2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

doğumdan sonra böyle duygular normal canım ama herşey sende beyninde bitiyor, evet duygusal açıdan daha hassas bir dönemdeyiz, evet herşey daha çok gözümüze batıyor, ama bunları atlatmak bizim elimizde... cinsellik konusunda sanırım hormonlar yüzünden böyleyiz, ben de aynı durumdayım, bugün 58 günlük olduk ama canım çok yandığı için hiç bişey yapamıyoruz, ne zaman düzelicem nasıl olucak bilmiyorum, eşimi çok seviyorum çok da istiyorum ama olmuyor olmuyor

benim doktorum 40ım çıkınca muayeneye gelmemi istemişti, 41. gün gittik, alttan muayene etti, smear testi için örnek aldı, içerdeki dikişlere baktı, dikişlerim iyileşmiş, testim de temiz çıktı çok şükür.

Galiba ayni sey benim bebegimin de doldu yuzu ben de acaba sicaktan mi oluyo diyodum. Persembe kontrolumuz var bakalim dr da bize bisiler verir belki

Canim sen sicak olmaya calis cunku sen soguk durdukca mesafe artar hele cinsellik cok onemli bu soguklugun gitmesinde Allah yardimcin olsun sikma canini lohusasin hala sutun ve bebegin etkilenir

kızlar merhaba. aranızda kanguru ya da sling kulanan var mı? bebeğim kucakçı oldu iyice. uykusu gelince kucağımızda gezdirmeden kesinlikle uyumuyor. ama kucağımıza alınca bir süre sonra uyyor. ilk başlarda sorun değildi ama büyümeye başladıkça omzumda ağrılar oluşmaya başladı. size sorum kullanıyorsanız hangisi ve sizce işe yarar mı bu sorun için???

sling kullanıorum ben cok rahat kanguru yasak etti doktorumuz

Benim oğlumda kucakçı ama ne sling ne de kangru fayda etmedi hiç sevmedi sanırım ten tene temas gibi daha yakın olmak istiyolar sling çok kullanışsız geldi bana hiç rahat değil kangru daha güzel ama şu an onda da durmuyo

lamcanım post: 37514488 .!.:
ama mamadan önce mutlaka 20 25 dk emiyo ve sonrasında veriyorum mamayı açlıktan ağlınca çünki mama vermedim için uyumuyodu aç odu içinde sürekmi memede olmak istiyodu. bnm gibi olan varmı aranızda ?
Katiliorum canim bana doktor kızdı nie mama veriom DİE . sut miktarını söyledim zaten yemesi gereken miktar dedi eee ama doymuo dedim cekiceksin dedi demesi kolay o gününgecesi vvermedim ... Ahhhh geceyi bize sabah yaptı oğlum.. Ne bağlamalar ne isyanlar çığlıklar . ya demekki bu bebek gerçekten AC eziyet etmenin ne anlamı var bu kadar . doktora kolay gelir uzaktan konuşmak

Canım aTE="latika_27, post: 37517340, member: 409699"]Galiba ayni sey benim bebegimin de doldu yuzu ben de acaba sicaktan mi oluyo diyodum. Persembe kontrolumuz var bakalim dr da bize bisiler verir belki[/QUOTE]
Canm alerjik kabarması farklı son ninki isiliktir bizimkiside çok geç gitti doktor geçer dedi

Bizim gene durdum yere gaz problemi başladı . ne guze l rahatlamistik büyüdü DİE mi acaba arttı bilmiorumki . metsil veriodum

Şöyle 3-5 sayfa okudum da, bundan 1-2 ay önce hamileliklerimizden konuşurduk. Ne çok endişemiz vardı doğumla ilgili...
Şimdi çok şükür evlatlarımızı kucaklarımıza almışız, odak noktamız oldular ve onlarla ilgili konuşuluyor artık. Allah isteyen herkese nasip etsin. Oğlumla yazıyoruz bu satırları, 70 günlük oldu yavrum, yanımda uyuyo şimdi ne garip ne hoş :)

Son düzenleme:

biraz uğraşıp tutturunca kocaman bişey çıkıyor bizim sümüklü böcekten. :)

mrb anneler benim size bi sorum olcak spinal sezeryan yapan anneler hastanede kac gun kaldiniz benim kucuk bi cocugumda varda fazla kalmam sorun olabilir ayri kalmaya aliskin degiliz cvplarsaniz cok sevinirim

Canım benTE="cemile86, post: 37528259, member: 352692"]mrb anneler benim size bi sorum olcak spinal sezeryan yapan anneler hastanede kac gun kaldiniz benim kucuk bi cocugumda varda fazla kalmam sorun olabilir ayri kalmaya aliskin degiliz cvplarsaniz cok sevinirim[/QUOTE]
Canm ben aksam yaptım 6da ... Sabah 9da cktim. Bazen 2 gün kaldm diyenler var neden blmiorum gereksiz okşar kalmak . benm doktorun gazın çıksın hemen gideblrsin dedi

Markasını yazabilir misin sling in
heybebe benimki tenime degdigi icin cok huzurlu bebegim inanılmaz kullanıslı emziredebilirsin icindeyken kullanım sekilleri youtubede var kanguru özellikle erkek bebeklere cok sakıncalı doktorum asla kullanma dedi tüm agırlık cimsel bölgeye bindiginden bir cok soruna yol acıyormus

biraz uğraşıp tutturunca kocaman bişey çıkıyor bizim sümüklü böcekten. :)
kızlar aspiratör dediğiniz burun pompası mı, biz doğduktan kısa bir süre sonra tıkanıklıktan muzdaribiz, denemediğimiz ilaç gitmediğimiz doktor kalmadı,bi burun pompası var ben beceremiyorum onu eşim kullanıyor o da çok iiçindekileri çekmiyor ne yapacağız bilemiyorum

Amin inşallah

Kizlar nasilsiniz bebisler nasil kuzucuklar geldikten sonra cok ugrayamiyoruz topige sanki ama laflamayi ozledim burda herkes yazsin da azicik hareket gelsin yahu Ben son Eylül annesi olarak yarin 1aylik oluyoruz. Kuzucuk cok yaramaz degil ama cok kusuyo cok altini islatiyo tek sorunumuz. Dolayisiyla hep emeyim istiyor sol gogsumde sut cok az hatta goruntusu ne bile yansidi bu sag daha buyuk :) kilo meselesine gelinceeee 82 ile doguma girmiştim suan 68 69 um 20günde düşmüştüm bu kiloya. Azicik dikkat etsem eski kiloma ineceğim ama dikkat edemiyorum ki siz ne alemdesiniz Firsat bulduk a yazin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…