2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Masallah duzeniniz harika gunduz uyumasi cok iyi bizde duzen falan yok gece 12-1 gibi yatip sabah 9 da kalkiyor ama gunduz bes dakika uyku.

Canim rahat ol bi şekilde düzen oturacak olmadı mama yicek bebis. Yapacak bişi yok. Sağlıklı mutlu olun da

haklısın canım. mutlu bebeğim çok şükür
ama insan sinirleniyor herkes karışınca

ben havalar soğuk diye çok sık yıkamıyorum cnm.
bi de ben masaj yapmıyorum yapmak mı gerek :/

Masallah duzeniniz harika gunduz uyumasi cok iyi bizde duzen falan yok gece 12-1 gibi yatip sabah 9 da kalkiyor ama gunduz bes dakika uyku.
Canim valla Tracy hogg un kitabını okudum onları yapabildiğim kadarını uyguladım. Ama kızım da uyumlu maşallah onun da etkisi çok. Kimi bebek gerçekten zor oluyo. mutlu olsunlar güzel buyusunler yeter

Kızlar bebekleriniz kaç Kilo. Biz dört ay üç haftalığız, 18 eylül doğumlu yani,
6500 Kilo az dedi doktor ama mama felan istemiyor günde iki kez üç kez emiyor

cnm benim oğlumda 18 eylül doğumlu:)
geçen hafta sağlık ocağında tarttırdım kıyafetle 7100 çıktı 300 gr düştü 6800 falan dedi

Kizlaaarr sol gogsum cok fena agriyor. Benim minnos bu iki haftadir emmeleri oyuna cevirdi tam emmiyor sut kaliyor haliyle. 3 gundur cok canm aciyor. Manuel bi pompami alsam kararsizim. Oglumda bu kadar goguslerimden cekmedim. Ama kizimda her ay bir agri yasarim. Sizde durumlar nasil ?

üstündeki tulum biraz kalın gibiydi o yüzden diye düşündüm cnm
Bizimde standar 200 düşürüyor . Boşvercen çevreyi herkes aynı annem bile bu çocuk doymuyor diyordu sürekli onu dinleseydim çoooktan mamaya başlamıştım ama kızım şimdi 8500 boyuda 67 gece bizimkide sık uyanır ortalama 2 saatte bir uzun emmiyo bizimki gece 2/3 dk emiyo bırakıyor haliyle sık uyanıyo. Dr 6. Ayı dolmadan geçirtmedi ek gıdaya bizi

aynen benim annemde doymuyo diyo arada tamam desem hemen mama ek gıda geçmiştik bile

Benim göğüsler öyle dolu dolu olmuyo hep sünger gibi nasıl yetiyo sütüm anlamıyorum zaten çok sık emziriyorum 3 saati hiç bulmuyor Onun için mastit gibi bi derdim olmadı çok şükür

Benim göğüsler öyle dolu dolu olmuyo hep sünger gibi nasıl yetiyo sütüm anlamıyorum zaten çok sık emziriyorum 3 saati hiç bulmuyor Onun için mastit gibi bi derdim olmadı çok şükür

Bende sık emziririm ama iki dakka emdimi tamm sanki hemn doyuyor. Benimde cok sert olmazlar gun icinde ama biliorum ki doysada var masAllah.. Geceleri sert olur.

Bende sık emziririm ama iki dakka emdimi tamm sanki hemn doyuyor. Benimde cok sert olmazlar gun icinde ama biliorum ki doysada var masAllah.. Geceleri sert olur.

Canım benim kızımda ağzına ne gelirse emmeye çalışıyor o açlıktan değil dişleri sürüyor onu kaşımak içinmiş emin ol aç olsa ağlamasını durduramazsın çevreye kulaklarını tıka banada söyleyen oluyor şükür kayinvalidem hemen kestiriyor sözlerini daha var ek gıdaya annesi anlar aç olsa herkesden daha iyi bilir anne kendisi der çokta hoşuma gider :)

Kızlar bebekleriniz kaç Kilo. Biz dört ay üç haftalığız, 18 eylül doğumlu yani,
6500 Kilo az dedi doktor ama mama felan istemiyor günde iki kez üç kez emiyor
Ben anlamıyorum bu doktorları biri iyi diyor biri az diyor sağlığı yerindeyse bence hiç önemi yok genetikte olabilir siz zayifsaniz bebeginde öyle gelişim gösteriyordur zaten yakında ek gıdaya başlayacaklar hiç kendini üzme bunun için sen mutlu ol bebişinde mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…