ya kızlar özel birşeyler paylaşmak istiyorum sizinle
doğum yapalı 50 gün oldu kırkımız çıkana kadar hiç öyle depresif duygularım yoktu
ama şimdi eşim sanki daha önceden o ayılarak bayılarak öpücüklere boğduğum adam değil gibi gözümde
sanki hiç kocam olmamış. iki yabancı gibiyiz. neden böyle olduk anlamadım. ilk 40 gün bişeyim yoktu
beni hergün öperdi sağolsun sarılırdı yok bende bir tuhaflık var.
biraz kayınvalideme sinir yaptım
sonra annem yok gitti aceba bunlarmı beni çökertti
geçecek mi, eski duygularım gelecek mi?
daha cinsellik meselesine hiç gelmedik bile doktor kontrolüne gidecez ondan sonra, çünkü doktor kontrole kadar yasakladı.
şuanki duygularımla o kısmı düşünemiyorum bile
bide sezaryen olan arkadaşlar sonradan ilişki esnasında acıyormu dikişleriniz?
offfffff offfff
canım bence normal bu yaşadıkların. insanın hormanları değişiyor çünkü.
bizde doğumdan sonra daha hiç denemedik bugün 41 olduk daha zaten
doktor neden kontrolden önce yasakladı alttan mı muayene edecek benim doktorum bişey demedi
bende mesela hamileyken çok istekliydim ama şimdi hiç aklıma bile gelmiyo
annelik tarafımız ağır basıyor belki de bilemiyorum
Galiba ayni sey benim bebegimin de doldu yuzu ben de acaba sicaktan mi oluyo diyodum. Persembe kontrolumuz var bakalim dr da bize bisiler verir belkisaol canım, ilk yüzünde başladı zaten dedimki çocuk erken ergenliğemi girdi naptı niye böyle sivilce sivilce kıpkırmızı meğer alerjidenmiş, anne karnı çok steril bir ortammış bazı bebeklerin cildi böyle dış dünya mikroplarına tepki veriyomuş, yediğimiz şeyler de etkiliyormuş. mustela stelatopia diye bi krem verdi o vücudunu geçirdi, saç diplerini de mustela köpük şampuanı verdi o geçirdi çok şükür. pişik için de travazol krem ve bepanthen kremi sürdüm geçirdi. ama cildi hassas işte sürekli böyle nemlendiricez kremlicez yavrumu...1 gün sürmim hemen kızarıyor
Canim sen sicak olmaya calis cunku sen soguk durdukca mesafe artar hele cinsellik cok onemli bu soguklugun gitmesinde Allah yardimcin olsun sikma canini lohusasin hala sutun ve bebegin etkilenirya kızlar özel birşeyler paylaşmak istiyorum sizinle
doğum yapalı 50 gün oldu kırkımız çıkana kadar hiç öyle depresif duygularım yoktu
ama şimdi eşim sanki daha önceden o ayılarak bayılarak öpücüklere boğduğum adam değil gibi gözümde
sanki hiç kocam olmamış. iki yabancı gibiyiz. neden böyle olduk anlamadım. ilk 40 gün bişeyim yoktu
beni hergün öperdi sağolsun sarılırdı yok bende bir tuhaflık var.
biraz kayınvalideme sinir yaptım
sonra annem yok gitti aceba bunlarmı beni çökertti
geçecek mi, eski duygularım gelecek mi?
daha cinsellik meselesine hiç gelmedik bile doktor kontrolüne gidecez ondan sonra, çünkü doktor kontrole kadar yasakladı.
şuanki duygularımla o kısmı düşünemiyorum bile
bide sezaryen olan arkadaşlar sonradan ilişki esnasında acıyormu dikişleriniz?
offfffff offfff
sling kullanıorum ben cok rahat kanguru yasak etti doktorumuzkızlar merhaba. aranızda kanguru ya da sling kulanan var mı? bebeğim kucakçı oldu iyice. uykusu gelince kucağımızda gezdirmeden kesinlikle uyumuyor. ama kucağımıza alınca bir süre sonra uyyor. ilk başlarda sorun değildi ama büyümeye başladıkça omzumda ağrılar oluşmaya başladı. size sorum kullanıyorsanız hangisi ve sizce işe yarar mı bu sorun için???
Markasını yazabilir misin sling insling kullanıorum ben cok rahat kanguru yasak etti doktorumuz
kızlar merhaba. aranızda kanguru ya da sling kulanan var mı? bebeğim kucakçı oldu iyice. uykusu gelince kucağımızda gezdirmeden kesinlikle uyumuyor. ama kucağımıza alınca bir süre sonra uyyor. ilk başlarda sorun değildi ama büyümeye başladıkça omzumda ağrılar oluşmaya başladı. size sorum kullanıyorsanız hangisi ve sizce işe yarar mı bu sorun için???
Katiliorum canim bana doktor kızdı nie mama veriom DİE . sut miktarını söyledim zaten yemesi gereken miktar dedi eee ama doymuo dedim cekiceksin dedi demesi kolay o gününgecesi vvermedim ... Ahhhh geceyi bize sabah yaptı oğlum.. Ne bağlamalar ne isyanlar çığlıklar . ya demekki bu bebek gerçekten AC eziyet etmenin ne anlamı var bu kadar . doktora kolay gelir uzaktan konuşmaklamcanım post: 37514488 .!.:ama mamadan önce mutlaka 20 25 dk emiyo ve sonrasında veriyorum mamayı açlıktan ağlınca çünki mama vermedim için uyumuyodu aç odu içinde sürekmi memede olmak istiyodu. bnm gibi olan varmı aranızda ?
Ben de gecen gun aile hekimine sordugumda aspiratorle temizleyebilirsin demişti...Okyanus suyu ya da anne sütü damlatıp...Bize dr 10 gunlukten beri vermişti okyanus suyu,onu sıkıp sonra denedim ya benim aspiratör bişi cekmedi ya da ben beceremedim.Nasıl bişiler geliyo mu çekince?
heybebe benimki tenime degdigi icin cok huzurlu bebegim inanılmaz kullanıslı emziredebilirsin icindeyken kullanım sekilleri youtubede var kanguru özellikle erkek bebeklere cok sakıncalı doktorum asla kullanma dedi tüm agırlık cimsel bölgeye bindiginden bir cok soruna yol acıyormusMarkasını yazabilir misin sling in
Geçenlerde zeytinyağı denendim işe yaradı tavsiye ederimBende o kremi kullandim ama ise yaramadi. Karbonatli suyla yikadim goguslerimi yakti biraz ama hala ayni..
Ben dün yaptırdım çok şükür bişi çıkmadı, bu arada iki aylık oldu bebeğim sanırım 1. ayın sonunda yapılıyordukalça ultrasonu yaptırdınız mı kızlar?
kızlar aspiratör dediğiniz burun pompası mı, biz doğduktan kısa bir süre sonra tıkanıklıktan muzdaribiz, denemediğimiz ilaç gitmediğimiz doktor kalmadı,bi burun pompası var ben beceremiyorum onu eşim kullanıyor o da çok iiçindekileri çekmiyor ne yapacağız bilemiyorumbiraz uğraşıp tutturunca kocaman bişey çıkıyor bizim sümüklü böcekten. :)
Amin inşallahŞöyle 3-5 sayfa okudum da, bundan 1-2 ay önce hamileliklerimizden konuşurduk. Ne çok endişemiz vardı doğumla ilgili...
Şimdi çok şükür evlatlarımızı kucaklarımıza almışız, odak noktamız oldular ve onlarla ilgili konuşuluyor artık. Allah isteyen herkese nasip etsin. Oğlumla yazıyoruz bu satırları, 70 günlük oldu yavrum, yanımda uyuyo şimdi ne garip ne hoş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?