2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
diş geliyo dişşşş :)
yok canm sanmam uykusuzluk yok gayet neseli dis etlerindede hic bi degisiklik sasce isilik var bogazina kadar . bole dis cikacaksa ooo dost basina ama tabi kesinlikle ole bi ihtimal asla vermiorum :)

yok disar havasi alio zaten nerdeyse iki dag arasindaiz birda oksijen bol :) sadce insanlar arasina girmioruz ben nasipse nisanda cikarcam bakalim bide disari ve insanlari gormedigi halde cok sosyal bunada cok sasiriorum .. esim cok pirpir8kli ger disarda hastalansaydi bide onjnla ugrasirdim huzurmuzda kacardi iyi bole :)

oglanin hep alni yanaklari isilik solsu yaaaa nedendirrkiii sicakmiki
büyük ihtimalle diş geliyordur. benim kızın ilk beyazını dün gördüm , bi kaç gündür bi huysuzluğu vardı geçer dedim dün şans eseri alt çenesinde farkettim eti yırtmış , şükür diştenmiş dedim, ama öyle abartılı bi belirtisi yoktu.

yok canm sanmam uykusuzluk yok gayet neseli dis etlerindede hic bi degisiklik sasce isilik var bogazina kadar . bole dis cikacaksa ooo dost basina ama tabi kesinlikle ole bi ihtimal asla vermiorum :)
bak ktpkurdu demişti dersin kesin diş bu :)) merak etme kimi bebek gayet neşeli oluyor bizimkide gündüzleri çok neşeliydi ama gece uykusuzluk huzursuzluk çoktu

Katılıyorum. Bebekleri ne kadar mikroplardan bakterilerden uzak tutarsak vücutları o kadar bağışıklık kazanamayacak bence. Biz gezmeye başladığımızda yarı kırkı çıkmıştı daha, gezmek dediğim alışveriş felan. Annemler İstanbulda biz Kocaelinde, haftasonları bir onlara git, bir kayınvalidelere git, evde mevlüt de yaptık, arkadaşlarımız da gelir gider sürekli, şimdi de taşınma işimiz var, sürekli yeni eve git eşya hazırla vs ile geçiyor günlerimiz... Yani demem o ki bebeği dışarı çıkarmamazlık yapmıyoruz ama hiç tek dışarı çıkmadım hep eşim yanımda oluyor. Sadece gıda yoluyla kan yoluyla ya da hijyenik olmayan ortam koşullarıyla bulaşan hastalıklardan koruyorum. Kesinlikle milletin şapur şupur öpmesine izin vermiyorum. Kendi oyuncakları haricindeki şeyleri eline vermiyorum ki ağzına sokmasın diye. Emziğine kaşığına dikkat ediyorum. Çocuğumun hayatına mal olacak şeyler bunlar biliyorum. Çünkü kanıtlandı ki aids virüsü de tükürük yoluyla bulaşabiliyor artık. ya da pek çok bulaşıcı tehlikeli hastalık ağız yoluyla bulaşabiliyor. Bunlardan koruyorum elimden geldiğince o kadar.

iste ole bi huysuzlik yok bizde bitek elihep agzinda hic elini agzindan cikarmion . ama zaten 2 aydir hep eli agzinda . bole dis cikarie insallah .

bak ktpkurdu demişti dersin kesin diş bu :)) merak etme kimi bebek gayet neşeli oluyor bizimkide gündüzleri çok neşeliydi ama gece uykusuzluk huzursuzluk çoktu
bilemedim valla canm arkafasa dedigim gibi hic bi huzursuzluga yok gayet sistemli bi cocuk. gece bir kere uyanir oda acliktan . yer yatar . .

su havalar duzelse ben de hergun yıkayıp yoracagım. temız hava almaya cıkarız beraber belkı temız hava carpar
o zaman dad iş sıkıntısı baslar kesın.
uyumadıgı zaman aglıyor ya cok huysuz. gece uykusu hep kavgayla oluyor

sonucta bi kadinlar kulubunde tanisioruz ayri biyere yonlenmek bana hic doru gelmiyor.

Rabbim korusun hepsini walla biz çıkıyoruz her haftasonu dışarı ewde bunalıyorum çok. En azından haftada 1 nefes alıyım diyorum
Ben de öyleyim valla, çocuğun sağlığı kadar anne psikolojisi de önemlidir bence. Bu hafta çıkaramadım yalnız ateşi çıktı kuzum şimdi de burun hiriltisi var bakalım Dr a gitmeden halledebilirsiniz halledecez

oglanin hep alni yanaklari isilik solsu yaaaa nedendirrkiii sicakmiki

arkadaşlar diş demiş katılıyorum
benim oğlanda böyle başladı pek huzursuzluğu da yoktu son iki gece daha sık uyanmaya başladı
diş çıkardığı gece hiç uyumadı
tam isilik azaldı derken yeniden şekillenmeye başladı
eee dişlerin devamı geliyor

biz 25 günlükken edirneden ankaraya, ankarada bir avm ye
sonra bursaya gittik, evimize gelenimiz gidenimiz çok olur
apartman çocuk dolu, gündüz oturmalarına da götürürüm yavrumu
sonra 4 buçuk aylıkken tekrar, edirneden bursaya, bursada avm
ordan ankaraya ve gitmediğimiz avm kalmadı desem yeridir
ha grip olmadı mı oldu, bir aylıkken hırıltısı oldu çok üzüldüm
ama şuna inanıyorumki anne sütü koruyor,
allaha şükür sonrada hasta falan olmadı
çocukları sürekli aynı kozanın atmosferin içinde tutmak doğru değil
insanlarla da temas etmesi lazım
ve doktor diyor, anne sütünden sonra sakın su içirmeyin
çünkü sütün ağızda kalan hücreleri onun mide ve bağırsak düzenini koruyormuş

seni çok iyi anlıyorum her akşam stres başlıyor bu akşam hangi yolu denesek aceba
özellikle gece 11 olunca
diyorum bu gece kaçı bulacak uyuması aceba
geç uyuması bir yandan bide dişi de geliyor yavrumun gece iki saat on dakikada bir uyanıyor
sabah 4-5 de ancak uyuyoruz
allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza
napalım tek derdimiz uyku olsun

sonucta bi kadinlar kulubunde tanisioruz ayri biyere yonlenmek bana hic doru gelmiyor.

watsap grubumu varmış hiç haberim yok benim :)))
watsaba girmek yazmak kolay sanırım ondan tercih ediyor olabilirler

Çooook geçmiş olsun canım kaçınılmaz son bugün olmasa yarın hepsi tanışacak mikroplarda hafif atlatın umarım

Arkadaslar merhaba
5 aylik oglumun dil rengi bi kac gundur turuncumsu sizlerde boyle bir durum farkeden var mi?

Bebeğim 5 ay 10 günlük ek gıdaya gectik kilo alımı az oldugu icin. Sizce 2 numara mamaya geciyimmi bişey olurmu? Normal de mama emmiyor muhallebiye falan katıcam.

Bebeğim 5 ay 10 günlük ek gıdaya gectik kilo alımı az oldugu icin. Sizce 2 numara mamaya geciyimmi bişey olurmu? Normal de mama emmiyor muhallebiye falan katıcam.
6.ayin icine girmis zaten bence alabilirsin yani 6 yi bitirdigi gun hop diye 2 numarayami gecilecek bi on onbes gun oncede verilebilir diye dusunuyorum

benim kızın da kg alimi az,40 günde 720 gr almış
az dimi saglik ocağında tartirdim.doktora gitmemize 11 gun var
bide orda tartirip dr. soylicem
sen ne veriyon bebise ,biberona alisir diye korkuyoru devam sütü vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…