2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Weewel yoğurt yapma makinem geldi
Dun denedim. Tavsiye eden nursennn ve edsofi arkadaşlara teşekkürler...
Çok lezzetli ama birazcık sulu bir yoğurt oldu. Galiba 5 saat yetecek 6 saate ayarlamistim.
Yoğurt tutacak mi stresi tarih oldu:)

canim parabensiz yok televzyonda proflara cok sordu anneler parabensizyok ve kullanmak zorundalar dedi sadce amerikada var 1 tane oda meçul . kansizlik belirlendiyse kullanman lazim allah korusun kotu sonuclar dograbilir. bende 6 ay dolsun teststen sonra kendi doktoeum onerirse kullanicam bakalim smdi kullanmiorum sayet bi prblem olsaydi mecbur kullanicaktim . ama hava degisikligide cocuklarda bi tur problemlere tani huy degisikligine sebep olabilir . bide dis etlerine bak bakalim bi kizariklik var mi ihtimal cok malesef canm allah kolaylik versin

canim sevindim gercekten muhtesem bisi . ben cok arastrmistm genel 8 saat tutuo die bende 8 yaptim cok guzel tutuo ters cevirince dusmuo bile ben suzme yogurtta yapiorum onunla nekadar serr yapmak istiosan okdar uzun tut gule gule kullan canm

Damakları sertleşti. Dişler yer yapmış yani. Ama sorun sadecr diş gibi değil sanki. Emmesi bile azaldı. 3dk emiyo. Sonra 2saat dolmadan acıkıyo. Sonra yine aynı. Bide ağlarken sırtını yay gibi geriye doğru geriyor. Sanırım sancılanıyor. Pazartesi tahlil sonuçlarıyla tekrar gidicez bakalım. İnşallah ciddi bişey yoktur

canim sevindim gercekten muhtesem bisi . ben cok arastrmistm genel 8 saat tutuo die bende 8 yaptim cok guzel tutuo ters cevirince dusmuo bile ben suzme yogurtta yapiorum onunla nekadar serr yapmak istiosan okdar uzun tut gule gule kullan canm
Canim cam kase denicem demiştin. Denedin mi olur mu acaba plastik olması beni düşündürüyor. Bir de nerden aldın ebebekten almayı düşünüyorum ama kırık geliyor falan yazmışlar yorumlara

Sağol canım.mesajimi yazdıktan sonra gittim dolaba baktım.buzdolabında geceleyince taş gibi olmuş:)

merhaba benim oğlumda çok huzursuz geceleri
iki gün önce tatilden döndük uzun yol yaptık, aceba ondan mı dedim ama yok hiç böyle olmamıştı
iki gecedir 2-5 saatleri arasında çok sık uyanıyor ağlıyor, meğer dişi çıkıyormuş
5 ayımız bitti alt dişlerden biri diğerinden daha beyaz, kesin sıkıntısı diş.
çok zormuş valla diş çıkarma süreci
her dişte böyle olacaksak hapı yuttuk
buarada tatilden kanına baktırdım yavrumun doktor iyi dedi, ama bize bir sonuç vermediler yani değeri nedir bilmiyorum
o yüzden 6. ayda demir damlasına başlamamızı önerdi
sağlık ocağının verdiği vegaferonu kullanmicam
onun yerine doktorun birkaç tavsiyesini kullancam artık

slm kızlar benim de oğlum bir kaç gecedir huzursuzdu normalde akşam 9 da uyuyp 3 gibi emmek için kalkan çocuk saat başı uyanıyordu. dün bir de 4. ay aşısını yaptırdım. sabah 4 gibi ateşini ölçmek isterken uyandı ağlamaya başladı bir baktım alt sol dişi patlamış, meğer huzursuzluğu ondanmış. bir iki haftadır sürekli dilinin ucunu alt damağına sürüp duruyordu. neyseki ateşi 37,5 i geçmedi ve bir iki saattir rahat.

Canim bende aldim o makineden nasil yaptigini anlatirmisin :)

Canım ben açıkta inek sütü alıyorum guvendigim bir tanidigimdan.10 dakika kadar kaynattiktan sonra ilimaya bıraktım. 40-43 derece olunca kaba döküp 1 yemek kaşığı mayayi da biraz sütle ezip içine koydum.karistirdim.6 saate ayarladim.bitince de buzdolabına koydum.çok tatlı ve sabaha sertleşmiş mis gibi yoğurt oldu:)

Kızlar merhaba,
Bugün 5.ay kontrolümüz vardı.Kızım 15 eylül doğumlu. Boyu 63.5 kilosu 7 kilo kafası 39.6 olarak çıktı. Gelişimi gayet güzel dedi. Katı gıdaya önümüzdeki ay başlaayacagiz dedi henuz oturtmaya başlamayın dedi demir ilacıda vermedi onumuzdeki ay baslayacagiz dedi . Bu arada bacak bogumlari simetrik olmadigi icin kalça çıkıntısından süphelendi gerçi 1 aylıkken Usg çekilmisti ama onda birşey çıkmamıştı ama ortopedist bir görsün içimiz rahat etsin dedi. Sali günü gidicez bakalım canım çok sıkıldı salıyı nasıl edicem billemiyorum. Bu arada bacak boğumları simetrik olmayan varmı aranızda?

Canim 1.5 litre olan kabinami yaptin 1 yemek kaşigi maya o kap içinmi sütün 40-43 derece olduğunu nasıl anladın bide dolaba koymadan cıvıkmi oluyor dolaba koyup bekletincemi koyulaşiyor

Canim cam kase denicem demiştin. Denedin mi olur mu acaba plastik olması beni düşündürüyor. Bir de nerden aldın ebebekten almayı düşünüyorum ama kırık geliyor falan yazmışlar yorumlara
canim cam alamadm disari cikamiorum cunku ama bu urun isim cok kaliteli plastiginde gonlun rahat yapabilirsin ben yaptim endiselencek bisi ypk ve biyuk tabaktada cok guzel tutuo ama onda 9 saat tutulmasi daha iii oluo ben bi bebek magazasimdan aldm gozumle gormek icn ebebekten gidipte alin intenetten gelenler yolda falan kargioda kirilabilio sonra iade dwgstrme falan cok ugrastirio canm ama icine illa cam gerekmior plastikte gonlun rahat yap ben memnunum ole bi sikaytte bulamassin canm zaten ben inanlmaz arastrdim

Canim 1.5 litre olan kabinami yaptin 1 yemek kaşigi maya o kap içinmi sütün 40-43 derece olduğunu nasıl anladın bide dolaba koymadan cıvıkmi oluyor dolaba koyup bekletincemi koyulaşiyor
canim plastik kabina 1 yemek kasigi maya ama sanirim oldugu gibi koymuon erition. bide ben sadce ocakta cok az isitiorum derecesine bakmana hiccc gerek yok makina ayarlio lendi onun ozelligi oz zaten ben derecesiyle falan ugrasamicam die aldim makinayi zaten. bide istersen sutu direktw yok iaitmadan ama misal 8 saatte yapiosan 9 saate ayarla kivami cok iii oluo cicik degil. ama dolapta daha sert oluo sogudugu icn

Evet canım 1.5 litre olan kabına yaptım ben.bebeğim daha ekgidaya geçmedi de kendimiz için yaptım.bardaklara 1er cay kaşığı kadar koyuyorlarmis.bende bebek için aldığım bir termometre var da onla olcmustum.parmağı hafif yakacak şekilde oluyor.dolaba koymadan birazcık sulu gibiydi ustu ama bekleyince sertleşmiş canım.

biberon tavsiesi bekliorum kizlar mama 2 e gectigimde kullanabilmek icn

Çok teşekkür ederim :)

Sağol canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…