2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

günde 30 gr almaları gerekiyormuş canım, gün hesabına vur bakim almıştır belki
madem memeye zor alıştı mama verme zamanla sütün azalacak çünkü

oğlum 3210 kilo doğdu 1 aysonra doktor 3760 dedi az buldu yani 550 gr almış, ama ben 12 gün süt vermeedim emmedi ve çok aç kalmıştı oğlum.
sağlık ocağına 3 gün sonra gidince 4 kilo dedi arada çok fark var kafam karıştı
ama mamaya başlamıcam sütümü azaltmak istemiyor bebeğim mamaya alışmasın

gündüz sık sık emziriyorum hatta başka hiç bi iş yapmıyorum ama gece bazen derin uyuyo iki saati geçiyo emmesi 3 4 saati buluyo uyandıramıyorum ya da kıyamıyorum uyandırmaya
çok şükür sağlığı iyi çok kilolu olmasada olur diyorum zaten bende kilolu değilim benim gibi zayıf olur belki çocuğum
sağlıklı olsunlarda

Hnmlr 40 bitince kesiliyormu kanama. Sizin kaç gün sürdü yada devam ediyor mu kanama.
Canım biz bugün 43 günlük olduk. Kanama bitti ama kahverengi akıntı devam ediyor. Bugün doktora gittim normal, artık bitiyor dedi. Ama 40 bitmesine rağmen ne bebek düzene girdi, ne de bende bir degisiklik var. Boşuna gözümde buyutmusum :)

Aynen Cnm hiç değişiklik yok. Ama pıhtı parça kan geliyor.

Ne gibi yan etkileri varmış???
Ne gibi yan etkileri varmış???
Kagidinda yazmasi lazim hatrlsmiorum var oldugunu duydum esimden o okumustu hatta biz aldik vermedik vazgectik 2 gun verdik ama zaten bi isede yaramadi . pahalida . amaaa solede bir gercek var her cocukta yarar yaramaz die bisi yok bunyeye gore degisimi var . ben bide debriyat kullaniorum

Kızlar gogus ucu catlaginiz icin neler kullandiniz ? Emzirirken felaket canim yaniyor. Bir kac birsey denedm ama hiic bir ise yaramadi. Gecici rahtlik sagladi. Oglumda daha kisa surmstu bu sürec. Kızımda nerdeyse 1,5 ay olucak hic gelisme yok..

Ben de bebeğin düzelmesini beklemiştim 40 çıktıktan sonra, bana 3 aylık olmasını bekle dediler, 3 aylık olunca da 6 aylık olmasını bekle diyecekler herhalde

Lansinohun kremini kullanıyorum benimki de şu an çatlak, krem pek bi işe yaramıyor zeytinyağı sürmeyi deneyeceğim, karbonatlı su da iyi gelir demişlerdi ama denemek lazım.

Lansinohun kremini kullanıyorum benimki de şu an çatlak, krem pek bi işe yaramıyor zeytinyağı sürmeyi deneyeceğim, karbonatlı su da iyi gelir demişlerdi ama denemek lazım.
Kızlar gogus ucu catlagina tahinin üzerinde ki yag iyi geliyor bi deneyin derim

lansinoh kullanıyorum ben, garmastan da kullandım ama cayır cayır yaktı gogsumuhamıleyken onu kullanıyordum oysa ıyı gelıyordu.
ama hıc bır sekılde gogus acım gecmıyor cunku süreklı sağıyorum gogsumu, hep tahriş oluyor
zeytınyagı da denedım olmadı.

Bende o kremi kullandim ama ise yaramadi. Karbonatli suyla yikadim goguslerimi yakti biraz ama hala ayni..

Su agrilar gecsede mutlu mutlu emzirsek kuzularimizi.. Ayva cekirdeginide denedim oda fayda etmedi...

kızlar ben intten bi çay tarifi buldum ve 4 gündür içiyorum ve bebğim daha az gaz problemi yaşıyor ve daha çok uyuyor Buggün mesela hiç ağlamadı uyudu. Ben 2 saatte bir uyandırıp emzirdim , gaz problemi de daha az oldu. Tarif:
1 yemek kaşığı rezene, 1 yemek kaşığı ıhlamur, 1 yemek kaşığı papatya, 1 tatlı kaşığı tane kimyon ve 1 tatlı kaşığı anason. Porselen bir demliğe bu ölçülerde bitkileri koyun ve üzerine 2 fincan kaynar su ekleyin. Demliğinizin üzerine bir havlu ile kapatın. Yemeklerden hemen sonra bu çayı içtiğinizde bebeğinizin gazı daha az olur. Sizin de sütünüz daha bol olur.

slm kızlar buğün 38.günümüz ve sanki bnm sütüm artmıyo azalıyo bebeğime daha çok mama vermeye aşladımm... acaba ilerde artar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…