2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

canım çok sevindimmminşallah bütün arkadaşlarım böyle güzel haberlerle gelsin maşallah size

Canim ev islerini esim yapiyor yemek temizlik beni yerimden kaldirmiyor sağolsun ogretmenim doktorum birbucuk aylik heyet raporu vericek evde bll bol yatarim artikk

Ayni konuda ben de çok sansliyim.esim sagolsun her işi yapıyor sadece toz alamiyo:)) onu da ben hallediyorum artık. Sağolsun yapmasaydi anlayissiz olsaydi ev alir başını giderdi artık. Kasık agrimdan dolayi tozu bile 2 saatte alıyorum:))

Canim Günaydın cok sevindim inşallah herkes böyle güzel haberlerle gelir.video güzel fikir yaa benim hic aklima gelmemişti bidahaki gidisimde cekeyim de ozleyince izler dururum artik:)))

Masallah canim size de.inşallah hep boyle devam ederler.ona da kiyamiyorum ama napalim idare edecz artık gerci o simdi seve seve yapiyor bebisimiz icin n

Masallah canim size de.inşallah hep boyle devam ederler.ona da kiyamiyorum ama napalim idare edecz artık gerci o simdi seve seve yapiyor bebisimiz icin n
Aynen ya ben de cok üzülüyorum ama simdilik idare edecekler artik.gecen aksam işten geldi yazik direk uzerini degistirmeden oturmadan evi supurmeye basladi içim gitti otur dinlen dedim ama yine de devam etti:)) inşallah hep böyle anlayışlı olurlar

Aslinda rahim genisledigi icin kasik ağrıları normal canim korkuosan ihmal etme git doktra rahatlarsin

Öfff öfff sormayın kızlar. Doktorum izinliymiş bugün. Medikodaki doktorum da yıllık izne çıkmış. İkisine de gidip elim boş döndüm ( azalı gibi ama ağrı. Stresle alakalı sanırım. Sakin olmamız gerek de çok dolmuştum işte tutamadım kendimi.

Eslerden konu acildi. Benim esim de cok yardimcidir saolsun ama bi konuda ona kirginim. Bebek haberini aldik ama ne bi kutlama ne bi cicek ne bi hediye. Insan ne olursa olsun bekliyor.sizin oldu mu ealerinizin guzel süprizleri

Çok sevindim canım senin adına. Pazartesiyi ben de iple çekiyorum. Hem içimi rahatlatmak için hem de özlüyorum iki günde :)) umarım biz de iyi haberlerle döneriz.

Ya işte biz yarın 12. haftamıza giriyoruz. Şimdiye kadar hiç olmamıştı. Dün çok ağladım. Biraz bağırdım. Ondan sonra girdi ağrı. O yüzden çok korktum. Moralim zaten bozuktu şimdi bütün dertlerimi unuttum bebişimi düşünüyorum. Şimdi azaldı gibi biraz. O yüzden gitmek istemedim başka hastaneye. Pazartesiyi beklicem artık. Kendi doktorumdan randevum vardı zaten. Çok sağol tavsiyelerin için de :))

Darısı sizlere canim o kadar stresli gittim ki cok korkuyordum bir olumsuzluk olacak die kalp atisini duyunca coook mutlu oldum.ne zamn gideceksin doktora güzel haberlerle gelirsin sen de inşallah

yarın gitcem canım. Bakalım ne dicek doktor. Bende 2 haftadır duymadım sesini. İnsan özlüyor yarını sabırsızlıkla bekliyorum

benim kocam daa sagolsunlar valla.cunku ben yatmaktan baska bişi yapamıyorum.bi bitsin su sıkıntılı süreç ozellikle yemeklerimle ödüllendircem kocamı.çok sevdiği tatlılardan yapcam

gözünaydın demek benimkide 3m olmuşturben de gittiğimde kıpır kıpırdı görmüştüm hareketlerini bol bol dinlen eğer fırsatın varsa valla ben evdeyim diye sürekli yatıyorum bi sıkıntımda yok amayatmak güzel , naz yapmak güzel,mide bulantıları , ağrıları bile güzel bunları yaşamak isteyen nice kadınlar var şükretmek lazım halimize..

Canim Günaydın cok sevindim inşallah herkes böyle güzel haberlerle gelir.video güzel fikir yaa benim hic aklima gelmemişti bidahaki gidisimde cekeyim de ozleyince izler dururum artik:)))
Evett video cok iyi oldu ben bazen heyecandan doktrm dediklerini de unutuyorum onun icin de iyi oldu hareketlerini orda pek farkedememistim videoda daha net belli oluyor canim sıkıldıkça izlerim artik

Eslerden konu acildi. Benim esim de cok yardimcidir saolsun ama bi konuda ona kirginim. Bebek haberini aldik ama ne bi kutlama ne bi cicek ne bi hediye. Insan ne olursa olsun bekliyor.sizin oldu mu ealerinizin guzel süprizleri

bana çiçek geldi çok şaşırmıştım 2 seneir çiçek yoktu çünkü.senin eşin belkide doğuma saklıyordur hediyeyi

Çok sevindim canım senin adına. Pazartesiyi ben de iple çekiyorum. Hem içimi rahatlatmak için hem de özlüyorum iki günde :)) umarım biz de iyi haberlerle döneriz.
Doneceksin canim guzel haberlerle.sen de bebisin icin bazi seyleri onemseme gorme duyma dikkat et kendine

Sag ol canim evet raporluyum bol bol yatcm artik.ben de sukrediyorum bebisim saglikli olsun da ben hepsine katlanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…