ne güzel maşallahBen bezi sıcak suyla ıslatıp sürekli göpsüme basıp yumuşatıyordum. Sonra sağıyor ya da emzirşyorum. Bu kanalları açıyor. Bazen on saat uğraştığımı biliyorum. Bir gece 5te baktım şişmiş. 7buçuğa kadar sıcak pansuman sağma ve en sonunda enzirmeyle çözdüm işi.zor bşr durum. Kolay gelsin. Çok çektim hala da oluyor sık sık.
gün içinde çok uyuyorsa gece devamlı uyanıyordu benim kızçe artık 2 saatte bir uyutuyorum ne zaman uyanırsa 2saat oynuyorum oyalıyorum, yoruyorum böyle böyle gece oluyor 11 gibi yatırıyorum uykuları giderek uzadı. dogumdan beri en uzun uykularımı uyuyorumdgrr .!.:Ben kusmayı kastetmemiştm. Göğüs tıkanması olan arkadsşa cevaben yazmışTm. Neyse farketmez..kusma problemi pek yaşamadım çözüm yollarım yok bukonuyla ilgili. Hep yastıklı yattı oğlum bir de her emmeden sonra on dk yatırdım kaldırmadan. Eminim denemişinizdir zaten. bizim sorunmuz da gece bir saatte uyanması.emiyor ıyuyor ama saat bsşı kalkıyor. Bu da yeni huy. yoruldum ek gıda yok. Emiyor sadece. Ama açlığına uyanmıyor vence.ne değişik bünyeleri var allahım. Baxen sağdığım sütü içeyim belki ben de o kadar enerjik olurum diyorum
Gayet iyi bence benimki 4 eylül doğumlu 6000 kg. Ama 2 buçuk kilodan geldik bu kilolara. Sadece emiyorKızlar bebekleriniz kaç Kilo. Biz dört ay üç haftalığız, 18 eylül doğumlu yani,
6500 Kilo az dedi doktor ama mama felan istemiyor günde iki kez üç kez emiyor
Canım benim kızım da 2 ekim doğumlu.2500 doğdu şuan 7 kilo sade anne sütü alıyor boy 64cmGayet iyi bence benimki 4 eylül doğumlu 6000 kg. Ama 2 buçuk kilodan geldik bu kilolara. Sadece emiyor
çok yoruluyorum evet sabah işe git akşam evde hem çocuk hem ev işi zor oluyor tabi gece uykusuzlukda eklenince ama bence bunlarla pek alakas yok ablam daha zor şartlar yaşadı ama maşallah bol bol sütü vardı kısmet rızk işteSizinki de zor .herşeyin fazlsı da zarar ama..bana sorsanız yeteri kadar olmasını tercih ederdim.acısı da zor. Siz incir ve hurma yemeyi denedibiz mi?acaba çok mu yoruluyorsunuZ da süt azaliyor
Benim oglumda 5 aylik yavas yavas oturtduruyorumKızlar bir sorum var 5 aylık oldu kızım oturabilir mi acaba doktora sormaya unuttum
5.ay kontrolümüzde Dr destekli oturtmaya başlayabilirsin dediKızlar bir sorum var 5 aylık oldu kızım oturabilir mi acaba doktora sormaya unuttum
Dum pompa aldim dayanamadm artik. Emdigini emior. Geri kalanini sagiom bibironlada iciriom biraz gerisini dolaba. Hala gogsum gecmedi yaa.. Su di kasintisi yuznden duzenimiz bozuldu.
benmki 5.5 aylik kisa sureli otrtuorum arti elinden tutunca kendi kalkio benmkiKızlar bir sorum var 5 aylık oldu kızım oturabilir mi acaba doktora sormaya unuttum
çok yoruluyorum evet sabah işe git akşam evde hem çocuk hem ev işi zor oluyor tabi gece uykusuzlukda eklenince ama bence bunlarla pek alakas yok ablam daha zor şartlar yaşadı ama maşallah bol bol sütü vardı kısmet rızk işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?