2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ne güzel maşallah sütünüz var ve çok ki kanallar tıkanıyor sadece ilk doğum yaptığım hafta yaşadım o sorunu, şimdi gece sabaha kadar emzirmesemde dolmuyor göğsüm sütüm iyice azaldı malesef

Sizinki de zor .herşeyin fazlsı da zarar ama..bana sorsanız yeteri kadar olmasını tercih ederdim.acısı da zor. Siz incir ve hurma yemeyi denedibiz mi?acaba çok mu yoruluyorsunuZ da süt azaliyor

gün içinde çok uyuyorsa gece devamlı uyanıyordu benim kızçe artık 2 saatte bir uyutuyorum ne zaman uyanırsa 2saat oynuyorum oyalıyorum, yoruyorum böyle böyle gece oluyor 11 gibi yatırıyorum uykuları giderek uzadı. dogumdan beri en uzun uykularımı uyuyorum

Ben de iki saat tutuyorum. Hatta mesela yedide kalktıysa onda yatırıyorum. Bu ara onda yatsın die uğraşıyorum. ve düzenimiz bozuldu. Acaba gereksiz yere mi diretiyorum?

bence diretmeyin kesinlikle bebişler galip geliyor :) bi ara erken uyutayim diye uğraşırken daha geç yatıyordu 12, 1 gibi bende bıraktım, aslında birkaç gün uykusunu oluruna bırakırsanız bi düzeni olduğunu göreceksiniz, mesela bizimki sabah 9, 10 gibi kalkar, akşama kadar giderek kısalan ara uykuları yapar, 10 gibi uyku hazırlıklarını yaparım, aktivitelerini en aza çekerim 10:30 ,11:30 gibi uyur.

Şöyle söyliyim düzenimizi. 8.00 da kalkar. 9.30 da uyur. 11 egelirken kaljar. Bazen yarım saat sarkabiliyor. Neyse 1de öğlen uykusuna ytar. 3te kalkar. 5civarı yine uyuR. Yedide kalkar. Sonra uyutmamaya çalışıyıorym. Onda yatar. Ama böyle ağlayarak.sanirsın ki sabaha kadar uyutacak. 11 de uyanır çok enerjik biçimde. Ben tabi yılmış vaziyette.. annemle eşimi odadan çıkmaması gerektiğini uykusunu açmamaları gerektiğini anlatırım bazen anlatamam!!!! 12-12.30 civarı bidaha uyur. İlk uykysu İki saati bulur. Sonra saate bir kslkar. Bu yaklsşık 15 gündür böyle.biraz karışık oldu ama kusura bakmayın. Tatil için anneme gitmiştik. Orda düzen bir gitti şimdi gece uykularını toplayamıyorum. Tekrar düzen nasıl kurcaz bilmiyorum

Sizinki de zor .herşeyin fazlsı da zarar ama..bana sorsanız yeteri kadar olmasını tercih ederdim.acısı da zor. Siz incir ve hurma yemeyi denedibiz mi?acaba çok mu yoruluyorsunuZ da süt azaliyor
çok yoruluyorum evet sabah işe git akşam evde hem çocuk hem ev işi zor oluyor tabi gece uykusuzlukda eklenince ama bence bunlarla pek alakas yok ablam daha zor şartlar yaşadı ama maşallah bol bol sütü vardı kısmet rızk işte

Kızlar benim bebiş de 8 de kalkıyor 10 da 1 de 4 de 7 de yatıyor en son 10 da uyuyor âmâ gün içinde 1 er saat unutuyorum acaba sizinki sabah 2 ser saat uyuduğu için mi (her yattiginda) /gece saat başı kalkıyor??

Kızlar biz tatilden döndüğümüzden beri bebeğim her geçen gün daha kötüye giden bir şekilde huysuz mutsuz mızmız olmaya başladı. Uykudan ağlayarak uyanıyor sürekli. Bugün doktora gittim. İdrar gaita temiz. Ama kanı çok düşükmüş.demir damlasına başla dedi peki sizce hangisini almalıyım. Malum paraben meselesinden dolayı. Parabensiz olarak ne kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…