2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Normal Doğum ihtimali olan Arkadaşlar nolur kendi tercihinizle sezeryan secmeyin. Benim ilk sezeryan di yine de bu ikinci bebegim icin normal doğum destekleyen dr buldumm. Son Dakikada 9 cm aciklik ile yine de olmadi ama inanin ki normal dogum gibisi yok hikmeti cok. Son dakikaya kadar eger bi problem gelişmezse normal doğumdan vazgeçmeyin...

Arkadaşlar bi de bugun bebeğim on günlük oldu. 3.5 yaşında oğlum var. Sezeryan yerim hala tam iyileşmedi tabiki ama artık yalnız kalmam gerekiyor. Sizce yarindan itibaren Yalnız Kalsam olmaz mi.... Var mi ben gibi olan

geçmiş olsun cnm kv ve kp acil şifalar inş. tez zamanda atlatırız umarım bu ruh hali çok berbat annem yanımda onuda üzüyorum ağlayarak ama elimde değil...
bende anı yaşayamıyorum ki annem yanımdayken bile gitce zamanı düşünüyorum napçam diye ağlıyorum.bide gidince napçam nasıl bakçam diye kafayı yicem.

bende annem odadan çıksa peşinden gidiyorum sanki o da üzülüyo ağlıyo gibi geliyo hep yanımda olsun istiyorum o da üzülüyo ben ağlayınca o da ağlıyo ben dahada kötü oluyorum...çok kötü bu duygular hiç geçmicek gibi sanki bakamicam gibi. n kadar oldu sana n kadar zamanda toparlanılyo? çok teşekkür ederim ilgin için

Ben anne memesine uyumlu biberonla veriyorum ama nadir veriyorum bu aksam vermedim mesela ama ilk oglumda meme ve mama ayni anda devam ettirmistim mamada aptamil 1 kullaniyorum

Ben varim canim bizim bugun 1 hafta oldu c.tesi ablamda kv de gitti yanlizim bende her isimide kendim yapiyorum sende endoselenme bak sende tecrubelisin ikinci bebek benimde oglum 5.5 yasinda sabah krese gidiyor aksama kadar biz bicirikle evdeyiz

Canım bende 14 günlükken yalnız kalmaya başladım. Hiç sıkıntım olmafı bi şekilde hallettim ğatelik daha iyş oldu kendime güvenim geldi ama benim ilk bebeğim. Senin 2.

Canım gececek çok yenisin daha. Ben diyırdum ki bu iş olmayacak hatta hastaneye yatarım belki. Düşün o kdr ağırdı depresyonum.ama gergeçen gün düşüncen değişecek. Sen onun annesisin dünyanın en iyi çocuk bakanı bile senden iyi bakamazki. Senin varlığın bile bebeğine yeter. Kokun sesin. O kendini daha senin karnında sanıyo. Gğnler geçtiköe oda adapte oluyo dğnyaya. Düşünsene ne zor kimseyi tanımıyo senden başka koskoca bi dünyaya doğdu
Biraz sabret azıcık....

Sürekli konuşuruz bi şekilde atlatırız mrk etme ben senden daha öndeyim her yaşadığımı paylaşırım. Yalnız değilsin hiç bi konuda. Ben yapıyorum sende yapacaksın.

Sağol canım... Annem kırkıma kadar kalıcaktı diye hazırlamıştım kendimi bi anda gidince bütün dengem bozuldu biraz alıştıra alıştıra olsaydı daha iyiydi... Tek olmak her yönden zor bi de benim apt da komşum dahi yok desem yeridir hani başım sıkışsa kimsenin kapısını çalamam... Şu anının tadını çıkar canım bence sonrasını düşünme eninde sonunda yalnız kalınıyo... Tek istediğim bebeğime hakkı ile bakabilmek

.

Canım bende dikiş aldırmaktan çok korkuyordum birşwycik olmuyor. Dikişler gözükmüyordu benim başı ve sonu gözüküyordu makasla kesiyor ve çekiyor hepsi 10 sn sürdü

Cok sagol canm aciklama icin.. Biraz olsun icimi ferahlattin. Umarim benimde acimaz..

Canımmmmm;
Üzülme hepimiz tekiz tek olmak daha iyi. Benimde komşum yok bişi olyrsa atlarım taksiye doğru dr.
Bişiyde olmaz zaten allah'ın izniyle...
Böyle böyle bu günlere geldik. 40 mızda çıkacak hayırlısıyla....
Zaten az kaldı.
Bebişlerimiz sağlıklı bu açıdan bakalım biraz rahatlayalım.
Daha dün ne zaman doğacakşar diyırduk bak aylarına geldiler. Zaman hızla akıyo

Kızlar sezeryandan sonra ne zmn agdaya gidilir?
Operasyondan önce temizlendim ama uzadılar haliyle.
Zaten insanlıktan çıktım saçım başım. Biraz toplanmak istiyorum.
Birde emzirirken saç boyayan var mı???

Cnm ben de spinal sezeryan oldum. sezeryan olunca insan kendini biraz zor toparlıyor.ama agri ve yanma en az 2 hafta sürüyor.tabi bu sürede ben de agrı kesici kullandım.ayaklardaki şişlik de geçer. Benım 2 gün çok şiş kaldı.

Kızlar sezeryandan sonra ne zmn agdaya gidilir?
Operasyondan önce temizlendim ama uzadılar haliyle.
Zaten insanlıktan çıktım saçım başım. Biraz toplanmak istiyorum.
Birde emzirirken saç boyayan var mı???

Yaa bende komple bakıma girMek istiyorum boyatıcam saçımı bişey olmaz heralde artık daha fazla böyle dolaşmak istemiyorum :)

Doğru diyosun ama sabah eşim giderken çocuk gibi bakakaldım arkasından gözümden uyku akıyodu gerçi 2 saat sonra görümcem geldi ama şimdi o da gitti yalnızım ne biliyim ağladığı zaman panik oluyorum ama oyuncak bebek değil tabi ağlıycak ama ben bunu kendime anlatamıyorum bi türlü normalde de hiç sevmem yalnız kalmayı sessizlik sinirimi bozuyo kalabalığa alışmışım hep

arkadaşlar kızım ıkı gundur kakasını yapamıyor Ikınıyor sıkılıyor yok olmuyor, zeytınyagı sürüyorum gögsume emmeden önce bir de poposuna sürdük. Yok. Ne yapmalı?
3.gun dolunca doktora gıdelım dedım eşime de. Belkı yapabılır dıye beklıyoruz. Gece ağlıyor, gözunden yaş geldi dün içim kıyıldı
Kendi acım da geçmedı, hiç huzurlu degılım.19.günluk oldu bugun ama ben hala acı ıcındeyım. Geçmıyor hiç geçmeyecek gıbı. Misafir gelmek ıstıyor haftasonu sanırım kabul etmeyecegım. habersız gelen cok da. Haberliler beklesın, iyi olamadım kı

Kizlar bizde hastanedeyiz dun oglum gözume biraz sari gorundu yeni dogan yogun bakimda calisan arkadasimi aradim getir bir bakalim dedi geldik kan alindi tahlil icin simdi cücüğüm fototerapide bende basinda bekliyorum

Kizlar bizde hastanedeyiz dun oglum gözume biraz sari gorundu yeni dogan yogun bakimda calisan arkadasimi aradim getir bir bakalim dedi geldik kan alindi tahlil icin simdi cücüğüm fototerapide bende basinda bekliyorum
Inşallah değerleri düşük çıkar. Geçen hafta bizim 16 çıktı Bir gece hastanede yatti şimdi iyi elhamdulillah. Çok geçmiş olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…