Haklısın canım. Gidiyim şimdi doktora. Bu kadar sık ultrasona girmek istemiyorum da(
Doğru diyosun da hiç yoktu böyle ağrım( bi de 10 saat oldu geçmedi. Ben gidiyim birazdan dr a.
Günaydın bayanlar, bende birazdan sağlık ocağına gideceğim kayıt olmaya. Sürekli arıyorlar gidip kayıt olaymda aramasinlar bari :s sizi de arıyorlar mi ?
Günaydın bayanlar, bende birazdan sağlık ocağına gideceğim kayıt olmaya. Sürekli arıyorlar gidip kayıt olaymda aramasinlar bari :s sizi de arıyorlar mi ?
Gunaydin herkeseeee.
ne kaydi bu canim?
Gebelik kaydı yapıyorlarmis,belli zamanlarda kontrole gidiyormusuz. Bi de asi falan vuruyorlarmis ama tam detay bilmiyorum
Ben ozel hastanede yaptirdim islemlerimi testlerimi falan. Tespit ederler mi acaba yoksa gidip kendimmi kayit olmaliyim ki
Ben ozel hastanede yaptirdim islemlerimi testlerimi falan. Tespit ederler mi acaba yoksa gidip kendimmi kayit olmaliyim ki
özelde olsa sağlık ocaklarının sistemine bilgi geliyor. kendin de kayıt yaptırmaya gidebilirsin aşılar falan takip ediyorlar bebek doğduktan sonrada bebeği takip ediyorlar güzel yani
Canim mail adresin deil de faceteki adin ne kullanici adin yani
Günaydın kizlarrr geldik doktordan bebegimm 9+5 günlük olmus boyu 3cm hareketini de cok az gorebildim kolunu kaldirdi indirdi esim videoya aldi izlerim artık ozledikce ama kanama alanlarin var progestana devam et dikkat et dinlen yürüyüş yapma dedi koyu kahve lekelenmem olursa korkma normal acik renkte olursa kan seklinde hemen gel dedi cinsiyeti icin de cok küçük henüz belirleymyz dedi minigimin kalp atisiniduydum ya dunyalar benim oldu.bugun doktra giden butun arkadaslarim mutlu ggüzel haberlerle gelirler inşallah
Bende acayip merak ediyorum cinsiyetini ama doktorumuz kontrollerde nelere bakacagimizi anlatirken cinsiyet icin 4. Ayı kastettioy nasil gececek bu zaman ya hemen elini yüzünü gorsek cinsiyetini ogrensek sonra hemencecik sagsalim dogup gelse artik :))
Merhaba arkadaşlar. Günaydın :))
Sağ kasığıma gece bi ağrı girdi ve hala çıkmadı( korkmalı mıyım ya? Salı günü zaten gittim dr a. Pazartesi de gidicem. Beklemeli miyim? Dün ufak çaplı bi sinir harbi geçirdim de ( çok korkuyorum.
Günaydın kizlarrr geldik doktordan bebegimm 9+5 günlük olmus boyu 3cm hareketini de cok az gorebildim kolunu kaldirdi indirdi esim videoya aldi izlerim artık ozledikce ama kanama alanlarin var progestana devam et dikkat et dinlen yürüyüş yapma dedi koyu kahve lekelenmem olursa korkma normal acik renkte olursa kan seklinde hemen gel dedi cinsiyeti icin de cok küçük henüz belirleymyz dedi minigimin kalp atisiniduydum ya dunyalar benim oldu.bugun doktra giden butun arkadaslarim mutlu ggüzel haberlerle gelirler inşallah
ya bende bunu soracaktım. bu kayıt zorunlu mu?
doğum olunca yapsak olmuyor mu?
hemen bi gidip kayıt olmamız gerekiyor.
beni arayan olmadı ama senin numaranı nerden bulmuşlar ki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?