2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Haklısın canım. Gidiyim şimdi doktora. Bu kadar sık ultrasona girmek istemiyorum da (

Doğru diyosun da hiç yoktu böyle ağrım ( bi de 10 saat oldu geçmedi. Ben gidiyim birazdan dr a.

Canim icin rahatlasin diye dedim tabi en dogrusunu doktorun bilir hadi git güzel haberlerle gel insallah

Günaydın bayanlar, bende birazdan sağlık ocağına gideceğim kayıt olmaya. Sürekli arıyorlar gidip kayıt olaymda aramasinlar bari :s sizi de arıyorlar mi ?

ya bende bunu soracaktım. bu kayıt zorunlu mu?
doğum olunca yapsak olmuyor mu?
hemen bi gidip kayıt olmamız gerekiyor.

beni arayan olmadı ama senin numaranı nerden bulmuşlar ki:44:

Ben ozel hastanede yaptirdim islemlerimi testlerimi falan. Tespit ederler mi acaba yoksa gidip kendimmi kayit olmaliyim ki

ben de herşeyimi hastanemde takip ettiriyorum.
acaba gene de kayıt olmam gerekiyor mu?
sonuçta hastanede sürekli girişimiz yapılıyor. hamile olduğumuz belli bişiy?

Ben ozel hastanede yaptirdim islemlerimi testlerimi falan. Tespit ederler mi acaba yoksa gidip kendimmi kayit olmaliyim ki

özelde olsa sağlık ocaklarının sistemine bilgi geliyor. kendin de kayıt yaptırmaya gidebilirsin aşılar falan takip ediyorlar bebek doğduktan sonrada bebeği takip ediyorlar güzel yani

Evet arkadaşlar,bende özelde yaptırdım bütün işlemlerimi ama onlarin sistemine sağlık bakanlığı bilgileri gönderiyor. 12. Haftaya kadar kayıt yaptırmak gerekliymis

Günaydın kizlarrr geldik doktordan bebegimm 9+5 günlük olmus boyu 3cm hareketini de cok az gorebildim kolunu kaldirdi indirdi esim videoya aldi izlerim artık ozledikce ama kanama alanlarin var progestana devam et dikkat et dinlen yürüyüş yapma dedi koyu kahve lekelenmem olursa korkma normal acik renkte olursa kan seklinde hemen gel dedi cinsiyeti icin de cok küçük henüz belirleymyz dedi minigimin kalp atisiniduydum ya dunyalar benim oldu.bugun doktra giden butun arkadaslarim mutlu ggüzel haberlerle gelirler inşallah

Masallah canim. Dunyanin en mutlususundur simdi..

Diymi yaaa, aylar ayları kovalasın miniğimiz kucağımzda olsun hooopppp o misss kokusunu içimize çekelim kuşumuzun :)))

Aallah sağlık versin başka bişey istemiyorum

Aslinda rahim genisledigi icin kasik ağrıları normal canim korkuosan ihmal etme git doktra rahatlarsin

Günaydın canım benimmm sabah sabah ne güzel haberler vermişin böylee bende yarın gitcem doktora. karnımda batma var doktor gel bı bakalım safra kesesınde taş olabılkır dedı. İnş birşey cıkmaz :18:

Gözün aydın canım. Evde yatarak mı dinleneceksin yoksa işlerini mi hafifleteceksin?

günaydın cnm.
hiç moralini bozma gerçekten dinlenince hepsi geçiyor.
bende 10 gün raporluydum. 16 gün kahve lekelenmem oldu. 1 kerede kırmızı kanamam oldu ama 3 damla falan.
çok şükür geçti.
10 gün yattım.
ilacımı hiç aksatmadım.
çok şükür yolunda herşey.

ya bende bunu soracaktım. bu kayıt zorunlu mu?
doğum olunca yapsak olmuyor mu?
hemen bi gidip kayıt olmamız gerekiyor.

beni arayan olmadı ama senin numaranı nerden bulmuşlar ki:44:

Hastane gebelik tanısı konulduktan sonra senin bilgilerini paylaşıyor. Bende ozele gittim ama sgk hemen tespit edip gönderiyor aile hekimine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…