2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Allah sabır versin canım tez zamanda bidaha kavusursun insallah melegine

Allah sabır versin tatlım..

Canim Allah sabir versin inşallah çok yakın zamanda başka bebis haberleri alırsın

nasipdeğilmiş canım sakın isyan etme Rabbim yardımcn olsun

Canim ben de ilk bebegimi sekiz haftalikken kaybetmistim uzuntunu o kadar iyi anliyorumki allahim sabrini versin ve biran once saglikli bebek nasip eder inşallah canim

Çok üzüldüm canım, umarım en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalıp bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

canım kötü olan herşeyin bir sebei var hayatta. tabiki konuşması kolay yaşaması çok zor.
ama eminimki en kısa zamanda yeniden hamile kalacaksın.
lütfen toparlan

Allah sabır versin canım benim de ilk bebeğim 9 haftalıkken alınmıştı çok zor bi süreç ama Allah herşeyin hayırlısını versin üzme kendini

Allah yardımcın olsun canım başka söyleyecek bişey bulamıyorum. En kısa zamanda toplarsın inşallah kendini

Allah sabır versin canım o kadar iyi anlıyorum kı seni zor bı durum ama rabbim yerını yenılerıyle doldursun ınsallah ben de ilk bebegimi kaybettim ama umudunu kaybetme

Off cnm yaaAllah çok sabır versinn..İnş en kısa zamanda tekrar hamile kalır bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın

aslında bir daha girmek istemiyordum ama iyi dilekleri duymaya ihtiyacım var burası bana iyi geliyor hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim allahım bana bir daha nasip ederse inşallah herkesten önce ilk sizinle paylaşmak isterim tekrar çok teşekkürler hoşçakalın

hamilelikte hafifde olsa makyaj konusunda ne düşünüyorsunuz.
ilk 3 ay yapmamaya karar verdim, peki ya sonra bir sıkıntı olurmu

canım doktor yüz kremlerini ve makyajı serbest yapabilirsin dedi ama saç boyama işini 2 li testten sonra tekrar konuşalım dedi. arkadaşlarımın hepsi boyatmıştı.

Herkese merhaba, ben de eylül annesi olucam insallah:))) beni de eklerseniz listeye sevinirim. Tahmini dogum tarihim 3 eylül. Yas 30. Hepimize sorunsuz stressiz hamilelik ve saglikli bebisler diliyorum :))

Istanbul,ilk bebek,yaş 23,tahmini doğum tarihi 5eylül,son adet tarihi 28 kasim,tek gebelik

Son düzenleme:

canım doktor yüz kremlerini ve makyajı serbest yapabilirsin dedi ama saç boyama işini 2 li testten sonra tekrar konuşalım dedi. arkadaşlarımın hepsi boyatmıştı.

teşekkürler yorumlar için.
zaten benim yaptığım makyajda göz kalemi bazen far, allık ve ruj
okula gidip geliyorum, hasta gibi olmuyor, arada yapmak lazım.

merhaba arkdaşlar dün bebişimin kalp atışını duyduk şükürler olsun. doktor herşey olması gerektiği gibi dedi ... vajinal progestan kullanıyodum günde iki kere bire düşürdü. sonra eve geldim bana kesenin şekli tuhaf geldi int. baktım kesenin yuvarlak yada ona yakın olması gerekirmiş aksi halde düşük yada normal olmayan bebek olabilirmiş yazıyodu benim ki muz şeklinde çok korkuyorum hiç sevinemedim dün gece hiç uyuyamadım int. bakıyorum benim keseye benzeyen hiç kese göremedim herkes tebrik için arıyo açmıyorum telefonları dokunsan ağlıycam benim bebeğim biraz geç oldu iki sene bekledim onu aşılama oldum olmadı kendiliğinden oldu diye sevinirken şimdide bunlara üzülüyorum. nolur birşey söyleyin arkadaşlar sizin keseleriniz nasıldı varmı benimkine benzeyen resmini koyuyorum nolur bi fikir verin

doktor herşey olması gerektiği gibi demiş, neden üzüyorsunuz kendinizi
ah biz kadınlar herşeyi evham yapıyoruz
iyi düşün iyi olsun arkadaşım dur bakalım hemen kötü düşünme

arkadaşlar ben çok acıkıyorum, yani şöyle söyleyim birden açlık geliyor ve kendimi doyuramıyorum
daha düne kadar hastaydım, öksürük vs. iştahsızlık vardı, şimdi de açımmmmmm
ara öğün yiyince insan doymaz mı, yok ben doymuyorum yada bugünki rutinimi yazim size normal mi değilmi siz yazın

sabah 11 de kahvaltı
saat 1 de bir tane küçük portakal, 2 tane küçük gofret, çekirdek, su
saat 4 de bir kase çorba ve bir dilim ekmek
ama bu çorba kesmedi beni neden
kalkim bide elma yiyim bari :44:

doktor herşey olması gerektiği gibi demiş, neden üzüyorsunuz kendinizi
ah biz kadınlar herşeyi evham yapıyoruz
iyi düşün iyi olsun arkadaşım dur bakalım hemen kötü düşünme

ah canım evet fazlaca evham yapıyorum ama yazılan yazılar kesenin yuvarlak olmaması ile ilgili hiç iç acıcı birşey yok. Doktorum birşey demedi çok tatlı bir bayan doktor ben kalp atışını duyunca çok ağladım oda çok duygulandı o yüzden mi sölemedi acaba diye düşünüyorum bu kese normal değil ya hiç kimsede görmedim int. bakıyorum yok böle bi kese şekli yarın başka bi doktora gidicem böle bekleyemem

migdem bulaniyor.. basim agriyor.. halsizlik.. uyku hali hersey var bende.. sadece istifra etmiyorum

bugun tam 7 haftalik olduk.. pazartesi gorecem bakalim bebek ne alemde...:44:

Arkadaşım tabi doymazsın saydıkların benim 1 öğünüm yatana kadar 4/5 oluyo kilom şuan 69 inşallah fazla almam ama allah tarafında ilk aylar yediğim halde kilo veriyorum :26:

migdem bulaniyor.. basim agriyor.. halsizlik.. uyku hali hersey var bende.. sadece istifra etmiyorum

miden bulanıyor başın ağrıyor halsizlik uyku kız sen hamile olmayasın kızımda 8 haftada başladı 6 aya kadar sürdü inşallah yaşamazsın canım rahat geçer:124: herkeze benim gibi rahat hamilelik diliyorum çok dua ediyorum sizleri çok seviyorum

merhaba canım günlerimiz aynı sayılır. bebeğin kalp atışını duydun mu. duyduysan kaçıncı gün hafta da. ben daha duyamadım da

canım boşuna evham yapıyorsun. biz kadınlar üzülmek için bahane arıyoruz (ki senden farklı değilim) kendin en başta yazmışsın dr. herşey olması gerektiği gibi diye. kötü giden birşey olsa. doktor bunu gizler mi sanıyosun. anında yüzüne vurur. o kadar soğuklar. dr. görüntüyü verirken öyle çıkmıştır. kayma olmuştur. sen git yine istersen ama boşına kendini ve bebeğini üzüyorsun. şeytan vesvese veriyor sana

ben de farksız değilim yemek yiyorum bir saat geçmiyor. mide gurultuları. acıkma hissi. hadi kendimi tuttum yemedim. hemen mide bulantısı oluyo midem boş olduğu için. ne yesem kar etmiyor. mesela şu an çok acıktım yine. bunu yazıp hemen mutfağa koşacam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…