eylül anneleri merhaba
size bişey sormak istiyorum,kafam karıştı ,
gecen hafta bebeğimin kalp atışlarını duyduk , doktora 2 gidişim di,
bana folıc asıtı vermişti ilk gidişimde,onu kullanıyorum ,şuan 7+3 günlük bebeğim ,ama doktor bana herhangi bir kan tahlili v.s bişey yaptırmadı ,sadece 1martt a tekrar kontrole gel dedı ve 21 marttada 2li testi yaptırmamı söyledi,
sizce kan tahlili falan yaptırmam gerekmezmiydi
Merhaba arkadaşlar
Ben bebeiğimi kaybettim tutunamadı hayata olmadı. Haftaya onu alacaklar içimden artık burda yokum. Bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin allahım dualarım sizinle şu satırları yazmak bile o kadar zor ki ama öyle işte bu hayatta hiçbirşeyi dert etmeyin bebeklerinize sıkı sıkı sarılın hoşçakalın
Merhaba arkadaşlar
Ben bebeiğimi kaybettim tutunamadı hayata olmadı. Haftaya onu alacaklar içimden artık burda yokum. Bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin allahım dualarım sizinle şu satırları yazmak bile o kadar zor ki ama öyle işte bu hayatta hiçbirşeyi dert etmeyin bebeklerinize sıkı sıkı sarılın hoşçakalın
Canım ben dün öğlen işyerinde ağlaamaya başladım kaybediyorum die pembe akıntım kesilmeden geliyordu izin alıp hemen gittim kendi doktorum da çıkmadı bekledi hastanede , hemen ultrasyn la baktılar kalp atışını görünce sanki yeniden doğdum okadar ağladım ki doktorumm zor sakinleştirdi ,
iğne yaptılar , progestan a başladım 8 saatte 1 tane içiyprum haftaya tekrar gel kontrol edelim dedi ,
Rapor verdi annemde yatıyorum ,
ama dünyam başıma ykıldı , gözüm işyerinde hiç birşeyi görmedi ...
Allahım kimseye böyle bir şey yaşatmasın
Çok şükür şimdi iyiyim akıntı pembeden kahveye döndü , kesilmeye başladı diyebilirim ..
Eşimde çok korktu Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
Merhaba arkadaşlar
evet uyuyamıyorum cnm ama ben yattıktan sonra yazmışsın sanırım zaten bilgisayarı kapatmıyorum sayfa sürekli açıkselam nnyyy online gozukuyor nasilsin bakalim ? uyuyamadinmi yoksa
bizimki çok hareketliydi, belki uyuyodur annesi bi daha ki sefeye gitmeden önce tatlı bişeyler ye 10dk yürü mutlaka uyanır el sallar sana:))çok şükür ben de tekrar duydum pıt pıtlarımızı:) 3 cm olmuşuz ama hareketini göremedim, doktor beklemek gerekebilir dedi ben de sonraya bıraktım artık:) hareketlerini siz hemen mi görmüştünüz?
benimkide ilk gidişimde istememişti bişey dün (6+4 de) gizli şeker ve troid tahlili istiyorum dedi sonra bilgisayardan bakıp zaten geçen gelişimde onları yaptırdığımı görünce vazgeçti(aile hekimine hcg için gittiğimde bir sürü başka şeye daha baktırmıştı ben demeden) birde tektoplazma kızamıkcık vs.. 3-5 test daha isteniyor ama onlarıda ilk gebeliğimde yapılmıştı zaten bağışıklığım çıkmış gerek yok dedi. yanlış hatırlamıyorsam 9. haftaya kadar yaptırıp getir sonuçları demişti. belki seninkide daha vakit var diye söylemedi yada benimki gibi yakın tarihli sonuçlar vardıysa elinde gerek görmememiştir...eylül anneleri merhaba
size bişey sormak istiyorum,kafam karıştı ,
gecen hafta bebeğimin kalp atışlarını duyduk , doktora 2 gidişim di,
bana folıc asıtı vermişti ilk gidişimde,onu kullanıyorum ,şuan 7+3 günlük bebeğim ,ama doktor bana herhangi bir kan tahlili v.s bişey yaptırmadı ,sadece 1martt a tekrar kontrole gel dedı ve 21 marttada 2li testi yaptırmamı söyledi,
sizce kan tahlili falan yaptırmam gerekmezmiydi
evet uyuyamıyorum cnm ama ben yattıktan sonra yazmışsın sanırım zaten bilgisayarı kapatmıyorum sayfa sürekli açık
bizimki çok hareketliydi, belki uyuyodur annesi bi daha ki sefeye gitmeden önce tatlı bişeyler ye 10dk yürü mutlaka uyanır el sallar sana:))
benimkide ilk gidişimde istememişti bişey dün (6+4 de) gizli şeker ve troid tahlili istiyorum dedi sonra bilgisayardan bakıp zaten geçen gelişimde onları yaptırdığımı görünce vazgeçti(aile hekimine hcg için gittiğimde bir sürü başka şeye daha baktırmıştı ben demeden) birde tektoplazma kızamıkcık vs.. 3-5 test daha isteniyor ama onlarıda ilk gebeliğimde yapılmıştı zaten bağışıklığım çıkmış gerek yok dedi. Yanlış hatırlamıyorsam 9. Haftaya kadar yaptırıp getir sonuçları demişti. Belki seninkide daha vakit var diye söylemedi yada benimki gibi yakın tarihli sonuçlar vardıysa elinde gerek görmememiştir...
canım merhaba.
Aslında yapması gerekirdi.
Ne bilim toksoplazma mesela, tam kan sayımı..
Idrar.
Ben ilk gittiğimde bunların hepsine bakıldı.
Hani bi eksiklik falan varsa tamamlamak adına.
Merhaba arkadaşlar
Canım ben dün öğlen işyerinde ağlaamaya başladım kaybediyorum die pembe akıntım kesilmeden geliyordu izin alıp hemen gittim kendi doktorum da çıkmadı bekledi hastanede , hemen ultrasyn la baktılar kalp atışını görünce sanki yeniden doğdum okadar ağladım ki doktorumm zor sakinleştirdi ,
iğne yaptılar , progestan a başladım 8 saatte 1 tane içiyprum haftaya tekrar gel kontrol edelim dedi ,
Rapor verdi annemde yatıyorum ,
ama dünyam başıma ykıldı , gözüm işyerinde hiç birşeyi görmedi ...
Allahım kimseye böyle bir şey yaşatmasın
Çok şükür şimdi iyiyim akıntı pembeden kahveye döndü , kesilmeye başladı diyebilirim ..
Eşimde çok korktu Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
slm kızlarrr...
geçmişi okumadan direkt yazıyorum internet cafedeyim çünkü..
eşimle olan durumu biliyorsunuz en son beyefendi insaf etti aradı 3. gün, konuşmamız da hiç hoş geçmedi. o gece yatağa yattım Allahım ne sancı ne sancı.. sabaha kdr ağladım bebeğim gidiyor diye.. wc ye gidiyorum birşey yok.. sabah oldu dr a gidicem yine vajinal yapar belki bir operasyon gerekir korkusuyla son bi bakım yapayım dedim peşinden tansiyon düştü dr a gidemedim sızmış kalmışım kanepede saatlerce gece de uyumayınca...
bugün hemen kalktım dr a gittim çok şükür iyiyiz.. yine de zorla gördüler. 10 gün geriden geliyoruz. geç döllenmeymiş yeni bdt miz 15 eylül olarak belirlendi. takvimde de değiştireceğim. mide bulantım için metpamid verdi kimseden duymamıştım :44: vitamin devam gelecek aya görüşürüz dedi. kan uyuşmazlığı için test yaptık çok şükür şimdilik negatif çıktı.. pozitif çıkarsa bebişin hayati tehlikesi başlıyor demektir bizde hemen iğne olmam gerekecekti. kan ve idrar rutin testler yapıldı tansiyon 9/6 o biraz düşük sadece..
gerisi iyi.. bebiş şu an 8+3 hala kendini net göstermiyor vajinale çevirecekken son anda gösterdi kendini meleğim
boyu da 1.91 cm :)) bizde işler böyle..
hımmmmmm.. eşim de sancı sonrası msj atınca tabi merak edip aradı.. ihmal ettiğini kabul etti beni birkaç saat sonra da.. dikkatli olmaya çalışacağını söyledi.. eşimin benden özür dilemesi annemin de beni suçladığı için özür dilemesine sebebiyet verdi.. ben sadece hamileyim ve ilgi bekliyorum 5 gündür bu insanlara anlatamadığım şey buydu sonunda onlar da durumun hormonal hatta normal olduğunu kabullendiler çok şükür.. veee mutlu son
Allah sabır versin canım o kadar iyi anlıyorum kı seni zor bı durum ama rabbim yerını yenılerıyle doldursun ınsallah ben de ilk bebegimi kaybettim ama umudunu kaybetmeMerhaba arkadaşlar
çok şükür ben de tekrar duydum pıt pıtlarımızı:) 3 cm olmuşuz ama hareketini göremedim, doktor beklemek gerekebilir dedi ben de sonraya bıraktım artık:) hareketlerini siz hemen mi görmüştünüz?
hadi bakalım hayırlısı olsun gelince haber ver :)
güzel haberlerle gel inşallah canım
Günaydın kızlar. Bugün randevusu olanlara iyi haberler diliyorum. Benim gibi randevu gününü bekleyenlere de sabır sabır sabır...
bugün hepimiz için muhteşem bir gün olsun. bulantımız kusmamız olmasın, yorgunluğumuz olmasın, bebişlerimiz kıpır kıpır olsun.
doktora gidenler mutlu mutlu dönsün, gitmeyenlerimizin içindede bebekleri bir güzel büyüsün
günaydın canım güzel haberlerle dön inşallah
Merhaba arkadaşlar
hamilelikte hafifde olsa makyaj konusunda ne düşünüyorsunuz.
ilk 3 ay yapmamaya karar verdim, peki ya sonra bir sıkıntı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?