2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Bence iyi yapıyosun mama vermeyerek benimde ilk ay öyleydi ama normal bulmuştu dr şimdi sık sık emziriyosun alır zaten kiloyu... Gece uyandırma zaten gündüz 4 gece 5 saate kadar uyuyabilir ona dikkat et yeter... Benim oğlanın o kadar uyuması hayal heralde 2 saat uyusa seviniyoruz :)

slm kızlar buğün 38.günümüz ve sanki bnm sütüm artmıyo azalıyo bebeğime daha çok mama vermeye aşladımm... acaba ilerde artar mı

mama verdiğin için azalmış olabilir canım.
süt yapıcı şeyleri bol bol yemeye bak
bulgur pilavı, humana steel tee çay gibi

silikon meme ucu kullanabilirsin canım çatlak yara olmaması için

Kizlar galiba ben deprosyana girdim cocuguma benden baska kimsenin bakmasini istemiyorum kayinvalidem falan kucagina alinca opunce falan sinir oluyfm sizde de oluyo mu boyle hissiyatlar

silikon meme ucu kullanabilirsin canım çatlak yara olmaması için

Kizlaaaar sonunda bugun silikon meme ucu aldim da rahtladim. Ayy dunya varmis ya :) ha bugun gececek ha yarin gececek die die neyi beklediysem. Kızımla aramda ince bir tabaka olsada zamnla gecick artik.. Tabi yine de bir krem ismi duydm onu siparis ettim gelick. Umarim hizli bir sekilde gecer su goguslerim.

Benim gibi olan varsa hic durmasin hemn uc alsin..

Kendi sütünüzü sürün ve sağdıktan yada emzirdikten sonra hmn sütyene koymayın kurusun uçları. Ben her sağmada emzirmede sütümü sürdüm kuruttum. 3 güne geçti. Banada hemşire söylemişti

Kizlar galiba ben deprosyana girdim cocuguma benden baska kimsenin bakmasini istemiyorum kayinvalidem falan kucagina alinca opunce falan sinir oluyfm sizde de oluyo mu boyle hissiyatlar
Oluyor cnm bende sinirleniyorum. Zmnla gecer herhalde.

Ben de bebeğin düzelmesini beklemiştim 40 çıktıktan sonra, bana 3 aylık olmasını bekle dediler, 3 aylık olunca da 6 aylık olmasını bekle diyecekler herhalde
Aynen canım, 1 yaşa kadar yolu var :) Aman sagliklari yerinde olsun da ben uykusuzluk ve yorgunluğa razıyım..

ben ilk günden beri meme ucu kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
hemen iyileşir inş cnm
sevindim senin adına

kızlar selam herkesin bi derdi var sanırım kiminin gögüsleri kiminin sütü bizimde gazımız cok gazlı oglum cıkarıo ama cıkarana kadar akla karayı secio kuzum kızarıo ne bicim doktor ilac verdi rezene iciriorum masaj yapıorum vsvs insallah tez vakitte gecer 51 günlük oldu kuzum bugun .....

ben ilk günden beri meme ucu kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
hemen iyileşir inş cnm
sevindim senin adına

Sagol cnm.. Valla rahatlikmis silikonlu uclar. Kremimde geldi onuda kullanmaya basladim umarim en kisa surede catlaklar ortadan kaybolur..

siz bebeğiniz her kustuğunda üstünü değiştiriyor musunuz? Bize bazen önlük yetişmiyor üstüne de bulaşıyor kustukları. Ben çok ıslak olmadıkça değiştirmiyorum. Çünkü giy çıkar üşüyor gibime geliyor.

bir de bugün bebeğimi bir saatliğine eime bırakıp mağazaya gittim. Kazak denedim orda çalışan kız ' hamilesiniz galiba' dedi. Yaa sanki moralim bozuldu. 1 ay oluyor sezeryan olalı. Siz nasıl , verebildiniz mi kiloları...

Ben de dun kuafore gittim hamiles8niz heralde dedi malesef bnm de gobek oldugu gibi duruyo

Kızlar benim bebeğim sallanarak uyuyor ayakta sallıyoruz ama çoksa alışmasın diye hamak almayı düşünüyorum kullanan varmı? Memnun mu? Hamağa yatmaz yine ayak istermi acaba boşuna almiim 33 günlük bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…