2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canlar bebislerin kiyafetlerini utuluyormusunuz. Ben hic utulemiyorum 40 derecede yikiom. Utulemeye firsqt olmuyorki daha.biri kurumadan digerini atiyorum makineye. Cpk kusuyor cok
Canim bi dogmadan yikayip utulemistim o kadar. Sonrasinda hic utulemedim firsat olmuyo dedigin gibi.

acimio galiba tepki gostermio doktora gtmemizede var bende sandm asil rengine donuo bezini sik degstriorum ucunuda aciorim hep bu arada artik 1 yasina grmeden yasaklamislar sunnet haberiniz olsun yoksa hemen yaptrcaktim ben
acımıyodur acısa elleyinc mızıklanır bence ama fito krem çok iyi bir kere sürüyosun hop geçiyo kızarıklık tavsiye ederim

benimkide öyle canım diş çıkarana kadar devam edemiş korkma

çok şükür canımçok sevindim senim adına

ARKADAŞLAR GÜNAYDIN BİR SORUNUM VAR MALESEF
birincisi cumartesi 4.ay kontrolümüz vardı 4. ay 1 haftalık olduk 7.500 gr 67 cm olmuş miniğim 600 gr almış sizce azmı doktor normal dedi ama geçen ay 1000 gr almıştı gerçi bu ay çok hareketlendi ondan olabilir
ikinciside testislerinden biri inmemişti ultrason çektirdik baya yukarda kalmış bir daha ki ay cerrahla görüşücez yüksek ihtimal operasyon gerekecek ve sünnetide aradan çıkartıcaklar ama o daha çok küçük nasıl olacak nasıl ben o kapıda durup evladımı o soğuk sedyeye bırakıp çıkıcam kafayı yemek üzereyim çok üzgünüm mutsuzum napıcam ben

4. ay için 600 gr az değil, bebekler ilk 3 ayında aldığı gibi devam etmiyorlar genelde, dediğin gibi hareketleniyorlar çünkü,
benim de oğlum sünnet oldu, hatta operasyonda babası da ben de yanındaydık, ben soğuk kanlıyım sanırım, oğlumun elinden tutup ona destek oldum, o an operasyonu değil sadece oğlumu düşündüm, ona baktım:)

El emme olayına gelince bizim dişimiz çıktı, artık tavşancık olduk :) fakat hala elini ağzında, doktora sorduğumuzda normal olduğunu söyledi

malesef bizi içeri almazlar ki sünnet değil bu testis için ameliyat olacak sünnetide yapıp aradan çıkartırız dediler sadece yani sırf sünnet olsa bende dayanırım ama o içerde ben dışarda kolay değil miniğim resmen ameliyat olcak

Kendini çok yıpratma arkadaşım, inşallah başarılı bir şekilde atlatır,hiç hatırlamayacak o bu zamanları kendini öyle teselli etmeye çalış, kolay değil biliyorum küçücük bir bebek için, Allah, tüm meleklerimizi korusun...

Ah ah benim kızım 4. ay kontrolünde 6200gr gelmişti ve ilk ay 1200, ikinci ay 800, üçüncü ve dördüncü aylar 600gr almıştı ona rağmen keyfi iyiyse takmamayı öğrendim sen hiç düşünme bile maşallah kuzuna
Kızım olduğu için bilmiyorum ama geçen bi tanıdığımızın oğlu ona benzer bi ameliyat oldu akşama evde koşup oynuyordu sadece kasığında küçük bikaç dikişle halletmişler

inşallah o kadar basit olur 1 ay sonra cerraha götürcez bizde

Ktpkrd çok geçmiş olsun.ben de sen gibi olurdum heralde böyle bir durumda. Kıyımsızım biraz. Allah yardım etsin. Sağlık için mecbur. Whisper ben de heyet raporu alamasaydım senin durumunda olacaktım . Hem de bakıcı olacaktı.biz de ev kredisi ödüyoruz. ÇocuklarımıZ için çalışıyoruz bi yerde. Allah yardımcımız olsun. Ütü meselesine gelince ben de ilk yıkadığımda ütüledim sadece. Şimdi kurutma makinesinde kuruduğu için ütülemiyorym. Onla başa mı çıkılır. Hiç alıştırmıyorum o kadar hijyene kendimi de onu da. Ablam kafayı yiyecekti ütüden . O önümde örnek. Öyle yapmayacağıma söz vermiştm.

annişler günaydın :) ananemizle beşinci ay kontrolüne gittik geldik. 850 gr almışız. ek gıda başımın tacı kilomuz 7000gr boyumuz 67 cm. şimdiye kadar hep yavaş kilo aldığı için. çok mutluyum çok bu arada bugün çeyrek yumurta sarısı yedirdim elimle. yavaştan kahvaltıya geçeceğim.

çok teşekkürederim duan için allah hepimize yardım etsin evlatlarımıza sağlık versin çok zormuş uykularım kaçıyor, ben bir defa ameliyat olduğumda annem on gün yemek yememişti şimdi anlıyorum onun için ne kadar zor olduğunu ve benim meleğimin daha ağzı var dili yok canı yansa ağrısı olsa onu bile söyleyemez kıyamıyorum kuzuma

ayyhhh cok zor ya off cok kucuk ler daha allah sabir versin derdi veren dermaninida verir bol dua insallah allh daha buyuk derttler vermesin .. bende sariliktan kucagima yeni almisken kucagimdan aldilar goturduler ameliyatliyim nasil bakarlar ne yaparlar endisesi cok zor allahim cok cok zor allah ewladiyla sinamasin kmsei zor ama rabbim en sevdiginden sinar insani ve biz ilk ewlatlarimizi sevoruz

Canim cooook gecmis olsun insallah agrisiz acisiz hayirlisiyla gecer. Cok stres yapma

zaten her gece yawrumun başında dua ediyorum rabbim kolaylık versin diye çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…