2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
zaten 5 aylik gaz sancisindan sonra 2 hafta nedrki esmde asilardan korkuo dedim ya biz aneleri atlatti ignede neymais . ama smdi cocuklar buyudu ya daha cok acicakmis gibi gelio cani acicak die korkuorum sance dhemsiredw yaptim bitti oluo hemen tak tak vuruo ooofff onu o halde gormek veni uzuo sadce . benmki 6 ayi bitmek uzere 7inci 8 9 cok eglenceli oluonus bebekelr artk bide oturmaya baslasada su tahta besikten kurtulsam park yataga gecsem kafasini vuracak biere . diceksinki smdi gec park yataga . gecemiorum cnku oyuncak asili ve onu xok sevio . otuedugu zamn artik ona bakmaz oturmasini bwkliorum bende .. seninkinde iturma usigi varmi. benmki nde az bi dengesizlik kaldi o dengesizligide atlatsa oturcak insallah :)

Uyku tulumu bir yana normal üstünü bile giydirirken çok direniyor. Kendini kitliyor. Mesela uyku tulumuna benzer portbebe var, pusete takılan cinsten. Ona yatırıp dışarı çıkarttığımda üst fermuarlı kısmı kapatamıyorum. Sürekli tekmeleyip ağlayarak açmamı sağlıyor.

valla bende hemşire vururken kendimi sıkıyorum ağlayınca içim sızlıyor ama hemşireler alışmış tak tak vurup geçiyo valla. benimki daha 5 ayı bitirmedi 30 eylül doğumlu :) oturuyor ama ancak destekli ve kucağımızdayken yoksa kendini tutamıyo iki büklüm oluyo kuzum :) valla park yatak çok rahat tavsiye ederim ben doğduğundan beri kullanıyorum iki yıl kullanmayı sonra oda dizmeyi düşünüyorum aklı biraz ersinde öyle alırım odasını şimdi zaten yaza kadar bizim odada yatıcak çünkü evimiz çok soğuk yazın odasını ayırmayı düşünüyorum sen ne zaman ayıracaksın

doğrudur canım bazı bebekler öyle oluyor sıkıntıya gelemiyorlar bizimkinede geçen gün giydirdim tulum baya ağladı çıkarttım sonra bakalım kundağı çıkarınca nasıl olcak ben yanıma almakda istemiyorum sonra alışır bırakmaz diye ama bakalım belkide mecbur kalıp alıcam bilemiyorum

Hadi ya ilginçmiş. Bolca yapıp cam kavanozlarda muhafaza etsek bayatlarmıki acep?paketli olan her üründen sakının deniyo ama nereye kadar yapcaz bakalım
Bence bayaa, içinde bayatlayacak bi malzeme yok, biskuvi ye başlayınca tarifi yapacağım, eğer çalışmıyor olursam tabi

Kızlar hiç hoppala diye bir şey alan var mı? Bizim bir arkadaş tavsiye etti, ayağa kaldırdığımda hep bir zıplama isteği, kolumuz yorulur haliyle. la alırsan senin için de çocuk için de iyi olur dedi

canım ben aldım. Gerçekten çok egleniyor ve çok seviyor. Cok memnunum. Linki aşağıda yolluyorum. 350 ye aldım.
http://www.e-bebek.com/fisher-price-rainforest-jumperoo_FPR-K7198
Ben de tam onunla ilgili yazıları okuyordum, zararı var mıdır diye. Yurutec kullanmaktan yana değilim, bunun da bebek gelişimi için çok zararlı olduğunu okudum az önce. Direnen iliği kadar direnemedi sanırım bunları alamayan. Ama çok yorulur verdiğin linkteki alabilirim. Yalnız bu 9 kg kadar taşır demiş bizimki 8 kg, kullanabilir miyim acaba

ne güzel benim oğlan biberon mamasını almadı
kaşık mamasını da alsada yine uyuyup yarım saat sonra uyandı
hergece 11 gibi uyuyor sonra 11 buçukta kalkıyor 1 buçuğa kadar doğru düzgün uyumuyor
emiyor ama koyunca uyanıyor
diş çıkardı ikinci de geliyor
huzursuzluğunu ona veriyorum
dişler çıktıktan sonra olmadı denemek lazım.

bebişim 10 gun sonra 6 aylık olacak. 7 kg. Gunde 15 -20 dk bindiriyorum. Çok yoruluyor sonrasında hemen uyuyor :)
hımmm benimki 5 aylık olacak bi kaç gün sonra bi de yaklaşık 7.800 falan kilosu sanırım şuan yani 9 kiloluksa bu benimki bir ay sonra kullanamaz malesef

hımmm benimki 5 aylık olacak bi kaç gün sonra bi de yaklaşık 7.800 falan kilosu sanırım şuan yani 9 kiloluksa bu benimki bir ay sonra kullanamaz malesef
bizimki ayda 350-400 gr aldığı için uzun zaman kullanacagını dusunuyorum. Ayrıca hoppalanın tepesinde kuslar var onları yakalamak için zıplıyor bu da boy uzamasına faydalıdır diye düşünüyorum.

biraz ucuz olsa alcamda baya pahalı bizimki geçen ay 600 gr aldı daha 4 aylıkken bana az geldi ama doktor normal dedi bi önceki ay bi kiloya yakın almıştı demekki bizimkide gittikçe kilo alımı azalacak neden acaba

heee eylulun son gunu ondan 5ayi daha yeni b doldurcan . bende yeni doganken park yatak kullaniodum fakat bi gun donence aldik vw farkwttikki tahta besie takilan bi oyuncak park yataga takilsa kafasina duser zaten tahta besigimde varsi bizde mecbur onu kullandk cnku doneencei pahaliya aldm .. ama oturmaya baslayinca onundeki oyuncaklara bakicak tepesine degil ozamnda park yatak devreye giricek peki senin bebwk kac kilo ust katindami yatio benm ki 9u gecik . oturmaya aslincaya kadar 10 kilo olabilir napim yukarda mi dursin asagidami olsun. uat kat alt kat kilolarini bilmiorum

biraz ucuz olsa alcamda baya pahalı bizimki geçen ay 600 gr aldı daha 4 aylıkken bana az geldi ama doktor normal dedi bi önceki ay bi kiloya yakın almıştı demekki bizimkide gittikçe kilo alımı azalacak neden acaba
bence gereksiz pahali ve kilo omru cok kisa . ben yurutec alicam cunku cevremdeki herkezler cok kullandi hec bi kusurda olmadi . bence kusur olan zarali kismi uzun zamn tutmak. en fazla 20 dkka tutulmali.

merhaba uçan fasulye naptın kızın uykusunu bir gelişme varmı?

buarada arkadaşlar bebekleriniz kaç saat uyanık kalabiliyor bunu çok merak ediyorum
benimki en fazla 2 saat ayık kalıyor, sonra mutlaka en azından yarım saat kestirmek istiyor
yani gece geç uyuyan oğlum akşam 7 de uyanınca akşam 10 buçuk 11 e kadar uyutmasam aceba gece uykusuna geçermi diye merak ediyorum ama bir yandan da küçük bebeğide uykusuz tutmak istemiyorum
inanın ne yapacağımı şaşırdım.

Bizimkide eskiden 2 saat dayanırdı ama artık 3/3.5 saate çıkardı akşam 6/7 gibi kalktıysa zaten ben 10 kadar uyutmuyorum yoksa gece uykusuna çok geç geçer 10:30 da uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…