2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

allah bağışlasın canım. sende kurtuldun ne güzel.
darısı bize inş.

[QUOTE lamezi, post: 36912980, member: 474171"]dikişler mi zorluyo yoksa anesteziyle ilgili bi problemmi?korkuyorum ve okuduklarmda olumlu tek bi cümle yok cnm
Daha once arkadasa yazmistum cnm bende ilkini spinal oldum sonrasinda hic bi sıkıntı yasamadim cok sukur simdi yine oyle olucam ins dikisler illaki zorlar insani ilk zaman ama anesteziyle ilgili hic bi sorun yasamazsin icini ferah tut hayirlu dogumlar dilerim[/QUOTE]
teşekkürler cnm cvp için :)

allah bağışlasın cnm tebrikler

benimde bi kaçgüdür korkum bu 40ndan sonra annem gitçek eşim işe gitcek ben bebişimle yalnız kalcam bakamam o sorumluluktan korkuyorum biraz

cnm kafein almanın süte bi olumsuz etkisi yok dimi bebek için sakıncası yok.peki epidural acı verici mi o katater orda kalıyo ya takmaları çıkarmaları yatarken falan acı veriyo mu?
Canım süte etkisini bilmiyorum ama dr dedi diye tükettim ben. Hiç acımıyo emin ol. Benim ki acımadı hiç. Ama yapan kişiyede bağlı olabilir.

Canım evet aslında mamayı kessem daha çok emecek belki artacak sütüm. Ama çocuğumu aç bırakmaya dayanamıyırum çok ağlıyo, morarıyo, sararıyo. Mamayı yerkenki huzurunu görsen. İçim parçalanıyo. Birde dr başka seçenek sunmamasıba sinir oluyırum. Suçlu hissettirdiler kendimi.

cok sevindim Allah anali babali buyutsun insallah saglik icinde. keyfini cikar simdi :))

benimde aynı durum cnm bide benim doktorum, perşembe günü gelip kan verirsiniz hiç anestezi doktoruyla görüşürsünüz falan demedi acaba sen mi istedin görüşmeyi onlar mı söyledi pek bilgimde yok arastırmaya da korkuyorum doktorum cok meraklı beni kesmeye :) bende en son kabul ettim :) sağ salim kucağımıza alalımda artık gerisini düşünmüyorum

Damar yolu açılırken daha çok canım yandı beldekini gerçekten hissetmiceksin bide sonda sıkıntı başka bişey yok 3 güne düzeliyosun biraz sıkcan dişini hayırlı doğumlar

çok saol cnm dediğin gibi normalde olsa sezeryanda olsa biraz zorlugu olcak artık yeni bir hayat geliyo sonucta sıkıcaz dişimizi tesekkurler

Bi ben kaldim dogurmayan ekimi bulurum ben kesin :)

aynı gündeyiz benim bebeğimde yok daha arada adet sancısı gibi sancım oluyor nst de 40 60 düzensiz sancı cıkıyor ama bebeğimin gelmeye niyeti yok gibi bide benimde daha çok yukarda gibi bazılarını görüyorum bebek çok aşagıda benim hep yukarıda doktorum da kac haftadır sezeryana yönlendiriyo sözde normal dogum severim diyip:) cuma günü için anlastık enson cumaya kadar gelmezse spinal sezeryan olcam günü geçtikten sonra beklemeye korkuyorum, aslında normal denemek istiyorum ama doktorum hiç bekleyeceğe benzemiyo sancı cekip sezeryan olmaktanda korktugumdan cuma sezeryanı kabul ettim

kaç kişi kaldık acaba doğumu bekleyen?
ben de variiiiiim yoklamaya beni de katin :) hic de gelmeye niyeti yok gibi kendimde de bi degisiklik hissetmiyorum , bi sanci bi kasinti... gobegimin resmini koymustum heryeri tomurcuklanmisti kasiniyordu testlerim temiz cikti ve kasinmam hala devam ediyor boyle daha ne kadar bekleyebilirim bilmiyorum

Ben alıskınım canım beklemeye ilk 42+3 ikinci 42 haftada geldi bu kadar beklemessin biraz daha bekleyebilirsin bebek iyiyse.bende cok korkuyorum 3. olmasina ragmen ama sezaryandan daha çok korkuyorum doğumdan sonra ağrı çekerim diye normalle hemen ayaklanıyorsun.ben dogum yaptigim gün sezaryanla baskasi yapti ona ben veriyordum bebeğini emzirmesi için o aklıma gelince diyorum bi kac saat sancı çekip kurtulacam ne var diyorum olmadı epidural olurum.ilki öyle olmuştu .

kızlar merhabalar ben doğumdan çok korkuyorum düşününce bile kalbim çarpmaya başlıyor. bir de benim doktorum varis çorabıyla doğuma gireceğimi söyledi hiç duydunuz mu böyle giren?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…