2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
allah bağışlasın canım, çok sevindim..

Canim hayirli olsun allah anali babali buyutsun insallah

Hayirli olsun canim gözün aydın

Benimde oglusumu kucagima almama saatler kaldi uyku tutmuyor saat 7 de hast gidecegiz dua edin arkadaşlar allah hepimizi hayirlisiyla kurtarsin insallah bende doguma girerken hepinize dua edecegim öpüyorum hepinizi.
Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekleyecegiz...

[QUOTE lamezi, post: 36912980, member: 474171"]dikişler mi zorluyo yoksa anesteziyle ilgili bi problemmi?korkuyorum ve okuduklarmda olumlu tek bi cümle yok cnm[/QUOTE]
Daha once arkadasa yazmistum cnm bende ilkini spinal oldum sonrasinda hic bi sıkıntı yasamadim cok sukur simdi yine oyle olucam ins dikisler illaki zorlar insani ilk zaman ama anesteziyle ilgili hic bi sorun yasamazsin icini ferah tut hayirlu dogumlar dilerim

Merhaba arkadaşlar. Herkese Allahim hayirli dogumlar ve bebislere saglik versin. Dogum yapan arkadaş larada bol süt versin inşallah. Bende 19 eylulde 38+5le zorunlu sezaryen oluyorum. Plesanta miz aşağıda. Ayni durumda olan varmi acaba? Allahim hepimizin yardimcisi olsun!

Bende Spinal oldum hiçbir sıkıntı olmadı. İğne yapılırken hiç hissetmedim 8 saat sonra yürütüyorlar en zoru o ama sonra geçiyor hızla o dikişleri hissetmez oluyorsun. Baş ağrısı vs yaşamadım ama ben 7 aylıkken sezaryen oldum o da var.

Doğum yapan herkesi tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün. Bizde ayın 5 inde taburcu olduk kızımla. Bugün ilk kez yalnız kaldık eşim bebeğim ben. Şimdide eşim işe gitti tek kaldım kızımla çok değişik duygular ama sakin kafa daha çok hissediyorsunuz anneliği bence
yalnız kalmaktan korkmayın

bende özel hastanede yapıyorum canım cihan hastanesi benim dr da sezeryancı ve başta epidural dedi ve son gitmemede spinal dedi bakalım bugün anestezi n diyecek evet korkutucu o yüzden ayırlısını diliyorum ALLAHIMDAN hepimiz için. tamam cnm haberdar ederim :)

ayyy canım çok sağol ya n güzel yorum yazmışınn içim kapanmıştı valla ya inş. bizde senin gibi rahat oluruz :)

Benim anestezi sorunum olmadi dikiş yerlerimden ağrim var oda biraz kiloyla alakali faliba göbek baski yapiyor ama çok şükür ilk akşam dişinda ne bulanti başdönmesi baş ağrisi olmadi
çok şükür sevindim cnm senn adına inş bizde sizler gibi rahat sağlıklı atlatırız doğumumuzu meleklerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla...

inş. canım teşekkürler yorumun için ii geliyo böyle güzel yorumlar...genelde bebeğimi göremicem ama epidural ve spinal olursa eşimle birlikte bebişimizi ilk biz görcez.olumsuz yorumlar canımı çok sıkmıştı ama burasıçok iyi geldi tekrar teşekkürler :)

[QUOTE="nnnyyy, post: 36914242, member: 275508"
benimde yarın anestezistle görümem var, doktor nasıl istersen birlikte karar verin bence farketmez dedi.. korktuğum için genel anestezi isteyeceğim, geçmişte 5dakkalık local anestezi işlemlerinde bile doktora zor anlar yaşatmış biriyim, bebeği bırakıp beni sakinleştirmekle uğraşmaları gerekebilir, risk almak istemiyorum. ilkide genel olmuştu, herkesten 1 saat sonra gördüm yavrumu ama bişey kaybettiğimi düşünmüyorum, birlikte paylaşacağımız daha çooook özel anımız oldu ve olacak nasılsa..
herkesin farklı tecrübeleri var ve 1-2 defa yaşadılar bunu en iyisi kaygılarını anestezi dr ile paylaş onlar neler neler görüyor, daha iyi yönlendirir..[/QUOTE]
doğru diyosun canım benim kaygılarımı ölçüp tartıp anestezi ile birlikte karar vereceğiz sanırım...

cnm kafein almanın süte bi olumsuz etkisi yok dimi bebek için sakıncası yok.peki epidural acı verici mi o katater orda kalıyo ya takmaları çıkarmaları yatarken falan acı veriyo mu?

Canım hayırlı olsun sende kavuştun yavruna :) baştan damla damla oluyor zaten ilk gün gelmiş ne güzel emzirdikçe artacak inş

Allah bağışlasın canım gözünaydın maşallah oğluna gayet güzel doğmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…