2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
İçimdeki canlıyı merak ediyorum..:44:

Bende çok merak ediyorum. Birde kontrolum 20 gün sonra. Hareket fln da yok. Derin bi sessizlik. İyimi acaba sıpam diyorum. Bazen endişeye kapılıyorum bazende iyi olduğundan emin oluyorum. Çünkü çok merak ediyorum ))

hamilelikte hafifde olsa makyaj konusunda ne düşünüyorsunuz.
ilk 3 ay yapmamaya karar verdim, peki ya sonra bir sıkıntı olurmu

Canım bende yapıyorum. Belki de yapmamaktır uygun olan ama benim cildim çok bozuk o şekilde gezersem psikolojiminde bozulacağından eminim. Tabi ki bebeğimden kıymetli değil.

sağolun kızlar, 3 ayı doldurayım da yaparım, yoksa kendimi hasta gibi hissediyorum

bir sorum daha olacak:
hamilelikte hafta kavramı bildiğimiz 7 gün üzerinden mi oluyor, yoksa farklı bir hesaplaması mı var.
yada şunu söyleyim, ben adet tarihine göre 2 hafta geriden geliyorum bugün usg de 9+4 çıktı ve 2 hafta sonrası için doktor gel, 2 li taramayı yapalım dedi.

bu kk da ki hesaba göre (aşağıda imza yerine yaptığımız şeyden bahsediyorum) doktorun tarihi doğru, ama bizim hesabımıza göre henüz 12 hafta olmuyorki
doktor mu şaşırdı aceba, gitmeden arayıp sorsam mı?

tamam doğru işte ya cnm 9+4 (9. hafta bitti 10. haftayı tamamlıyorsun )yani pztesi 11. haftaya başlamış olucaksın drun dediği haftada 12. haftan oluyo karışık mı oldu ne

tamam doğru işte ya cnm 9+4 (9. hafta bitti 10. haftayı tamamlıyorsun )yani pztesi 11. haftaya başlamış olucaksın drun dediği haftada 12. haftan oluyo karışık mı oldu ne

sıkıntı yok yani
ne bilim ben + yı koyunca 9 u dolduruyoruz gibi düşündüm
neden öyle düşündüm aceba sayısalım da kötüdür ama bu kadar mı
neyse biz doktora uyalım dediği tarihte gidelim inşallah.

birde taramaları sorduk 3. ye gerek yok 4.yü de yaparız dedi
sizlerde durum nedir?

sıkıntı yok herşey normal3. ve 4.taramalar konusunda dr daha birşey söylemedi 2 hafta sonra bende dr a gidicem 2 liyi yapıcaz

Selam guzel anneler.. ben bise sorucam ben 10. Haftayi doldurucam bu hafta ama dr henuz hicbir test istemedi benden.. ve kontrollerimi hep 3 hafta sonrasina veriyor .. sizde nasil oluyor acaba:26::26:

kizlar hergun bebegimi gormek istiyorum ultrasana girip:))) yada ultrasan makinesini eve alip aklima gelince kontrol etmek istiyorum:)) benim gibi dusunen varmi acaba yoksa ben cok mu pinpirik davraniyorum:26: neyapayim merak ediyorum saglik durumunu bebegin

hergun duzenli olarak yediginiz gidalar nedir arkadaslar paylasalim birbirimizle ..

ben hergun 2 litre su , yumurta, bir bardak sut, bir porsiyon meyve, meyvesuyu ceviz pekmez yemeyi dikkat ediyorum, bunun haricinde duzenli kahvalti ve yemegi yiyorum

Senin adina cok sevindim canim onlar bizim gibi ince dusunemiyorlar bu sorunlar hep bu yüzden oluyor. Ama birdaha bu tarz şeyleri kafana takmamaya calis unutma ki şuan 2 can tasiyorsun bebikinin de sana ihtiyaci var.onceligin Bebik ve sen.bu durumu çok şükür atlattin eşin de farkina varmis bidaha yasamayacaksin böyle sorunlari.bundan sonra bu gunlerin tadini cikar derim:)))

Oh ne güzel bi annemiz daha mutlu haberlerle gelmiş gözün aydın canım bidaha boyle sıkılmazsın umarım hep mutlu olun bebisinle

sağolun kızlar yaa iyi dilekleriniz için.. mormal zamanda yaşamadığımız cinsten birşeydi. benim eşim aşırı alıngandır. koltukta oturmak istediği yere oturmuşsam bile hiç söylemez konuşmaz küser benle anında. hep ben anlar,idare ederim ama karnımdaki minik cadı etmiyo işte babayı biliyom işte biliyom beninki kız olcek
3 farklı cinsiyet belirleme yöntemini denedim üçü de kız çıktı. zaten geç döllenme diyolar verilen tarihte adam yanımda bile yoktu. genelde yumyum günü olan birleşmede erkek öncesi ya da sonrası kız derler. öyle de böyle de kız çıkıyo yani :)
ayyy ben daha okumadım korkudan.. ne konuşmuş kız bunlar böyle ben de kuzenim de ilk bebeklerde acı aşerdik hep çiğköfte istedi canım. ayaklarım çok üşüdü ki aylardan eylüldü hani.. patiklerle geziyodum hayatta çorap giymeyen ben. ikimizin de erkek oldu. bunda canım hiçbirşey istemiyo.. gittiğim birkaç yerde tabak tabak turşu yedim yalnız ayaklar da fora bu soğuklarda.. ben hep erkek diyodum ilkinde çevre baskısındn öyle istiyom sanıyolardı bunda ilk kaldığım günden itibaren hep kız dedim bakem haklı çıkacak mym?

ayy sevindim karından bakmasına bitti artık o fasıl.. ama idrar değerlerin garip çıkmış 3 lt yi bul su içmede bir an önce atılsın. ben küçükken böbrek rhtsızlığı çok geçirdim protein i gördüler mi drlar çok panik yapardı ben de protein iyi bişey değil mi niye böyle yapıyolar derdim çocu aklımla inş geçici bi durumdur. daha önce böbrekte sıkıntı var mıydı?
hamilelikte hafifde olsa makyaj konusunda ne düşünüyorsunuz.
ilk 3 ay yapmamaya karar verdim, peki ya sonra bir sıkıntı olurmu
canım makyajdan herkesin anladığı farklı. eşim hiç sevmez ben de doğal makyaj severim. doğaldan kastım pudra ve rimel sadece. gözaltı kapatıcısı bi de.. bunları zaten en az 7 yıldır mineral kullanıyorum içeriğinde hayvansal herhangi bir katkı yok. sağlık olarak da dinen de sakıncalı değil. üstelik doğal maddeler olduğu için cildi koruyo.. bu kdr anlattım şimdi yapıyom mu bunları bile yok.. ama dışarı çıkmıyorum bu ara gidersem bi hastaneye onda da gerek görmüyorum arabayla gdp geliyoz zati..
hafta kavramı da 3+4 ise 4. haftadasın. 3 bitmiş oluyo biten hafta yanına üstünden geçen gün yazılıyo bu durumda dr un 11+ larda çağırmış oluyo ki bu da 12. hfta eder. kaldı ki 11-14. haftalar arası yapılıyo 2li test.

Selam guzel anneler.. ben bise sorucam ben 10. Haftayi doldurucam bu hafta ama dr henuz hicbir test istemedi benden.. ve kontrollerimi hep 3 hafta sonrasina veriyor .. sizde nasil oluyor acaba:26::26:
bizde kan uyuşmazlığı var o yüzden her ay en azından bir kan tahlili veriyorum hgb de önemli demir bağlama kapasteleri falan tsh. olmadı sağlık ocağı ya da devlete git yaptır canım. bu ay idrar da istedi dr.. ilk beta hcg bakarken baktıysa değerler iyiyse sorun görmemiştir belki de..

oooo daha neler olacak... oynamaya başlayınca görmek sesini duymak isteyeceğiz. bunun için evde kullanılmak üzere tasarlanmış makineer vardı.. ama her şeyin fazlası zarar.. genelde ilk aylar ağrı ve bulantı 4 ten itibaren de oynamalar ve hıçkırıklarla kendilerini belli ediyolar bize

walla helal olsun canım.. sütü 2 ye çıkartsan dah iyi ya da yoğurt ayran kefir takviyesi yapabilirsin. 2 ceviz birkaç badem ve fındık bunlar folik asiti de karşılıyor. en az 3 dilim köfte kdr et yenmeli günde, mümkünse etli sebze yemeği. meyve suyu değil de meyve daha iy olur posa açısından. geri alan herşeyi de yapıyon maşallah..
bunları geçen hamillikte gittiğim diyetisyene dayanaak yazıyorum. söölemsi ayıp ilk 4.5 ay hiç kilo almamıştım bebek gelişiyodu ama içim rahat etmedi. sonraki 4.5 ayda tam 20 kg aldım 3.5 kg doğum yaptım.. yine aynı kg ya bi yıl içinde düştüm sadece emzirerek. o yüzden fadalı olan herşyden muhakkak ye canım hele de bulantın ya da iştahsızlığı yoksa.. bize de dua et 4. aya kdr geçsin ben ve benim gb bulantı muzdariplerine.. 4 ten sonra çok önemli oluyo..

Beni de ekler misiniz ? 5 eylül doğum tarihi istanbul,yaş 23

canım tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip eder inş. midem çok bulanıyor çok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…