Kac kilo doğmuştu yavrun? Mamaya başlatmaya ne kadar meraklılar, süt hemen düzene girmiyor zaten, artması, kanalların genişlemesi zaman alıyor, sen mamaya başlayınca da çocuk az emiyor vücut bu kadar süt yetiyor deyip süt üretimi ya azalıyor ya da artmıyor. Sana tavsiyem bebek her arandıgında emzir, aranmıyorsa her iki saatte bir emzir ki sütün azsa bile çoğalsın
Ne kadar kilo almış yani 1 ay boyunca? Hep aynı yerde tarttır canım çok fark ediyo çünkü ama ben sağlık ocakları daha doğru tartıyodur diye düşünüyorum... Bi çok özel hastane daha az tartıyo ya da ben öyle denk geldim... Cumadan pazartesiye o kadar almaz normalde günde 20-30 gr arası alıyolar hadi 40 alsın 50 alsın yine de 240 gr alamaz... Zaten ilk 1 ay az kilo alması çok normal 2. Ayda atak yaptı benim oğlumda ilk ay sınırdaydı
günde 30 gr almaları gerekiyormuş canım, gün hesabına vur bakim almıştır belki
madem memeye zor alıştı mama verme zamanla sütün azalacak çünkü
mama dıye öluyor doktorlar, cocuk açım dıye ağlamıyorsa sorun yoktur bence. hem dogum kılosuna gore kılo artışına bakılması lazım.
benım bebegım 37 gunlukken 3600dü. ama 2700 dogdu ve sarılıktan dolayı 2500e duşmuştu. ilk ay bebekler %10 kılo kaybı yaşıyorlarmış.o şişlik inince kılo verıyorlar.
açım dıye ağlamıyor ve aranmıyorsa meme dıye problem değil bence canım.
günde 30 gr almaları gerekiyormuş canım, gün hesabına vur bakim almıştır belki
madem memeye zor alıştı mama verme zamanla sütün azalacak çünkü
Canım biz bugün 43 günlük olduk. Kanama bitti ama kahverengi akıntı devam ediyor. Bugün doktora gittim normal, artık bitiyor dedi. Ama 40 bitmesine rağmen ne bebek düzene girdi, ne de bende bir degisiklik var. Boşuna gözümde buyutmusum :)Hnmlr 40 bitince kesiliyormu kanama. Sizin kaç gün sürdü yada devam ediyor mu kanama.
Canım biz bugün 43 günlük olduk. Kanama bitti ama kahverengi akıntı devam ediyor. Bugün doktora gittim normal, artık bitiyor dedi. Ama 40 bitmesine rağmen ne bebek düzene girdi, ne de bende bir degisiklik var. Boşuna gözümde buyutmusum :)
Ne gibi yan etkileri varmış???
Kagidinda yazmasi lazim hatrlsmiorum var oldugunu duydum esimden o okumustu hatta biz aldik vermedik vazgectik 2 gun verdik ama zaten bi isede yaramadi . pahalida . amaaa solede bir gercek var her cocukta yarar yaramaz die bisi yok bunyeye gore degisimi var . ben bide debriyat kullaniorumNe gibi yan etkileri varmış???
40tan önce bitti benimki ama sarı bir akıntı vardı 40m çıkalı neredeyse iki hafta oldu ama o sarı akıntı hala devam ediyorHnmlr 40 bitince kesiliyormu kanama. Sizin kaç gün sürdü yada devam ediyor mu kanama.
Ben de bebeğin düzelmesini beklemiştim 40 çıktıktan sonra, bana 3 aylık olmasını bekle dediler, 3 aylık olunca da 6 aylık olmasını bekle diyecekler herhaldeCanım biz bugün 43 günlük olduk. Kanama bitti ama kahverengi akıntı devam ediyor. Bugün doktora gittim normal, artık bitiyor dedi. Ama 40 bitmesine rağmen ne bebek düzene girdi, ne de bende bir degisiklik var. Boşuna gözümde buyutmusum :)
Lansinohun kremini kullanıyorum benimki de şu an çatlak, krem pek bi işe yaramıyor zeytinyağı sürmeyi deneyeceğim, karbonatlı su da iyi gelir demişlerdi ama denemek lazım.Kızlar gogus ucu catlaginiz icin neler kullandiniz ? Emzirirken felaket canim yaniyor. Bir kac birsey denedm ama hiic bir ise yaramadi. Gecici rahtlik sagladi. Oglumda daha kisa surmstu bu sürec. Kızımda nerdeyse 1,5 ay olucak hic gelisme yok..
canım profil resmindeki senin bebeğin mi?
çok tatlı maşallah
Lansinohun kremini kullanıyorum benimki de şu an çatlak, krem pek bi işe yaramıyor zeytinyağı sürmeyi deneyeceğim, karbonatlı su da iyi gelir demişlerdi ama denemek lazım.
Kızlar gogus ucu catlagina tahinin üzerinde ki yag iyi geliyor bi deneyin derimKızlar gogus ucu catlaginiz icin neler kullandiniz ? Emzirirken felaket canim yaniyor. Bir kac birsey denedm ama hiic bir ise yaramadi. Gecici rahtlik sagladi. Oglumda daha kisa surmstu bu sürec. Kızımda nerdeyse 1,5 ay olucak hic gelisme yok..
lansinoh kullanıyorum ben, garmastan da kullandım ama cayır cayır yaktı gogsumuKızlar gogus ucu catlaginiz icin neler kullandiniz ? Emzirirken felaket canim yaniyor. Bir kac birsey denedm ama hiic bir ise yaramadi. Gecici rahtlik sagladi. Oglumda daha kisa surmstu bu sürec. Kızımda nerdeyse 1,5 ay olucak hic gelisme yok..
Lansinohun kremini kullanıyorum benimki de şu an çatlak, krem pek bi işe yaramıyor zeytinyağı sürmeyi deneyeceğim, karbonatlı su da iyi gelir demişlerdi ama denemek lazım.
Kızlar gogus ucu catlagina tahinin üzerinde ki yag iyi geliyor bi deneyin derim
lansinoh kullanıyorum ben, garmastan da kullandım ama cayır cayır yaktı gogsumuhamıleyken onu kullanıyordum oysa ıyı gelıyordu.
ama hıc bır sekılde gogus acım gecmıyor cunku süreklı sağıyorum gogsumu, hep tahriş oluyor
zeytınyagı da denedım olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?