Erkek bebek mi?Kızlar artık çok ağlıyorum ne olur bana çok iyi bir doktor önerin istanbul avrupa dan en iyisini bebegim hep huysuz hep huysuz çok az gülümsüyor kahkaha attığı yok doktorlar yetkilerini yaptı ama bulamıyorlar hep ihnen ihh diyor gün boyu mutsuz
canım gaz olabilir mi bazı bebeklerde kolik 1 yaşına kadar sürüyormuş, birde kakasını yaparken ağlıyor mu poposunda çatlak olabilir böbreklerinid kontrol ettir bunlar arkadaşlarımın bebeklerinde karşılaştığım sorunlar aklıma bunlar geldiKızlar artık çok ağlıyorum ne olur bana çok iyi bir doktor önerin istanbul avrupa dan en iyisini bebegim hep huysuz hep huysuz çok az gülümsüyor kahkaha attığı yok doktorlar yetkilerini yaptı ama bulamıyorlar hep ihnen ihh diyor gün boyu mutsuz
canım bebeğin birde yatıyo ama kaçta kalkıyo o da önemli mesela bizimki erken yatıy ama altıda kalkıyo önceden yedideydi şimdi altıya çekti kendi kendine ve gece çok sık uyanmaya başladı yani noluyo bende bilmiyorumBen de uyku egitimi vermeyi dusunuyorum.su aşi vakti gecsin de huysuzluk yapiyor cunku. Ama aglarsa esim dayanamayip kucakliyor hep. Birak ne zaman isterse o zaman uyusun diyor da oyle de olmuyor ki kucucuk bebek 1de yatiyo salla salla durmadan. Besikte bile sallanmak tatmin etmiyor kizimi ayakta istiyor. Ben alistirdim ama napim kendiliginden dalamiyordu hic anakucaginda hafif hafif salliyordum ilk zamanlardan aliskanlik yapti.
bugunku plan iyi isliyor bakalim gece uykusu nasil olacak
Teşekkürler paylaşım için.bazı eksik yiyeceklerimi tamamladım:)Kivi alerjen yapiya sahip. 1yasindan once uygun gorulmuyor canim
bir de 7.ay dedigi 6 bitip 7ye girme sanirim. Cunku yogurt falan 6da baslaniyor.
Merhaba benımkı de ayakta sallamaya razı olsa keşke. Ben kucakta sallıyorum. ilk zamanlar cok gazlıydı o zamandan alışkanlık oldu hep kucakk.. acılen farklı bir yontem bulmam lazım..Ben de uyku egitimi vermeyi dusunuyorum.su aşi vakti gecsin de huysuzluk yapiyor cunku. Ama aglarsa esim dayanamayip kucakliyor hep. Birak ne zaman isterse o zaman uyusun diyor da oyle de olmuyor ki kucucuk bebek 1de yatiyo salla salla durmadan. Besikte bile sallanmak tatmin etmiyor kizimi ayakta istiyor. Ben alistirdim ama napim kendiliginden dalamiyordu hic anakucaginda hafif hafif salliyordum ilk zamanlardan aliskanlik yapti.
bugunku plan iyi isliyor bakalim gece uykusu nasil olacak
Cnm surekli mi boyle yoksa ara ara mi.buyume atagi geciriyor olabilir tabi tum tahlil ve tetkikler yapildiysa.bi univ hastanesine gotur istersen arastirilsin. Eger ataksa bak elimde bi tablo var hafta hafta .benm kizim o simsek cakan ve mavi renkli haftalarda kuduruyor resmen aglama krizine giriyor.Kızlar artık çok ağlıyorum ne olur bana çok iyi bir doktor önerin istanbul avrupa dan en iyisini bebegim hep huysuz hep huysuz çok az gülümsüyor kahkaha attığı yok doktorlar yetkilerini yaptı ama bulamıyorlar hep ihnen ihh diyor gün boyu mutsuz
Birde yattigi icin 11de kalkiyor.ama dun 1de yatmasna ragmen 8de kaldirdim gece bu sefer 1bucukta bagira bagira aglayarak uyudu.cok uykusu oldugu icin uyuyamadi ve uykum var diye agladi. Fönle uyutabildik.esim de erken kaldirdim diye dellendi. Ikisiyle ugrastim gece gece. Biri aglar biri kizar. Kizim galip geldi ve ben bugun uyandrmadm 11de kalkti yine.kiyamadm cok uykusuz cunku.canım bebeğin birde yatıyo ama kaçta kalkıyo o da önemli mesela bizimki erken yatıy ama altıda kalkıyo önceden yedideydi şimdi altıya çekti kendi kendine ve gece çok sık uyanmaya başladı yani noluyo bende bilmiyorum
benmkine yontem sokmuyor. Aglayinca esim kucaklayiveriyor alismasina musade etmiyor.memede de uyudugu oluyor sallanarak da. Besiginde sallanmak istemiyor ama. Uykuya bi sekilde geciyor sekline takilmiyorum ben de saat cok gec.Merhaba benımkı de ayakta sallamaya razı olsa keşke. Ben kucakta sallıyorum. ilk zamanlar cok gazlıydı o zamandan alışkanlık oldu hep kucakk.. acılen farklı bir yontem bulmam lazım..
Birde yattigi icin 11de kalkiyor.ama dun 1de yatmasna ragmen 8de kaldirdim gece bu sefer 1bucukta bagira bagira aglayarak uyudu.cok uykusu oldugu icin uyuyamadi ve uykum var diye agladi. Fönle uyutabildik.esim de erken kaldirdim diye dellendi. Ikisiyle ugrastim gece gece. Biri aglar biri kizar. Kizim galip geldi ve ben bugun uyandrmadm 11de kalkti yine.kiyamadm cok uykusuz cunku.
benmkine yontem sokmuyor. Aglayinca esim kucaklayiveriyor alismasina musade etmiyor.memede de uyudugu oluyor sallanarak da. Besiginde sallanmak istemiyor ama. Uykuya bi sekilde geciyor sekline takilmiyorum ben de saat cok gec.
yaza dogru duzene girse keske. Deniz kenarinda oturuyoruz. Yaza hergun denize sokup onu yormayi planlaiyorum. Dus deniz kosturmaca yorulur da erken yatar belki.
gerci bebek bunlar heran huy degistirebilirler
2 gün önce kızıma demir ilacı başlayım dedim verdim. dün bebişimin ıkınmalarıyla kendime hatırlatmadığım 2,3 ay çektiğimiz gaz sancılarında bulduk.bu gün ilacın sebep olduğu son gazlarıda atana kadar bi daha verirmiyim tövbe diyip durdum.çok gerekmedikçe o ilacın yanına yaklaşmam .demir ilacı veren arkadaşlarda durum nasıl?
Hadi gözün aydın canım darısı başımıza :) Neler yaşadın çıkmadan önce ne gibi huysuzluklar biraz bahsedermisin :)DİŞİ ÇIKTI OĞLUMUNNNNNNNN Tüm huysuzluklarının sebebi anlaşıldı allahımmmmmm şükürler olsun darısı başınızaaaaa
Maşallah onaDİŞİ ÇIKTI OĞLUMUNNNNNNNN Tüm huysuzluklarının sebebi anlaşıldı allahımmmmmm şükürler olsun darısı başınızaaaaa
Canım ateş ishal falan olmadı ama uykusuzluk çok oldu huysuzluk cok oldu hep mizmizlandi onbeş gün boyunca her gün kontrol ettim ama goremedim dişi sonra bi sabah bakıcı farketti :) ama huysuzluk hala devam ediyor sanırım yanında ki diş de çıkacakHadi gözün aydın canım darısı başımıza :) Neler yaşadın çıkmadan önce ne gibi huysuzluklar biraz bahsedermisin :)
Teşekkür ederim canım :)Canım ateş ishal falan olmadı ama uykusuzluk çok oldu huysuzluk cok oldu hep mizmizlandi onbeş gün boyunca her gün kontrol ettim ama goremedim dişi sonra bi sabah bakıcı farketti :) ama huysuzluk hala devam ediyor sanırım yanında ki diş de çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?