2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canım oturmadan kastın desteksiz kendi başına oturma mı erken değilim daha ya

Dr kontrolümüz vardı 8700 olmuş boyuda 68 1 hafta sonra 6. Ayımız doluyo yavaştan ek gıdaya başla dedi çok yükleme 9. Aya kadar anne sütü ön planladır dedi. Bi sorun yoksa 9. Ayında geleceksin artık dedi

Canım oturmadan kastın desteksiz kendi başına oturma mı erken değilim daha ya
yok canm destekli . dokroeum kontrol etti destekli oturt artik dedi. zaten kendi kalkmaya calisio bisiler yapio anlamadm ama 1 2 haftaya oturur artk dwnge kurusu ii cok az bi dengesizlik kaldi

yok canm destekli . dokroeum kontrol etti destekli oturt artik dedi. zaten kendi kalkmaya calisio bisiler yapio anlamadm ama 1 2 haftaya oturur artk dwnge kurusu ii cok az bi dengesizlik kaldi
Hımmm ok Bende oturtuyorum 1/2 haftadır destekli zaten kucağımda da hep oturur vaziyette uzanmıyor artık kaldırıyor kendini mekik çeker gibi bayada kalıyo öyle karın kasları güçlenmiştir baya

bizimki üst katta yatıyo dönene yada kadarda orda yatırıcam, dönünce de tamamen alta indirmeyi düşünmüyorum altına yükseltici destekkoyup ayağa kalkana kadar da yarıya kadar indirecem ablamda öyle kullandı bir yaşından sonra alta indirdi çok memnun kalmıştı bu arada yürüteç konusunda sana katılıyorum günde on beş dk tutunca bence sorun olmaz ama saatlerini orda geçirmemeli çocuk, bende de var yürüteç ablam verdi 7. aydan sonra kullanmayı düşünüyorum

valla bizimki 4-5 arası son uykusundan uyanıyo daha da uyumuyo çok denedim ama nafile uyumuyo 8 de yıkanıyo ve gece uykusuna yatıyo ama sabahın köründe uyanıyo tabi erken yattığı için :)

Merhaba canim. Uyku sorunu yine ayni. Hala 1den once uyumuyor. Gunduz senin dedigin gibi 2 ya da 2bucuk saat uyanuk kaliyor. Mesela aksam 7de kalkti duyelim 9 gibi tekrar uyumak iatiyor. Bir kere uyutmayim diye denwdim bakalm erken uykuya gecer mi diye daha beter oldu. Cok uykusu geldigi icin daha zor uykuya gecti.
Su 6 aylik asisini bekliyorum bi atlatalim uyku egitimi vercem boyle olmaz ki ay.
banyo yaptirip da erken uyumasini beklesik o da ise yaramadu. Uykusu acildi suyla. Biyolojik saati masallah 1 e ayarli. Hiç saşmiyor.

bende gündüz uyuyan bebeklere özeniyorum ya bizimki en fazla yarım saat

kizlar cok cddi bi sorun var smdi cocuk doktoru soledi ölsurucu grip girmis ulkemize bebekleri cocuklari asla kalabalik ve alisveris merkezlerine coxuklarinizi goturmein dio doktor . ben cikarmadim zatwn dogdugundan beri cocugu disari da. cikaranlar icn soleim dedim hbrinz olsun

aynı benim oğlan hiç bir fark yok inan
bende mart sonuna kadar tamam diyorum martta 6 ay bitecek sonunda da saatler alınacak ya
en son 7 de kalkıp 10 a kadar uyutmicam
ve 21 gün boyunca hergün banyo yaptırcam belki o zaman 10-10buçuk gibi uyur
hadi küçük diyorum kıyamıyorum ama yok artık yeter 6 buçuk aylık olunca 3-4 saat ayık kalır umarım
hem ozamana kadar inşallah ilk 4 dişimizi de tamamlarsak hayırlısıyla
ozaman bakalım ne olacak

Rabbim korusun hepsini walla biz çıkıyoruz her haftasonu dışarı ewde bunalıyorum çok. En azından haftada 1 nefes alıyım diyorum

Rabbim korusun hepsini walla biz çıkıyoruz her haftasonu dışarı ewde bunalıyorum çok. En azından haftada 1 nefes alıyım diyorum
ama öldurucu grip budomuz gribi turunden . turkiyedwn birileeine yeni bulasmis salgin var yani. canim bende bunaliorum kmsese yok ve ben 6 aydr gun yuzu gormuorum degil biere gtmwk. herkez hasta ..mecburum. baharda tadini cikarcaz insallah. cocugumuz icin hersey disarin hava sartini bile bilmem ben. cikmiorum . en son agustosta markwte gitrim . gezmesemde olur onemli olan evladim. cnku hastalandilar mi yazik cok aci cekiolar gunah. bizim zaaflarimiz yuzunden... benmki bi kere bile hasta olmadi. kmseide ewe almiorum . kmsede kusura bakmasin benm ewladim aci cejio . bagisiklik sistemi cok kalitesiz suan bebeklerin . ama bu dedigim grip öldürü gripmis allah korusun

oglanin hep alni yanaklari isilik solsu yaaaa nedendirrkiii sicakmiki

canım yanlış anlama ama bence pek doğru yapmıyorsun ben doğduğundan beri hep çıkarıyorum güzel havalarda alışveriş merkezlerine değil tabii ki ama sahile götürüyorum temiz hava alabileceği yeşillik alanlara götürüyorum üstelik mecburen ayda bir defa doktora 100 km uzağa gidip geliyoz ama çok şükür şimdiye kadar hiç bişey olmadı bağışıklık sistemini güçlendirmek için bence dışarı çıkarılması lazım doktorda diyor nolursa olsun haftada en az bir kez çıkarın ben gün içinde güneş varsa balkona bile çıkarttırıyorum güneş alsın diye böyle böyle güçlenecek bağışıklık sistemleri

Walla biz 2 aylık olunca başladık gezmelere istanbula gittim ordan Bursa'ya aile ziyaretleri yaptık. Oralardada gezdim durdum. Hafta sonu aekadaşlarımla görüşürüm hepsininde bebişleri var yürüyen emekleyen bizim kız onları görünce aşka geliyo peşlerinden gitmeye çalışıyor. Oyuncaklarını ellerinden alıyo eğleniyor çok.misafirde ağırlıyorum gerçi azaldı artık bebek görmelerim ama gelenim oluyo yine. Maşallah çoktan sağlıklı kızım hiç hastalanmadı daha Hem benim psikolojimde önemli ben iyi olcamki onada iyi bakiyim

bende aynen geziyorum haftasonları zaten biz sahil kenarındayız antalyada yaşıoz havada çok soğuk olmuyo temiz hava alıyo hem izmirede gittim ben daha 25 günlüktü o zaman miniğim :) hem hasta olsa bile yapacak bişey yok nereye kadar koruyabiliriz ki muhakkak bağışıklık sistemine bir virüs girecek, girecekki güçlenecek grip olmasın diye uğraşıyoruz ama doktorlar olsunki kuvvetlensin diyor bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…