2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ben de herşeyimi hastanemde takip ettiriyorum.
acaba gene de kayıt olmam gerekiyor mu?
sonuçta hastanede sürekli girişimiz yapılıyor. hamile olduğumuz belli bişiy?

Canim ben kendim gittim kaydimi yaptirdim bazi yerlerde aramiyorlar sen git yaptir bence 20. Haftada cagiracaklarmis aşı yapacaklarmis

Gözün aydın canım. Evde yatarak mı dinleneceksin yoksa işlerini mi hafifleteceksin?

Canim ev islerini esim yapiyor yemek temizlik beni yerimden kaldirmiyor sağolsun ogretmenim doktorum birbucuk aylik heyet raporu vericek evde bll bol yatarim artikk

Darısı sizlere canim o kadar stresli gittim ki cok korkuyordum bir olumsuzluk olacak die kalp atisini duyunca coook mutlu oldum.ne zamn gideceksin doktora güzel haberlerle gelirsin sen de inşallah

Günaydın hanımlar..

Sağlık ocağınıza gidip gebelik kaydınızı 3 ay dolmadan yaptırın.. aile hekimi arada kontrole çağırıyor.. tetanoz aşişı falan yapılıyor..

Kızımda tetanoz aşisi olmadım çünki yurtdışında doğum yaptım hollandada..

oğlumdada korktum yaptırmadim..drm bunda mecbur yapicaz sen ne acılar gördün o vız gelir dedi

Bizde pazartesi gidiyoruz bebişi görmeye.. endişeliyim açıkcası:44:

hepinize salm allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..sizi göörünce ben de heyecanlandım:)))bu arada hemen kucağına almak isteyuen arkadaşlar bugünlerinizin de tadı çok ayroı doya doya yaşayın gezin tozun veee boll bol uyuyun:)))sonrasında eğer şanslşı olanlardan değilseniz uykuya hasret kalıyorsunuz çünkü:)))

Günaydın canım benim de hamisligimin başından beri felaket kasik agrim var doktorum korkma olur demisti benim icim rahat etmedi geçen hafta tecrübesi kanıtlanmış başka bi doktora gittim.o da ayni seyi dedi hatta kasik ağrısı olunca niye korkuyorsun dusuk tehlikesi falan değil sadece kanaman olursa kork dedi tersledi bile beni:))) ama fircayi yedim rahatladim.sen de benim gibi icin rahat etsin diye bi git bence en azindan icinden kurmazsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…