Canım sana özelden mesaj attım.slm kızlar buğün 38.günümüz ve sanki bnm sütüm artmıyo azalıyo bebeğime daha çok mama vermeye aşladımm... acaba ilerde artar mı
Canım benim bebeğimin reflüsü var sürekli kusuyo. Birkaç damlaysa iç zıbına gecmedıyse değiştirmiyorum. Ama daha faxla ıslanırsa muhakkak değiştiriyorum.bir de bugün bebeğimi bir saatliğine eime bırakıp mağazaya gittim. Kazak denedim orda çalışan kız ' hamilesiniz galiba' dedi. Yaa sanki moralim bozuldu. 1 ay oluyor sezeryan olalı. Siz nasıl , verebildiniz mi kiloları...
Boşuna alma bence her gittiğin yere hamağı götüremezsen bende ayakta sallamaya karsıydım malesef benim kızımda ya ayakta ya kucakta uyuyo. Zaten uyusunda nasıl olursa olsun durumundayım. Uyku eğitimini düşüncek aşamaya gelmedim henüzKızlar benim bebeğim sallanarak uyuyor ayakta sallıyoruz ama çoksa alışmasın diye hamak almayı düşünüyorum kullanan varmı? Memnun mu? Hamağa yatmaz yine ayak istermi acaba boşuna almiim 33 günlük bebeğim
sütünün azalması gayet normal çünkü bebeğin mama aldığı için daha geç acıkıyor ve o sırada meme emmediği için süt oluşumu yavaşlıyor, ve zamanlada azalacaktır.slm kızlar buğün 38.günümüz ve sanki bnm sütüm artmıyo azalıyo bebeğime daha çok mama vermeye aşladımm... acaba ilerde artar mı
kalça ultrasonu yaptırdınız mı kızlar?
Kızlar bebişlerinizin eldivenlerini çıkardınız mı ne kadar takacaksınız daha.ben henüz tırnaklarını kesmeye cesaret edemedim 55 günlüğüz ama hala eldiven takıyorum arada çıkarıyorum tabi ama elleri çok soğuk oluyor
Ilk çocuğumda bende de olmuştu. Lohusalik ile ilgili tamamen vesvese. Geçecek emin ol. :)Kizlar galiba ben deprosyana girdim cocuguma benden baska kimsenin bakmasini istemiyorum kayinvalidem falan kucagina alinca opunce falan sinir oluyfm sizde de oluyo mu boyle hissiyatlar
Gecmis olsun canim yüzünde de bişeyler var mi ? Benim kuzunun yüzünden kafasinin içine kadar kırmızı kırmızı noktalarmerhaba arkadaşlar;
cuma günü doktora gittik boynundaki pişik yüzünden, cildi çok hassasmış yavrumun alerjik bünye de olunca cildi kabarmaya bahane arıyor gibi bişey oluyor... dokunmak, öpmek, şampuanını deterjanını değiştirmek yasak, sürekli terleyen yerlerini kurulayıp kremlicekmişiz, bana baharatlı yemek yasak, domates yumurta çikolata gibi alerjiyi artırıcı şeyler yemek yasak. iki çeşit krem verdi kortizon içerdiği için devamlı kullanma 1 hafta kullan ara ver geçmezse tekrar kullan dedi, ilk gün sürdüm geçmişti kullanmayı bıraktım şimdi yine başlamış. bepanthen kremi kullanabilirmiyim dedim hiç bir zararı yok devamlı kullanabilirsin dedi, benim kızın cildine çok iyi geliyor pişiği hemen geçirdiğini fark ettim onu kullanıyorum. dilinde pamukçuk olmuş 1 bardak kaynayıp ılımış suya 1 tatlı kaşığı karbonat at temiş bir mendille ya da kulak pamuğuyla sil dedi. yarın rota aşısını vurdurmaya gidicez. şimdilik bizden bu kadar... bir de dün mevlütünü yaptık çok hoş oldu ama çok yoruldum hala bacaklarım belim ağrıyor, pek çok şeyi ben yapmamış olmama rağmen
Biz 1 aylıkken yaptırdık canım. Rutin olarak bütün bebeklerden istiyorlarmış zaten. Çok şükür herhangi bir sıkıntı çıkmadı.
Canm bizim doktorumuz ikinci ayinda yapilacak dedi. Ondan dolayi bekliyorm. İsitme testimiz yapildi cok sukur gayet iyi cikti.
sütünün azalması gayet normal çünkü bebeğin mama aldığı için daha geç acıkıyor ve o sırada meme emmediği için süt oluşumu yavaşlıyor, ve zamanlada azalacaktır.
Bizimde doktorumuz 2. ay yapacak
yaptıranlar nasıl bir şey olduğunu anlatabilir mi?
ücreti falan ne kadar
ya kızlar özel birşeyler paylaşmak istiyorum sizinle
doğum yapalı 50 gün oldu kırkımız çıkana kadar hiç öyle depresif duygularım yoktu
ama şimdi eşim sanki daha önceden o ayılarak bayılarak öpücüklere boğduğum adam değil gibi gözümde
sanki hiç kocam olmamış. iki yabancı gibiyiz. neden böyle olduk anlamadım. ilk 40 gün bişeyim yoktu
beni hergün öperdi sağolsun sarılırdı yok bende bir tuhaflık var.
biraz kayınvalideme sinir yaptım
sonra annem yok gitti aceba bunlarmı beni çökertti
geçecek mi, eski duygularım gelecek mi?
daha cinsellik meselesine hiç gelmedik bile doktor kontrolüne gidecez ondan sonra, çünkü doktor kontrole kadar yasakladı.
şuanki duygularımla o kısmı düşünemiyorum bile
bide sezaryen olan arkadaşlar sonradan ilişki esnasında acıyormu dikişleriniz?
offfffff offfff
Canım benim bebeğimin reflüsü var sürekli kusuyo. Birkaç damlaysa iç zıbına gecmedıyse değiştirmiyorum. Ama daha faxla ıslanırsa muhakkak değiştiriyorum.
Göbek her gecen gün azalıyor benim 57. Günüm hala var ama gitmiş değil.
Sana tvsiyem korse giy gündüzleri, bol su iç ufaktan karın hareketlerine başla ama bu dedikletimi 40 çıktıktan sonra ve dikişlerini muayene ettirdikten sonra yap.
aldm cnm msjını cvpladm:) stres etkili evet bnm oğlum bide sürekli memede olmak istiyo çok ağlayınca veriyorum mamayı azlttımda 60cc veriyorum ve günde 3kere falan veriyorum..Canım sana özelden mesaj attım.
Süt konusunda lütfen stress yapma sürekli kendini takip etme stress çok önemli sütte. Olursa olur olmazsa mamayla devam ederim diyeceksin. Rahat olacaksın. Ne kdr stress yaparsan o kdr çabuk kesiliyor. Eminim gayet iyidir sütün baktın doymuyır bebepin takviye yaparsın bunda kötü birşey yokki..
ama mamadan önce mutlaka 20 25 dk emiyo ve sonrasında veriyorum mamayı açlıktan ağlınca çünki mama vermedim için uyumuyodu aç odu içinde sürekmi memede olmak istiyodu. bnm gibi olan varmı aranızda ?sütünün azalması gayet normal çünkü bebeğin mama aldığı için daha geç acıkıyor ve o sırada meme emmediği için süt oluşumu yavaşlıyor, ve zamanlada azalacaktır.
Canım dikişleri iyiyse bi sıkıntın yoksa ilişki esnasında dikişlerin hiç acımıyor.ya kızlar özel birşeyler paylaşmak istiyorum sizinle
doğum yapalı 50 gün oldu kırkımız çıkana kadar hiç öyle depresif duygularım yoktu
ama şimdi eşim sanki daha önceden o ayılarak bayılarak öpücüklere boğduğum adam değil gibi gözümde
sanki hiç kocam olmamış. iki yabancı gibiyiz. neden böyle olduk anlamadım. ilk 40 gün bişeyim yoktu
beni hergün öperdi sağolsun sarılırdı yok bende bir tuhaflık var.
biraz kayınvalideme sinir yaptım
sonra annem yok gitti aceba bunlarmı beni çökertti
geçecek mi, eski duygularım gelecek mi?
daha cinsellik meselesine hiç gelmedik bile doktor kontrolüne gidecez ondan sonra, çünkü doktor kontrole kadar yasakladı.
şuanki duygularımla o kısmı düşünemiyorum bile
bide sezaryen olan arkadaşlar sonradan ilişki esnasında acıyormu dikişleriniz?
offfffff offfff
saol canım, ilk yüzünde başladı zaten dedimki çocuk erken ergenliğemi girdi naptı niye böyle sivilce sivilce kıpkırmızı meğer alerjidenmiş, anne karnı çok steril bir ortammış bazı bebeklerin cildi böyle dış dünya mikroplarına tepki veriyomuş, yediğimiz şeyler de etkiliyormuş. mustela stelatopia diye bi krem verdi o vücudunu geçirdi, saç diplerini de mustela köpük şampuanı verdi o geçirdi çok şükür. pişik için de travazol krem ve bepanthen kremi sürdüm geçirdi. ama cildi hassas işte sürekli böyle nemlendiricez kremlicez yavrumu...1 gün sürmim hemen kızarıyorGecmis olsun canim yüzünde de bişeyler var mi ? Benim kuzunun yüzünden kafasinin içine kadar kırmızı kırmızı noktalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?