- 8 Ocak 2015
- 125
- 62
- 38
- 46
Canim ben en başından beri dr.brown kullanıyorum içindeki mavi aparat bebeğin gazlanmasını ölüyor üstelik de cam ben çok memnunum :)biberon tavsiesi bekliorum kizlar mama 2 e gectigimde kullanabilmek icn
Rica ederim:)Çok teşekkür ederim :)
Merhaba bnm bebegımın de bacak boğumları simetrik değil. 2. Ve 3. Aylarda usg çektirdik bi sorun yok dendi. Bu şekilde simetrik olmayabilir dendi. Ama ben de ortopediye bi göstersem daha rahat edicem. Gidince dr.un ne dediğini yazar mısın?Kızlar merhaba,
Bugün 5.ay kontrolümüz vardı.Kızım 15 eylül doğumlu. Boyu 63.5 kilosu 7 kilo kafası 39.6 olarak çıktı. Gelişimi gayet güzel dedi. Katı gıdaya önümüzdeki ay başlaayacagiz dedi henuz oturtmaya başlamayın dedi demir ilacıda vermedi onumuzdeki ay baslayacagiz dedi . Bu arada bacak bogumlari simetrik olmadigi icin kalça çıkıntısından süphelendi gerçi 1 aylıkken Usg çekilmisti ama onda birşey çıkmamıştı ama ortopedist bir görsün içimiz rahat etsin dedi. Sali günü gidicez bakalım canım çok sıkıldı salıyı nasıl edicem billemiyorum. Bu arada bacak boğumları simetrik olmayan varmı aranızda?
Tamam canim yazarimMerhaba bnm bebegımın de bacak boğumları simetrik değil. 2. Ve 3. Aylarda usg çektirdik bi sorun yok dendi. Bu şekilde simetrik olmayabilir dendi. Ama ben de ortopediye bi göstersem daha rahat edicem. Gidince dr.un ne dediğini yazar mısın?
Aynı sorun benim kızımdada var hem emmesi iştahsız hem biberonu artık almak istemiyor dediğin gibi binbir nazla :) Cumartesi 5.ay konrolu vardı doktoruna anlattım bu durumu. 4- 6 ay arası emmeyi ve biberonu reddetme dönemi yaşanabilir bu çok normal, bu dönemde algıları çok açık sürekli ilgi ve oyun istedikleri bir dönem beslenme onlara zaman kaybı gibi geliyor istemiyorlar dedi. Ama geçici bir dönemmiş :)Gündüzleri emme sorunumuz başladı, biberonla bir defa işteyken kv süt veriyor onu da bin bir nazla içiyormuş, bir saati buluyor bitirmesi,
Evde aç olan ama emmeyen bir oğlum var, yatmadan önce ve gece iyi içiyor onda sıkıntı yok ama gündüz neden bu kadar iştahsız bu çocuk
canm bende onu kullaniorum hedie gelmisti ama 125 lik artik yetmior ogluma buyuk biberona gecmem lazim cunku en az 200 mama yiyo anne sutu ayri tabi . smdi az veriorum 6 ayi bitmesine az kaldi yeni biberon almam lazim biberon onemli bisi ve cok sık kullanilio .. kaliteli ve kullanisli olsun . su icmesi icinde biberon alicam ama oneri istiorumCanim ben en başından beri dr.brown kullanıyorum içindeki mavi aparat bebeğin gazlanmasını ölüyor üstelik de cam ben çok memnunum :)
biberon tavsiesi bekliorum kizlar mama 2 e gectigimde kullanabilmek icn
canm bende onu kullaniorum hedie gelmisti ama 125 lik artik yetmior ogluma buyuk biberona gecmem lazim cunku en az 200 mama yiyo anne sutu ayri tabi . smdi az veriorum 6 ayi bitmesine az kaldi yeni biberon almam lazim biberon onemli bisi ve cok sık kullanilio .. kaliteli ve kullanisli olsun . su icmesi icinde biberon alicam ama oneri istiorum
eweeett doktorumuzdan döndük bebek 9 aylik gibi dedi mama vermemeye calis ek gidaya yavastan gec dedi yogurt yedr dedi . kan ilaci vermedi pekmez ver dedi . zaten 1 yasina kadar bebekler kansiz olur dedi . yumurta sarisi meyve pure. meyveleri karstrma dedi . 9200 kilo 70 cm 40 kafasi okdar .. 7ci ayda kontrolde kilo aldigini gormucem dedibebegin
neden kilo almayacakmışeweeett doktorumuzdan döndük bebek 9 aylik gibi dedi mama vermemeye calis ek gidaya yavastan gec dedi yogurt yedr dedi . kan ilaci vermedi pekmez ver dedi . zaten 1 yasina kadar bebekler kansiz olur dedi . yumurta sarisi meyve pure. meyveleri karstrma dedi . 9200 kilo 70 cm 40 kafasi okdar .. 7ci ayda kontrolde kilo aldigini gormucem dedibebegin
eylul 1 dogumlu canmmaşallah da bu kuzucuk kaç aylık böyle kaç kilo doğdu
3600 dgdu bu arada. 5 bucuk aylikmaşallah da bu kuzucuk kaç aylık böyle kaç kilo doğdu
mama vermemeye calis dedi ilerki yaslarda obozite olabilimis mis daha fazla kilo almasin . guya mamadan mis . 5.5 aylik bebek 9 aylik gibi duruo dedi. 3bucuk aylikkende 6aylik gibi demisti zatenneden kilo almayacakmış
Benim oğlum da 1 eylül doğumlu, benzer şeyleri doktorum bana da söyledi.beş ay bittiğinde 10 kg dımama vermemeye calis dedi ilerki yaslarda obozite olabilimis mis daha fazla kilo almasin . guya mamadan mis . 5.5 aylik bebek 9 aylik gibi duruo dedi. 3bucuk aylikkende 6aylik gibi demisti zaten
aynen pekmez konusunu ben de merak ettim, demir damlasına başlayamadım midesini bulandırıp kusturuyor aç karnına vermek gerekiyor ama zilli açlığa tahammül edemiyor ne yapsam diye düşünüyordum. normal üzüm pekmezi mi yoksa keçiboynuzu pekmezi mi? ben hamileyken doktorum kansızlığım için doğal keçiboynuzu pekmezi içirtmişti de ondan sordumBenim oğlum da 1 eylül doğumlu, benzer şeyleri doktorum bana da söyledi.beş ay bittiğinde 10 kg dı3700 doğdu.belki mama vermediğim için kilo almasın dememiş olabilir.bi yürümeye başlasınlar hepsi erir pekmez verebiliyor muyuz gerçekten?ben demir vermek istemiyorum
ben akrabalarda ne bebeler gordum tombik sisman 1 yasindan sonra eriyip gittiler hatta kilo aldiramiolar cnku inanlmaz hareketliler .. mama verme die bana unlu bi mamayi tavsie edio oda ayri bi komikBenim oğlum da 1 eylül doğumlu, benzer şeyleri doktorum bana da söyledi.beş ay bittiğinde 10 kg dı3700 doğdu.belki mama vermediğim için kilo almasın demeaamiş olabilir.bi yürümeye başlasınlar hepsi erir pekmez verebiliyor muyuz gerçekten?ben demir vermek istemiyorum
biz garanti olsun uzum pekmezi verelim bence ben ole yapicam . neeee ac karnamiii yok artik ama bizim doktor ac karna sakin vermeinnnn cok zararli sakin dedi . mesela 3 saatte bir yemek yiyosa 1.5 saaat sonra ilaci vericen 1.5 saar sonra tekrar yedieicen . ne ac ne tok olucak yani ..aynen pekmez konusunu ben de merak ettim, demir damlasına başlayamadım midesini bulandırıp kusturuyor aç karnına vermek gerekiyor ama zilli açlığa tahammül edemiyor ne yapsam diye düşünüyordum. normal üzüm pekmezi mi yoksa keçiboynuzu pekmezi mi? ben hamileyken doktorum kansızlığım için doğal keçiboynuzu pekmezi içirtmişti de ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?