- 11 Mart 2010
- 839
- 973
- 208
- 43
üzülme canım ne olur herşeyde bir hayır vardır bende ilk gebeliğimde 2,5 aylıkken karnımda ölmüştü ama bir ay sonra oğluma hamile kaldım çok şükür oğlum 3,5 yaşında şimdi allah sanada inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin...
Allah sabır versin canım tez zamanda bidaha kavusursun insallah melegine
çok geçmiş olsun. çok üzüldüm ama tesellisi yok bunun. geçtiğimiz ekimde benim de bebeğimin kalbimde karnı durmuş. aldılar onu. bu gebeliğimin de garantisii yok. daha kalp atışını duyamadım. Rabbim en kısa sürede yine versin
Allah sabır versin tatlım..
Canim Allah sabir versin inşallah çok yakın zamanda başka bebis haberleri alırsın
nasipdeğilmiş canım sakın isyan etme Rabbim yardımcn olsun
Canim ben de ilk bebegimi sekiz haftalikken kaybetmistim uzuntunu o kadar iyi anliyorumki allahim sabrini versin ve biran once saglikli bebek nasip eder inşallah canim
Çok üzüldüm canım, umarım en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalıp bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
canım kötü olan herşeyin bir sebei var hayatta. tabiki konuşması kolay yaşaması çok zor.
ama eminimki en kısa zamanda yeniden hamile kalacaksın.
lütfen toparlan
Şimdi ne desem boş.. bu acıyı yaşamayan bilemez.. kendini uzme desekte uzeceksin bilirim..
Allah bu acını,yeni güzel bir haber ile yüreğinden alıp götürur inşallah. Allah sabir versin. Yeni haberlerini tez zamanda duymak dileğiyle..
Allah sabır versin canım benim de ilk bebeğim 9 haftalıkken alınmıştı çok zor bi süreç ama Allah herşeyin hayırlısını versin üzme kendini
Allah yardımcın olsun canım başka söyleyecek bişey bulamıyorum. En kısa zamanda toplarsın inşallah kendini
Allah sabır versin canım o kadar iyi anlıyorum kı seni zor bı durum ama rabbim yerını yenılerıyle doldursun ınsallah ben de ilk bebegimi kaybettim ama umudunu kaybetme
Off cnm yaaAllah çok sabır versinn..İnş en kısa zamanda tekrar hamile kalır bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın
aslında bir daha girmek istemiyordum ama iyi dilekleri duymaya ihtiyacım var burası bana iyi geliyor hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim allahım bana bir daha nasip ederse inşallah herkesten önce ilk sizinle paylaşmak isterim tekrar çok teşekkürler hoşçakalın