2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasiib etsin, sende hasret bitti darısı biz bekleyenlere

Ben de bekliyoruum. Bu arada Hozmn79 nasılsın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

ben varım nasipse bende çarşamba sabahı sezeryan olacağım...

Bende varım günüm gecti bekliyorum

Ben de varim..:)

bende varım normal bekliyodum ama bebeğim cumaya kadar gelmezse sezeryan olcam :) bir an önce kavusmak istiyorum...

hayırlısıyla doğursak bizde.bebeğimi çok merak ediyorum kime benziyor diye.
bi de biz başak burcu olsun istiyoruz 22sinden sonra olursa terazi oluyor.hayırlısı tabi

kızlar merhabalar ben doğumdan çok korkuyorum düşününce bile kalbim çarpmaya başlıyor. bir de benim doktorum varis çorabıyla doğuma gireceğimi söyledi hiç duydunuz mu böyle giren?

bende korkuyorum canım ama normali bekliyorum.doktora gideceğim gün bağırsaklarım ve midem bozluyor heyecandan
varis çorabı olayını hiç duymadım

Canım süte etkisini bilmiyorum ama dr dedi diye tükettim ben. Hiç acımıyo emin ol. Benim ki acımadı hiç. Ama yapan kişiyede bağlı olabilir.
artık bende öyle canım akışına bıraktım düşün düşünn doğurcam şimdi

EpidurL oldum ne bel ne bas agrisi hocbiri olmado bende

Ben pes edip mama vereyim diyorum ki aksam verdim. Ama kizim kivraniyor aksamdan beri feci gaz yapti mama yohunlugu. Off ne zor sey yahi mama agir geliuor benim kizima

Bende varım doğurmayan artık muayeneye gitmeye sıkıldım bugun son kez gidip ntsye giricem cumada sezeryan inşallah. Valla korkmuyo değilim kafamdakı tek düşünce sezeryann hadi hayırlısı

Ben pes edip mama vereyim diyorum ki aksam verdim. Ama kizim kivraniyor aksamdan beri feci gaz yapti mama yohunlugu. Off ne zor sey yahi mama agir geliuor benim kizima

Canım sen hangi mamayı veriyodun? Ben mama vermesem bile çok gazlı oğlum bi damla bi de şurup kullanıyoruz ama faydasını pek görmedik aslında sakin bi bebek ama gaz geldiği vakit ne uyku ne bişey etinden et koparıyolar sanki içim gidiyo susturamıyoruz çıldırıcam valla

Canım hangi marka veriyorsun mamayı ?
Ben sağıp sütümü verincede gazdan kuduruyo çocuk. O kadar gazlı ki anlatamam. Herşey gaz yapıyor. Büyük adam gibi zart zart
Ben mastit olduğumda hemşire meme mi sağarken benim çocuk çok gazlı dedim o zaman 5 günlüktü. Hemşire bana bu ay kızının bağırsakları 50 cm den 80 cm çıkacak bu ay. Sen o zaman görğrsün gaxı dedi
Ben kızımın sıkıntılarını ona bağlıyorum.
Gece gazdan hiç uyumuyoruz. 4 e kadar. 4 te uyuduk 7 de uyandık. Daha şimdi yatırabildim gene ıkınıyo canım yavrum...

Canım benim kızımda aynı durumda hiç uykumuz yok.
Felaket durumdayız. Yavrum ıkınmaktan uyuyamıyo. Tam dalıyo. Çığlık çığlığa uyanıyo. Ben hem aptamil kullanıyorum arada hipp organik veriyorum ama hepsi gaz yapıyor. Kendi sütümde gaz yapıyor. Bizde heryol gaza çıkıyor.
Şurup bizde aldık dokundu. 1 çay kaşığı verdim kustu bizimki daha vermedim.
Benim bi arkadaşım bişe önerdi bitkisel arada ondan veriyorum. Biraz daha çrahat çıkarıyo gaxını.
Hala da doktor bulamadım

Bende varım doğurmayan artık muayeneye gitmeye sıkıldım bugun son kez gidip ntsye giricem cumada sezeryan inşallah. Valla korkmuyo değilim kafamdakı tek düşünce sezeryann hadi hayırlısı
Canım merak etme hemen ayaklanırsın. Ben hayatımda operasyon geçirmedim sezeryan oldum.epidural oldum. Hayatımın en güzel anıydı. 3 gündede ayaklamdım. Bugğn 15 günüm herşey yolunda dikişlerimde hiç ağrımıyo.

Kizlar bende ayin 19unagun aldim bugün kilosu 3.300 olmuş spinal anestezi 38+2de olacak nasipse

Kızlar bu kadar bekledım. Bugün kontrolde Dr suyun azalmış artık bekleyemyız. Dedı ve aksam sezeryana gırıyorum. Garıp duygu hayırlısı böylemiz... Ama tabı normal olmayınca üzüldüm biraz

bende bugun 39+1 oldum. hesaplara gore 15-21 eyluldu dogum tarihi. bakalim buyuk ihtimal bu haftamiz son. yarin kontrolum var. simdilik hersey normal gozukuyor dogum icin. belirti olarakta kasilmalarim surekli var, karin agrim, adet sancisi gibi sancilar, akintim yogun ama seffaf suan. surekli wc deyim :)) nisan gelirmi diye kontrol ediyorum ama oda herkezde gelmeyebilirmis. bu son gunler hic gecmiyor, uykum hic yok denecek kadar az. prensesim hazirliyor annesini uykusuz gunlere. Ama tek korkum suan ya sancim gelmesse suni sanci verirlerse ve hala acilma olmazsa hadi sezeryan derse dr bu beni korkutuyor. cunku 2 aciyi cekmek istemiyorum bosuna. Allahtan hayirlisi tabi tum anne adaylari icin.

Ben smilac veriyorum zaten smilac hipp ve aptamil i bir grupta değerlendiriyorum demişti dr üçü de aynıymış ve en iyi mamalarmış smilac anne sütüne en yakın olanmış aptamil de tadı en güzel olanmış.... Mama taş çatlasa iki kere yiyor günde ama yemediği günler de aynı gazlı sanırım benimkinin mamayla ilgisi yok sabah altıda kalktık bu saate kadar toplasan bi saat anca uyumuştur banyo da yaptırdık bakalım şimdi daldı gibi...nurse harvey's şurup kullanıyoruz üç kere bir tatlı kaşığı bi de sab simpleks damla he bi de milupanın rezene çayından veriyorum bi kere ama faydası yok hiç birinin habire ıkınıyo dediğin gibi ağlayarak uyanıyo nasıl bişey yapıyosun bitkisel dediğin?

Kızlar bu kadar bekledım. Bugün kontrolde Dr suyun azalmış artık bekleyemyız. Dedı ve aksam sezeryana gırıyorum. Garıp duygu hayırlısı böylemiz... Ama tabı normal olmayınca üzüldüm biraz

Hakkinda hayirli olsun canim. Allah kurtarsin. kacinci haftandasin ve suyun gelmeyemi baslamisti azaldi demis dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…