Maşallah benimki neden zayıf ne yapmam gerek sağlık önemli tabiki ama üzülüyorum5 eylül doğumlu 8.200kilo 67 cm
Masallah duzeniniz harikaCanim söyle benim kız çok erken uyanıyo mesela suan uyandı ve emiyo:) ben öğlenciyim. 11.30 da çıkıyorum 17.15 gibi evdeyim. Bu saatlerde başlıyo günümüz eğer gece çok uyandiysa babaya veriyorum o ise gidene kadar 07.00 uyuyorum. Sonra genelde 7 gibi sut sagiyorum 110 anca çıkıyo. Sonra meme oyun derken 08.30 gibi uyutuyorum 10 a kadar genelde. Sonra emzirme alt değiştirme derken bi yandan hazirlanmaya başlıyorum. Uykusunu alsiysa mizlanmiyo o sırada kızım. 11 gibi kahvaltı hazırlayıp annemi uyandırıyorum bütün gün için enerji lazım o yüzden geç kalkıyobenim eşim polis canım bi gün 7.30 18.30 Calisiyo ertesi gün izin yapıyo. O izinliyken sabah ona verip 9 a kadar uyudugum da oluyo. Neyse 11.30 gibi çıkıyorum annem uyutuyo 13e kadar sonra sütünü veriyo. 14.30 gibi bi uyku daha 16ya kadar ve yine süt. 17.15 de de ben evdeyim. Kızı emzir sev derken baba geliyo 18.30 yemek ve hemen ardından kizimin banyosu ve 19.00 gibi her akşamki masaj ninni pijama o siralarda hep baba ve ben birlikte yyapıyoruz. Biz gelince anneannenin mesaisi dolmuş oluyo 20.00 gibi emzirerek uyutuyorum kuzuyu. 22.00 ye kadar eşim ben annem beraber tv izliyoruz meyve tatlı falan. Sonra uyuyoruz en gec 22.00 de. Bebisi de emzirip. Sonra sonra 3 gibi uyanıp emiyo uyuyo ve 5.30 da tamamen uyanıyo. bu sansliysam ama bazen 5 kere uyandigi da oluyo.Bu saatler 1 ayliktan beri neredeyse aynı. Eşim benim gerçekten fedakâr bi insan canım maşallah diyim:) o izinliyken annem de rahat ediyo her işi yapar yerine göre bebise de bakar. Iste düzen bu canım biraz karışık ama idare ediyoruz
Canim rahat ol bi şekilde düzen oturacak olmadı mama yicek bebis. Yapacak bişi yok. Sağlıklı mutlu olun daCanim ben sut sagsam bebek ac kalir kendimize zor yetiyor gibi arada bi sagsam ileriki oğünde doymayacak gibi... benim okul programim bir 11 de basliyor bi 1 de basliyor oyle bi duzen yok okulda gogsum sisiyor 5 dk tenefusler yemek yiyemiyorum su icsem tuvalete girecrk zaman bulmak bile zor oyle stres yaptim simdi
Her söyleneni uygulasaydık bebeklerin başı dönerdi valla. Bebeğin aç olup olmadığını en iyi annesi bilir bence. Çok takmamak lazım her söyleneni. Bebek bu her şeyi yalamaya ağzına sokmaya çalışıyor işte. Zaten aç bebeği susturmak çok zor olurmuş, bebeğim mutluysa sorun yok bence. Her anne kendisi bilir bebeği için neyin iyi olduğunu. Tabi tabi deyip geçmek lazım bazen.
Annem bizde kalıyo canım çünkü ben Elazığ'dayım onlar izmirde yaşıyo. Bebisi gunasiri yikiyorum dusakabinde kucağıma aliyorum eşim de dusu tutuyo çok eğlenceli oluyocanım pijama derken masajda çırılçıplak soydugum için aynı şeyleri giydirmiyorum bi de uyku tulumu. Sabah 5.30 da uyanmak dışında düzen iyi çok şükür
Canim valla Tracy hogg un kitabını okudum onları yapabildiğim kadarını uyguladım. Ama kızım da uyumlu maşallah onun da etkisi çok. Kimi bebek gerçekten zor oluyo. mutlu olsunlar güzel buyusunler yeterMasallah duzeniniz harikagunduz uyumasi cok iyi bizde duzen falan yok gece 12-1 gibi yatip sabah 9 da kalkiyor ama gunduz bes dakika uyku.
Kızlar bebekleriniz kaç Kilo. Biz dört ay üç haftalığız, 18 eylül doğumlu yani,
6500 Kilo az dedi doktor ama mama felan istemiyor günde iki kez üç kez emiyor
Canim yapı meselesi ben de eşim de tontik bebislermisizMaşallah benimki neden zayıf ne yapmam gerek sağlık önemli tabiki ama üzülüyorum
Yuhh 300 g! Bizim kıyafetler bile o kadar çekmez
ne bilim canım o kadar gelir mi kiüstündeki tulum biraz kalın gibiydi o yüzden diye düşündüm cnm
Bizimde standar 200 düşürüyor . Boşvercen çevreyi herkes aynı annem bile bu çocuk doymuyor diyordu sürekli onu dinleseydim çoooktan mamaya başlamıştım ama kızım şimdi 8500 boyuda 67 gece bizimkide sık uyanır ortalama 2 saatte bir uzun emmiyo bizimki gece 2/3 dk emiyo bırakıyor haliyle sık uyanıyo. Dr 6. Ayı dolmadan geçirtmedi ek gıdaya biziüstündeki tulum biraz kalın gibiydi o yüzden diye düşündüm cnm
Maşallah sana yane bilim canım o kadar gelir mi ki
Bizimde standar 200 düşürüyor . Boşvercen çevreyi herkes aynı annem bile bu çocuk doymuyor diyordu sürekli onu dinleseydim çoooktan mamaya başlamıştım ama kızım şimdi 8500 boyuda 67 gece bizimkide sık uyanır ortalama 2 saatte bir uzun emmiyo bizimki gece 2/3 dk emiyo bırakıyor haliyle sık uyanıyo. Dr 6. Ayı dolmadan geçirtmedi ek gıdaya bizi
Benim göğüsler öyle dolu dolu olmuyo hep sünger gibi nasıl yetiyo sütüm anlamıyorum zatenKizlaaarr sol gogsum cok fena agriyor. Benim minnos bu iki haftadir emmeleri oyuna cevirdi tam emmiyor sut kaliyor haliyle. 3 gundur cok canm aciyor. Manuel bi pompami alsam kararsizim. Oglumda bu kadar goguslerimden cekmedim. Ama kizimda her ay bir agri yasarim. Sizde durumlar nasil ?
Ben de 10da yatıyorum canımMaşallah sana yabizimki 8 gibi kalkınca bile ben zar zor kalkıyorum yataktan sabahın 5 inde güne nasıl başlıyorsun?tabi akşamda 10 da yatıyo hanfendi
Benim göğüsler öyle dolu dolu olmuyo hep sünger gibi nasıl yetiyo sütüm anlamıyorum zatençok sık emziriyorum 3 saati hiç bulmuyor Onun için mastit gibi bi derdim olmadı çok şükür
Benim göğüsler öyle dolu dolu olmuyo hep sünger gibi nasıl yetiyo sütüm anlamıyorum zatençok sık emziriyorum 3 saati hiç bulmuyor Onun için mastit gibi bi derdim olmadı çok şükür
Canım benim kızımda ağzına ne gelirse emmeye çalışıyor o açlıktan değil dişleri sürüyor onu kaşımak içinmiş emin ol aç olsa ağlamasını durduramazsın çevreye kulaklarını tıka banada söyleyen oluyor şükür kayinvalidem hemen kestiriyor sözlerini daha var ek gıdaya annesi anlar aç olsa herkesden daha iyi bilir anne kendisi der çokta hoşuma gider :)kızlar sizinde başınıza geliyo mu ben geçenlerde annemde kaldım orda bi tanıdık(ufak bebeği olan) mama vermemi ek gıdaya geçmemi söylüyor yok bebek açmış rtık süt yetmzemiş doymazmış sinir oluyorum ben sadece anne sütü vermek istiyorum oğlumda yüzümü falan yemeye çalışıyor aç diyorlar falan. ben sık sık emziriyorum zaten verelim desem annemde hemen ek gıda vs. vericek ama benden çekiniyor.
çok kızıyorum oğluma aç muamelesi yapmalarına ben onu besliyorum çok şükür
Ben anlamıyorum bu doktorları biri iyi diyor biri az diyor sağlığı yerindeyse bence hiç önemi yok genetikte olabilir siz zayifsaniz bebeginde öyle gelişim gösteriyordur zaten yakında ek gıdaya başlayacaklar hiç kendini üzme bunun için sen mutlu ol bebişinde mutlu olsunKızlar bebekleriniz kaç Kilo. Biz dört ay üç haftalığız, 18 eylül doğumlu yani,
6500 Kilo az dedi doktor ama mama felan istemiyor günde iki kez üç kez emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?