geçmiş olsun cnm kv ve kp acil şifalar inş. tez zamanda atlatırız umarım bu ruh hali çok berbat annem yanımda onuda üzüyorum ağlayarak ama elimde değil...Valla ben doğum yapalı 1 ay oldu anca toparlıyodum ki şimdi de yalnız kaldım yine kötüyüm bitmiyo galiba kolay kolay annem 6 günlükken gitmek zorunda kaldı kv bendeydi kayınpederim kaza geçirdi şimdi onlarda hastanede hepten tek kaldım herkesin morali bozuk hepten etkileniyorum oğlum da çok gazlı uyku problemimiz var napıcaz bilmem
bende annem odadan çıksa peşinden gidiyorum sanki o da üzülüyo ağlıyo gibi geliyo hep yanımda olsun istiyorumCanım aynı duyguları bende yaşadım. Hergün ağladım.Annem wc ye bile gitmesin istiyordum. Sonra 15 günlükken annemin dönmesi gerekti. Ağladım ağladım ağladım. Birde rek kalacaktım başka birş yok yardım edecek. Birde bu esnada sğtğmde yok. Ben yetersizim diye takıldım kaldım.
Sonuç annem gideli 1 hafta oldu.
Her işimi kendim yapıyorum yvlça .
Bebeğimle samimileşiyoruz. Kaynaşıyoruz. Hergün daha iyş oluyırum. Sende olacaksın mrk etme.her fırsatta yaz bana. Aynı seyleri yaşadıpım için seni anlıyurum. Sakinleştirmeye çalışırım. Özelden no nunatarsan whats up tanda kınuşuruz her bunaldığında zira hep ayaktayım
Ben anne memesine uyumlu biberonla veriyorum ama nadir veriyorum bu aksam vermedim mesela ama ilk oglumda meme ve mama ayni anda devam ettirmistim mamada aptamil 1 kullaniyorumcanım zeytinyağı sür. bide tahin yağı dediler.
ilaç olarak fito,garmastan ı da tavsiye ettiler araştır istersen.
anlaşılan hepimizin derdi göğüsler.
buarada bebeğine mama takviyesi yapan varmı?
yapıyorsanız kaşıkla mı veriyorsunuz.
kilo alımı yeterli olmazsa doktor mama ver dedi ama biberonla verip memeden ayrılmasını istemiyorum
bu durumda kaşıkla mı vermeliyim?
ikisini bir arada götüren arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz? hangi mamayı tavsiye edersiniz.
Ben varim canim bizim bugun 1 hafta oldu c.tesi ablamda kv de gitti yanlizim bende her isimide kendim yapiyorum sende endoselenme bak sende tecrubelisin ikinci bebek benimde oglum 5.5 yasinda sabah krese gidiyor aksama kadar biz bicirikle evdeyizArkadaşlar bi de bugun bebeğim on günlük oldu. 3.5 yaşında oğlum var. Sezeryan yerim hala tam iyileşmedi tabiki ama artık yalnız kalmam gerekiyor. Sizce yarindan itibaren Yalnız Kalsam olmaz mi.... Var mi ben gibi olan
Canım bende 14 günlükken yalnız kalmaya başladım. Hiç sıkıntım olmafı bi şekilde hallettim ğatelik daha iyş oldu kendime güvenim geldi ama benim ilk bebeğim. Senin 2.Arkadaşlar bi de bugun bebeğim on günlük oldu. 3.5 yaşında oğlum var. Sezeryan yerim hala tam iyileşmedi tabiki ama artık yalnız kalmam gerekiyor. Sizce yarindan itibaren Yalnız Kalsam olmaz mi.... Var mi ben gibi olan
Canım gececek çok yenisin daha. Ben diyırdum ki bu iş olmayacak hatta hastaneye yatarım belki. Düşün o kdr ağırdı depresyonum.ama gergeçen gün düşüncen değişecek. Sen onun annesisin dünyanın en iyi çocuk bakanı bile senden iyi bakamazki. Senin varlığın bile bebeğine yeter. Kokun sesin. O kendini daha senin karnında sanıyo. Gğnler geçtiköe oda adapte oluyo dğnyaya. Düşünsene ne zor kimseyi tanımıyo senden başka koskoca bi dünyaya doğdubende annem odadan çıksa peşinden gidiyorum sanki o da üzülüyo ağlıyo gibi geliyo hep yanımda olsun istiyorumo da üzülüyo ben ağlayınca o da ağlıyo ben dahada kötü oluyorum...çok kötü bu duygular hiç geçmicek gibi sanki bakamicam gibi. n kadar oldu sana n kadar zamanda toparlanılyo? çok teşekkür ederim ilgin için
Sürekli konuşuruz bi şekilde atlatırız mrk etmegeçmiş olsun cnm kv ve kp acil şifalar inş. tez zamanda atlatırız umarım bu ruh hali çok berbat annem yanımda onuda üzüyorum ağlayarak ama elimde değil...
bende anı yaşayamıyorum ki annem yanımdayken bile gitce zamanı düşünüyorum napçam diye ağlıyorum.bide gidince napçam nasıl bakçam diye kafayı yicem.
geçmiş olsun cnm kv ve kp acil şifalar inş. tez zamanda atlatırız umarım bu ruh hali çok berbat annem yanımda onuda üzüyorum ağlayarak ama elimde değil...
bende anı yaşayamıyorum ki annem yanımdayken bile gitce zamanı düşünüyorum napçam diye ağlıyorum.bide gidince napçam nasıl bakçam diye kafayı yicem.
.
Canım bende dikiş aldırmaktan çok korkuyordum birşwycik olmuyor. Dikişler gözükmüyordu benim başı ve sonu gözüküyordu makasla kesiyor ve çekiyor hepsi 10 sn sürdü
Canımmmmm;Sağol canım... Annem kırkıma kadar kalıcaktı diye hazırlamıştım kendimi bi anda gidince bütün dengem bozuldu biraz alıştıra alıştıra olsaydı daha iyiydi... Tek olmak her yönden zor bi de benim apt da komşum dahi yok desem yeridir hani başım sıkışsa kimsenin kapısını çalamam... Şu anının tadını çıkar canım bence sonrasını düşünme eninde sonunda yalnız kalınıyo... Tek istediğim bebeğime hakkı ile bakabilmek
Ben anne memesine uyumlu biberonla veriyorum ama nadir veriyorum bu aksam vermedim mesela ama ilk oglumda meme ve mama ayni anda devam ettirmistim mamada aptamil 1 kullaniyorum
Bu anlattigin yöntemi bize annelik okulunda kesinlikle yapmayin diye söylediler. Göğüslere karbonatli su sürmek oradaki faydali bakterilerin ölmesine sebep olup daha kotu yapiyormus. Karbonatli suyu steril gazli bez yardimiyla bebegin agzina sürebilirsin pamukçuk olursa tabi.
Canim ben de cuma spinal anestezi oldum. Ayni durumdayim. Aci ve yanma var. Nefesim kesiliyor ayağa kalkinca. Ayaklarim davul gibi. Kendi basima yataktan kalkamiyorum. Bugun bi de bas ve bel agrisi basladi. Agri kesici de aliyorum ama.İnşallah tez zamanda iyilesiriz.
Kızlar sezeryandan sonra ne zmn agdaya gidilir?
Operasyondan önce temizlendim ama uzadılar haliyle.
Zaten insanlıktan çıktım saçım başım. Biraz toplanmak istiyorum.
Birde emzirirken saç boyayan var mı???
Canımmmmm;
Üzülme hepimiz tekiz tek olmak daha iyi. Benimde komşum yok bişi olyrsa atlarım taksiye doğru dr.
Bişiyde olmaz zaten allah'ın izniyle...
Böyle böyle bu günlere geldik. 40 mızda çıkacak hayırlısıyla....
Zaten az kaldı.
Bebişlerimiz sağlıklı bu açıdan bakalım biraz rahatlayalım.
Daha dün ne zaman doğacakşar diyırduk bak aylarına geldiler. Zaman hızla akıyo
Olur canim bende chicco ve aventin biberonunu kullaniyorum onlar gercek memeye daha cok benziyoranne memesine uyumlu derken?
dr. browns aldım biberon ama o olurmu ki?
Inşallah değerleri düşük çıkar. Geçen hafta bizim 16 çıktı Bir gece hastanede yatti şimdi iyi elhamdulillah. Çok geçmiş olsun şimdidenKizlar bizde hastanedeyiz dun oglum gözume biraz sari gorundu yeni dogan yogun bakimda calisan arkadasimi aradim getir bir bakalim dedi geldik kan alindi tahlil icin simdi cücüğüm fototerapide bende basinda bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?