ben de herşeyimi hastanemde takip ettiriyorum.
acaba gene de kayıt olmam gerekiyor mu?
sonuçta hastanede sürekli girişimiz yapılıyor. hamile olduğumuz belli bişiy?
Canim faceteki adin bide resmin nasil yada sen beni eklesene ismimınar kesık karakoyun ı la olacak ama
Bole sahilde masa resmi var uzerinde kola flan var:))
Günaydın canım benimmm sabah sabah ne güzel haberler vermişin böylee bende yarın gitcem doktora. karnımda batma var doktor gel bı bakalım safra kesesınde taş olabılkır dedı. İnş birşey cıkmaz :18:
Darısı sizlere canim o kadar stresli gittim ki cok korkuyordum bir olumsuzluk olacak die kalp atisini duyunca coook mutlu oldum.ne zamn gideceksin doktora güzel haberlerle gelirsin sen de inşallah
hepinize salm allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..sizi göörünce ben de heyecanlandım:)))bu arada hemen kucağına almak isteyuen arkadaşlar bugünlerinizin de tadı çok ayroı doya doya yaşayın gezin tozun veee boll bol uyuyun:)))sonrasında eğer şanslşı olanlardan değilseniz uykuya hasret kalıyorsunuz çünkü:)))
Merhaba arkadaşlar. Günaydın :))
Sağ kasığıma gece bi ağrı girdi ve hala çıkmadı ( korkmalı mıyım ya? Salı günü zaten gittim dr a. Pazartesi de gidicem. Beklemeli miyim? Dün ufak çaplı bi sinir harbi geçirdim de ( çok korkuyorum.
Günaydın canım benim de hamisligimin başından beri felaket kasik agrim var doktorum korkma olur demisti benim icim rahat etmedi geçen hafta tecrübesi kanıtlanmış başka bi doktora gittim.o da ayni seyi dedi hatta kasik ağrısı olunca niye korkuyorsun dusuk tehlikesi falan değil sadece kanaman olursa kork dedi tersledi bile beni:))) ama fircayi yedim rahatladim.sen de benim gibi icin rahat etsin diye bi git bence en azindan icinden kurmazsin:))