Canım oturmadan kastın desteksiz kendi başına oturma mı erken değilim daha yazaten 5 aylik gaz sancisindan sonra 2 hafta nedrkiesmde asilardan korkuo dedim ya biz aneleri atlatti ignede neymais . ama smdi cocuklar buyudu ya daha cok acicakmis gibi gelio cani acicak die korkuorum sance dhemsiredw yaptim bitti oluo hemen tak tak vuruo ooofff onu o halde gormek veni uzuo sadce . benmki 6 ayi bitmek uzere 7inci 8 9 cok eglenceli oluonus bebekelr artk bide oturmaya baslasada su tahta besikten kurtulsam park yataga gecsem kafasini vuracak biere . diceksinki smdi gec park yataga . gecemiorum cnku oyuncak asili ve onu xok sevio . otuedugu zamn artik ona bakmaz oturmasini bwkliorum bende .. seninkinde iturma usigi varmi. benmki nde az bi dengesizlik kaldi o dengesizligide atlatsa oturcak insallah :)
yok canm destekli . dokroeum kontrol etti destekli oturt artik dedi. zaten kendi kalkmaya calisio bisiler yapio anlamadmCanım oturmadan kastın desteksiz kendi başına oturma mı erken değilim daha ya
Hımmm okyok canm destekli . dokroeum kontrol etti destekli oturt artik dedi. zaten kendi kalkmaya calisio bisiler yapio anlamadmama 1 2 haftaya oturur artk dwnge kurusu ii cok az bi dengesizlik kaldi
bizimki üst katta yatıyo dönene yada kadarda orda yatırıcam, dönünce de tamamen alta indirmeyi düşünmüyorum altına yükseltici destekkoyup ayağa kalkana kadar da yarıya kadar indirecem ablamda öyle kullandı bir yaşından sonra alta indirdi çok memnun kalmıştı bu arada yürüteç konusunda sana katılıyorum günde on beş dk tutunca bence sorun olmaz ama saatlerini orda geçirmemeli çocuk, bende de var yürüteç ablam verdi 7. aydan sonra kullanmayı düşünüyorumheee eylulun son gunu ondan 5ayi daha yeni b doldurcan . bende yeni doganken park yatak kullaniodum fakat bi gun donence aldik vw farkwttikki tahta besie takilan bi oyuncak park yataga takilsa kafasina duser zaten tahta besigimde varsi bizde mecbur onu kullandk cnku doneencei pahaliya aldm .. ama oturmaya baslayinca onundeki oyuncaklara bakicak tepesine degil ozamnda park yatak devreye giricek peki senin bebwk kac kilo ust katindami yatio benm ki 9u gecik . oturmaya aslincaya kadar 10 kilo olabilir napim yukarda mi dursin asagidami olsun. uat kat alt kat kilolarini bilmiorum
valla bizimki 4-5 arası son uykusundan uyanıyo daha da uyumuyo çok denedim ama nafile uyumuyo 8 de yıkanıyo ve gece uykusuna yatıyo ama sabahın köründe uyanıyo tabi erken yattığı için :)merhaba uçan fasulye naptın kızın uykusunu bir gelişme varmı?
buarada arkadaşlar bebekleriniz kaç saat uyanık kalabiliyor bunu çok merak ediyorum
benimki en fazla 2 saat ayık kalıyor, sonra mutlaka en azından yarım saat kestirmek istiyor
yani gece geç uyuyan oğlum akşam 7 de uyanınca akşam 10 buçuk 11 e kadar uyutmasam aceba gece uykusuna geçermi diye merak ediyorum ama bir yandan da küçük bebeğide uykusuz tutmak istemiyorum
inanın ne yapacağımı şaşırdım.
Merhaba canim. Uyku sorunu yine ayni. Hala 1den once uyumuyor. Gunduz senin dedigin gibi 2 ya da 2bucuk saat uyanuk kaliyor. Mesela aksam 7de kalkti duyelim 9 gibi tekrar uyumak iatiyor. Bir kere uyutmayim diye denwdim bakalm erken uykuya gecer mi diye daha beter oldu. Cok uykusu geldigi icin daha zor uykuya gecti.merhaba uçan fasulye naptın kızın uykusunu bir gelişme varmı?
buarada arkadaşlar bebekleriniz kaç saat uyanık kalabiliyor bunu çok merak ediyorum
benimki en fazla 2 saat ayık kalıyor, sonra mutlaka en azından yarım saat kestirmek istiyor
yani gece geç uyuyan oğlum akşam 7 de uyanınca akşam 10 buçuk 11 e kadar uyutmasam aceba gece uykusuna geçermi diye merak ediyorum ama bir yandan da küçük bebeğide uykusuz tutmak istemiyorum
inanın ne yapacağımı şaşırdım.
bende gündüz uyuyan bebeklere özeniyorum ya bizimki en fazla yarım saatMerhaba canim. Uyku sorunu yine ayni. Hala 1den once uyumuyor. Gunduz senin dedigin gibi 2 ya da 2bucuk saat uyanuk kaliyor. Mesela aksam 7de kalkti duyelim 9 gibi tekrar uyumak iatiyor. Bir kere uyutmayim diye denwdim bakalm erken uykuya gecer mi diye daha beter oldu. Cok uykusu geldigi icin daha zor uykuya gecti.
Su 6 aylik asisini bekliyorum bi atlatalim uyku egitimi vercem boyle olmaz ki ay.
banyo yaptirip da erken uyumasini beklesik o da ise yaramadu. Uykusu acildi suyla. Biyolojik saati masallah 1 e ayarli. Hiç saşmiyor.
Daha kötüsü var 15 dk uyuyo benimki en fazla :))) 2 saatte birbende gündüz uyuyan bebeklere özeniyorum ya bizimki en fazla yarım saat
Merhaba canim. Uyku sorunu yine ayni. Hala 1den once uyumuyor. Gunduz senin dedigin gibi 2 ya da 2bucuk saat uyanuk kaliyor. Mesela aksam 7de kalkti duyelim 9 gibi tekrar uyumak iatiyor. Bir kere uyutmayim diye denwdim bakalm erken uykuya gecer mi diye daha beter oldu. Cok uykusu geldigi icin daha zor uykuya gecti.
Su 6 aylik asisini bekliyorum bi atlatalim uyku egitimi vercem boyle olmaz ki ay.
banyo yaptirip da erken uyumasini beklesik o da ise yaramadu. Uykusu acildi suyla. Biyolojik saati masallah 1 e ayarli. Hiç saşmiyor.
Doktoruma gündüz bazen yarım saat veya 45 dk uyuyo dedim 1 saat olmadıkça onu gündüz uykusundan sayma dediDaha kötüsü var 15 dk uyuyo benimki en fazla :))) 2 saatte bir
Rabbim korusun hepsini walla biz çıkıyoruz her haftasonu dışarı ewde bunalıyorum çok. En azından haftada 1 nefes alıyım diyorumkizlar cok cddi bi sorun var smdi cocuk doktoru soledi ölsurucu grip girmis ulkemize bebekleri cocuklari asla kalabalik ve alisveris merkezlerine coxuklarinizi goturmein dio doktor . ben cikarmadim zatwn dogdugundan beri cocugu disari da. cikaranlar icn soleim dedim hbrinz olsun
ama öldurucu grip budomuz gribi turunden . turkiyedwn birileeine yeni bulasmis salgin var yani. canim bende bunaliorum kmsese yok ve ben 6 aydr gun yuzu gormuorum degil biere gtmwk. herkez hasta ..mecburum. baharda tadini cikarcaz insallah. cocugumuz icin hersey disarin hava sartini bile bilmem ben. cikmiorum . en son agustosta markwte gitrim . gezmesemde olur onemli olan evladim. cnku hastalandilar mi yazik cok aci cekiolar gunah. bizim zaaflarimiz yuzunden... benmki bi kere bile hasta olmadi. kmseide ewe almiorum . kmsede kusura bakmasin benm ewladim aci cejio . bagisiklik sistemi cok kalitesiz suan bebeklerin . ama bu dedigim grip öldürü gripmis allah korusunRabbim korusun hepsini walla biz çıkıyoruz her haftasonu dışarı ewde bunalıyorum çok. En azından haftada 1 nefes alıyım diyorum
diş geliyo dişşşş :)oglanin hep alni yanaklari isilik solsu yaaaa nedendirrkiii sicakmiki
canım yanlış anlama ama bence pek doğru yapmıyorsun ben doğduğundan beri hep çıkarıyorum güzel havalarda alışveriş merkezlerine değil tabii ki ama sahile götürüyorum temiz hava alabileceği yeşillik alanlara götürüyorum üstelik mecburen ayda bir defa doktora 100 km uzağa gidip geliyoz ama çok şükür şimdiye kadar hiç bişey olmadı bağışıklık sistemini güçlendirmek için bence dışarı çıkarılması lazım doktorda diyor nolursa olsun haftada en az bir kez çıkarın ben gün içinde güneş varsa balkona bile çıkarttırıyorum güneş alsın diye böyle böyle güçlenecek bağışıklık sistemleriama öldurucu grip budomuz gribi turunden . turkiyedwn birileeine yeni bulasmis salgin var yani. canim bende bunaliorum kmsese yok ve ben 6 aydr gun yuzu gormuorum degil biere gtmwk. herkez hasta ..mecburum. baharda tadini cikarcaz insallah. cocugumuz icin hersey disarin hava sartini bile bilmem ben. cikmiorum . en son agustosta markwte gitrim . gezmesemde olur onemli olan evladim. cnku hastalandilar mi yazik cok aci cekiolar gunah. bizim zaaflarimiz yuzunden... benmki bi kere bile hasta olmadi. kmseide ewe almiorum . kmsede kusura bakmasin benm ewladim aci cejio . bagisiklik sistemi cok kalitesiz suan bebeklerin . ama bu dedigim grip öldürü gripmis allah korusun
Walla biz 2 aylık olunca başladık gezmelere istanbula gittim ordan Bursa'ya aile ziyaretleri yaptık. Oralardada gezdim durdum. Hafta sonu aekadaşlarımla görüşürüm hepsininde bebişleri var yürüyen emekleyen bizim kız onları görünce aşka geliyo peşlerinden gitmeye çalışıyor. Oyuncaklarını ellerinden alıyo eğleniyor çok.misafirde ağırlıyorum gerçi azaldı artık bebek görmelerim ama gelenim oluyo yine. Maşallah çoktan sağlıklı kızım hiç hastalanmadı dahacanım yanlış anlama ama bence pek doğru yapmıyorsun ben doğduğundan beri hep çıkarıyorum güzel havalarda alışveriş merkezlerine değil tabii ki ama sahile götürüyorum temiz hava alabileceği yeşillik alanlara götürüyorum üstelik mecburen ayda bir defa doktora 100 km uzağa gidip geliyoz ama çok şükür şimdiye kadar hiç bişey olmadı bağışıklık sistemini güçlendirmek için bence dışarı çıkarılması lazım doktorda diyor nolursa olsun haftada en az bir kez çıkarın ben gün içinde güneş varsa balkona bile çıkarttırıyorum güneş alsın diye böyle böyle güçlenecek bağışıklık sistemleri
bende aynen geziyorum haftasonları zaten biz sahil kenarındayız antalyada yaşıoz havada çok soğuk olmuyo temiz hava alıyo hem izmirede gittim ben daha 25 günlüktü o zaman miniğim :) hem hasta olsa bile yapacak bişey yok nereye kadar koruyabiliriz ki muhakkak bağışıklık sistemine bir virüs girecek, girecekki güçlenecek grip olmasın diye uğraşıyoruz ama doktorlar olsunki kuvvetlensin diyor bende anlamadımWalla biz 2 aylık olunca başladık gezmelere istanbula gittim ordan Bursa'ya aile ziyaretleri yaptık. Oralardada gezdim durdum. Hafta sonu aekadaşlarımla görüşürüm hepsininde bebişleri var yürüyen emekleyen bizim kız onları görünce aşka geliyo peşlerinden gitmeye çalışıyor. Oyuncaklarını ellerinden alıyo eğleniyor çok.misafirde ağırlıyorum gerçi azaldı artık bebek görmelerim ama gelenim oluyo yine. Maşallah çoktan sağlıklı kızım hiç hastalanmadı dahaHem benim psikolojimde önemli ben iyi olcamki onada iyi bakiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?