2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Allah yardimci n olsun yavruna şifalar versin kolaylıkla üstesinden gelir inşallah zor bir durum biliyorum ama dirayetli olmaya calıs çünkü bebekler biz kaygili stresli olunca hemen etkileniyorlar rabbim kötü hastalik göstermesin bunlar gecıçi òle düsün icini ferah tut:)

canım çok geçmiş olsun dua edeceğiz bebişine çabucak iyi olacak inşallah

Canım Allah bebişine acil şifalar versin küçük yaşta daha kolay iyileşir tıp çok ilerledi sizin yapacağınız iyi bir doktor bulmak ve moralini yüksek tutmak

Günaydın canım maşallah bebişine bende sabırsızlanıyorm ekgıda için ama Dr 6. Ayımızıda doldurmasını bekliycez dedi

cnm elevitte domuz jelatini gibi bişey varmış araştır istersen onun yerine decavitte içebilirsin hamileyken ben onu içiyodum.

çok geçiş olsun canım. dua edeceğim. allah yardım eder hiç korkma
bebişin en kısa zamanda düzelecektir allahın izniyle
hem kilosuda iyiymiş benm,m oğlum daha minik sanki

kızlar bu arada bi kaçgündür annemdeyim bana kuru dutu kaynatıp içiriyo az şekerle hem suyunu hem posasını sütümün arttığını hissettim oğlum içerken luk luk sesler geliyo daha çok süt var sanki
ilk doğum yaptığımdada süt gelsin die yapmıştı çok faydası var bilginiz olsun

kızlar emzirirken kalsiyum kullanıyormusunuz ismini öğrenebilirmiyim
yada başka vitaminiler☺

cnm ben kalsiyum arada aklıma gelirse içiyorum adını unuttum şimdi, annemdeyim
folik asit içiyorm solgarın
bi de balık yağı içiyorum o bitti alıcam tekrar adı maringap omega3 önemli çünkü

cnm benimde aşırı dökülüyor dediğin gibiyim aynı netten baktım hamilelikten sonra oluyormuş normalmiş bi de emzirirken vitaminde kaybediyorsak o da etkiler

Canım Allah bebişine acil şifalar versin küçük yaşta daha kolay iyileşir tıp çok ilerledi sizin yapacağınız iyi bir doktor bulmak ve moralini yüksek tutmak
çok sağol arkadaşım bizde araştırıyoruz bakalım iyi bir doktor buluruz inşallah

Canlar bebislerin kiyafetlerini utuluyormusunuz. Ben hic utulemiyorum 40 derecede yikiom. Utulemeye firsqt olmuyorki daha.biri kurumadan digerini atiyorum makineye. Cpk kusuyor cok
Ben ütülüyorum. Yumuşatıcı kullanmadan yıkayıp 3 kere durulatıyorum ki deterjan kalmasın.

Canım öncelikle gözünaydın sana sorularım olacaktı ek gıdaya bi öğün ve bi kaşıkla mı başladın? İkincisi doktorun ek gıda konusunda liste verdi mi?
bana çok karışık ve zor geliyor 3 gün bir tatlı kaşığı deneyip alerjik bi durum olmazsa başka sebzeye geçiliyor en son meyveler diyorlar sen de böylemi uyguladın?
Kızlar ben henüz adet görmedim aynı durumu yaşayan varmı
Ben de olmadım canım sadece emziriyorsan büyük ihtimal 6 ay olmayacağız sonra da çok uzamasa bari bir yılı geçti adet görmediğimiz

Annelerden biri lactamil içiyorum demişti adını hatırlayamadımbugün ben de gördüm ama almadım sütü arttırıyor mu yoksa gıda takviyesi gibi mi onu soracaktım ben sadece humana steel tea içiyorum bitince lactamil alsam mı diye düşündüm okursa cevap verebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…