2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bizde iki gündür elma suyu veriyoruz miniğime çok sevdi maşallah :) bir iki gün sonra armuta geçmeyi düşünüyorum yalnız ben suyunu vermekle başladım sen püreyle mi başladın canım
ben de meyve suyu verdim baştan ama doktor dişleri çürük çıkar diye uyardı artık püre veriyorum canım sen de doktoruna sor istersen

kızlar wee nin manuel güğüs pompasınımı alayım yoksa bebedorun kinimi alayım ikiside manuel
kpt kurdu wee den memnunmuş ama bilemedim kızlar bi fikir verin

kızlar wee nin manuel güğüs pompasınımı alayım yoksa bebedorun kinimi alayım ikiside manuel
Canim ben medelanin elektrikli ve pilli pompasini kullanıyorum çok memnunum. Ablam manuel kullanmıştı daha doğrusu kullanamamisti eliyle sagmisti. Elektrikli alacak olursan medelayi tavsiye ederim

Evet canim ogretmenim. Cok sukur oturttuk duzen bugun itibariyle.kizim anneannesini cok seviyo:) uzmuyomus da ben ďe 2 tane 110cc sut sagiyorum. 6 saat yetiyo
Arkadaşım bende öğretmenim ama allak bullak oldum nasıl bir düzen oturttun sabahtan akşama beslenme ve uyku düzenini yazarmisin bebeginin

Kızlar yeni bi konu açacağım ben ben bebekle ilgilenirken eşimden çok uzaklaştım ya cinsel acıdan demiyorum hiç bir şey konuşmuyoruz beraber yemek yemiy oruz benim annem yanımda bebeğe bakıyor öyle olunca geri planda kalıyor eşim bebek bakımında işten yorgun geliyor annem varken gel beraber bebeğe bakalım diyemiyorum yarim saat oynuyor geri bize veriyor o annem rahat etsin diye odasına çekiliyor bebek annem ben basbasayiz devamlı sizde durumlar nasıl,????

Bizim 12-1 arası uyuyur gece bir kere emmeye kalkıyor sonra sabah 8-9 arası uyanıyor büyük insan gibi ben de şöyle 8-9 da gece uykusuna geçen bebelere özeniyorum

Sağol canım bugün kan tahlili yaptırdım sonuçlara göre alırım olmadı biraz da ondan içerim napayım
ben de yazmıştım, ıcıyorum ama kalıtesını arttırmak ıcın canım. sütü arttırmıyor
Teşekkür ederim canım
Ben philips aventin manuelini kullanıyorum ve çok memnunum hem güzel sağıyor hem acıtmıyor :) elin yoruluyor diyorlar manueller için ama ben hiç yorulmadan 5-10dk da göğüsü boşaltabiliyorum

Arkadaşım bende öğretmenim ama allak bullak oldum nasıl bir düzen oturttun sabahtan akşama beslenme ve uyku düzenini yazarmisin bebeginin
Ben ucretsiz izin aldim yoksa bebegime kimse bakamazdi cunku cokbzor bi bebek inaninki her goren halime uzuluyo uyku duzeni falan yok bazen iki saat uyuyo ama gunduz bi saat duruyo bes dakka uyuyo yani yatirip kaldiriyorum gun boyu oyalamaya calisiyorum ama yok yani

uyku bir yana bizim kız bana çok düşkün oldu ya odadan çıkınca hep beni arıyor gözleri mızmızlanıyor. sizin de öyle mi? nasıl bırakacağız biz bu bbıdıkları?

Canım sağol ya çok üzülüyorum bebeğe odaklandım diğer tarafta eşim gidiyor ... annem uzun kalacak annem bütün gün bakar ama eşim yorgunum diyor yarim saat seviyor bize veriyor bebeği anneme bırakıyor ben bazen eşimin yanında duruyorum bazende bebeğin ama çoğunlukla bebeğin ....sadece buda değil ne bileyim ben bebeğe bAkıyorum o da evde takılıyor yani... sizde nasıl???

canım nasıldı biraz anlatsana yani hastanede yatırdılar mı yada dikiş var mıydı ağrısı çok oldu mu
Yok hastanede yatırmadılar hem testis ameliyatı hem sünnet aynı anda oldu ameliyattan sonra hemen yolladılar eve ağrısı pek olmadı genel olarak mızmızdı çünkü 1.5 yaşındaydı sürekli hareket etmek emeklemek istiyordu sonda takmışlardı sondayı çekmek istiyordu başetmek çok zor oldu yoksa ameliyatta bir şey yok genel anestezi yaptılar zaten sen rica et senin kucağında yapsınlar anesteziyi ne olduğunu oda anlamaz hem seninki küçük daha kolay olur sıkma canını

bizim bebiş eşim eve geldikten iki-üç saat sonra uyuduğu için mümkün olduğunca onunla vakit geçirmeye çalışıyor. zaten eşim gelince ben bebeği ona verip yemek hazırlıyorum. biz yemek yerken kızım ana kucağında ya da oyun halısında oynuyor. sonra biraz daha oyun ve uyku vakti. akşamları bazen ikimiz de bağımsız takılıyoruz bilgisayar falan bazen de beraber film izliyor veya sohbet ediyoruz. bazen arkadaşlar geliyor. beni ihmal ederse trip atıyorum :) bütün günümüz bebişle geçtiği için ilgi istememiz çok normal değil mi

Aslında bebeğe bakan bir anane olmasaydı belki eşimle ben beraber bakardık ortak paylaşımınız en azından bebek bakımında olurdu ama Bende çalışıyorum evde birisi şart evde bakan olunca eşimde yanasmiyor bakıma bakalım hafta sonu bir konuşma yapacağım bebek sonrası eşlerin ilişkileri nasıl değişir diye bir araştırsanıza google de hiç iç acıcı şeyler yszmiyor

Teşekkür ederim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…