2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Merhaba arkadaşlar
Ben bebeiğimi kaybettim tutunamadı hayata olmadı. Haftaya onu alacaklar içimden artık burda yokum. Bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin allahım dualarım sizinle şu satırları yazmak bile o kadar zor ki ama öyle işte bu hayatta hiçbirşeyi dert etmeyin bebeklerinize sıkı sıkı sarılın hoşçakalın

üzülme canım ne olur herşeyde bir hayır vardır bende ilk gebeliğimde 2,5 aylıkken karnımda ölmüştü ama bir ay sonra oğluma hamile kaldım çok şükür oğlum 3,5 yaşında şimdi allah sanada inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin...

Allah sabır versin canım tez zamanda bidaha kavusursun insallah melegine

çok şükür ben de tekrar duydum pıt pıtlarımızı:) 3 cm olmuşuz ama hareketini göremedim, doktor beklemek gerekebilir dedi ben de sonraya bıraktım artık:) hareketlerini siz hemen mi görmüştünüz?

çok geçmiş olsun. çok üzüldüm ama tesellisi yok bunun. geçtiğimiz ekimde benim de bebeğimin kalbimde karnı durmuş. aldılar onu. bu gebeliğimin de garantisii yok. daha kalp atışını duyamadım. Rabbim en kısa sürede yine versin

Allah sabır versin tatlım..

Ayyy. çok güzel :) Maşallah size.
Biz de yarın sabah buluşucaz sıpamla..saatler durdu sanki. ilk kez pıt pıtlarını duyucaz inşallah. Anneannesi ve dedesi şehir dışındalar, akşama burada olacaklarmış. Şaka gibiler, daha doğmadan şımartıyolar çocuğumu :))))

Canim Allah sabir versin inşallah çok yakın zamanda başka bebis haberleri alırsın

canım naptın?
devam mı pembe akıntı kesildi mi?
konuşabildin mi doktorunla?

haber ver meraklardayım

:18:

Canım ben dün öğlen işyerinde ağlaamaya başladım kaybediyorum die pembe akıntım kesilmeden geliyordu izin alıp hemen gittim kendi doktorum da çıkmadı bekledi hastanede , hemen ultrasyn la baktılar kalp atışını görünce sanki yeniden doğdum okadar ağladım ki doktorumm zor sakinleştirdi ,
iğne yaptılar , progestan a başladım 8 saatte 1 tane içiyprum haftaya tekrar gel kontrol edelim dedi ,
Rapor verdi annemde yatıyorum ,

ama dünyam başıma ykıldı , gözüm işyerinde hiç birşeyi görmedi ...
Allahım kimseye böyle bir şey yaşatmasın

Çok şükür şimdi iyiyim akıntı pembeden kahveye döndü , kesilmeye başladı diyebilirim ..
Eşimde çok korktu Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

iyi olduğuna sevindim canın yat dinlen bari stres de yapma ilaçlarınıda kullan inş kesilir akıntıların hemen

tşk ederm cnm inş hersey yolunda gider

nasipdeğilmiş canım sakın isyan etme Rabbim yardımcn olsun

Canim ben de ilk bebegimi sekiz haftalikken kaybetmistim uzuntunu o kadar iyi anliyorumki allahim sabrini versin ve biran once saglikli bebek nasip eder inşallah canim

çok şükür ben de tekrar duydum pıt pıtlarımızı:) 3 cm olmuşuz ama hareketini göremedim, doktor beklemek gerekebilir dedi ben de sonraya bıraktım artık:) hareketlerini siz hemen mi görmüştünüz?
Canim ben de bugun gittim benim bebisim de 3 cm olmus oyle dedikleri kadar hareketli degildi bi kolunu indirip kaldiriodu o kadar

Canim teşekkür ederimm sende yarin güzel haberlerle geleceksin dun benim icin de zamn gecmiyordu cok iyi anliyorum seni.

kızzlar bi diş agrısı iki gündr deliriyrdm doktora gittim gecici dolgu yaptı birşey olmaz dedi şimdi çok şükr birşey yok inşallah melegim etkilenmemştir :26:

Çok üzüldüm canım, umarım en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalıp bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…