Neden varis corabıyla giriyorsun doguma varis mi var sende nerde.kızlar merhabalar ben doğumdan çok korkuyorum düşününce bile kalbim çarpmaya başlıyor. bir de benim doktorum varis çorabıyla doğuma gireceğimi söyledi hiç duydunuz mu böyle giren?
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasiib etsin, sende hasret bitti darısı biz bekleyenlereKizlar pzt sezeryan olacaktim ama kizim beklemedi aksam 6 gibi bi akinti gibi bisey hissetim lop diye bisey dustu lavaboya gittim beyaz yumurta aki gibi bisey doktorumu aradim hastaneye gut baksinlar dedi hazırlanirken hafif pembe bisey geldi nisandi yurumeye başladıkca suyum gekdi cok islandim pantolonum ipislak oldu nstye bagladila sanci yok bebek kanala girmemis mecbur sezeryan oldum spinal oldum saat 8 de kizim dogdu bide bende miyon varmis onuda almislar bisey hissetmedim hic biraz agrim oldu agri kesici vurdular kizim emdi sayilir damlada olsa sutum geldi iyiyiz
Ben de bekliyoruum. Bu arada Hozmn79 nasılsın canım hayırlı haberlerini bekliyoruzben de variiiiiim yoklamaya beni de katin :) hic de gelmeye niyeti yok gibi kendimde de bi degisiklik hissetmiyorum , bi sanci bi kasinti... gobegimin resmini koymustum heryeri tomurcuklanmisti kasiniyordu testlerim temiz cikti ve kasinmam hala devam ediyor boyle daha ne kadar bekleyebilirim bilmiyorum
yok varis ama şişliklerim var bacak ve bileklerde doktor pıhtı atma ihtimaline karşı 3 gün doğumla birlikte giymem gerektiğini söyledi pıhtı atma ne bi de bu çıktı başımaNeden varis corabıyla giriyorsun doguma varis mi var sende nerde.
ben varım nasipse bende çarşamba sabahı sezeryan olacağım...
Bende varım günüm gecti bekliyorum
Ben de varim..:)
bende varım normal bekliyodum ama bebeğim cumaya kadar gelmezse sezeryan olcam :) bir an önce kavusmak istiyorum...
ben de variiiiiim yoklamaya beni de katin :) hic de gelmeye niyeti yok gibi kendimde de bi degisiklik hissetmiyorum , bi sanci bi kasinti... gobegimin resmini koymustum heryeri tomurcuklanmisti kasiniyordu testlerim temiz cikti ve kasinmam hala devam ediyor boyle daha ne kadar bekleyebilirim bilmiyorum
kızlar merhabalar ben doğumdan çok korkuyorum düşününce bile kalbim çarpmaya başlıyor. bir de benim doktorum varis çorabıyla doğuma gireceğimi söyledi hiç duydunuz mu böyle giren?
Canım süte etkisini bilmiyorum ama dr dedi diye tükettim ben. Hiç acımıyo emin ol. Benim ki acımadı hiç. Ama yapan kişiyede bağlı olabilir.
artık bende öyle canım akışına bıraktım düşün düşünn doğurcam şimdibenimde aynı durum cnm bide benim doktorum, perşembe günü gelip kan verirsiniz hiç anestezi doktoruyla görüşürsünüz falan demedi acaba sen mi istedin görüşmeyi onlar mı söyledi pek bilgimde yok arastırmaya da korkuyorum doktorum cok meraklı beni kesmeye :) bende en son kabul ettim :) sağ salim kucağımıza alalımda artık gerisini düşünmüyorum
EpidurL oldum ne bel ne bas agrisi hocbiri olmado bendelütfen cvp yazın!.......................
kızlar dr. bana spinal anestezi dedi ama yarın anestezi ile görüşeceğim ve aklım çokk karışık yorumlara baktım ve spinal anestezi olanların çoğunda baş ağrısı bel ağrısı oluyomuşşş
spinal ve epidural olanlar lütfen yorum yapabilir mi?
epidural daha acı verici acaba spinale göre izlemek istemiyorum korkuyorum çünki
Ben pes edip mama vereyim diyorum ki aksam verdim. Ama kizim kivraniyor aksamdan beri feci gaz yapti mama yohunlugu. Off ne zor sey yahi mama agir geliuor benim kizimaBu süt olayı canımı sıkıyo ya.
Artık pes ettim resmen.
Süt görünce ağlıyorum. Yemeden içmeden kesildim. Hiç bi şeyi oturtamadım 15 gğnde süt düşünmekten.
Annemde gitti tek başımayım artık.
Çok canım sıkkın.
Sıkıldım süt süt süt...
Her kafadan bir sess.,,
Ben pes edip mama vereyim diyorum ki aksam verdim. Ama kizim kivraniyor aksamdan beri feci gaz yapti mama yohunlugu. Off ne zor sey yahi mama agir geliuor benim kizima
Canım hangi marka veriyorsun mamayı ?Ben pes edip mama vereyim diyorum ki aksam verdim. Ama kizim kivraniyor aksamdan beri feci gaz yapti mama yohunlugu. Off ne zor sey yahi mama agir geliuor benim kizima
Canım benim kızımda aynı durumda hiç uykumuz yok.Canım sen hangi mamayı veriyodun? Ben mama vermesem bile çok gazlı oğlum bi damla bi de şurup kullanıyoruz ama faydasını pek görmedik aslında sakin bi bebek ama gaz geldiği vakit ne uyku ne bişey etinden et koparıyolar sanki içim gidiyo susturamıyoruz çıldırıcam valla
Canım merak etme hemen ayaklanırsın. Ben hayatımda operasyon geçirmedim sezeryan oldum.epidural oldum. Hayatımın en güzel anıydı. 3 gündede ayaklamdım. Bugğn 15 günüm herşey yolunda dikişlerimde hiç ağrımıyo.Bende varım doğurmayan artık muayeneye gitmeye sıkıldım bugun son kez gidip ntsye giricem cumada sezeryan inşallah. Valla korkmuyo değilim kafamdakı tek düşünce sezeryann hadi hayırlısı
Ben de varimkaç kişi kaldık acaba doğumu bekleyen?
Canım benim kızımda aynı durumda hiç uykumuz yok.
Felaket durumdayız. Yavrum ıkınmaktan uyuyamıyo. Tam dalıyo. Çığlık çığlığa uyanıyo. Ben hem aptamil kullanıyorum arada hipp organik veriyorum ama hepsi gaz yapıyor. Kendi sütümde gaz yapıyor. Bizde heryol gaza çıkıyor.
Şurup bizde aldık dokundu. 1 çay kaşığı verdim kustu bizimki daha vermedim.
Benim bi arkadaşım bişe önerdi bitkisel arada ondan veriyorum. Biraz daha çrahat çıkarıyo gaxını.
Hala da doktor bulamadım
Kızlar bu kadar bekledım. Bugün kontrolde Dr suyun azalmış artık bekleyemyız. Dedı ve aksam sezeryana gırıyorum. Garıp duygu hayırlısı böylemiz... Ama tabı normal olmayınca üzüldüm biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?