Hepimami,
Yaa tüh rabbim bi daha nasip etsin..
Günaydın kizlarrr geldik doktordan bebegimm 9+5 günlük olmus boyu 3cm hareketini de cok az gorebildim kolunu kaldirdi indirdi esim videoya aldi izlerim artık ozledikce ama kanama alanlarin var progestana devam et dikkat et dinlen yürüyüş yapma dedi koyu kahve lekelenmem olursa korkma normal acik renkte olursa kan seklinde hemen gel dedi cinsiyeti icin de cok küçük henüz belirleymyz dedi minigimin kalp atisiniduydum ya dunyalar benim oldu.bugun doktra giden butun arkadaslarim mutlu ggüzel haberlerle gelirler inşallah
Canim ev islerini esim yapiyor yemek temizlik beni yerimden kaldirmiyor sağolsun ogretmenim doktorum birbucuk aylik heyet raporu vericek evde bll bol yatarim artikk
Aynen canimSen de benim gibi şanslı olanlardansın desene
canım çok sevindimmminşallah bütün arkadaşlarım böyle güzel haberlerle gelsin maşallah size
Günaydın kizlarrr geldik doktordan bebegimm 9+5 günlük olmus boyu 3cm hareketini de cok az gorebildim kolunu kaldirdi indirdi esim videoya aldi izlerim artık ozledikce ama kanama alanlarin var progestana devam et dikkat et dinlen yürüyüş yapma dedi koyu kahve lekelenmem olursa korkma normal acik renkte olursa kan seklinde hemen gel dedi cinsiyeti icin de cok küçük henüz belirleymyz dedi minigimin kalp atisiniduydum ya dunyalar benim oldu.bugun doktra giden butun arkadaslarim mutlu ggüzel haberlerle gelirler inşallah
Ayni konuda ben de çok sansliyim.esim sagolsun her işi yapıyor sadece toz alamiyo:)) onu da ben hallediyorum artık. Sağolsun yapmasaydi anlayissiz olsaydi ev alir başını giderdi artık. Kasık agrimdan dolayi tozu bile 2 saatte alıyorum:))
Aynen ya ben de cok üzülüyorum ama simdilik idare edecekler artik.gecen aksam işten geldi yazik direk uzerini degistirmeden oturmadan evi supurmeye basladi içim gitti otur dinlen dedim ama yine de devam etti:)) inşallah hep böyle anlayışlı olurlarMasallah canim size de.inşallah hep boyle devam ederler.ona da kiyamiyorum ama napalim idare edecz artıkgerci o simdi seve seve yapiyor bebisimiz icin n
Aslinda rahim genisledigi icin kasik ağrıları normal canim korkuosan ihmal etme git doktra rahatlarsin
Günaydın canım benim de hamisligimin başından beri felaket kasik agrim var doktorum korkma olur demisti benim icim rahat etmedi geçen hafta tecrübesi kanıtlanmış başka bi doktora gittim.o da ayni seyi dedi hatta kasik ağrısı olunca niye korkuyorsun dusuk tehlikesi falan değil sadece kanaman olursa kork dedi tersledi bile beni:))) ama fircayi yedim rahatladim.sen de benim gibi icin rahat etsin diye bi git bence en azindan icinden kurmazsin:))
Darısı sizlere canim o kadar stresli gittim ki cok korkuyordum bir olumsuzluk olacak die kalp atisini duyunca coook mutlu oldum.ne zamn gideceksin doktora güzel haberlerle gelirsin sen de inşallah
Aynen ya ben de cok üzülüyorum ama simdilik idare edecekler artik.gecen aksam işten geldi yazik direk uzerini degistirmeden oturmadan evi supurmeye basladi içim gitti otur dinlen dedim ama yine de devam etti:)) inşallah hep böyle anlayışlı olurlar
Evett video cok iyi oldu ben bazen heyecandan doktrm dediklerini de unutuyorum onun icin de iyi oldu hareketlerini orda pek farkedememistim videoda daha net belli oluyor canim sıkıldıkça izlerim artikCanim Günaydın cok sevindim inşallah herkes böyle güzel haberlerle gelir.video güzel fikir yaa benim hic aklima gelmemişti bidahaki gidisimde cekeyim de ozleyince izler dururum artik:)))
Eslerden konu acildi. Benim esim de cok yardimcidir saolsun ama bi konuda ona kirginim. Bebek haberini aldik ama ne bi kutlama ne bi cicek ne bi hediye. Insan ne olursa olsun bekliyor.sizin oldu mu ealerinizin guzel süprizleri
Evett video cok iyi oldu ben bazen heyecandan doktrm dediklerini de unutuyorum onun icin de iyi oldu hareketlerini orda pek farkedememistim videoda daha net belli oluyor canim sıkıldıkça izlerim artik
Doneceksin canim guzel haberlerle.sen de bebisin icin bazi seyleri onemseme gorme duyma dikkat et kendineÇok sevindim canım senin adına. Pazartesiyi ben de iple çekiyorum. Hem içimi rahatlatmak için hem de özlüyorum iki günde :)) umarım biz de iyi haberlerle döneriz.
gözünaydın demek benimkide 3m olmuşturben de gittiğimde kıpır kıpırdı görmüştüm hareketlerini bol bol dinlen eğer fırsatın varsa valla ben evdeyim diye sürekli yatıyorum bi sıkıntımda yok ama yatmak güzel , naz yapmak güzel,mide bulantıları , ağrıları bile güzel bunları yaşamak isteyen nice kadınlar var şükretmek lazım halimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?