2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

evet bencede üzüm pekmezi daha hafif olur hem. bana sağlık ocağında damla verdiler aç karnına verilecek 2 saat üzerine süt emmeyecek dediler, kendi doktorumuza sordum çok kabız yaptı felan diye o da şurubunu verdi aç karnına olacak dedi aynı şekilde ama yavrum 1 damla yuttu ki öğüre öğüre bir hale geldi nefesi kesildi kuzumun. başlarım böyle işe dedim kestim. zaten bizimki 3 saat aç duramıyor bile 2 saatte bir emiyor ya da meyve püresi yoğurt yiyor uyuyor düzen genelde bu şekilde zaten akşam da en geç 8de gece uykusuna geçiyor =) ama pekmez mantıklı en azından meyvesinin içine bile katar veririm saol yaa

günaydın anneler nasılsınız biz 1 haftadır kan ilacına başladık ama doktor kanına falan bakmadı neden bakılıyor kanına ????

anneler merhaba bebeğimin dilinde ortasında 2 haftadır sarı bir leke var neden ola acaba ek gıdaya geçtik ama elma kivi hurna bu üçünğü verdim bunlar yapar mı hastalık belirtisi falan mı acaba
Kivi ve çileği çok tavsiye etmiyorlar, alerji yapabilir diye. Haberin olsun

Canim merhaba,
Bugün doktora gittik güzelce inceledi muayene etti bir sorun yok gayet normal dedi içim çook rahatladı :)

kizlar cok guzel bi paylasim yapcaktim ek gidayla olgili dikkat edilmesi gerekenleri falan msj bolumunden kopyaladm ama buraya yapistilmior nasil yapabilir im :-(

Canim merhaba,
Bugün doktora gittik güzelce inceledi muayene etti bir sorun yok gayet normal dedi içim çook rahatladı :)
Cok sevindim gözün aydın canm. Demek ki yapısal bişey simetrik olmaması. Benım dr da endişeye gerek olmadıgını söylemişti. Ama ben de bi ortopediye göstersem sanırım daha rahat olacagım.

maşallah maşallah kilosu cok iyi , bize yumurtayı 6. aydan sonra yedir dedi senin ki kaç aylık ?

Bugun gece 1den sonra uyuyan kizimi ehlileştirme gunu
uykusu gelince surekli aglayan hem uyucam diye aglayip hem de uyumamak icin direnen yavrumu denek yaptim.11de uyaniyordu. 8de kaldirdim. Saat 5e kadar 3 kez 1bucuk saatlik uykuya musade edip 5ten sonra da uyutmayacagim. Bakalim kacta uykuya gececek.
boyle buyyk insan gibi 1den sonra uyumak olmaz ya. Kucucuk sey.
insallah basarili olurum.

Kivi alerjen yapiya sahip. 1yasindan once uygun gorulmuyor canim
bir de 7.ay dedigi 6 bitip 7ye girme sanirim. Cunku yogurt falan 6da baslaniyor.

Eklentiler

• 10931329_619670484805513_7487801251634509983_n.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 148
kan ilacı kabız yapar mı kızlar
hemde nasil yapar bizde de gaz ve kabizlik yapti. bu ilacin yan etkisiymis ben kendim biraktim kendi doktoeumzda bebekler 1 yasina kadar zaten kansiz olur dedi ve bana pekmez onerdi ilac falan ver demedi
ama kaliteli ve tarim bakanligin onayli bir pekmez .benim bebek 1 eylul dogiumlu iste 5.5 aylik

6 ay bittikten sonrada ben kendi kendine dalmayi ogrenmesi icin egitim vermek istiyorum arastiriorum nasil basarili olurum die . inan hem uykusuzluktan öluo hemde uyumuo illa salla anam salla bu konu cok ciddi eger bole devam edersek senelerce ayagimizda sallamak zorunda kalicaz gezmeye gittigimizde de sallanmak iaticek ooooo zor.

Ben de uyku egitimi vermeyi dusunuyorum.su aşi vakti gecsin de huysuzluk yapiyor cunku. Ama aglarsa esim dayanamayip kucakliyor hep. Birak ne zaman isterse o zaman uyusun diyor da oyle de olmuyor ki kucucuk bebek 1de yatiyo salla salla durmadan. Besikte bile sallanmak tatmin etmiyor kizimi ayakta istiyor. Ben alistirdim ama napim kendiliginden dalamiyordu hic anakucaginda hafif hafif salliyordum ilk zamanlardan aliskanlik yapti.
bugunku plan iyi isliyor bakalim gece uykusu nasil olacak

cok gaklisin bende asi zamanini bekliorum . bende gazdan dolayi mecbur ayakata salladm baska cagrem yoktu yoksa dogmadan once kendimi kurdum alistrmicam die ama gaz gerceginizi bilmedim bilmiodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…