2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
eylül anneleri merhaba
size bişey sormak istiyorum,kafam karıştı ,
gecen hafta bebeğimin kalp atışlarını duyduk , doktora 2 gidişim di,
bana folıc asıtı vermişti ilk gidişimde,onu kullanıyorum ,şuan 7+3 günlük bebeğim ,ama doktor bana herhangi bir kan tahlili v.s bişey yaptırmadı ,sadece 1martt a tekrar kontrole gel dedı ve 21 marttada 2li testi yaptırmamı söyledi,

sizce kan tahlili falan yaptırmam gerekmezmiydi

canım merhaba.
aslında yapması gerekirdi.

ne bilim toksoplazma mesela, tam kan sayımı..
idrar.
ben ilk gittiğimde bunların hepsine bakıldı.
hani bi eksiklik falan varsa tamamlamak adına.

canım kötü olan herşeyin bir sebei var hayatta. tabiki konuşması kolay yaşaması çok zor.
ama eminimki en kısa zamanda yeniden hamile kalacaksın.
lütfen toparlan

Şimdi ne desem boş.. bu acıyı yaşamayan bilemez.. kendini uzme desekte uzeceksin bilirim..
Allah bu acını,yeni güzel bir haber ile yüreğinden alıp götürur inşallah. Allah sabir versin. Yeni haberlerini tez zamanda duymak dileğiyle..

canım seni çok iyi anlıyorum.
aynılarını yaşadım bende.

çok şükür dinlenerek ve ilaçlarımı düzgün kullanarak atlattım.
sen de atlatacaksın

iyi olmana da çok sevindim

Allah sabır versin canım benim de ilk bebeğim 9 haftalıkken alınmıştı çok zor bi süreç ama Allah herşeyin hayırlısını versin üzme kendini

selam nnyyy online gozukuyor nasilsin bakalim ? uyuyamadinmi yoksa
evet uyuyamıyorum cnm ama ben yattıktan sonra yazmışsın sanırım zaten bilgisayarı kapatmıyorum sayfa sürekli açık

çok şükür ben de tekrar duydum pıt pıtlarımızı:) 3 cm olmuşuz ama hareketini göremedim, doktor beklemek gerekebilir dedi ben de sonraya bıraktım artık:) hareketlerini siz hemen mi görmüştünüz?
bizimki çok hareketliydi, belki uyuyodur annesi bi daha ki sefeye gitmeden önce tatlı bişeyler ye 10dk yürü mutlaka uyanır el sallar sana:))
benimkide ilk gidişimde istememişti bişey dün (6+4 de) gizli şeker ve troid tahlili istiyorum dedi sonra bilgisayardan bakıp zaten geçen gelişimde onları yaptırdığımı görünce vazgeçti(aile hekimine hcg için gittiğimde bir sürü başka şeye daha baktırmıştı ben demeden) birde tektoplazma kızamıkcık vs.. 3-5 test daha isteniyor ama onlarıda ilk gebeliğimde yapılmıştı zaten bağışıklığım çıkmış gerek yok dedi. yanlış hatırlamıyorsam 9. haftaya kadar yaptırıp getir sonuçları demişti. belki seninkide daha vakit var diye söylemedi yada benimki gibi yakın tarihli sonuçlar vardıysa elinde gerek görmememiştir...

canım merhaba.
Aslında yapması gerekirdi.

Ne bilim toksoplazma mesela, tam kan sayımı..
Idrar.
Ben ilk gittiğimde bunların hepsine bakıldı.
Hani bi eksiklik falan varsa tamamlamak adına.

hiç bir test yaptırmadım daha öncesinde ,o da istemedi hatta ,ben evde test yaptı pozıtıf cıktı dedım,hemen ultrasonla bakalım dedı keseyı gorduk,2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi o kadar ,gıttık duyduk kalp atısını ,belkı dedım bu sefer tahlıl ıster ,yok yıne ıstemedı ,ama martta gıttıgımde yıne bişey demezsse sölicem artık cunku bebek 10.haftalık olucak ,

Allah yardımcın olsun canım başka söyleyecek bişey bulamıyorum. En kısa zamanda toplarsın inşallah kendini

Allah bir daha böyle sıkıntı yaşatmasın canım benim. Çok zor tahmin ediyorum neler hissettiğini. Çok şükür bununla kalacak bebeğin bir daha seni üzmicek annesi

slm kızlarrr...
geçmişi okumadan direkt yazıyorum internet cafedeyim çünkü..
eşimle olan durumu biliyorsunuz en son beyefendi insaf etti aradı 3. gün, konuşmamız da hiç hoş geçmedi. o gece yatağa yattım Allahım ne sancı ne sancı.. sabaha kdr ağladım bebeğim gidiyor diye.. wc ye gidiyorum birşey yok.. sabah oldu dr a gidicem yine vajinal yapar belki bir operasyon gerekir korkusuyla son bi bakım yapayım dedim peşinden tansiyon düştü dr a gidemedim sızmış kalmışım kanepede saatlerce gece de uyumayınca...
bugün hemen kalktım dr a gittim çok şükür iyiyiz.. yine de zorla gördüler. 10 gün geriden geliyoruz. geç döllenmeymiş yeni bdt miz 15 eylül olarak belirlendi. takvimde de değiştireceğim. mide bulantım için metpamid verdi kimseden duymamıştım :44: vitamin devam gelecek aya görüşürüz dedi. kan uyuşmazlığı için test yaptık çok şükür şimdilik negatif çıktı.. pozitif çıkarsa bebişin hayati tehlikesi başlıyor demektir bizde hemen iğne olmam gerekecekti. kan ve idrar rutin testler yapıldı tansiyon 9/6 o biraz düşük sadece..
gerisi iyi.. bebiş şu an 8+3 hala kendini net göstermiyor vajinale çevirecekken son anda gösterdi kendini meleğim
boyu da 1.91 cm :)) bizde işler böyle..
hımmmmmm.. eşim de sancı sonrası msj atınca tabi merak edip aradı.. ihmal ettiğini kabul etti beni birkaç saat sonra da.. dikkatli olmaya çalışacağını söyledi.. eşimin benden özür dilemesi annemin de beni suçladığı için özür dilemesine sebebiyet verdi.. ben sadece hamileyim ve ilgi bekliyorum 5 gündür bu insanlara anlatamadığım şey buydu sonunda onlar da durumun hormonal hatta normal olduğunu kabullendiler çok şükür.. veee mutlu son

Oh ne güzel bi annemiz daha mutlu haberlerle gelmiş gözün aydın canım bidaha boyle sıkılmazsın umarım hep mutlu olun bebisinle

merhaba güzel anneler ve bebişlerii..iki gündür sayfaya yazamıyorum ama bugün de yazayım dedim bir saattir yazılanları okumaktan ne yazacağımı unuttum..:) pıt pıtları duyan annelere çok sevindim ve bende bebişimi özledim kalp atışını tekrar duymak ve onu yeniden görmek için sabırsızlanıyorum...sadece ben böyleyim sanıyordum ama herkes öyle ne güzel acaba ben mi çok sabırsızım die kızıyordum kendime..hatta eşim bile dalga geçiyordu eve bir ultrason cihazı almak lazım die :) 14 şubat benim de minik sevgilimle buluşma zamanım :)bazı arkadaşlar yazmış hareketlenmeye başladılar die ben kontrole gittiğimde 8+1 olucak erken olur sanırım hareketlerini görmek için..birde cinsiyetini çok merak ediyorum hamilelikten önce çikolota yemediğim gün geçmezdi şimdi tatlı olan hiç bişeye ağzımı süremiyorum resmen ağzımda büyüyor..ama gel gör ki kivi portakal ve limon favorilerim arasında :) resmen ağzım sulana sulana yiyorum... :) ama şimdiden karnım sivrileşti benden başka etrafımda ki herkes erkek olduğunu düşünüyor ama benim içimde kız var..ama çin takvimide erkek diyor..hayırlısı bakalım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de kız erkek farketmez..

Allah sabır versin canım o kadar iyi anlıyorum kı seni zor bı durum ama rabbim yerını yenılerıyle doldursun ınsallah ben de ilk bebegimi kaybettim ama umudunu kaybetme

çok şükür ben de tekrar duydum pıt pıtlarımızı:) 3 cm olmuşuz ama hareketini göremedim, doktor beklemek gerekebilir dedi ben de sonraya bıraktım artık:) hareketlerini siz hemen mi görmüştünüz?

gözün aydın canım sat aynı benimkiyle geçen hafta gittim hareketlerini gördüm hatta bi ara yerinden zıpladı gibi yaptı senin bebiş heralde o sıra uyuyordu

Son düzenleme:
hadi bakalım hayırlısı olsun gelince haber ver :)

güzel haberlerle gel inşallah canım

Günaydın kızlar. Bugün randevusu olanlara iyi haberler diliyorum. Benim gibi randevu gününü bekleyenlere de sabır sabır sabır...

günaydın canım güzel haberlerle dön inşallah

Çok sağolun Allah razı olsun kızlar

Ben gittim gittim geldim.Karındak baktı bu kez.Minik bebişimin kalp atışını gördü dr çookk şükürrrrrBen göremedim video çekmekten.Videoda da belli değil pek.Ama dr umuz herşey normal gözüküyor dedi..Ultrason görüntüsü ben almayı dr vermeyi unuttu.Sonuç göstermeye gittiğimde istedimVermemişmiydim dedi.Yok dedim.Birazda işi vardı..2 hafta sonra kontrole gelince versem dedi Tamam madem dedim.Zaten herşey yolunda demişti.Takılmadım pek..
5 tüp kan ve idrar tahlili alındı.Toxo falan normal çıktı.Bağışıklığım vardı zaten..TSH değerim ay dolmadan 5 küsürden 1 e düşmüş çok sevindimİdrarımda keton+++,protein+,leu+,uro+ negatif olması gerekirken artılarda çıktı..Çokmu kusuyosun dediYoo dedim..Vucudumun beslenemediğine mi işaretmiş pek anlamadım bide genel cerrah druma göstercem bakalım..Su iç dedi..Tek kullanımlık şase verdi..Öyle işte..

Son düzenleme:

Off cnm yaaAllah çok sabır versinn..İnş en kısa zamanda tekrar hamile kalır bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın

hamilelikte hafifde olsa makyaj konusunda ne düşünüyorsunuz.
ilk 3 ay yapmamaya karar verdim, peki ya sonra bir sıkıntı olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…