Sütün artması için en önemli şey yeterli sıvı almak psikolojik olarak rahat olmak en önemlisi emzirme ye istek li olmak ben açıkçası yiyecek lerle pek alakası olduğunu düşünmüyorum her annenin sütü bebeğine yeter ilk çocuğum da sütüm vardı ama lohusalık depresyonu geçirdim emzirme yi hiç sevmediğim için zamanla sütüm gitti allahtan ikinci de aynı şeyleri yapamadım anne li ğin tadına vardım:)
Mrb arkadaşlar, bebegım 20 gunde 100 gr almıştı dıye yazmıştım. perşembe gunu kontrole gıttık boğaz enfeksıyonu olmasına rağmen 13 gunde 300 gr almış çok sukur.
Bu arada ben lactamıl ıcmeye başladım ve elevıt ıciyorum dr tavsıyesıyle. biraz emmesi de duzeldı. emmek ıstemıyordu gecen ay sırf bu yuzden kılo alımı yavaşladı.
Doktor mama önermedı kg aldıgı ıcın çok şükür.
Mrb arkadaşlar, bebegım 20 gunde 100 gr almıştı dıye yazmıştım. perşembe gunu kontrole gıttık boğaz enfeksıyonu olmasına rağmen 13 gunde 300 gr almış çok sukur.
Bu arada ben lactamıl ıcmeye başladım ve elevıt ıciyorum dr tavsıyesıyle. biraz emmesi de duzeldı. emmek ıstemıyordu gecen ay sırf bu yuzden kılo alımı yavaşladı.
Doktor mama önermedı kg aldıgı ıcın çok şükür.
Bebikim doğduğunda sütüm yok denecek kadar azdı. Sabah yulaflı müsli yedim. Gün içinde malt içecekler tükettim. Ben Ülkerin maltana'sını içtim fiyatı da uygun gelmişti vana. Ayrıca inciri kaynatıp suyunu içtim günde 2 defa. Daha bikaç bişey daha vardı ama tam hatırlamıyorum. İnsan mecbur kalınca kim ne derse yapıyo işte. Tabi bunların yanında bol sıvı ve moral
Ben decavit kullaniyorum . Ama sacim cok fazla dokuluyor seyreklesti sacim her helimi attimda mutlaka kosamla geliyor elime . Banyoda oyle bi dokulutorki anlatamam . Cok agladim. On gn.sonra kizimin kpntrele gottcem ozaman bende tahlil yaptircam bakalim. Normal bi dokulme degil cunku.