biz garanti olsun uzum pekmezi verelim bence ben ole yapicam . neeee ac karnamiii yok artik ama bizim doktor ac karna sakin vermeinnnn cok zararli sakin dedi . mesela 3 saatte bir yemek yiyosa 1.5 saaat sonra ilaci vericen 1.5 saar sonra tekrar yedieicen . ne ac ne tok olucak yani ..
Kivi ve çileği çok tavsiye etmiyorlar, alerji yapabilir diye. Haberin olsunanneler merhaba bebeğimin dilinde ortasında 2 haftadır sarı bir leke var neden ola acaba ek gıdaya geçtik ama elma kivi hurna bu üçünğü verdim bunlar yapar mı hastalık belirtisi falan mı acaba
Canim merhaba,Merhaba bnm bebegımın de bacak boğumları simetrik değil. 2. Ve 3. Aylarda usg çektirdik bi sorun yok dendi. Bu şekilde simetrik olmayabilir dendi. Ama ben de ortopediye bi göstersem daha rahat edicem. Gidince dr.un ne dediğini yazar mısın?
Gözün aydın canım:)Canim merhaba,
Bugün doktora gittik güzelce inceledi muayene etti bir sorun yok gayet normal dedi içim çook rahatladı :)
benim oğlumla aynı kiloda doğmuş ve sizinki 8 gün büyük3600 dgdu bu arada. 5 bucuk aylik
Cok sevindim gözün aydın canm. Demek ki yapısal bişey simetrik olmaması. Benım dr da endişeye gerek olmadıgını söylemişti. Ama ben de bi ortopediye göstersem sanırım daha rahat olacagım.Canim merhaba,
Bugün doktora gittik güzelce inceledi muayene etti bir sorun yok gayet normal dedi içim çook rahatladı :)
Bencede göster için rahat etsin canımCok sevindim gözün aydın canm. Demek ki yapısal bişey simetrik olmaması. Benım dr da endişeye gerek olmadıgını söylemişti. Ama ben de bi ortopediye göstersem sanırım daha rahat olacagım.
Sağol canım :)Gözün aydın canım:)
maşallah maşallah kilosu cok iyi , bize yumurtayı 6. aydan sonra yedir dedi senin ki kaç aylık ?eweeett doktorumuzdan döndük bebek 9 aylik gibi dedi mama vermemeye calis ek gidaya yavastan gec dedi yogurt yedr dedi . kan ilaci vermedi pekmez ver dedi . zaten 1 yasina kadar bebekler kansiz olur dedi . yumurta sarisi meyve pure. meyveleri karstrma dedi . 9200 kilo 70 cm 40 kafasi okdar .. 7ci ayda kontrolde kilo aldigini gormucem dedibebegin
Yapabiliyormus canim. Bizde sorun yok simdilikkan ilacı kabız yapar mı kızlar
hemde nasil yapar bizde de gaz ve kabizlik yapti. bu ilacin yan etkisiymis ben kendim biraktim kendi doktoeumzda bebekler 1 yasina kadar zaten kansiz olur dedi ve bana pekmez onerdi ilac falan ver demedikan ilacı kabız yapar mı kızlar
6 ay bittikten sonrada ben kendi kendine dalmayi ogrenmesi icin egitim vermek istiyorum arastiriorum nasil basarili olurum die . inan hem uykusuzluktan öluo hemde uyumuo illa salla anam salla bu konu cok ciddi eger bole devam edersek senelerce ayagimizda sallamak zorunda kalicaz gezmeye gittigimizde de sallanmak iaticek ooooo zor.Bugun gece 1den sonra uyuyan kizimi ehlileştirme gunu
uykusu gelince surekli aglayan hem uyucam diye aglayip hem de uyumamak icin direnen yavrumu denek yaptim.11de uyaniyordu. 8de kaldirdim. Saat 5e kadar 3 kez 1bucuk saatlik uykuya musade edip 5ten sonra da uyutmayacagim. Bakalim kacta uykuya gececek.
boyle buyyk insan gibi 1den sonra uyumak olmaz ya. Kucucuk sey.
insallah basarili olurum.
Ben de uyku egitimi vermeyi dusunuyorum.su aşi vakti gecsin de huysuzluk yapiyor cunku. Ama aglarsa esim dayanamayip kucakliyor hep. Birak ne zaman isterse o zaman uyusun diyor da oyle de olmuyor ki kucucuk bebek 1de yatiyo salla salla durmadan. Besikte bile sallanmak tatmin etmiyor kizimi ayakta istiyor. Ben alistirdim ama napim kendiliginden dalamiyordu hic anakucaginda hafif hafif salliyordum ilk zamanlardan aliskanlik yapti.6 ay bittikten sonrada ben kendi kendine dalmayi ogrenmesi icin egitim vermek istiyorum arastiriorum nasil basarili olurum die . inan hem uykusuzluktan öluo hemde uyumuo illa salla anam salla bu konu cok ciddi eger bole devam edersek senelerce ayagimizda sallamak zorunda kalicaz gezmeye gittigimizde de sallanmak iaticek ooooo zor.
cok gaklisin bende asi zamanini bekliorum . bende gazdan dolayi mecbur ayakata salladm baska cagrem yoktu yoksa dogmadan once kendimi kurdum alistrmicam die ama gaz gerceginizi bilmedim bilmiodumBen de uyku egitimi vermeyi dusunuyorum.su aşi vakti gecsin de huysuzluk yapiyor cunku. Ama aglarsa esim dayanamayip kucakliyor hep. Birak ne zaman isterse o zaman uyusun diyor da oyle de olmuyor ki kucucuk bebek 1de yatiyo salla salla durmadan. Besikte bile sallanmak tatmin etmiyor kizimi ayakta istiyor. Ben alistirdim ama napim kendiliginden dalamiyordu hic anakucaginda hafif hafif salliyordum ilk zamanlardan aliskanlik yapti.
bugunku plan iyi isliyor bakalim gece uykusu nasil olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?