yok canm sanmam uykusuzluk yok gayet neseli dis etlerindede hic bi degisiklik sasce isilik var bogazina kadar . bole dis cikacaksa ooo dost basinadiş geliyo dişşşş :)
yok disar havasi alio zaten nerdeyse iki dag arasindaiz birda oksijen bol :) sadce insanlar arasina girmioruz ben nasipse nisanda cikarcam bakalim bide disari ve insanlari gormedigi halde cok sosyal bunada cok sasiriorum .. esim cok pirpir8kli ger disarda hastalansaydi bide onjnla ugrasirdim huzurmuzda kacardi iyi bole :)canım yanlış anlama ama bence pek doğru yapmıyorsun ben doğduğundan beri hep çıkarıyorum güzel havalarda alışveriş merkezlerine değil tabii ki ama sahile götürüyorum temiz hava alabileceği yeşillik alanlara götürüyorum üstelik mecburen ayda bir defa doktora 100 km uzağa gidip geliyoz ama çok şükür şimdiye kadar hiç bişey olmadı bağışıklık sistemini güçlendirmek için bence dışarı çıkarılması lazım doktorda diyor nolursa olsun haftada en az bir kez çıkarın ben gün içinde güneş varsa balkona bile çıkarttırıyorum güneş alsın diye böyle böyle güçlenecek bağışıklık sistemleri
büyük ihtimalle diş geliyordur. benim kızın ilk beyazını dün gördüm , bi kaç gündür bi huysuzluğu vardı geçer dedim dün şans eseri alt çenesinde farkettim eti yırtmış , şükür diştenmiş dedim, ama öyle abartılı bi belirtisi yoktu.oglanin hep alni yanaklari isilik solsu yaaaa nedendirrkiii sicakmiki
bak ktpkurdu demişti dersin kesin diş bu :)) merak etme kimi bebek gayet neşeli oluyor bizimkide gündüzleri çok neşeliydi ama gece uykusuzluk huzursuzluk çoktuyok canm sanmam uykusuzluk yok gayet neseli dis etlerindede hic bi degisiklik sasce isilik var bogazina kadar . bole dis cikacaksa ooo dost basinaama tabi kesinlikle ole bi ihtimal asla vermiorum :)
canım yanlış anlama ama bence pek doğru yapmıyorsun ben doğduğundan beri hep çıkarıyorum güzel havalarda alışveriş merkezlerine değil tabii ki ama sahile götürüyorum temiz hava alabileceği yeşillik alanlara götürüyorum üstelik mecburen ayda bir defa doktora 100 km uzağa gidip geliyoz ama çok şükür şimdiye kadar hiç bişey olmadı bağışıklık sistemini güçlendirmek için bence dışarı çıkarılması lazım doktorda diyor nolursa olsun haftada en az bir kez çıkarın ben gün içinde güneş varsa balkona bile çıkarttırıyorum güneş alsın diye böyle böyle güçlenecek bağışıklık sistemleri
Walla biz 2 aylık olunca başladık gezmelere istanbula gittim ordan Bursa'ya aile ziyaretleri yaptık. Oralardada gezdim durdum. Hafta sonu aekadaşlarımla görüşürüm hepsininde bebişleri var yürüyen emekleyen bizim kız onları görünce aşka geliyo peşlerinden gitmeye çalışıyor. Oyuncaklarını ellerinden alıyo eğleniyor çok.misafirde ağırlıyorum gerçi azaldı artık bebek görmelerim ama gelenim oluyo yine. Maşallah çoktan sağlıklı kızım hiç hastalanmadı dahaHem benim psikolojimde önemli ben iyi olcamki onada iyi bakiyim
iste ole bi huysuzlik yok bizde bitek elihep agzinda hic elini agzindan cikarmion . ama zaten 2 aydir hep eli agzinda . bole dis cikarie insallah .büyük ihtimalle diş geliyordur. benim kızın ilk beyazını dün gördüm , bi kaç gündür bi huysuzluğu vardı geçer dedim dün şans eseri alt çenesinde farkettim eti yırtmış , şükür diştenmiş dedim, ama öyle abartılı bi belirtisi yoktu.
bilemedim valla canm arkafasa dedigim gibi hic bi huzursuzluga yok gayet sistemli bi cocuk. gece bir kere uyanir oda acliktan . yer yatar . .bak ktpkurdu demişti dersin kesin diş bu :)) merak etme kimi bebek gayet neşeli oluyor bizimkide gündüzleri çok neşeliydi ama gece uykusuzluk huzursuzluk çoktu
su havalar duzelse ben de hergun yıkayıp yoracagım. temız hava almaya cıkarız beraber belkı temız hava carparaynı benim oğlan hiç bir fark yok inan
bende mart sonuna kadar tamam diyorum martta 6 ay bitecek sonunda da saatler alınacak ya
en son 7 de kalkıp 10 a kadar uyutmicam
ve 21 gün boyunca hergün banyo yaptırcam belki o zaman 10-10buçuk gibi uyur
hadi küçük diyorum kıyamıyorum ama yok artık yeter 6 buçuk aylık olunca 3-4 saat ayık kalır umarım
hem ozamana kadar inşallah ilk 4 dişimizi de tamamlarsak hayırlısıyla
ozaman bakalım ne olacak
Ben de öyleyim valla, çocuğun sağlığı kadar anne psikolojisi de önemlidir bence. Bu hafta çıkaramadım yalnız ateşi çıktı kuzum şimdi de burun hiriltisi var bakalım Dr a gitmeden halledebilirsiniz halledecezRabbim korusun hepsini walla biz çıkıyoruz her haftasonu dışarı ewde bunalıyorum çok. En azından haftada 1 nefes alıyım diyorum
oglanin hep alni yanaklari isilik solsu yaaaa nedendirrkiii sicakmiki
canım yanlış anlama ama bence pek doğru yapmıyorsun ben doğduğundan beri hep çıkarıyorum güzel havalarda alışveriş merkezlerine değil tabii ki ama sahile götürüyorum temiz hava alabileceği yeşillik alanlara götürüyorum üstelik mecburen ayda bir defa doktora 100 km uzağa gidip geliyoz ama çok şükür şimdiye kadar hiç bişey olmadı bağışıklık sistemini güçlendirmek için bence dışarı çıkarılması lazım doktorda diyor nolursa olsun haftada en az bir kez çıkarın ben gün içinde güneş varsa balkona bile çıkarttırıyorum güneş alsın diye böyle böyle güçlenecek bağışıklık sistemleri
Walla biz 2 aylık olunca başladık gezmelere istanbula gittim ordan Bursa'ya aile ziyaretleri yaptık. Oralardada gezdim durdum. Hafta sonu aekadaşlarımla görüşürüm hepsininde bebişleri var yürüyen emekleyen bizim kız onları görünce aşka geliyo peşlerinden gitmeye çalışıyor. Oyuncaklarını ellerinden alıyo eğleniyor çok.misafirde ağırlıyorum gerçi azaldı artık bebek görmelerim ama gelenim oluyo yine. Maşallah çoktan sağlıklı kızım hiç hastalanmadı dahaHem benim psikolojimde önemli ben iyi olcamki onada iyi bakiyim
bende aynen geziyorum haftasonları zaten biz sahil kenarındayız antalyada yaşıoz havada çok soğuk olmuyo temiz hava alıyo hem izmirede gittim ben daha 25 günlüktü o zaman miniğim :) hem hasta olsa bile yapacak bişey yok nereye kadar koruyabiliriz ki muhakkak bağışıklık sistemine bir virüs girecek, girecekki güçlenecek grip olmasın diye uğraşıyoruz ama doktorlar olsunki kuvvetlensin diyor bende anlamadım
su havalar duzelse ben de hergun yıkayıp yoracagım. temız hava almaya cıkarız beraber belkı temız hava carpar
o zaman dad iş sıkıntısı baslar kesın.
uyumadıgı zaman aglıyor ya cok huysuz. gece uykusu hep kavgayla oluyor
sonucta bi kadinlar kulubunde tanisioruz ayri biyere yonlenmek bana hic doru gelmiyor.
Çooook geçmiş olsun canım kaçınılmaz son bugün olmasa yarın hepsi tanışacak mikroplarda hafif atlatın umarımBen de öyleyim valla, çocuğun sağlığı kadar anne psikolojisi de önemlidir bence. Bu hafta çıkaramadım yalnız ateşi çıktı kuzum şimdi de burun hiriltisi var bakalım Dr a gitmeden halledebilirsiniz halledecez
sanirim herkes waatsap gurubuna gitti :)
Teşekkür ederim, hala burun hiriltisi var ama geçer inş.Çooook geçmiş olsun canım kaçınılmaz son bugün olmasa yarın hepsi tanışacak mikroplarda hafif atlatın umarım
6.ayin icine girmis zaten bence alabilirsin yani 6 yi bitirdigi gun hop diye 2 numarayami gecilecek bi on onbes gun oncede verilebilir diye dusunuyorumBebeğim 5 ay 10 günlük ek gıdaya gectik kilo alımı az oldugu icin. Sizce 2 numara mamaya geciyimmi bişey olurmu? Normal de mama emmiyor muhallebiye falan katıcam.
benim kızın da kg alimi az,40 günde 720 gr almışBebeğim 5 ay 10 günlük ek gıdaya gectik kilo alımı az oldugu icin. Sizce 2 numara mamaya geciyimmi bişey olurmu? Normal de mama emmiyor muhallebiye falan katıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?