canım çok geçmiş olsun dua edeceğiz bebişine çabucak iyi olacak inşallahçok teşekkürederim duan için allah hepimize yardım etsin evlatlarımıza sağlık versin çok zormuş uykularım kaçıyor, ben bir defa ameliyat olduğumda annem on gün yemek yememişti şimdi anlıyorum onun için ne kadar zor olduğunu ve benim meleğimin daha ağzı var dili yok canı yansa ağrısı olsa onu bile söyleyemez kıyamıyorum kuzuma
çok teşekkür ederim canım inşallahcanım çok geçmiş olsun dua edeceğiz bebişine çabucak iyi olacak inşallah
Canım Allah bebişine acil şifalar versin küçük yaşta daha kolay iyileşir tıp çok ilerledi sizin yapacağınız iyi bir doktor bulmak ve moralini yüksek tutmakARKADAŞLAR GÜNAYDIN BİR SORUNUM VAR MALESEF
birincisi cumartesi 4.ay kontrolümüz vardı 4. ay 1 haftalık olduk 7.500 gr 67 cm olmuş miniğim 600 gr almış sizce azmı doktor normal dedi ama geçen ay 1000 gr almıştı gerçi bu ay çok hareketlendi ondan olabilir
ikinciside testislerinden biri inmemişti ultrason çektirdik baya yukarda kalmış bir daha ki ay cerrahla görüşücez yüksek ihtimal operasyon gerekecek ve sünnetide aradan çıkartıcaklar ama o daha çok küçük nasıl olacak nasıl ben o kapıda durup evladımı o soğuk sedyeye bırakıp çıkıcam kafayı yemek üzereyim çok üzgünüm mutsuzum napıcam ben
Çoook geçmiş olsun canım. Rabbim dermansız dert vermesin çözümü olan şeyler nihayetinde stres yapmamaya çalış sen rahat olki bebişinde rahat olsunçok teşekkür ederim canım inşallah
Günaydın canım maşallah bebişine bende sabırsızlanıyorm ekgıda için ama Dr 6. Ayımızıda doldurmasını bekliycez dediannişler günaydın :) ananemizle beşinci ay kontrolüne gittik geldik. 850 gr almışız. ek gıda başımın tacıkilomuz 7000gr boyumuz 67 cm. şimdiye kadar hep yavaş kilo aldığı için. çok mutluyum çok bu arada bugün çeyrek yumurta sarısı yedirdim elimle. yavaştan kahvaltıya geçeceğim.
Mrb arkadaşlar, bebegım 20 gunde 100 gr almıştı dıye yazmıştım. perşembe gunu kontrole gıttık boğaz enfeksıyonu olmasına rağmen 13 gunde 300 gr almış çok sukur.
Bu arada ben lactamıl ıcmeye başladım ve elevıt ıciyorum dr tavsıyesıyle. biraz emmesi de duzeldı. emmek ıstemıyordu gecen ay sırf bu yuzden kılo alımı yavaşladı.
Doktor mama önermedı kg aldıgı ıcın çok şükür.
ARKADAŞLAR GÜNAYDIN BİR SORUNUM VAR MALESEF
birincisi cumartesi 4.ay kontrolümüz vardı 4. ay 1 haftalık olduk 7.500 gr 67 cm olmuş miniğim 600 gr almış sizce azmı doktor normal dedi ama geçen ay 1000 gr almıştı gerçi bu ay çok hareketlendi ondan olabilir
ikinciside testislerinden biri inmemişti ultrason çektirdik baya yukarda kalmış bir daha ki ay cerrahla görüşücez yüksek ihtimal operasyon gerekecek ve sünnetide aradan çıkartıcaklar ama o daha çok küçük nasıl olacak nasıl ben o kapıda durup evladımı o soğuk sedyeye bırakıp çıkıcam kafayı yemek üzereyim çok üzgünüm mutsuzum napıcam ben
Kızlar yarın ise başlıcam ogleciyim annem bakicak minigime ama kaygılıyım
Canlar bebislerin kiyafetlerini utuluyormusunuz. Ben hic utulemiyorum 40 derecede yikiom. Utulemeye firsqt olmuyorki daha.biri kurumadan digerini atiyorum makineye. Cpk kusuyor cok
kızlar emzirirken kalsiyum kullanıyormusunuz ismini öğrenebilirmiyim
yada başka vitaminiler☺
Ben decavit kullaniyorum . Ama sacim cok fazla dokuluyor seyreklesti sacim her helimi attimda mutlaka kosamla geliyor elime . Banyoda oyle bi dokulutorki anlatamam . Cok agladim. On gn.sonra kizimin kpntrele gottcem ozaman bende tahlil yaptircam bakalim. Normal bi dokulme degil cunku.
çok sağol arkadaşım bizde araştırıyoruz bakalım iyi bir doktor buluruz inşallahCanım Allah bebişine acil şifalar versin küçük yaşta daha kolay iyileşir tıp çok ilerledi sizin yapacağınız iyi bir doktor bulmak ve moralini yüksek tutmak
sağol canım elimde değil kiÇoook geçmiş olsun canım. Rabbim dermansız dert vermesin çözümü olan şeyler nihayetinde stres yapmamaya çalış sen rahat olki bebişinde rahat olsun
bilmem geçen aya göre az almış diye üzüldüm birazçok geçiş olsun canım. dua edeceğim. allah yardım eder hiç korkma
bebişin en kısa zamanda düzelecektir allahın izniyle
hem kilosuda iyiymiş benm,m oğlum daha minik sanki
Ben ütülüyorum. Yumuşatıcı kullanmadan yıkayıp 3 kere durulatıyorum ki deterjan kalmasın.Canlar bebislerin kiyafetlerini utuluyormusunuz. Ben hic utulemiyorum 40 derecede yikiom. Utulemeye firsqt olmuyorki daha.biri kurumadan digerini atiyorum makineye. Cpk kusuyor cok
Canım öncelikle gözünaydın sana sorularım olacaktı ek gıdaya bi öğün ve bi kaşıkla mı başladın? İkincisi doktorun ek gıda konusunda liste verdi mi?annişler günaydın :) ananemizle beşinci ay kontrolüne gittik geldik. 850 gr almışız. ek gıda başımın tacıkilomuz 7000gr boyumuz 67 cm. şimdiye kadar hep yavaş kilo aldığı için. çok mutluyum çok bu arada bugün çeyrek yumurta sarısı yedirdim elimle. yavaştan kahvaltıya geçeceğim.
Ben de olmadım canım sadece emziriyorsan büyük ihtimal 6 ay olmayacağız sonra da çok uzamasa bariKızlar ben henüz adet görmedim aynı durumu yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?