama sen ne tarz seversin bilmiyorum biraz daha gelenekselse zehra ismini severim ben[/QUOTE]

tek başına zeynep çok güzel bence yanına neden isim koymak istiyorsunuz.
biz tek isimde karar kıldık herkes soruyo ikinci isim olmıcak mı diye ben karşıyım iki isme o yüzden tek olsun dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…