aynen işte yanlarım sırtım ağrıyor ayakta ve gezinince artyo bugün biraz dolaştım ondan heralde su torbasını beline koyuyor heralde karnına koyacağını sanmıyorum sakıncalı
evet canım belime koyuyurdum. onu da yapmam artık napim
bana çiçek geldi çok şaşırmıştım 2 seneir çiçek yoktu çünkü.senin eşin belkide doğuma saklıyordur hediyeyi
merhaba arkadaşlar
ben bebeiğimi kaybettim tutunamadı hayata olmadı. Haftaya onu alacaklar içimden artık burda yokum. Bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin allahım dualarım sizinle şu satırları yazmak bile o kadar zor ki ama öyle işte bu hayatta hiçbirşeyi dert etmeyin bebeklerinize sıkı sıkı sarılın hoşçakalın
Merhaba arkadaşlar
Ben bebeiğimi kaybettim tutunamadı hayata olmadı. Haftaya onu alacaklar içimden artık burda yokum. Bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin allahım dualarım sizinle şu satırları yazmak bile o kadar zor ki ama öyle işte bu hayatta hiçbirşeyi dert etmeyin bebeklerinize sıkı sıkı sarılın hoşçakalın
Merhaba arkadaşlar
Ben bebeiğimi kaybettim tutunamadı hayata olmadı. Haftaya onu alacaklar içimden artık burda yokum. Bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin allahım dualarım sizinle şu satırları yazmak bile o kadar zor ki ama öyle işte bu hayatta hiçbirşeyi dert etmeyin bebeklerinize sıkı sıkı sarılın hoşçakalın
Merhaba arkadaşlar
Günaydın kizlarrr geldik doktordan bebegimm 9+5 günlük olmus boyu 3cm hareketini de cok az gorebildim kolunu kaldirdi indirdi esim videoya aldi izlerim artık ozledikce ama kanama alanlarin var progestana devam et dikkat et dinlen yürüyüş yapma dedi koyu kahve lekelenmem olursa korkma normal acik renkte olursa kan seklinde hemen gel dedi cinsiyeti icin de cok küçük henüz belirleymyz dedi minigimin kalp atisiniduydum ya dunyalar benim oldu.bugun doktra giden butun arkadaslarim mutlu ggüzel haberlerle gelirler inşallah
Canim Allah sabir versin inşallah çok yakın zamanda başka bebis haberleri alırsınMerhaba arkadaşlar
canım naptın?
devam mı pembe akıntı kesildi mi?
konuşabildin mi doktorunla?
haber ver meraklardayım
:18:
Canım ben dün öğlen işyerinde ağlaamaya başladım kaybediyorum die pembe akıntım kesilmeden geliyordu izin alıp hemen gittim kendi doktorum da çıkmadı bekledi hastanede , hemen ultrasyn la baktılar kalp atışını görünce sanki yeniden doğdum okadar ağladım ki doktorumm zor sakinleştirdi ,
iğne yaptılar , progestan a başladım 8 saatte 1 tane içiyprum haftaya tekrar gel kontrol edelim dedi ,
Rapor verdi annemde yatıyorum ,
ama dünyam başıma ykıldı , gözüm işyerinde hiç birşeyi görmedi ...
Allahım kimseye böyle bir şey yaşatmasın
Çok şükür şimdi iyiyim akıntı pembeden kahveye döndü , kesilmeye başladı diyebilirim ..
Eşimde çok korktu Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canım benim gecen 2 hafta önce gittiğimde banada öle söylemiştir dr 8 haftalık olması gerekirken 9 hafta çıktı bende sormayı unutmuşrum .dün kontrolüm vardı 10 haftalık dedi bende geçen böle demiştiniz dedim ultrasyon cihazlarının hata payı oluyor dedi bebeğin ölçümüne göre çıkıyor o oran benimki şuan normale döndü.Seninde birdahaki kontrolde doğru çıkıcaktır.
Merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
Canim ben de bugun gittim benim bebisim de 3 cm olmus oyle dedikleri kadar hareketli degildi bi kolunu indirip kaldiriodu o kadarçok şükür ben de tekrar duydum pıt pıtlarımızı:) 3 cm olmuşuz ama hareketini göremedim, doktor beklemek gerekebilir dedi ben de sonraya bıraktım artık:) hareketlerini siz hemen mi görmüştünüz?
Ayyy. çok güzel :) Maşallah size.
Biz de yarın sabah buluşucaz sıpamla..saatler durdu sanki. ilk kez pıt pıtlarını duyucaz inşallah. Anneannesi ve dedesi şehir dışındalar, akşama burada olacaklarmış. Şaka gibiler, daha doğmadan şımartıyolar çocuğumu :))))
iyi olduğuna sevindim canın yat dinlen bari stres de yapma ilaçlarınıda kullan inş kesilir akıntıların hemen
Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?