2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Merhaba bnm bebegımın de bacak boğumları simetrik değil. 2. Ve 3. Aylarda usg çektirdik bi sorun yok dendi. Bu şekilde simetrik olmayabilir dendi. Ama ben de ortopediye bi göstersem daha rahat edicem. Gidince dr.un ne dediğini yazar mısın?

Gündüzleri emme sorunumuz başladı, biberonla bir defa işteyken kv süt veriyor onu da bin bir nazla içiyormuş, bir saati buluyor bitirmesi,
Evde aç olan ama emmeyen bir oğlum var, yatmadan önce ve gece iyi içiyor onda sıkıntı yok ama gündüz neden bu kadar iştahsız bu çocuk

Aynı sorun benim kızımdada var hem emmesi iştahsız hem biberonu artık almak istemiyor dediğin gibi binbir nazla :) Cumartesi 5.ay konrolu vardı doktoruna anlattım bu durumu. 4- 6 ay arası emmeyi ve biberonu reddetme dönemi yaşanabilir bu çok normal, bu dönemde algıları çok açık sürekli ilgi ve oyun istedikleri bir dönem beslenme onlara zaman kaybı gibi geliyor istemiyorlar dedi. Ama geçici bir dönemmiş :)

Canim ben en başından beri dr.brown kullanıyorum içindeki mavi aparat bebeğin gazlanmasını ölüyor üstelik de cam ben çok memnunum :)
canm bende onu kullaniorum hedie gelmisti ama 125 lik artik yetmior ogluma buyuk biberona gecmem lazim cunku en az 200 mama yiyo anne sutu ayri tabi . smdi az veriorum 6 ayi bitmesine az kaldi yeni biberon almam lazim biberon onemli bisi ve cok sık kullanilio .. kaliteli ve kullanisli olsun . su icmesi icinde biberon alicam ama oneri istiorum

biberon tavsiesi bekliorum kizlar mama 2 e gectigimde kullanabilmek icn

bende de dr. browns var ama doğru dürüst kullanmadık
bugün sabah tvde bir doktor da onu önerdi
ayrıca brownsın da büyükleri iyice araştırdınmı
yada avent öneriyorlar genelde bide ona bak istersen

buarada benim oğlanın dişi çok az patladı
karnı tok uyuduğu halde çok sık kalkıyor
hiç böyle değildi, düzelcekmi merakla bekliyorum
ayrıca yoğurdu yemek istemiyor
sizin bebeklerinizde aynı şeyi yapıyormu
bir arkadaşım mayalarken bir kaşık şeker ekle ozaman daha iyi yiyor demişti
şeker eklemek istemiyorum ama napcaz bu yoğurt işini bilmiyorum
armut suyuna karıştırıp verdim yine almadı

eweeett doktorumuzdan döndük bebek 9 aylik gibi dedi mama vermemeye calis ek gidaya yavastan gec dedi yogurt yedr dedi . kan ilaci vermedi pekmez ver dedi . zaten 1 yasina kadar bebekler kansiz olur dedi . yumurta sarisi meyve pure. meyveleri karstrma dedi . 9200 kilo 70 cm 40 kafasi okdar .. 7ci ayda kontrolde kilo aldigini gormucem dedi bebegin

maşallah da bu kuzucuk kaç aylık böyle kaç kilo doğdu

neden kilo almayacakmış

anneler merhaba bebeğimin dilinde ortasında 2 haftadır sarı bir leke var neden ola acaba ek gıdaya geçtik ama elma kivi hurna bu üçünğü verdim bunlar yapar mı hastalık belirtisi falan mı acaba

Kizlar tektek yazamadim. Testisinde sorun olan arkadasin bebisine gecmis olsun Allahim yardim etsin. Benim ilk sut7m gelmemisti arkadas medela otomatik sagma makinesi vermisti gayet guzeldi sonra sutum geldi arkadasa geri verdim sonra memlekete girtim orda mastit oldum wee nin manuelini aldik gayet memnun kaldim cokta rahaat tek göğüs 5 dkda bitiyodu ama yikamasi biraz teferruat li. Bebedorunkide ayni bildigim kadarıyla. Bu arada uykuda problem ceken arkadaslar gubduz uykularinizi banyoyla duzene sokabilirsinuz ben ogle uykusunu banyoyla olusturmustum.

neden kilo almayacakmış
mama vermemeye calis dedi ilerki yaslarda obozite olabilimis mis daha fazla kilo almasin . guya mamadan mis . 5.5 aylik bebek 9 aylik gibi duruo dedi. 3bucuk aylikkende 6aylik gibi demisti zaten

mama vermemeye calis dedi ilerki yaslarda obozite olabilimis mis daha fazla kilo almasin . guya mamadan mis . 5.5 aylik bebek 9 aylik gibi duruo dedi. 3bucuk aylikkende 6aylik gibi demisti zaten
Benim oğlum da 1 eylül doğumlu, benzer şeyleri doktorum bana da söyledi.beş ay bittiğinde 10 kg dı3700 doğdu.belki mama vermediğim için kilo almasın dememiş olabilir.bi yürümeye başlasınlar hepsi erir pekmez verebiliyor muyuz gerçekten?ben demir vermek istemiyorum

aynen pekmez konusunu ben de merak ettim, demir damlasına başlayamadım midesini bulandırıp kusturuyor aç karnına vermek gerekiyor ama zilli açlığa tahammül edemiyor ne yapsam diye düşünüyordum. normal üzüm pekmezi mi yoksa keçiboynuzu pekmezi mi? ben hamileyken doktorum kansızlığım için doğal keçiboynuzu pekmezi içirtmişti de ondan sordum

ben akrabalarda ne bebeler gordum tombik sisman 1 yasindan sonra eriyip gittiler hatta kilo aldiramiolar cnku inanlmaz hareketliler .. mama verme die bana unlu bi mamayi tavsie edio oda ayri bi komik bu arada kan ilaci bizde ters tepki yapti bende kendi kendime birakma karari aldim . aile dostumuz aile hekimi dediki hemen birakin yan etki yapmis dedi. zaten saglik ocagi verdi. kendi doktoeum 1 yasina kadar zaten bebekler kansiz olur dedi . sadce gunde 1 cay kasigi pekmez verin dedi kan icin . ama ben 6 ayi bitsin ole vericem. bu arada cok kaliteli ve tarim bakanligindan onayli bi pekmezden bagsediorum . illa uzum pekmezi olsun demedi . digerleride olurmus. . kan testi de benm icin 1 yasindan sonra yapilmasi uygun dedi. ama genede devlet istedigi icin idrar kan testi kan grubu bu t

biz garanti olsun uzum pekmezi verelim bence ben ole yapicam . neeee ac karnamiii yok artik ama bizim doktor ac karna sakin vermeinnnn cok zararli sakin dedi . mesela 3 saatte bir yemek yiyosa 1.5 saaat sonra ilaci vericen 1.5 saar sonra tekrar yedieicen . ne ac ne tok olucak yani ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…