2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ayyy canim bende ilk dogumda gebelik sonrasi depresyona girmistim seni cok iyi anliyorum sende sıkma canini dikkat et kendine cok sukur bak saglikla aldik bebeklerimizi kucagimiza
Çok zormuş ama ya
Biran hiç bişe düzelmeyecek sanıyorsun. Şimdi şimdi hafifledim ama geçti diyemem. Hergün her saat ağlıyordum. Kimseyi görmek istemiyordum eve biri gelince ağlıyordum içim daralıyordu. Birde üstüne süt olayı geldi dr şardan ağlayarak çıkıyordum geçen hafta. Bakalım haftaya dr ağlayarakmı çıkıcam.ben ikinci çocuğu yapmam herhalde. Bir dha böyle bi bunalıma gşrsem çıkamam ki...

Oyle olmuyor iste ahanda ben yaptim ikinciyi ya unutuyor insan biliyormusun bide oglum hem kolik hem huysuzdu uzerinede depresyona girdim oglani sutten kesene kadar bekledim sonra tedavi gördum ben dogurmasam ben dogurmazdim birkac yil sonra bebek özleyeceksin karninda tekmeleri özleyeceksin gör bak

Açıkcası benimde 2. Çocuk için çok büyük korkularım oluştu bu 30 hafta erken doğum ve preeklampsi yeniden hamile kslmak benim için kabus olur. Yanlışlıkla olmasın diye elimden geleni yapıcam gerisi nasip kısmet. Bebek sağlıklı olduktan sonra uykusuz geceler unutulur ama erken doğum komplikasyon kalacak mı bebekte bu gibi kaygılar biraz zor unutulur.

Bebeğim zamanında doğsaydı bugün tam günü doluyordu 40 haftası. Minik yavrum benim çok mücadeleler verdi. Allah'a şükürler olsun atlattı yavaş yavaş..

Son düzenleme:
Zor bir süreç gerçekten bugün 11 günlüğüz gelmeyen sütler uykusuz geceler sürekli misafir anne kayinvalide ikilemi ve eşim.bende eşimi gørünce ağliyorum hiç yanimdan ayrilsin istemiyorum bi dişari çiksa benle ilgilenmiyosun die zehir ediyorum babalik izni vardi 10gündür evdeydi bugün başladi okula dersi bitsede gelse die bekliyorum

Canım korkma bence. Ben bu al basmasına inanmıyorum hep tekim bence eskiden lohusalar mastiit fln oluyırnuş. Kimse anlamıyırmus öle kalmış adı al basması diye.

Canım böyle böyle aşacağız inş. Geçecek....

Kizlar naslsiniz ? Tatli kuzular nasil ? Ben bugun birz daha iyiyim. Dikis yerlerim iyi oldukca kndime geliyorum. Uzuldugum tek sey oglumun huylari cook degsti kardes eve gelince. Daha alingan ve sinirli olmaya basladi. Bu surec umarim kisa surer. Bir yandan da evde buyukler var tabi her kafadan bir ses.. Allahım bu zorlu gunleri en kolay sekilde atlatsin hepimize Amin. Birde kizlar birsey sorucam dikislerini aldiranlar nasil caniniz cok yandimi ? Dusuncesi bile korkutuyor beni. Deneyimliler yazsinlar cok sevinicem..

Canım korkma bence. Ben bu al basmasına inanmıyorum hep tekim bence eskiden lohusalar mastiit fln oluyırnuş. Kimse anlamıyırmus öle kalmış adı al basması diye.

Valla ne bileyim batil inanc belki ama insan yinede tirsiyo hormonlarda daha allak bullak ya öluyorum uykum var cocukta uyudu uyumayim diye arkadasimi cagirdim simdi

Yaa geçen gece eşim bebeği oyalıyodu bende yatak odasına gittim yatıyım diye tek uyumak iyi değilmiş bilmiyodum baya kötü oldum normalde hiç uyku sersemi olmam bi uyandım yatakta oturuyorum ve kim olduğumu nerde olduğumu vs vs şeyleri hatırlamıyorum kısa sürdü ama toparlanana kadar baya korktum uykum gelse de uyumuyorum şimdi

Yine de çok yorma kendini dikişlerine dikkat et ağır kaldırma canım çok yeni ameliyatlısın daha üşütmemeye de dikkat et Allah yardımcımız olsun...

.

Canım bende dikiş aldırmaktan çok korkuyordum birşwycik olmuyor. Dikişler gözükmüyordu benim başı ve sonu gözüküyordu makasla kesiyor ve çekiyor hepsi 10 sn sürdü

Kizlar yardim!!!

Cuma gunu spinal anestezi sezeryan dogum yaptim 3290 gr 50 cm bebegimi kucagima aldim Allah a sukur saglikli mis kokulu bebegime kavustum ama psikolojim cok bozuk hala dogru durust yuruyemiyorum dun hastaneden ciktik ama ayaga kalkarken ayakta dik durarken yurumeye calisirken dikis yerlerinde oyle bir aci ve yanma oluyo ki bayilcak gibi oluyorum ayrica dogumda hic kilo vermemisim nerdeyse bacaklarim odemli hep kaldiramiyorum bile hic iyilesemicem gibi geliyo surekli agliyorum;(

hktmpost: 37011915 .!.:
Bebeğim zamanında doğsaydı bugün tam günü doluyordu 40 haftası. Minik yavrum benim çok mücadeleler verdi. Allah'a şükürler olsun atlattı yavaş yavaş..
Aynen benim ki de gununde dogsaydi dun dogacati 32 haftalik dogdu cok şükür simdi iyi

Sagol canim cok tesekkur ederim sende kendine dikjat et aslinda daha hepimiz cok yeni lohusayiz corabi hirkayi eksik etmemeliyiz ben gece bile corapla yatiyorum

kızlar benim bebeğim çok küçük daha iki haftalık ama sabahları derin derin uyurken gece 3 7 arası oturuyor kucağımda etrafı inceliyor mutlu mutlu... ağlamıyor sızlamıyor şaşkın şaşkın ışıklara bakıyor bana bakıyor gezdirilirse evin içinde çok seviniyor görebildiği ne varsa bakmaya çalışıyor henüz çok uzağı göremese de o hallerine bayılıyorum çok şaşkın:)) ee çocuk devamlı uyumayacak tabi etrafıda keşfedecek ama saati biraz ters oldu.
ama gel gör ki benim uykum terse döndü işe başlayınca ne yapacağım şimdiden bi düzen oturtmak için erken gibi ama böyle de alışmamalı.. sabahları zorla uyandırmalımıyım içim çok yanar öylede güzel güzel uyuyan cocuğu uyandırmakta garip geliyor ne yapayım sizce siz ne yapıyorsunuz??

.

Canım bende dikiş aldırmaktan çok korkuyordum birşwycik olmuyor. Dikişler gözükmüyordu benim başı ve sonu gözüküyordu makasla kesiyor ve çekiyor hepsi 10 sn sürdü
Bende dikis aldirmak yok estetik oldugu icin ilk sezeryanimda da estetikti sadece ince bir cizgi kaliyor bu defada dr um eski kesinin hemen dibinden açtim eski dikisi yok ettim sadece tek iz olacak dedi ben iki iz olacak sanmistim ama tek iz ilki yok dikis alinmasida yok kendiliginden yok oluyor zaten görunurde dikiste yok

Canım Senin ip eriyen iptir içeride erimiştir bende de sadece başı sonu vardı ipin dikiş olarak görünmüyordu sadece bir çizgi kaldı bendede sanırım estetik dikiş veya yapıştırma dedikleri o oluyor

Canım hepimiz geçiyoruz bu süreçten doğum yapalı 3 gün olmuş şu an kilo vermemen normal zaten ödemlerim var diyosun 1 haftada geçicek onlar her geçen gün daha iyi olucaksın dikişlerimde yanma olmadı ama acı olmuştu hala bazen acıyo psikolojinin de bozuk olması çok normal hiç birimiz normal değiliz lohusalık psikolojisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…